Reklama

Antikoncepční náplast EVRA

Alena (Čt, 27. 8. 2009 - 22:08)

Nevite kolik stoji krabice naplasti a kolik jich tam je?

misha (Čt, 27. 8. 2009 - 12:08)

ahoj, zbylo mi 8 ks náplastí Evra. Cena 800 Kč, platné do 09/2010. tel 608 217902, email: mfifkova"csas.cz

Macek (St, 26. 8. 2009 - 23:08)

Ahoj,ja je pouzivam cca 4mes.vzdy jen po tech 3 na vic jsem ani nemela..Napadlo me se podivat na recenzi..je pravda ze to je setrnejsi k organismu a je dobry ze se lepi jen 1 tydne,ale musim s nima taky skoncit ze stejneho duvodu jako Naty.Je mozny ze se mi odlepovaly pac sem je nelepila na neochlupenou cast tela-jinak to neslo at uz na pazi,zadek,bricho nebo zada..furt se mi odlepovala pri koupani..navic asi po 3mes.pouzivani se mi pres 14 nedostavila perioda a bala sem se ze jsem tehu,ale nebyla.Doktorka mi mela pichnout nejakou injekci jako jine uzivatelce, ale neudelala to a rekla jen ze mam pockat proste az to dostanu..jo dostala ale mela sem to jen 2 dny,takze mi to pekne rozhazely a dneska si beru konecne posledni..kor kdyz se mi zacinaly delat nejaky reakce po sloupnuti:(A navic muj pritel tomu nejak neveri a zdraha se po tom co sem mu rekla ze sem to nedostala tak se leknul..takze i po te strance jsem rada ze s nima koncim;)Nekomu proste sedne a nekomu ne..me teda ne.Vracim se ke starym dobrym praskum;)Mejte se:)

Iveta (St, 26. 8. 2009 - 05:08)

Ahojte všichni!Musela jsem s Evra náplastí skončit. Zbylo mi 8 ks,použitelné do 9/2010.Pokud by měl někdo zájem,nabízím za 100,- Ks.Tel.721536056

naty (Po, 24. 8. 2009 - 20:08)

Mám půlroční zkušenost, všude se píše jak se samy neodlepí a jak jsou nezávadné, ale já ať jsem se o ně starala jak chtěla, odlepovaly se mi a žmolky se za tím držely a fleky po náplastechmám ještě 4 měsíce po skončení s nimi..ale znám i ty, kdo s něma jsou spokojené, je třeba to vyzkoušet a zhodnotit:)

Eva (Po, 24. 8. 2009 - 14:08)

Hezký den, zbylo mi 5 ks náplastí Evra. Bohužel jsem musela přejít na jinou formu antikoncepce. Cena je 100 Kč za jednu, použitelné do 09/2010. Jsem mohu předat v 4eských Budějovicích, Praze či Lounech. Případně poštou... 724 468 252, Eva

Andrea (Ne, 23. 8. 2009 - 09:08)

Ahoj, komu zbyly náplasti, třeba i jen 1 či 2, koupím. Díky. Liplealin"seznam.cz

Petka777 (So, 22. 8. 2009 - 21:08)

Chtěla bych se zeptat za jak dlouho začne náplast účinkovat když si jí nalepím poprvé?Za jak dlouho se můžeme milovat?děkuji:-)

Irča (Čt, 20. 8. 2009 - 12:08)

Díky moc. Nalepila jsem si ji na taky na hýždě tak snad vydrží. Dík.

Evka (St, 19. 8. 2009 - 14:08)

Mám strach když se s přítelem budeme milovat a mám náplast druhý týden jestli máme použít kondom kvůli oplodnění!!!!!Nevím jestli je to účinné

Mirča (Út, 18. 8. 2009 - 20:08)

Vůbec se neboj, že se náplast po koupání v moři odlepí. Používám ji už skutečně dlouho cca 6 let), cvičím, plavu, chodím do sauny a ještě se mi nestalo, že by se náplast odlepila. Lepím ji na hýždě. Pěknou dovolenou :-)

Irča (Ne, 16. 8. 2009 - 22:08)

Ahoj, potřebovala bych poradit. Za týden jedu k moři a bojím se že náplast nevydrží koupání v moři. Kam si ji mám nalepit, kde nejlíp drží? Ted si jí lepím na záda a vše v pohodě ale bojím se aby to vydržela po celou dobu. Díky za rady.

Katka (St, 12. 8. 2009 - 15:08)

Dobrý den koupím evru jakýkoliv počet a za jakoukoliv cenu.Děkuji za nabídky!kakka.palku"seznam.cz

ForBio (Po, 10. 8. 2009 - 23:08)

Patříte také k lidem, kteří začínají "řešit" svůj zdravotní stav až ve chvíli, kdy se projeví příznaky onemocnění? Také přehlížíte rodinnou anamnézu, tzn. vrozené dispozice a "čekáte" až na období, kdy se "něco" objeví? V takové situaci je základním předpokladem úspěšné léčby, ale také prevence, včasná a co nejpřesnější diagnóza.
Je mnoho způsobů, jak najít řešení a pomoc. Jedním z nejefektivnějších je využít nabídky Studia ForBio, nově zřízeného pracoviště v Plzni s možností špičkové diagnostiky přístrojem METATRON 4025GR Hunter. Tato NLS diagnostika nabízí velmi přesnou metodou komplexní vyšetření Vašeho organismu s vysokou mírou přesnosti. Je to jediná NLS diagnostika s certifikací pro lékařské účely. Metoda je schopna odhalit i nádorová onemocnění v jejich raném stadiu, stejně jako odhalit skrytá stadia různých onemocnění ještě před projevem jejich vnějších příznaků. Tímto neinvazivním a pro člověka bezpečným vyšetřením zjistíte, jaký je skutečný stav Vašeho organismu a účinným způsobem předejdete onemocnění a zdravotním komplikacím. V převážné většině to má zásadní význam pro rychlou prognózu a následnou volbu léčby. Můžete tak rychle a efektivně provést zásadní rozhodnutí směřující k Vašemu zdraví a dobré kondici. Všechny podrobnosti najdete na www.forbio.cz

pavlína (Ne, 9. 8. 2009 - 21:08)

ahoj, evru používám již dlouho. Po pilulkách mi bylo špatně, injekce nesnáším a zákrokům se vyhýbám. Zvolila jsem tedy evru a jsem s ní moc spokojená. Užívám ji asi 3roky. A teď navíc ani nemám menz každý týden(prý to není nutné) a odlepím jen když chci nebo když začnu "krvácet z průniku". A žádné zdravotní problémy.Je to skvělé zkus to.

Ivana (So, 1. 8. 2009 - 18:08)

Prodám nenačaté balení Evry na 3 měsíce-9 náplastí. Ze zdravotních důvodů nemůžu déle užívat.Cena 900Kč.Pište na e-mail: ivka.martinkova"seznam.cz

Hanka (Pá, 31. 7. 2009 - 09:07)

Ahoj, Evru používám už přes dva roky a dokud jsem nezačala plavat každý den, byla jsem s ní spokojená. Totiž, takové to občasné plavání a koupání je v pořádku, stejně tak pobyt u moře, připadá mi však, že nadměrné plavání nedělá úplně dobře kůži pod náplastí, je po odstranění lehce nabobtnalá a zarudlá - což může být jen má reakce. Jinak, doporučuji lepit na zadek, tam se odstraní jednak možnost viditelného opálení a jednak i občas nehezkého vzezření.
Co se týče pozitivních stránek, je jich mnoho - již zmíněná výhoda výměny jednou za týden, možnosti dvoudenního zpoždění(což mně jako chronickému zapomínači vyhovuje nejvíce) a neméně výhodné je i to, že se Evra jako ostatní antikoncepční pilulky nemusí vstřebávat sliznicí tenkého střeva, což má nespornou výhodu, jak v případě průjmu, tak i jiných zažívacích potížích, (např. zvracení).
Evru bych tedy doporučila všem, kteří netráví v bazénu každou volnou chvíli, neboť občasné koupání opravdu odlepování nezpůsobí.

Baruae (Ne, 26. 7. 2009 - 21:07)

Ahoj holky,evru sem užívala rok v zimě mi vyhovovala,ale přez léto ne,když sem ji nalepila párkrát se stalo že neunesla že se chodim koupat a taky se opalovala a byl vydět čtvereček na rameni,mimochodem tam nejlíp držela jinde se často slupovala..

Baruše (Ne, 26. 7. 2009 - 21:07)

Ahoj holky,evru sem užívala rok v zimě mi vyhovovala,ale přez léto ne,když sem ji nalepila párkrát se stalo že neunesla že se chodim koupat a taky se opalovala a byl vydět čtvereček na rameni,mimochodem tam nejlíp držela jinde se často slupovala..

ForBio (Ne, 26. 7. 2009 - 19:07)

Dobrý den, konečně je v Plzni možnost diagnostiky přístrojem METATRON 4025GR Hunter, NLS-diagnostika, nejvyšší model této řady. Je to nástupce přístroje Oberon s daleko pokrokovější metodou screaningu a ještě přesnějšími výsledky. Je to jediná NLS diagnostika s certifikací pro lékařské účely, certifikovaná i pro Českou republiku. Nejpřesnější metoda vyšetření i na nádorová onemocnění v raném stádiu, samozřejmě je zahrnuta i ostatní diagnostika. Rozsah použití: Organoetalony, biochemická homeostáza, patologie, histologie, cytologie, alergeny, mikroorganismy a helmiti, alopatie, homeopatie, fytopreparáty, metaterapie, zhotovení metasody, potravinové doplňky, potraviny. Naše zkušenost ukazuje, že i při vyšetření některých zdravých klientů, byly nálezy skrytých stádií onemocnění, kde je daleko snažší i kratší terapie (výhoda včasné diagnózy). Na rozdíl od jiných metod technické diagnostiky, systém

Reklama

Přidat komentář