Reklama

Jak překonat následky nevěry

Pokud se jeden z partnerů dopustí nevěry a je přistižen, partnerství se velmi často ocitá ve vážné krizi. Podvedený partner bývá hluboce zraněn. Má-li být pevný vztah zachráněn, vyžaduje to trpělivost a otevřenou komunikaci. Janis Abrahams Spring z univerzity v Yale vypracoval tříbodový program pro páry v krizi.

1) Nejprve si musí oba partneři připustit existenci negativních emocí jako smutek, strach, otřesené sebevědomí a pokusit se je zpracovat. To většinou potřebuje určitý čas a nemá smysl na partnera naléhat.

2) Pokud chtějí oba partneři vztah zachránit, tak musí o to bojovat. Bojovat znamená mluvit spolu! Je to důležité i přesto, že rozhovory mohou zraňovat a odkrývat mnohé, co by raději zůstalo potlačeno. Avšak pouze tímto způsobem se mohou partneři opět sblížit a vztah nově vybudovat.

3) Třetí krok je nejtěžší, protože v něm jde o opětovné získání důvěry. Příslib věrnosti má v tomto případě velký význam. Pomáhá, když si partneři vytvoří pravidla, která mohou pomoci zabránit budoucímu narušení důvěry.

Krize může paradoxně být v některých případech šancí pro budoucí zkvalitnění vztahu. Nevěra často ukazuje na nějaký dlouhodobý neřešený partnerský problém. Otevřená komunikace pomáhá odkrýt potlačované frustrace a otevírá cestu k nápravě.

Reklama

Reklama

Komentáře

Souhlasím (Čt, 21. 5. 2015 - 13:05)
...s každou větou.
I. (Čt, 21. 5. 2015 - 13:05)
mi nikdo ale nevymluví...Kdyby se ho žena zeptala jestli ji má rád tak by řekl ano. Přece neřekne ne. A co kdyby se ho manželka zeptala jestli miluje svoji milenku? Řekl by co? Jestli se nějaká milenka ptá svého milence jestli má rád svoji ženu tak je to slepice co si sama nevěří, protože jinak by tohle z pusy nemohla před ním vyslovit Jedině kdyby se mu chtěla zavděčit. Neumím si tuhle situaci představit ani jako milenka ani jako její milenec. Témat k rozhovoru mají ti dva víc a hlavně jiná. Promiň, ale tohle mi připadá jako provokace a jestli je to pravda a bavíš se se svým milencem o jeho manželce tak jsi opravdu ubohá ženská co to nemá v hlavě pohromadě.
Co na tom pořád (Čt, 21. 5. 2015 - 16:05)
tak pitváte, ženský. Každej chlap to má jinak, ale spousta to má tak jako já. Doma bylo málo sexu, tak mám už několik let milenku. Teď mám plnou hlavu milenky, jo, miluju ji, ale nikdy bych kvůli ní neodešel od svých dětí. Ne od své ženy, ona není ten důvod, proč zůstávám, i když ji mám pořád rád a mrzelo by mě, že bych ji ublížil, ale od ní bych odešel, důvod proč jsem to neudělal a neudělám, jsou naše děti.
Iveta (Čt, 21. 5. 2015 - 16:05)
Kdyby se ho žena zeptala...Tvůj názor na mou osobu mě ale vůbec nezajímá.Ono,pokud se s někým stýkáš,tak tě zajímá víc věcí,pokud k tomu člověku něco cítíš.A i on sám,ne,že by se ptal narovinu,jako já,ale tak nějak opatrně ano,i jeho něco zajímalo,to je přece normální.Každý vztah je jiný,nikdo z nás to nikdy neměl stejné,nechápu,co řešíš.
Iveta (Čt, 21. 5. 2015 - 16:05)
Kdyby se ho žena zeptala...Ano,mě to zajímalo,jestli tak moc miluje svojí ženu,když může být semnou.No až tak moc nemiluje,protože odpověd byla,že jí má rád,ale kdyby se ho zeptala ona,tak by jí řekl,že jí miluje a já tomu věřím.Kdyby jí opravdu miloval,nemohl by být semnou,to je už tak trošku od chlapů z povinnosti.
? (Čt, 21. 5. 2015 - 16:05)
Kdyby se ho žena zeptala...tak ani milenka nehodlá dělat jen matraci
oo (Čt, 21. 5. 2015 - 16:05)
tak pitváte, ženský....a to jako čekáš že ti za to děti jednou poděkujou? znám spíše případy že děti řekli že kdyby odešel dřív nedělal by z jejich matky podváděnou husu,na druhou stranu nechápu co si o sobě chlapi myslí,z manželky udělají chudinku a o sobě si myslí jak jsou uhrančivý a pak se ještě pokrytecky obhajují že zůstávají kvůli dětem.
Takovej tydýt dělá nešťastný všechny (nebo se tak jednou cítit budou) parohatá manželka...milenka jen na sex a děti který uvidí model ze kterého jim bude špatně...
Nevěra (Čt, 21. 5. 2015 - 16:05)
a to jako čekáš že ti za...je špatná,to bez diskuze,přesto,ty děti se to přece nemusí dozvědět.Takovými věcmi se nikdo nebude chlubit.
Děti (Čt, 21. 5. 2015 - 16:05)
a to jako čekáš že ti za...nic nevědí a vědět nebudou. A ano, jsem si jistý, že jsou rády, že mají normální fungující rodinu a nemusí pendlovat mezi mámou a tátou. Jenom husy jako ty to řeší takzvaně "čestně". Jenže čestně ke komu vlastně? Dcerky za nic nemůžou, já je na svět přivedl a já se o ně postarám a ty tu můžeš vypiskovat, co chceš.
. (Čt, 21. 5. 2015 - 16:05)
tak pitváte, ženský....ta milenka musí být taky chudinka,to jí stačí se schovávat a ještě k tomu jen v posteli? možná kdyby s tebou žila už bys jí tak neimponoval, doma málo sexu ? hm možná nejsi takový borec nebo jsi na ho...a manželka je s tebou taky jen kvůli dětem,možná je to jinak,ale jestli podvádíš manželku a miluješ milenku máš se odstěhovat k milence,ať může tvá manželka prožívat lásku s jiným chlapem,zamilovat se může každej ale taky to vyřešit a ne roky lhát a to i vlastním dětem ,jak máš rád jejich maminku...
že bys jí nechtěl ublížit? vždyť jí ubližuješ roky,nebo bys nesnesl že by ji miloval jiný?
haha (Čt, 21. 5. 2015 - 17:05)
nic nevědí a vědět...čemu říkáš fungující rodina?
tomu že jsi padavka co vyznává milence lásku ale jinak jí sobecky víc nenabídne,pak ho občas použitého ukáže manželce a před dětmi se přetvařuje jak se máte s mámou rádi? mě by z tebe jako dítěti bylo na zvracení,,,
jak víš že se to děti nikdy nedozví?to si známý myslel taky...
Jenže čestně ke komu vlastně? ke všem hochu
oo (Čt, 21. 5. 2015 - 17:05)
nic nevědí a vědět...komu řikáš huso já na rozdíl od tebe bych partnera nepodvedla dokud s nim žiju,ty obelháváš všechny a hlavně sám sobě namlouváš jak jsou všichni v pohodě hlavně děti,děláš blbce ze všech
Když myslíš :-) (Čt, 21. 5. 2015 - 17:05)
ta milenka musí být taky...Život není černobíly, ale časem třeba přijdeš na to, že ne všechno a ne každý se vejde do těch tvých škatulek, které sis nejspíš v pubertě vytvořila. Tvoje názory na život a něco tak složitého jako jsou vztahy jsou úzkoprsé a směšné.

pepa (Čt, 21. 5. 2015 - 17:05)
Život není černobíly, ale...směšný je prase který ho smočí u milenky a pak přijde domu na večeři jakoby nic
. (Čt, 21. 5. 2015 - 17:05)
Život není černobíly, ale...složité vztahy máš a děláš ty,já mám milujícího chlapa a ani já nemám potřebu chodit jinam jsem spokojená narozdíl od tebe,úzkoprsé názory hm tzn omezené,jasně to ty neomezeně všechny podvádíš a ještě si to velkoprse umíš omluvit musím se smát
Tak (Čt, 21. 5. 2015 - 17:05)
popravdě.Kdo z vás by to svému otci neodpustil? Je lepší nevědět,to je jasné,ale pokud bych se to dozvěděla,pak bych to otci dala najevo,že o tom vím,mamce bych to nikdy neřekla a jsem dospělá,tak bych to dokázala odpustit.Jako u dítěte je to horší,to dítě to bere jinak.Jinak,proč to rozčilování,vždyt jsme jenom na diskuzi,o nic nejde,pouze si povídáme.
i. (Čt, 21. 5. 2015 - 17:05)
popravdě.Kdo z vás by to...Tak co já vím tak když se to dozvěděly děti známých řekli mu že se měli rozejít dávno,že nejdůležitějšíje že jim to měl vysvětlit,tušily to moc dobře a vždy se někdo prokecne a je vidět tj zákon schválnosti,nejvíc jim vadilo že jim to nikdo nevysvětlil a že mohly být šťastní oba,jim že to teda vadilo ale taky to že mají známí poznámky blbé pohledy atd
U malých dětí je to zase jinak,mě teda taky podváděl ale to už to stálo mezi námi za prd,naopak držel se mě jako klíště a já se ho nemohla zbavit,děti tím jen trpěly a byly rády když se konečně odpakoval...
Já to neuznávám buď se máme rádi nebo ne a nemá to cenu držet roky a být nešťastný,když jsou nešťastný rodiče nemůžou být ani děti,a co pak ve stáří bába s dědkem na sebe budou štěkat a v duchu litovat zkažených let
Jenže, (Čt, 21. 5. 2015 - 18:05)
Tak co já vím tak když se...každý z toho není neštastný,jak ty tady píšeš.Někdo je spokojený a přesto má bokovku,u každého je to jiné.
i. (Čt, 21. 5. 2015 - 18:05)
každý z toho není...Tím někdo je spokojený myslíš koho ?? tu podváděnou nebo toho nevěrníka?
jestli jeho tak logicky že on je spokojený když má teplé večeře,manželku s veškerým servisem a ještě povyražení,ale pokud milenku miluje(a to on tady tvrdil) tak úplně šťastný? vy byste byla takhle šťastná?
ježiš co to je vůbec za vztahy .....každej chrápe s jinym a hrajou si na spokojenost...
Ano, (Čt, 21. 5. 2015 - 18:05)
myslela jsem toho chlapa,co má milenku.Kolik ze známých znáte nevěrníků? A kolik z nich je rozvedených? A proč tak málo,proč s ním vlastně zůstávají? To je moje odpověd,protože jsou daleko horší věci,kdy si lidé moc ubližují.
eva (Čt, 21. 5. 2015 - 18:05)
jde o to co pro koho znamená štěstí,někomu možná stačí být osamělá milenka,někomu podváděná ale zajištěná manželka,někomu poločistý svědomí že neopustil nemocného ale vzdychá jak pardál jinde a pak nasadí smutný úsměv u večeře doma,někdo že děti mají rodiče pospolu i když hrají divadlo a někomu vůbec nevadí nic,
no pro mě to štěstí není říkám jen svůj názor a ten kdo sem veřejně píše o tom jak má milenku i manželku s tím musí počítat.
....... (Čt, 21. 5. 2015 - 18:05)
myslela jsem toho chlapa,co...No rozvedený každý druhý,jen těm nejhodnějším (a těm by se nemělo ubližovat) nedošla trpělivost,říká se kde sehnat nezadaného,no já jich znám mraky, a zbytek zůstává kvůli penězům,dětěm aj.Určitě ne z lásky..
Přesně, (Čt, 21. 5. 2015 - 18:05)
jde o to co pro koho znamená...to s váma souhlasím.Kolik je takových opravdu vzorných manželství? Také moc ne,všude je totiž něco a ženská,která se rozvede kvůli něvěře si vůbec nemusí polepšit.Už nemá cenu o tom diskutovat,je to opravdu pojem.
tak (Pá, 22. 5. 2015 - 00:05)
to s váma souhlasím.Kolik...Nejde o polepšení úplně ale zda hodlá žít podle svého svědomí nebo podle manžela co z ní dělá chudinku zahýbá jí ale vykládá na soc.sítích cizím lidem že ji má rád.
Haha člověku je líp bez takovýho pinďula kterej si ještě připadá důležitý vzor pro děti , houby kurevník kterej si honí ego tam kde mu neperou fusky
zvláštní (Pá, 22. 5. 2015 - 00:05)
Je že to chlap svádí na to že ženská s nim dost nespí tak přece on je ten hodný co zůstává u rodiny a jen si odskočí.....možná se už k manželce nechová jako teď k milence. No nic buď ať si to srovná s ženou nebo ať kluše k milence a netrápí obě , myslet si že na jeho pindikovi stojí život je dětinské má si vybrat, no jo ale on se v koutku klepe jak by to pokračovalo s milenku že? Bojí se.....
Pro úzkorpsou … (Pá, 22. 5. 2015 - 07:05)
ty kvokající slepice, co ji tak moudře přitakávají.
Úzkoprsá tvrdí, jaký má šťastný vztah a kdekterá z vás si to myslí taky a přitom sedíte hodiny na kecacím portále a pitváte dokola téma nevěry... každému je jasné, proč asi :-) Jak si vůbec paní neomylná může být tak jistá, že je jí věrný? To si myslí spousta žen - a on přitom nejspíš někde vesele šoustá jinou. Nebo ona ho má snad na vodítku jako psa, aby nad ním měla 100% kontrolu? To jen opět dokazuje,jak je tupá a úzkoprsá.

A kde vůbec berete tu drzost posuzovat a odsuzovat druhé na základě několika vět, které tu o sobě napíší? Jen omezenci jako vy si myslí, že sežrali všechnu moudrost světa. A přitom vy nevíte nic o tom, jak to má nebo cítí druhý člověk. Vy v jeho botách nechodíte, tak co vám dává právo mluvit za druhé? A kde vůbec berete tu drzost mi přikazovat,co mám dělat,s kým mám zůstat a koho opustit?! To, že vy jste radši samy "čestně opuštěné", zakomplexované a nenávidící všechny chlapy, neznamená, že to tak chce mít i jiná žena. Když budu mít náhodou někdy pocit, že mi to přerůstá přes hlavu, půjdu se poradit s odborníkem - určitě se nebudu řídit "moudrými" příkazy světaznalých pipek, kdákajících na tomhle portále. Jak vám vůbec může přijít na ten váš slepičí mozeček,že právě to vaše řešení je přesně to správné pro mě a lidi kolem mě, když o nás nic nevíte?! Jenom hlupáci si myslí,že mají patent na rozum a že jejich názory lze napasovat všude a na každého !

A jak si vůbec dovolujete odsuzovat moji milenku a manželku? Obě jsou se mnou, protože chtějí, a když chtějí,tak k tomu asi mají své důvody a do těch je vám úplný kulový!! A co se vůbec pletete do mých dětí? Já jim nemusím říkat - natož lhát - jak mám jejich mámu rád, protože ony to vidí samy. Chovám se k ní hezky a nemusím při tom vůbec nic předstírat, protože já svoji ženu rád mám, to jsem jasně napsal! Nebo snad nerozumíte česky? Že vy dokážete milovat jen jediného člověka na světě, už je váš problém. A jak často spolu spíme – to děcka opravdu nezajímá – chtějí prostě žít v rodině, kde se k sobě lidi chovají hezky a mít máma a tátu. Nebo vy snad svým dětem vykládáte, jak často chrápete se svým chlapem?
Mimochodem, nejvíc mě pobavil názor, který tu také zazněl: když se potřeby dvou lidí v sexu rozchází, může za to jedině chlap. Tohle může napsat opět jenom nějaká kráv.a s černobílým viděním světa..

Podle vašich rad bych měl dcerkám říct: zlatíčka, jste pro mě sice to nejdůležitější na světě, moc vás miluju, vaši maminku mám taky moc rád, je to sice bezvadná ženská, ale bohužel nemá ráda mazlení a sex, tak si tu žijte hezky samy, já na vás "čestně" se.ru a jdu k jiné ženě! Vy husy zabedněný, podle vás je fakt snad všechno jen černé nebo bílé a chlap by, když se ožení, měl buď držet doživotní půst, když už ženu přestane sex bavit, a nebo ji "čestně" - jen kvůli sexu - opustit.

Už se vůbec nedivím, že tu s vámi žádný chlap nediskutuje, přestože pořád tak škemráte, aby vám chlapi řekli, proč mají milenky a co cítí k manželkám. A když některý udělá tu chybu, že vám sedne na vějičku, tak ho ukdákáte a uděláte z něj hajzla nejvyššího kalibru. Já mám například názor, že vaše řešení dané situace může napsat jen egoista jako pra.se, a přesto tu dogmaticky netvrdím, že se jím musí všichni řídit a kdo se tím neřídí, tak stojí za hov.no. Naučte se diskutovat a přestaňte napadat lidi za to, že si žijí život podle svých představ a ne podle těch vašich.

Tímto jsem svámi skončil a vy můžete začít kvokat a kdákat a převracet moje slova, aniž byste je vůbec vpustily do svých malých mozečků. Tak rychle do toho - zrní jsem vám tu nasypal dost...

Na toto ještě … (Pá, 22. 5. 2015 - 07:05)
Je že to chlap svádí na to...Přečti si, co jsem já napsal včera a přečti si, co jsi ty zplichtila ty... a pak mi řekni:
Kde píšu, že já jsem "ten hodný"?
Jak ty můžeš vědět, jak já se chovám k manželce???
Kde bereš tu jisotu, že zrovna ty mi můžeš radit, co mám dělat a ke komu klusat?
Jak ty, ó paní nejmoudřejší, můžeš vědět, jak, která a jestli vůbec se se mnou některá nebo dokonce obě ženy trápí??

A hřebíček jsi tomu dala na konci - právě proto, že si nemyslím, že "na pindíkovi stojí svět", tak právě proto neodcházím za svým chtíče, kravko přitroublá.

Tady jsem vám detailně předvedl, jak si odporujete, jak se považujete za geniální jasnovidce a řešíte věci, o kterých nic nevíte a tím pádem, jak jste ubohé se všemi těmi svými tupými radami...
Sbohem!
:-) (Pá, 22. 5. 2015 - 11:05)
ty kvokající slepice, co ji...Pro pravdu se každý zlobí co?
Lenka P. (Pá, 22. 5. 2015 - 11:05)
Je že to chlap svádí na to...No, ale většina mužů si myslí, že na jeho pindíku stojí celý svět. To je pravda :-)
Jana (Pá, 22. 5. 2015 - 11:05)
ty kvokající slepice, co ji...Proboha, nerozčiluj se. Asi máš nějaký důvod k tomu svému slovnímu průjmu. Já mám, například, ráda manžela i milence... :-) a oni jsou také dobří kamarádi.
A (Pá, 22. 5. 2015 - 11:05)
já k tomu pouze dodám.Zajímavé je,že nejlepší vztahy doma jsou právě u nevěrníku,proto s příspěvkem nademnou mzsím souhlasit.Krom toho milé dámy,které až tolik odsuzujete,většinou je nevěrník,sukničkář právě muž,který je na vysoké pozici.Takový dělník někam jde,zašoustá si jednou s někým jiným,ale ten s vyšší pozicí má dlouhodobější vztah a když vám řeknu,že takovým to doma klape,tak nebudete věřit.Ano,ženy se s nimi nerozvádějí a to z jediného důvodu,oni se s ním mají dobře,on není podvraták jako bývá ten,který je třeba celý život věrný.
jirka (Pá, 22. 5. 2015 - 11:05)
No, ale většina mužů si...Ty znáš osobně většinu mužů?

a (Pá, 22. 5. 2015 - 11:05)
ty kvokající slepice, co ji...Tak a žije tedy tvá manželka podle svých představ nebo jsi myslel jen na ty SVOJE ??
No tak když jí nevadí milenka tak to je v pořádku :-)))
Hlavně by měla vidět jak tu kykyrykáš co si dovolujeme dsoudit milenku :-)))
Akorát že my nesoudili je ale debatovali o tobě .
A to že mi můj nezahybá vím nehrajem se sebou divadlo
tak (Pá, 22. 5. 2015 - 11:05)
Přečti si, co jsem já...Proč ty máš potřebu tu prezentovat že máš milenku? Každý říká jen svůj názor a je logické že lituji jak manželku tak milenku i déti.
Musíš mít fakt dobrej žaludek, měl bys vydat knihu s výmluvami jak je každý podvod vlastně v pořádku.
Doma (Pá, 22. 5. 2015 - 12:05)
jim to klape,po všech stránkách.Jen netuším,jestli i v tom sexu,třeba má ten muž větší potřebu a žena s ním spává 1 do týdne,nevím.Každopádně většinou se to týká těch víc vzdělaných,než dělníků.On takový dělník by se třeba i rozvedl kvůli milence,ten vzdělanější ne.Ono zase,když se nad tím zamyslíme,proč se rozvádět,když to doma klape,já těm chlapům i trochu rozumím.
Promiňte (Pá, 22. 5. 2015 - 12:05)
ty kvokající slepice, co ji...Když je podle vás to jak žijete nečernobíle a neúzkoprse tak normální proč píšete do rubriky JAK PŘEKONAT následky nevěry ?
tak (Pá, 22. 5. 2015 - 12:05)
jim to klape,po všech...Podívejte se do blesku kolik znamých a vlivných se rozvede to není o vzdělanosti.
Tak (Pá, 22. 5. 2015 - 12:05)
jistě,tam je to zase jiné,jsou stále ve společnosti a tam to hodně střídají,jako ponožky,proto se i rozvádí.Ale jsou takové ženy,co to o svém muži vědí a dokonce tolerují,to zase nechápu já.Peníze,nic jiného za tím není.
Sam (Pá, 22. 5. 2015 - 12:05)
Dobře jsi to napsal, ale nemá smysl jim něco vysvětlovat, stejně už zase jedou dokolečka to samé a rozebírají a probírají a dokola a dokola. Prostě se potřebují vyžvanit z těch srač-ek, co samy žijou. A ještě seš to nakonec ty, kdo se chce prezentovat, že má milenku ale že to oni se furt jen vyptávají, proč milenky máme, to už zapomněly. Kašli na ně, na nány :-D
Zlatokopka (Pá, 22. 5. 2015 - 12:05)
Samozřejmě, pokud mě zabezpečí, ať si dělá co chce, kde chce. I tu milenku může přivést. Jsem tolerantní. A ještě s ní manželovi vyšvihneme divadlo, že ho trefí šlak a budu dědit :-)
Jarka (Pá, 22. 5. 2015 - 12:05)
Dobře jsi to napsal, ale...Vy máte milenky, my máme milence (neznáme se, třeba?? ) :-)
Sam (Pá, 22. 5. 2015 - 13:05)
Vy máte milenky, my máme...Ale sráč-i jsme podle místních "dam" jen my chlapi, ženská když má milence,tak je to přece vždycky z nějakého omluvitelného důvodu. A nejspíš ji chudinku do té nevěry nahnal nějakej chlap, ať už ten nadržený kurev-ník milenec nebo ten zmetek manžel, co se k ní určitě už nechoval tak, jako když si ho brala:-D
Zkrátka za všechno vždycky můžeme my chlapi. Sorry ale tady se vážně nedá normálně bavit, a přitom určitě ne všechny ženský co sem píšou, stojí za starou belu, ale ty hasterický nány je bohužel vždycky překřičí :-((
Jarka (Pá, 22. 5. 2015 - 13:05)
Pro Sama: V tom s muži souhlasím. Jo, je na tom něco pravdy. Ano, ženy si hledají "důvody", jak to "omluvit" a ještě se v tom vrtaj, šťouraj... to je fakt. Ženský jsou v tomhle opravdu slepičky.
--- (Pá, 22. 5. 2015 - 13:05)
ty kvokající slepice, co ji...No jenže my se na kecacím portálu divíme na co máš žaludek,my o své nevěře nepsali zatímco ty na kecacím portálu píšeš

""" A přitom vy nevíte nic o tom, jak to má nebo cítí druhý člověk."""

jak to cítíš? podvádíš manželku miluješ milenku manželka o ní neví ale přesto je to v pohodě...haha zkus říct manželce o milence a hned by tu s námi možná kecala úzkoprse ne?
Vypadá to že jsi jen nasr..že s manželkou nic a nedokážeš pochopit že každý jak píšeš vedle nešoustá a klape jim to i po letech včetně mazlení a sexu,září z tebe závist proto vykládáš jak nám kteří máme krásný vztah bez nevěry někdo zahybá... kde ty bereš tu drzost?


""A jak často spolu spíme – to děcka opravdu nezajímá – chtějí prostě žít v rodině, kde se k sobě lidi chovají hezky a mít máma a tátu.""
Chacha tak ty ojíždíš jinde ženskou a říkáš tomu že se chováš k manželce hezky ??
Sice to neví ale ty to víš moc dobře.

Krávu děláš jak z manželky tak milenky,co to je tak že jí stačí že jí budeš do důchodu jen chodit obšťastňovat?
. (Pá, 22. 5. 2015 - 13:05)
Dobře jsi to napsal, ale...Ty hlupáčku proč máte milenky? protože si tak ubohej že si potřebuješ dokazovat jak jsi okouzlující ale bohužel už nejsi proto s tebou žena nespí ani jí to nebaví ale s tebou chápeš?

A žádný srač.. nežijeme kdes to pobral hňupe jen si namlouváš jako to že tě žena ještě zbožňuje,přiznej jí to a uvidíme..
:-) (Pá, 22. 5. 2015 - 13:05)
Ale sráč-i jsme podle...Kdo řekl že jen chlapi? zase tvá dedukce?
né dělají to samé i ženské,my ale mluvili ke konkrétnímu pánovi jak to vidíme a pak už člověk mluví tak nějak v množném čísle jelikož těch pánů je víc.Až napíše ženská že má milence což tu jedna psala a dokonce je to manžela kamarád budeme mluvit k ní.
A řekla bych jí to samé co tady pánovi,z manžela dělá debila .
Veronika (Pá, 22. 5. 2015 - 13:05)
Ty hlupáčku proč máte...Proč tolik agresivity. Asi mu to to takhle vyhovuje. A není pokrytec a přizná to. Já jsem taky X let vdaná a mám milence, celoživotního, což neznamená, že svého muže nemiluji. Myslím, že si taky občas někde něco střihnul bokem, ale manželství máme krásný už několik desítek let. Ale nechápu ty ženský, co neustále omílají nevěru svého muže. Takové si o to přímo říkají. Nechte ty chlapi žít, dýchat, bavit se a nebuďte zamindrákované. To vám, dámy, nesluší. Protože ty mindráky a žárlivost (někdy bezdůvodná) jsou na vás moc vidět. Zlost a hněv kazí pleť :-)Buďte dámy a ne slepičky a semetriky :-)
tom (Pá, 22. 5. 2015 - 13:05)
Pro Sama: V tom s muži...Jarko co to kdákáš ten chlap si tu hledal důvody jak omluvit milenku aj.No jasně chceš se zavděčit.ženský jsou slepičky a ty co hemafrodit?
Jarka (Pá, 22. 5. 2015 - 13:05)
Kdo řekl že jen chlapi?...Z nikoho nedělám debila. Oba jsou šťastní a spokojení. Ale asi jsem jediná, která to tady přizná.
viz (Pá, 22. 5. 2015 - 13:05)
Proč tolik agresivity. Asi...No jo ty se chodili kur... si vždycky připadaly jako dámy .-)
Reklama