Reklama

Sebepoškozování

Petrushka (St, 23. 2. 2005 - 18:02)

Holky na me jde depka .....

Dráža (St, 23. 2. 2005 - 15:02)

Péti, chemie je zrádná potvůrka, pro někoho krásná a pro někoho nejhorší noční můra:o))hlavně si s tím nyní již nelam hlavinu a nenech nás potom v napětí, jak ti to dopadlo, kdybys potřebovala s něčím poradit ohledně školy, mohla bych se pokusit, přírodovědné obory,mi nikdy nebyly zas tak cizí:o))Hani, tady hovory nikdy úplně neskončí, jen prostě lidi někdy potřebují oddych a pak jen třeba napsat, co celý den dělali- jako nyní já- nic, ba ne, listovala jsem infektologií,ble, vařila, koukala na padající sníh- no uznejte samé důležité a smysluplné věci:o))jo a za chvíli se půjdu koukat na Pohotovost, dobře mě to pobaví:o))jak jste poznaly, snažím se myslet co nejméně, pokud možno vůbec,aby mě nenapadly nějaké pitomosti:o))

Hanka (St, 23. 2. 2005 - 13:02)

Petrushko,jsi šikulka,že se učíš a chemie bude v pohodě,neboj!!!

Hanka (St, 23. 2. 2005 - 13:02)

Holky tak se mějte hezky celý den.Jsem ráda,že budeme pokračovat.I když pozdě ale chtěla bych napsat taky moje přání.Moc bych si přála najít hodného partnera,ale až tak za dva roky.A moc si přeji mít velkou rodinu.Aspoň dve dětičky.Pajko,Drážo,Petrushko,Renčo,Andreo a ostatní určite budeme pokračovat v našich sezení.Na poušti je nádherné,že jsou někde ukryty stuně...

Petrushka (St, 23. 2. 2005 - 13:02)

Dneska jsem psala z ty chemie kvuli ktery jsem si ublizila(nejen kvuli ni, ale ta chemie uz byla posledni kapka.....) Tak jsem zvedava.....Tak si na me vzpomente :)

Petrushka (St, 23. 2. 2005 - 13:02)

Achojik holky moje :)Tak jsem tak nejak zatim v pohode, ale Mysak ma zaracha do konmce tydne a nikdo k nim nesmi, protoze zaspal a ujel mu autobus do skoly, tak tam nebyl..... tak ani s nim byt nemuzu :( A navic jsem posledni dobou nejak zhubla..... vsimla si toho i kamoska.....

Dráža (St, 23. 2. 2005 - 13:02)

tak to je super, že se dnes cítíš lépe, ba jak píšeš dobře:o))Niky a Viva jendou jsou, to je jisté.Uma, nevím, ale má podobný projev a trochu jedovatosti jako Niky. myslím, že to co napsala vlastně myslela ironicky směrem k Pajce a vlastně tím podle mě i trochu zlehčila to, co zde píše Miška, moc to pomáhá, když se člověk vypíše, ano, je to monolog, který ovšem poslouchá spousta lidiček a ty na něj zareagují a je z toho ,,dialog" a o to přece jde.doufám, že se Uma ještě ozve, aby mi to mohla vysvětlit, protože se třeba mýlím a křivdím jí,i to se může stát a já klidně uznám svůj omyl:o))Hani, tak i zbytek dne co největší pohodu:o))

Hanka (St, 23. 2. 2005 - 12:02)

Tak to jsem ráda,mě je dneska taky krásně,venku je nádherně.Jako,že Uma,Niky,Viva je jedna?

Dráža (St, 23. 2. 2005 - 12:02)

Hani, vůbec se nezlobím, jen jsem vyjádřila svůj pocit a tím je to pryč, horší by bylo držet ho v sobě, jsem tu s vámi ráda, ale znáte to- i muži mají své dny:o)))))sice na alkohol a Fernet vůbec nejsem, ale takové rumové pralinky- ty dokáží zvednout nejen náladu, ale i váhu:o))snad se máte všechny dobře, krásně sněží, je v tom trocha nostalgie i melancholie něco krásně uklidňujícího a inspirativního,až meditativně uspávajícího- prostě vše, co nyní potřebuju:o))snad jste taky v dnešním dni našly něco, co vám zvedlo náladu a pohladilo dušičku, jestli ne, tak posílám jedno virtuální pohlazení,snad doletí kam má:o))

Hanka (St, 23. 2. 2005 - 12:02)

Drážo,zlobíš se na mě?

Dráža (St, 23. 2. 2005 - 12:02)

milá Umo, to, co jsi napsala zní dost jedovatě a ironicky:o(( skoro jako by promluvila Niky:o(

Uma (St, 23. 2. 2005 - 07:02)

Krasny den Pajko a nezapomen zacit den s Miscima monologama.

Pajka (Út, 22. 2. 2005 - 21:02)

Myslím, že se neozývají, protože se chovají spontánně. Kouzlo je právě v té svobodě. Zalistujte si zpátky na Miščiny monology... Nečekejte nic a budete se cítit volně. Jakmile to tady dostane punc povinosti a musu, ztratí tenhle svůj půvab. Já jsem dnes strhaná jak borůvka, takže píšu, protože chci poslat pozdravy všem, ale jediné, co si teď přeju, je vyspat se pořádně a načerpat sil pro zítřek. Kromě toho mám asi "jen" přání týkající se zdraví mého a nejbližšího okolí. Pokud nám nespadne něco na hlavu, k čemuž je potřeba i štěstí, povede se nám dobře... Kdybych byla v kondici a odpočatá, napsala bych víc, ale už fakt mám za sebou tak 10 hodin na pc a končím...Mějte se krásně!

Andrea (Út, 22. 2. 2005 - 19:02)

Petrushko,deset,sto,tisíc přání můžeš mít.Není důležitý zda se všechny splní,ale že je vytváříš.Měj sny a spoustu se ti jich opravdu může splnit.Když nechceš na školu,tak nemusíš.Jdi tam kam chceš ty.Já si dělám školy taky až teď a nevadí mi to.Tenkrát bych šla asi na špatnou školu.Je důležité jaký jsi človíček,jaké máš srdíčko,jaké máš třeba přání a ty máš krásná přání.Můj syn chce být kuchař,ale už od malinka.Nyní je mu 13 let a jelikož je výborný rybář,upravuje rybičky výborně,tak rád vaří,že mu nikdo nebude bránit.Dráža se určitě ozve,Pája taky ale už to nechám na vás.Taky mám pocit,že se někteří lidičky neozývají,protože jsem chtěla,aby to bylo trošku jiné. Hani,Renčo budu ráda,když nebudete jen číst,ale napíšete.

Petrushka (Út, 22. 2. 2005 - 19:02)

Vite co jsem dneska zase vymyslela? Na tu pecovatelskou cinnost nejdu. Posledni slovo. Jeste to nejak oznamit mamce..... Vite byl vy to tam zahul a hodne velkej..... A ja bych zase nezvladala zase se vratila o dva roky zpatky, kdyz jsme mela ruce a nbohy jeden velkej strup a denne myslela na sebevrazdu..... Ale na ucnaku? bude to jednodussi, budu mit lepsi uplatneni a pak? nastavba a mam maturitu.....dneska jsme meli zkousku a ja zpivala :) a naplno :) protoze tam byl Mysak a to uz je co rict tak jsem nechtela aby tam byl zbytecne tak jsme do toho davala vsechno a pak mi to pochvalil. Vite na ty zkousce se mi vzdycky tak ulevi a je mi tak dobre! strasne moc!!!

Petrushka (Út, 22. 2. 2005 - 18:02)

Hanko, vi ze si ublizuju,ale ze jsme si ublizlia vcera nevi. Tusis dobre ze mamce se sverovat nebudu.....Andrejko, dobre. Nesmeju se. Tak jo. Co bych si prala? Aby se Mysakovi nic nestalo. A aby nam to dlouho vydrzelo. Chtela bych poznat myho tatu. To hodne moc..... Prala bych si aby to vsechno trapeni uz skoncilo. Bojim se ze to bude jak ona zacatku pred rokem..... A abych se dostala na skolu. Chtela bych mit stejne jako Renca kridla a byt aspon dva tydny v Egypte. Ale uz je toho asi moc, co? :) kolik si toho muzu prat? :) Andrejko, dekuju ..... CTU vase prispevky a asi se nejak nehodi abych dnes psala svoje pitomy kecy, ale kdyz uz jsme to napsala, tak to poslu..... Prominte jestli to bude hodne vadit ..... Rano se sem mrknu :)

Hanka (Út, 22. 2. 2005 - 17:02)

Drážo,prosím tě promiň.Moc se ti omlouvám,mě se taky nechce nic..vůbec nic.V práci toho mám hodně,nespim,nejim.Milanovo žena si doma užívá s chlapem a já pláču a pláču.Jeho děti mě urážejí.nechci se za moje starosti schovávat,máme je všichni.Přišlo mi to líto.Nezlob se.Četla jsem vás dlouho,moc se mi líbilo jak to tady dostalo jiný rozměr,proto jsem si k vám sedla.Přeji všem moc lásky,pohody....

Dráža (Út, 22. 2. 2005 - 17:02)

Hani, to co jsi napsala se mě nějakým podivným způsobem dotklo, promiň, jakoby mi někdo vyčetl, že se nechovám tak, jak se očekávalo:o(dnes to tak cítím, zítra už třeba ne, kdo ví?:o))

Dráža (Út, 22. 2. 2005 - 16:02)

Víš Reni, někdy jsou chvíle, kdy chce člověk jenom mlčet,mlčet neznamená, že nechci být s vámi všemi,jsem. je Vás tu přece hodně, tak nenechte konverzaci ladem:o))

Andrea (Út, 22. 2. 2005 - 16:02)

DveřeNa jednom známém obraze je Ježíš v setmělé zahradě.Levou rukou drží lampu,která celý výjev osvětluje,a pravou tluče na mohutné a pevné dveře.Když byl tento obraz poprvé představen veřejnosti,jeden návštěvník měl k autorovi připomínku."Na vašem obraze je chyba.Ty dveře nemají kliku.""To není chyba,"odpověděl malíř."To jsou dveře lidského srdce.Ty se dají otevřít jen zevnitř."/Další příběhy pro potěchu duše/Přeji všem hodné lásky a pohody.Petrushko,budu tady,když budeš potřebovat.Andrea

Reklama

Přidat komentář