Reklama

Orgasmus u žen

kokrouč (St, 7. 7. 2004 - 14:07)

Já určitě nemůžu tvrdit, že mi nehrála divadlo, souhlasím s názorem, že když to žena umí zahrát, tak chlap nic nepozná a já zase takový frajer, abych tvrdil, že poznám nebo nepoznám cokoliv.Tvrdím to a žiju v tom, že to tak bylo, už jen proto, že neměla důvod cokoli hrát. Psal jsem i jinde, že já měl rodinu a ona svou, takže jsme se scházeli opravdu jen pro TO.Jinak musím říct, že byla opravdu extrémně vzrušivá, měla orgasmus než jsem dojel prstem po páteři od krku k zadečku a u análu několikrát omdlela, podobnou zkušenost nemám, ale myslím, že by musela být opravdu dobrá herečka. Možná ano, připustit to musím, ale už to nezjistím, zaplaťbůh !Ono vůbec zjišťování schopnosti orgasmu za použití co nejmenší energie, to byla naše specialita, ale to bych šel moc do podrobností :-)

Alda (St, 7. 7. 2004 - 14:07)

Proč by ses měl , bránit,já to po tobě nechtěla, pouze jsem napsala svůj pocit po přečtení tvé "povídky." Půl roku jsem z každé diskuse, kde jsi se objevil, raději odešla a změnila jméno, mám však pocit, že ty jsi všudepřítomný. Neměla jsem chuť reagovat na tvé "zasvěcené"poznámky v tématech, o kterých vím určitě podstatně víc než ty.Takže tady mi trochu ujely nervi :o)P.S.Tohoto tématu se to netýká. I když jsem žena a o svých orgasmech si rozhoduji sama...:o)

viva (St, 7. 7. 2004 - 14:07)

no já proti tobě nic nemám, tvoje příspěvky jsou zajímavé, ale...přece jenom, nehrála ti to trošku? právě proto, že viděla, jak si na tom - ní závislý? z vlastní zkušenosti, ženský dovedou být pěkný mršky a chlapovi zahrajou cokoliv - a na 99 % se dá spolehnout, že to nepozná. krachoval mi vztah, tak jsem se ho snažila zachánit manipulací sexem. co já toho zahrála... a nikdy nic nepoznal. takzvaně jsem mu "vyšukala mozek z hlavy" - omlouvám se za ten vulgarismus. orgasmus při análním sexu? a můžeš mi říct, jak by to bylo fyziologicky možné??? ano, je to vzrušující - spíše ten pocit, že je to trochu perverzní a že to dělá partnerovi dobře, může to být i příjemné - ale orgasmus asi sotva.nicméně blahopřeji, že si na to přišel, že to je destruktivní závislost. mi to taky trvalo, než jsem si připustila, že vztah odvislý jen od sexu je o ničem.akorát se po něm pěkně hublo, nejlepší aerobick, jaký znám ..:)

kokrouč (St, 7. 7. 2004 - 11:07)

Samozřejmě - vůbec to nemělo být chlubení - sakra !

kokrouč (St, 7. 7. 2004 - 11:07)

Bunny, jak se bránit ? Bývám v těchto diskuzích označován za všelico a upřímně - nemám chuť se bránit, není proč. Vím, co vím a znám, co znám, muži mlčí a šlechtici nesmlouvají. Každý si může myslet, co chce a pokud si o mně někdo myslí, že jsem brouk Pytlík, tak ať si to v klidu myslí, já si o něm také něco myslím a právě proto, že si myslím to, co si myslím, tak nemá cenu se nad tím vůbec pozastavovat.To, co jsem chtěl tady říct, a vůbec to mělo být chlubení, bylo jediné - otázka ceny za něco. Jakýsi pokus s odstupem zhodnotit zda mi (obecně všem) stojí za to umřít pro něco tak dokonalého. Samozřejmě můžu popisovat jen a pouze své názory a jedině svůj pohled na věc, takže, protože nechci aby se tato debata dostala do slepé uličky píšu - dneska to vím, že nemá. Ta daň za tu "kvalitu" je, nebo spíš byla, příliš vysoká a rozumím velmi dobře tomu, co píše :o(, ta představa, že to někdy skončí, doslova a do písmene hraničila se smrtí, žil jsem jen pro TO a dneska vím, že jsem byl fakticky mrtvý. Jak napsat, že jsem nedokázal vnímat nic jiného ? To prostě nejde. Ano, sice souhrou několika drobných náhod, ale skončilo to, neskončil jsem to já nebo ona, skončilo to samo, současně s dilematem žít nebo nežít a teprve potom, až po nějakém "vystřízlivění" jsem nemohl vyjít z údivu, to dno bylo příliš hluboké.Není pro mě vůbec důležité, zda mi někdo věří nebo nevěří, ona ty orgasmy nehrála a já to vím, nikdo jiný to vědět, nebo věřit, nemusí, to není podstatné.Podstatné je, že přes téměř 4 roky mám čistou hrůzu, že jí někde potkám a netuším, jak bych zareagoval.Nejen díky ní vím jedno, že pro mě je orgasmus ženy něco nadpozemského, něco, co bych si přál naprosto hulvátsky vlastnit a na jedinou vteřinu být žena a umět alespoň jeden prožít.

Ctitel zenskych (So, 3. 7. 2004 - 07:07)

Podivejte se na "Salon intimnich sluzeb" v tematu "Nezarazene"Dekuji

Bunny (Pá, 2. 7. 2004 - 14:07)

Lucko, proč si myslíš, že nemůže existovat žena, která která je schopná prožít třeba 30 orgazmů za sebou? Já osobně nikdy nemám jen jeden, nejnižší počet je tak 4-5 a pokud partner dost dlouho "vydrží", běžně dosahuju počet nad 10, to už pak nepočítám. Je to strašně individuální, tak jako všechno v životě, ale šmahem ruky někoho označit za kecala, to bych si netroufla. Ostatně, kokrouč je asi někde mimo, mám pocit, že se nějak dlouho neozval. Kokrouči, braň se!

Alda (Pá, 2. 7. 2004 - 14:07)

No...Lucko, nepřeháněj, skutečně každá?? A je to ještě bohyně sexu nebo jen velmi dobrá herečka.Dnešní ženy jsou od prožitků skutečného ženství tvrdou realitou materialistického života tak vzdáleny,že už zbává jen trocha té komedie.

Lucka (Pá, 2. 7. 2004 - 14:07)

:), chtěla jsem jen říct, že každá z nás umí bejt bohyně sexu, protože chlap prdlajs pozná, že je to hraný:))! Jde o to, jestli to za to stojí..mám to podobně: přítel za mnou dochází, nebydlíme spolu (takže mám v osamělých nocích možnost sbírat síly na výkon:)..on je mnou posedlej a já jsem do něj taky celá pryč. Ovšem stojí mezi námi ta moje sexuální komedie- jednou za tejden se hecnu a těch třicet orgasmů mu namíchám, ale kdyby jsme spolu bydleli a chtěl by to po mě každej den:)?!Jo, červená knihovna, iluze, omotaná silnou emocí zamilovanosti.

Alda (Pá, 2. 7. 2004 - 13:07)

Kokrouč je takový brouk pytlík, všechno ví...všude byl, všemu rozumí od magie k tantrickému sexu, v každé diskusi jsou jeho moudré rady, takže když se to vezme kolem a kolem...jestli on nás trochu netahá za fusekli..?:o)Všechny dámy a slečny, které se teď cítite jako úplně nedostatečné břídilky a přemýšlíte o sebedestrukci kvůli tomu, že se k oné vysněné bohyni sexu nesaháte ani po kontníky, vězte, že realita je úplně jiná a fantazie tohoto typu patří k červené knihovně. Možná zábavné čtení, ale se skutečným životem nemá co dočinění.Buďte nohama na zemi, těšte se z každého krásného dne, dělejte si radost a mějte se rádi.Ahoj.....o)

Bunny (Pá, 2. 7. 2004 - 13:07)

:o(, jsem na tom podobně, někdy si říkám, ať to raději skončí hned než pomalé odumírání (i když po 6ti letech je to stejně ne-li víc žhavé než na začátku), jindy doufám, že to bude trvat věčně. Obdivuji kokrouče za to, že dokázal přestat, já na to nemám dost síly, asi jsem se ještě nedostala na to dno, o kterém píše.

Lucka (Pá, 2. 7. 2004 - 13:07)

:), pardon, kokrouč, ale zešilující orgasmy při análu, lehoučké při dráždění prsou, a ještě 30x za sebou..nebyla ona ta tvoje bohyně spíš vynikající hérečka:))? (můj muž si myslí, že jsem nesmírně vzrušivá, snadno ovladatelná a "laditelná", mé orgasmy jsou citelné, čitelné a časté. Je šťastnej, jak to se mnou umí, baví ho si se mnou hrát a mě baví hrát tohle- ale ve skutečnosti mám za milování 1, málokdy 2 krásné, hluboké, vnitřní orgasmy, které můj milý vůbec nerozpozná, že byly..)

:o( (Pá, 2. 7. 2004 - 13:07)

Pro kokrouce:Jsem zena a prozivam nyni stejne obdobi, jakym tys prosel.Je to horke i sladke, boli to a zaroven slasti chcipam.Chci, aby to skoncilo a zaroven, aby to pokracovalo na veky veku.Trapim se k zoufani ale taky se tetelim blahem.Nechci z toho ven. Nemuzu. Nesmim..:o(

A¨ida (Pá, 2. 7. 2004 - 09:07)

Elis: je to naprosto normální a velmi, velmi příjemné. Když jsem začala chodit do kursu orientálního tance, který dost pozitivně působí na ženské libido,tak se mi takový orgasmus přihodil (k mému překvapení i ve dne). Seděla jsem v křesle, dívala se na televizi, pak se mi v mírném polospánku zdálo, že listuji v erotické knížce a ty obrázky se hýbají...a pak skvělý orgasmus. Bohužel vědomě si přivodit opakování nelze. Tak si to užívej. Ahojky

Beruška (Pá, 2. 7. 2004 - 07:07)

Elis: Tak to co popisuješ, znám naprosto přesně. Když se mi zdá něco krásnýho, tak mám orgasmus samovolně, jen tak ve spánku (aniž bych na sebe makala). Je to dost silný, protože se vždycky probudím, ale moc hezký. Stalo se mi to už vícekrát. Kolikrát si i říkám, jestli třebu u toho nekřičím nebo nevzdychám :-))) Bydlím totiž u rodičů a byl by to trochu trapas :-)))

JANINA (Čt, 1. 7. 2004 - 03:07)

Jak tady procitam vsechny ty prispevky,tak si pripadam,ze jsem asi jedna z mala,ktera ma silny orgasmus.Kdysi ve 24 letech jsem poznala muze-pritele o dost (17 let) starsiho.Milovali jsme se a ja jsem byla "pouze" vlhka a jemu to nestacilo,tak mi vsunul prvne jeden prst do pochvy a pak druhy a zacal s nim kmitat nahoru a dolu hrozne rychle.rikal mi "strikej".Ja ne nej koukala jako blazen,ale opravdu jsem strikala,ze byl podemnou flek jako bych se pomocila.Abych si byla jista,ze k takto(pro me)trapne situaci nedojde,zasla jsem si na toaletu,umyla se a teprve potom jsme se milovali.Musim priznat,ze to moceni nebylo.S nynejsim partnerem,stejne starym jako ja prsty nepotrebujeme a vyvrcholeni dosahujeme soucasne.Neni to o velikosti penisu,ale(myslim si) o tvaru a zaobleni.Jsem moc rada,ze nam to v postylce slape a jsem jedna z mala,ktera nemuze predstirat orgasmus.

elis (Ne, 29. 2. 2004 - 20:02)

Chtěla bych se zeptat, jestli se vám někdy stalo něco podobného. Nemyslím si, že bych byla nějak zvlášť náruživá. Čas od času se mi ale přihodí, že se mi zdá erotický sen a já mám ve spánku orgasmus (bez jediného dotyku!), který mě vždycky probudí. Taky se mi stalo, že jsem při probouzení v tom stavu polovičního bdění a polovičního spánku měla erotické představy a silou vlastní myšlenky jsem si přivodila orgasmus. Vím, že u chlapů je to normální, ale co u žen? (Rozhodně to je ale příjemné, i když to nejde kdykoli, kdy bych chtěla.)

Lucia (Po, 22. 9. 2003 - 12:09)

Narozdil od muzu maji zeny tu vyhodu, ze jejich orgasmy mohou mit velice ruznou intenzitu. Nekdy mivam uplne slaboucky, ze se jen vypnu a uvolnim a jindy kricim, svijim se, chveju po celem tele a doslova nevim o okolnim svete. To je pak fakt narez! A vetsinou se pak jeste pul hodiny strasne klepu a nejsem schopna se ani postavit na nohy. Takze mivam super orgasmy a to je mi 22 let. Ta intenzita samozrejme zavisi na mnoha okolnostech - na partnerovi, na duvere i na tom, jak se ten den psychicky a fyzicky citim. Nevim,jake procento zen miva tak bourlivy orgasmus, ale pred nedavnem mi o dost starsi a zkusenejsi pritel rekl, ze jeste nevidel zenskou s tak "krasnym orgasmem", ze to vzdycky bylo opravdu jen to slabe zachveni a nasledne uvolneni. A co se predstirani tyce (neptejte se me, proc jsem to delala), dokazu realny orgasmus napodobit tak, ze to chlap rozhodne nemuze poznat! Cau L.

Abby (Po, 22. 9. 2003 - 11:09)

Orgasmus je věc děsně individuální.Já zjistila,že mému milování něco chybí asi tak ve 23 letech.:-))nikdy jsem sama nic nezkoušela,neměla jsem potřebu.Ale pak najednou jsem si říkala o čem to všichni mluví?? :-)) kamarádka mi půjčila naučnou literaturu a já se jala objevovat své tělo.No trochu divný co? Ale je to tak.Je tomu asi 10 let, s manželem jsme na vše přišli..ale život není jen o tom.Teď mám orgasmy,ale zase manžela nemiluju....takže ...život je fakt zajímavej a občas pěkně divnej.

JA (Pá, 19. 9. 2003 - 18:09)

JA SE TEDY S MUZEM NIKDY ORGASMUS NEZAZILA A TAKY ME TO MRZI,ALE PARKRAT SE MI TO POVEDLO V KALHOTKACH,JEN KDYZ JSEM SE POHYBOVALA NA JEHO NOZE ,NEJSEM DIVNA?JA NEVIM?

Reklama

Přidat komentář