Reklama

Sebepoškozování

krtek (Ne, 3. 6. 2007 - 20:06)

To, že se nějakým pakům chce blít je jejich věc, prostě mají slabé nervy, mě se dělá blbě z lidí, co myslí jako pan Hučka, či Petr. Ať to zabalí a neotravují svět kolem sebe. Vždyť je to hrozné, mají mozek, ale místo toho, aby jej nějak užitečně používali, píší takové slabomyslné a nenávistné řeči. Měli by co nejdříve vyhledat pomoc odborníků a separovat se od zbytku společnost.

krtek (Ne, 3. 6. 2007 - 20:06)

To, že se nějakým pakům chce blít je jejich věc, prostě mají slabé nervy, mě se dělá blbě z lidí, co myslí jako pan Hučka, či Petr. Ať to zabalí a neotravují svět kolem sebe. Vždyť je to hrozné, mají mozek, ale místo toho, aby jej nějak užitečně používali, píší takové slabomyslné a nenávistné řeči. Měli by co nejdříve vyhledat pomoc odborníků a separovat se od zbytku společnost.

Hučka (Ne, 3. 6. 2007 - 20:06)

Taky jsem měl spolubydlícího sebepoškozovače. Když to na něj přišlo, vždycky před zkouškama,po pařbě,kdykoliv po něm někdo něco náročnějšího chtěl (třeba aby si vyměnil ponožky který mu smrděly jako sardinky)...
Řezal se hlavně na zápěstí, pak mezi prstama na rukách i na nohách, do kloubů, do slabin, taky na penisu, schválně se píchal do koulí...
Bylo mě z něj totalitně na blití, musel jsem odejít z kolejí na privát, protože jsem se kvůli němu nemohl učit, bylo mě ho líto ale nemohl jsem nic dělat, mlátit a brát mu nože, střepy a jehly nepomáhalo. Vůbec!!!! Promluvit s ním jako s chlapem? Přemluvit ho k tomu aby se svěřil? Nebo ho vzít za ramena a odvést k odborné pomoci? Na to zapomeňte, psychologové z časáků pro náctileté ví o tomhle prd, proto radí tyhle kraviny. A nějak takového člověka udat? A jako jak? Policajty to nezajímá a psycholog chce mluvit s ním. Ne s vámi:)Jak to s ním dopadlo? Jednou řízl hlouběji než chtěl, vsadil bych se, že to nevydržel jeho spolubydlící, byl to takovej docela drsnej skín a možná mu nenápadně nabrousil břitvu:)
Bylo to poprvé, když jsem měl radost z toho, že čtu něčí parte. Protože ta jeho smrt zbavila nejenom jeho od utrpení, ale taky svět od zrůdy. Na tom trvám, a Kačka a podobní si můžou psát co chtějí. Protože řešit problémy takhle, aby se nevyřešilo nic, kromě toho, že se všichni poblijou nebo budou mít nervy jak špagáty, no sorry, ale to jako proč. Neby vy myslíte, že když si vyřežete nožem na čelo "JSEM CVOK" tak bude všecko "OK"????? Kdo chce najít pomoc, ten ji hledá. Ne provokacemi a citovým terorem. Ale tím, že se sebou něco dělá.Třeba se nechá léčit. A když opravdu nemůže dál, tak to někde zabalí, potichu, bez ostudy, aby na něj aspoň vzpomínali v dobrým. A s tou povrchností táhněte někam, to vy jste povrchní až to bolí. Víte, jak sere pohled na člověka, kterej se umrtvuje, místo aby hleděl, že mu třeba chce někdo pomoct, někdo chce vedle něj žít , třeba se s ním bavit...No já tuším, že píšu zbytečně, bláznům nemá smysl odorovat, že?:)

Petr (Ne, 3. 6. 2007 - 17:06)

Nechci být vtipný, kačko, ale měla jsi tenkrát řezat do otce. Protože co vy sebepoškozovači děláte!!! Stejně jako Kačka mám takovýho spolubydlícího, řeže se prý z nenávisti k sobě, nebo čeho to, řeže si klouby, píchá ostrý věci do prstů, nejraději si pomalu a soustředěně zapichuje kudlu do podpaždí, u toho pláče jak krokodýl, nebo si takhle probodává ruce a nohy! Krve jak v laciným hororu a všude...Už jsem to párkrát nevydržel, hodil mu kudlu do záchoda a zřezal ho jako psa. Aby měl proč fňukat. Pak jsem zavolal doktory, jako že se ožral a pořezal o sklo, ale měl jsem jim vždycky říct rovnou o co jde, takhle se to taky nevyřeší. Hele, pochopte, konečně, že TAKHLE se to nedá řešit. Když z vás bude každej blít těžko se mu bude chtít s váma sdílet bolest, i kdyby to bylo třeba domrd...dětství. Tak děsně trpíte, že to nevyřeší ani psychiatr a ještě si to za vás musí vyžrat zbytek světa? Tak si to rovnou běžte hodit, bude to jednodušší.

Kačka (Ne, 3. 6. 2007 - 08:06)

Anča B. Ty musíš být ale povrchní člověk... Místo toho, aby si přemýšlela o tom, jak ty holky musejí trpět, že svou psychickou bolest řeší takhle, píšeš jenom o tom, jak to působí na Tebe... A o tom, jak má spolužačka super pleť. Taky jsem se kdysi řezala a to proto, že mne otec od mala zneužíval a nelidsky se mnou zacházel,škrtil, topil a podobně, proto, že u nás neexistovala komunikace a já se cítila jako nejhorší tvor na celé planetě, proto, že nebyl nikdo, s kým bych mohla svou bolest sdílet... Neříkám, že každá, která to dělá byla zneužívaná nebo tak, ale každá děsně trpí... Tak trošku pochopení a hloubky by Ti neuškodilo...

Anča B. (Ne, 3. 6. 2007 - 01:06)

řežete se z nenávisti...hm...taky s takovou chodím do školy. Řeže se před zrcadlem na rukách a pak i prsách a do toho jí tečou slzy, tak jí to stíká jak v béčkovním hororu! Humus, že vždycky řvu a uteču!!!Kolikrát jsem ji prosila, aby toho nechala! Pěkná, žádný pupínky co by za to jiná dala a ona si musí dělat hluboký jizvy!!! a vůbec je to naprosto nelidský!!! je to hnusný, když to řeknu vulgárně, jako dívat se na homelesáka jak právě rozbíjí kamarádovi novej počítač za 50 litrů kvůli mědi za pět kaček!
Taky jste takový? Tak trochu myslete, co děláte s okolím. To už radši na pokoj SM která si kreslí ty lidi splácnutý od slona, a má ty krvavý jako že fotky v počítači to není doopravdy...a možná si tím něco kompenzuje, ale je to potichu A NE TAKOVÁ PARÁDA HRŮZY A ZOUFALSTVÍ Ale o to vám všem asi jde co, aby slušný lidi místo radosti ze života blili, jenom se na vás podívají!

Leona (Ne, 3. 6. 2007 - 00:06)

ale, kluci, to, co tady popisujete není klasické sebepoškozování, to je masochismus... Nás to nevzrušuje, naopak, já třeba se tak strašně nenávidím, je mi psychicky tak špatně, že prostě šáhnu po žiletce... Ale se sexuálním vzrušením to nemá nic společného...

Radek (So, 2. 6. 2007 - 23:06)

Pánové, já v tom nejsem sám? Taky jsem jednu takovou sbalil, jinak je skvělá a říkal jsem si proč zrovna já:) Haniš, jako by jsi ode mně opisoval:) No, milování je s ní zatím skvělý, jenom občas třeba chce, abych ji třeba u toho přivázal na drátěnku bez madrace, nebo ji drbal na zadku tvrdým kartáčem na boty, ona sama je tak trochu fakír, sedá si k počítači holým zadkem na velkej kulatej kartáč na čištění podlahy, to píchá i skrz kvalitní džíny:)Nebo se taky se mnou miluje vestoje a visí u toho hlavou dolů na hrazdě a těší ji to! Teď mám dilema, jestli se s ní pustit do experimentování a riskovat zranění, ale hlavně znechucení, nebo si najít jinou:( No snad to nebude jednou tak tragický jak to vidí Alek.

Alek (So, 2. 6. 2007 - 19:06)

Haniši, tak jsem s takovou chodil. Samozřejmě jsem s tím přestal, takoví lidé jsou prostě "jiní" a normální člověk se s nimi snese jak hasič s pyromanem:) Ano, měl jsem obavy, jak na to bude reagovat, jestli nebude agresivní, nebo jestli nebude chtít něco demonstrativně provést...Nakonec to bylo v klidu. Nenaděláš nic, jenom si člověk pořídí piercing a tetování, začne být najednou přitažlivý i pro sadomasochisty. Bohužel jsou to většinou lidi, do kterých by to před tím v životě neřekl.

Haniš (So, 2. 6. 2007 - 14:06)

No, já nevím, chodím s holkou a ta má taky tuhle hodně zvláštní "zálibu". Vzrušuje ji pálení do chodidel i dlaní, řezání do kloubů, píchání špendlíků i do bradavek a stydkých pysků, já se z toho vždycky otřepu, když vidím jak soustředěně si někam něco zapichuje a tváří se, jako by si snad jenom tak hrála...Taky ji vzrušuje pokádání těžkých předmětů na břicho a prsa. Normálně má v památníčku místo Divokýho Anděla a Šreka a Mádla s Kotkem a takových těch volovin namalovaný jak třeba slon někomu stoupá na břicho, nebo je někdo pověšenej hlavou dolů ze stromu nebo nataženej na skřipci a ještě ho mlátí. Nebo kresby a fotky naraženejch na kůlu a jinak "chutně" popravených. Má tam i takový fotky z hororů.
Tvrdí, že ji to strašně vzrušuje. Na počítači má taky slušnou sbírku takových obrázků. Třeba jak nějaká obryně šlape po chlapovi. Nebo jak někoho řežou. Nebo fotky lidí kteří si sami naschvál řežou do kůže ornamenty. Nejhorší je, že ještě neví, že já na to zrovna nejsem a myslí si, že mě to taky vzrušuje. Asi proto, že taky mám piercing a tetování. Jak to mám řešit? Jak vypadá takový vztah a sex později? Nebude pak šílenec který se sám upálí a vezme sebou celej barák i s lidma? No nesmějte se. Já fakt nevím!

alibaba (Pá, 1. 6. 2007 - 17:06)

ahoj!já sem to taky dělala...když tak čtu co proti tomu dělat, tak co mě jedině pomáhá je se vždycky nějak podívat na to z jiné stránky,a taky je důležitý aby byl člověk šťastnej!!zkuste si o tom promluvit s kámoškou..jedna mi moc pomohla a pomágá,tito lidé sou fakt důležití!hlavně se to nebojte říct, třeba té nej kámošce,pokud vás bude mít ráda,tak se to bude snažit vyřešit bez nějakejch cavyků a taky se nebojte, nadávat vám nebude! a jak s tím skončíte, bude te se cítit šťastnější a uvolněnější!!jo a hlavně na to nemyslete,poslouchejte třeba písničky,jak mi rádí kámoška.Tak přeju všem co s tím mají problémy, ať vám to vyjde!

Mario (Čt, 31. 5. 2007 - 23:05)

chodím s holkou a tu těší píchat si hřebíky do chodidel. Nebo se na nich pálit žehličkou. Teda nechápu jak pak může chodit! A řezat se žiletkou na hlavě, tam, kde končí vlasy, aby to nebylo vidět. A taky se někdy řeže do jiných míst těla. Taky je celkem dobře opírcingovaná. A někdy si do toho pírcingu taky pouští elektriku z trafa asi od vláčku. Má taky takovou židli s plechama a cvokama a tam si pouští elektriku do půlek. Prostě ji to baví! Nemůže bez toho být a chce, abych jí pomohl...No to určitě. Jednak k tomu mám odpor a jednak ona to někde řekne, je slušně ukecaná a nazdar v pasťáku, že. Má takovou hodně prdlou rodinu a ti o tom neví . Myslí, že až na ty želízka je slušná. Má mě jí být líto nebo by se měla léčit, nebo co? Jinak je to pěkná holka:(

SpOnGiEnKa (Čt, 31. 5. 2007 - 22:05)

Awojky je mi 14 a sebepoškozuju se uš 2 roky....moje kámoška taky...nedokážeme přestat....chceme ale je to silnější jak my.....hlavně než já....dělám to pro puhý proud krve.......cítím se pak osvobozena....ae chtěla bych přestat....nemůžu ae nikomu z rodiny o tom říct...hned by mě sprdly bo tak:(.....jizvy maskuju......horší sou pořezaná místa....:(prosím poradte!!...

Laura (St, 9. 5. 2007 - 22:05)

leonka,diky za mailik,uz som ti odpisala,tak si to cekni atesim sa na tvoju odpoved :) drz sa zatim!!!Papa :)

Laura (St, 9. 5. 2007 - 22:05)

Pavel ,mas paravdu s tym,ze to takmer vobec neboli...no je pravda,ze razy ktore necitim vobec sice su neni povrchne mi vobec uz teraz nesposobuju ulavu,musim ist proste trochu hlbsie,aby som aspon citila daco s tej bolesti,vtedy sa vytvori akokeby taka vaha,fyzika a psychika su v rovnovahe a ...sak poznate asi ten pocit...byva mi blbo ked vidim tie rany,ale zaroven viem,ze bez nich by to bolo horsie a mozno by som nebola ani ja,tak co je to v porovnani s par ranami???ako sa ti vobec podarilo prestat???Mne ked sa podari prestat,tak max. na 2 mesiace a aj to si moc fandim :)

Pavel (Út, 8. 5. 2007 - 21:05)

Ahoj Leono a všichni ostatní. Mívám silné depresivní stavy, které jsou velmi nepříjemné. Jednou, když mi bylo hodně špatně a viděl jsem vedle sebe ležet nůž, tak jsem zkusil do sebe říznout. Když jsem cítil, jak mi teče krev, tak jsem cítil zároveň úlevu. Zajímavé bylo, že to vůbec nebolelo. Druhý den, když jsem viděl jizvy na ruce, cítil jsem se ještě hůř.

Leona (Út, 8. 5. 2007 - 21:05)

Pavel, ne to jsem to blbě napsala, nejsi o nic divnější, než my tady:-). Jako by se chlap nemohl řezat...Dokonce znám jednoho s anorexií... Jak's to zvládl? Myslím, to, že už se neřežeš a tak? Jestli se Ti chce, písni nám to sem, třeba si z toho něco vezmeme...Pa L.

Pavel (Út, 8. 5. 2007 - 21:05)

Ahoj Leono, možná se to zdá divné, ale zkušennost s tím mám. Pocity, které to přináší také znám.

Leona (Út, 8. 5. 2007 - 21:05)

Pavel: Pavle, to my asi skoro všichni víme, proto jsme tady, ale ono alespoň to krátké uvolnění, ten pocit klidu, kdy Tě neobtěžují ty děsné myšlenky, stojí za to...Je to jak s alkoholem či jinou drogou...Ty máš se sebekoškozováním osobně zkušennosti, smím-li se ptát, moc kluků či chlapů se tady nevyskytuje:-)

Leona (Út, 8. 5. 2007 - 21:05)

Jéžiš, Laurinko, teď jsem Ti poslala mail, doufala jsem, že jsi alespoň trošku v pohodě, teď juknu sem a...Písni mi, jesti se Ti chce Pa L.

Reklama

Přidat komentář