Reklama

Sebepoškozování

Ja (Pá, 1. 4. 2005 - 18:04)

Vdyt vas nasira vsechno

Andrea (Pá, 1. 4. 2005 - 18:04)

No holky já žasnu!!!Neměla jsem čas a teď jsem to vše dočetla.Ivuško a Dráženko jste dost dobrý, líp bych to nenapsala.Milá pani"Já" jste nějaká podivná.O co Vám jde,jednou se navážíte,potom jako med.Nerozumím Vám.Jděte někam jinam nasííírat!!!!!!

Dráža (Pá, 1. 4. 2005 - 17:04)

děvčata, vyvedla jste vůbec dnes někoho aprílem? mně nějak chyběla ta správná nálada a inspirace,snad se některá vyřádila i za mě:o))

Ja (Pá, 1. 4. 2005 - 11:04)

Nevim co te tak rozciluje. Ja osobne pracuji na pocitaci, hodne ctu na internetu anglicke infornmace a poucuji se i na Doktorce a tak jsem postrehla i tve clanky na ruznych forach. Vse je tu zaznamenane. Dost jsi se projevila i na Trestani dospelych lidi i tam napadla bezduvodne lidi zijici v zahranici. Jak Pajka Ale nejvice je mi ze vseho co se ti stalo velmi smutno a preji ti vse nejlepsi.Opravdu neni to trochu vedle, ze vse zacalo jelikoz jsem podotkla, ze se mi libila tvoje basnicka. Vim take, ze mas dobre srdicko a opravdu preji pohodu.

Dráža (Pá, 1. 4. 2005 - 11:04)

koukám, že Ja vzbuzuje opravdu velmi silné emoce, to, že jsem vypustila silné slovo já, to ještě beru,ale hnout žlučí Ivě, to už je celkem umění, holt kdo umí ten umí, s tím se člověk rodí, nebo se to někde studuje?Ivo, měla jsi to sem vyseknout,ať nevypadám jako hulvát jen já.PS:vlak jsem stihla jen tak tak:o))

Iva (Pá, 1. 4. 2005 - 09:04)

ty vado a já sem tak nasraná, fakt.Pořád se tady obhajuješ nějakou tvou cizinou, jak tam lidi myslí a přemýšlí a spoustu dalších věcí.A nám sypeš popel na hlavu.Tak si buď v tý cizině a nepruď!!Docela by mě zajímalo, jestli si nějaký špion nebo co, že tvrdíš, že přispívám do jiných diskuzí.Jo možná jsem tam někdy něco napsala, ale je to už fakt dlouho a docela by mě zajímalo, co kdo o mně vypráví!!!fakt jsem docela nasraná a to se mi moc nestává. teda stavá, ale nepíšu to takhle veřejně.No já raději budu končit, protože bych se mohla rozjet a mohla bych říct něco hodně nehezkého.

Ja (Pá, 1. 4. 2005 - 08:04)

Ivo, jelikoz se ptas - neni to davno, co jsi se zminovala ze se necitis dobre. V nedavne minulosti jsi i dost psala i na jine rubriky i nekdo jiny se o tobe zminil.Je to velka skoda, ale zjistuji jak mnoho lidi zde ukazuje male sebevedomi. Tolik veci vidi v negativite a neuvedomuji si, ze tak bude i jejich zivot, a to jenom z jejich nagativnich nahledu.Mozna bych mela napsat jak v cizine lidi obdivuji ceskou krasu, krasnou Prahu, jina okoli a ceskou dovednost. Jak obdivuji krasne ceske zeny, jak se umeji o sebe starat a vypadaji nadherne i v starsim veku. Jak jsou inteligentni a elegantni. I kdyz mnoho turistu se zminuje ze Cesi na ulicich maji zachmurene tvare, ze ale kdyz se poznaji z blizka, ze jsou to ti nejpratelsti lidi. Ze servis vetsinou neni dobry, ale ze i to se stale meni k lepsimu. Vedi ze Cesko nemelo tu nejslavnejsi minulost, ale hodne lidi ma k Cesku uctu a stale se vraceji na navstevy.A tak bych chtela rici, ze je hodne na co by jste mohly byt hrdy.

Dráža (Pá, 1. 4. 2005 - 07:04)

jen krátce za 5 minut mi jede vlak.Ivo, nejsi sama, víš, že tě mám oc ráda a v myšlenkách jsem hodně často s tebou:o))Dane jsem ráda, že tu zase máme mužský element:o))moc jsi mi chyběl:o))Já, ty on ona ono, či co to je? budu sprostá a vulgární-sereš mě- stačilo by kousek toho krásného co má Pajka a nemohla bys napsat, to co píšeš, to tvé mantry jsou trapné a otřepané,slova, která nikomu nepomáhají, naopak budí nežádoucí rozruch a neklid v duších, zraňují a nejen ty, které si bereš do huby,ale i ostatní, kteří mají osoby vystavené tvému útoku rádi:o( empatie ti asi mnoho neříká, že?tak já letím, snad to stihnu:o))

Iva (Pá, 1. 4. 2005 - 03:04)

Dane,chtěla sem se tě zeptat, jesli bys mohl něco napsat o Anilce.Hodně na ní myslím, jak jí je, jak se jí vede apod.A hodně jsem na ní myslela 24.3., protože to byly 2 roky, co ona založila tuhle diskuzi a určitě tím hodně lidem pomohla.Mohl bys jí prosím vyřídit, že jí za to mockrát děkuji!!!??

Iva (Pá, 1. 4. 2005 - 03:04)

Pro Já:já se necítím jako hrdinka. A asi nikdy cítit nebudu.Jen mě trošku zarazilo, že víš, že nemám lehký časy.vždyť sem to sem skoro vůbec nepsala..Nerozumím tomu. Mohla bys mi to vysvětlit???Děkuju Iva

Ja (Pá, 1. 4. 2005 - 00:04)

Ohledne Dana, jeho posledni veta v jeho clanku se mi libila: Ale mas pravdu, ve sve basni, ze i tak pres vsechno to starani lze ze sveta vytezit obvykle vice, nezli jsme ochotni pripustit a hlavne zkusit.Jinak Ivo ja jsem odpovidala Pajce. Zajimave, jak se vyzivala z tech nadavek a lzi z tech mantru- aspon ja zadne negativity nebo nadavky nepisiIvo ty jsi byla pro mne hrdinka aspon na den, jelikoz, jsi si dala praci sem napsat takou krasnou basen, v ktere nemohu videt zadnou negativitu.Napsala jsi neco pekneho i kdyz jsem vedela ze nemas lehke casy.

Iva (Pá, 1. 4. 2005 - 00:04)

Nechci být pro nikoho hrdinka!!Prostě sem to napsala a cítila se při tom děsně blbě. Je mi teda dost blbě.Snad sem si to tím, co jsem napsala, chtěla v hlavě ujasnit...já nevím.Možná sem to sem ani psát neměla.Pajko, je mi děsně blbě. Rozešla sem se s michalem a celkově je to na h...Proto sem sem ani nepsala. Jsou tu nové tváře a mě jakoby připadá, že už sem nepatřím.Možná je to jen můj pocit, ale znáš to, když něco cítíš a ikdyž Ti druhej řekne opak, tak ty to z hlavy stejně nemůžeš vymazat.Deprese, nespavost, kolapsy a anorexie z který se nemůžu pořád nějak vyhrabat. A znova začala útočit.A navíc si připadám děsně sama. Je to děsnej pocit.Já vím, že rozchody bolej a že to bude zase dobrý...ale Michal byl můj první kluk, vážně. Takže sem to nikdy nezažila. A tak sem poslední týden jenom huluila trávu a bylo mi fajn. Vzpomněla sem si na starý časy, kdy jsem v drogách pěkně lítala ( né jen tráva ) a přišlo mi to chvílema takový hezký, bezstarostný.Ale je to blbost.Prostě to nějak nezvládám. Je mi fakt hodně mizerně.Ale nechci se tady litovat.Pro nový nick - já...nevím, kdo si a jestli si Nika, Viva apod. to je mi jedno, ale neurážej lidi prosím, kteří mám ráda.Jak Pajku, tak Mišku...a k Mišce...už si přesně nepamatuju, jak to vše bylo, ale myslím, že podala vysvětlení a není to její styl, aby sem psala takový věci. Možná se mýlím, ale jestli to psala ona, tak bychom se možná měli všichni zamyslet, proč to psala. Určitě to mělo nějaký důvod. A asine nemalý.Kdo ví, jak jí je a co prožívá....No nějak to neumím moc vysvětlit, ale myslím, že to nebyla jenom sranda ( teda pokud by to psala Miška ), ale že k tomu měla nějaký důvod, kterej mi neznáme a ono to je pak lehký, hned nějak soudit.No je to jen můj názor!!!

Ja (Čt, 31. 3. 2005 - 23:03)

Pajko, nezapomen si precist ty sve oblibene mantry, take se divim, ze neco takoveho strasne negativniho se ti libilo.Na co to bylo dobre a proc jsi ostatni nabadala se k tomu vracet. Miska by se mela omluvit.Proste neni divu, ze nekteri lidi trpi depresi, vzdyt jsou plni negativity.

Pajka (Čt, 31. 3. 2005 - 23:03)

Dan a negativni pohled na zivot? ou ou to bude omyl! a novy nick? Slovnik jako Niky, Viva, N ... hm mozna nahodaIvo, basnicka je hezka, lze ji vylozit mnohoznacne... Jak je Ti?Dane a co Ty? lepe receno vy dva...

Ja (Čt, 31. 3. 2005 - 22:03)

Ou, ou, Dane, neprichazim z udivu jak si delas negativni nahled na zivot. Ale Ivuska je ted moje hrdinka, umi uvitat jaro a doufam, ze bude uplne obklopena parsky slunka, jarni vune a noveho elanu.

Iva (Čt, 31. 3. 2005 - 21:03)

Dane,asi sem tím chtěla vyjádřit něco jiného, než popisuješ, ale to je jedno:))Ahoj Iva

Dan (Čt, 31. 3. 2005 - 19:03)

No jo, Ivo, jenze jak si uzivat jara, kdyz je clovek zavrenej vod rana ve skole/praci? Ledaze by se po skole/praci vykaslal na uklid, vareni, urady, peci o deti/partnera/blizke a odboural i jina jina zarizovani a jako to dite si sel hrat ven s tim, ze ma volno a nemusi mit starost o jidlo, s tim, ze ho bude trapit jen to, jestli bude vecernicek nebo ne :o) a jestli mu bracha/segra nesebral/a oblibenou hracku. Ale mas pravdu, ve sve basni, ze i tak, pres vsechno to starani lze ze sveta vytezit obvykle vice, nezli jsme ochotni pripustit a hlavne zkusit.DanP.S. Byl jsem se cestou od zubare mrknout v botanicky zahrade, prte muj sef nastesti nejni zadnej ras, a musim rici, ze to bylo moc fajn, ale jeste hezci to bude tak za tejden nebo spis dva. Chtelo by to aspon na par dni vypadnout z mesta, jo, jo...

Ja (St, 30. 3. 2005 - 01:03)

Dekuji..

Iva (Út, 29. 3. 2005 - 21:03)

Je jaro.Možná jsme dlouho čekali, až jaro příjde.Až přejde zima, zimní únava a apatie,až všechno začne znovu.Příroda se znovu probudía my s ní,až do nás vstoupí nová síla,nová radost.A teď je tady.Obloha je čistá, vysoká a modrá,květiny ochotné potěšit nás krásou a vůní,den je dlouhý,tráva a stromy zelenéa my uprostřed tohoa přesto úplně mimo.Vidíme všechny ty barvya zdá se, že nás se to netýká,že to všechno je tady,ale ne pro nás.Naše srdce spí.Naše city stáhly tykadla proti naší vůlia v hlavě máme běžné denní starosti.Možná si pamatujeme,že jsme kdysi stáli uprostřed toho všeho.Svět se točil kolem nás,všechno s námi nějakým způsobem souviselo.Obrazy, vůně a zvuky se nám zarývali hluboko do vědomí a přítomný okamžik byl odrazovým můstkem pro všechny příští radosti,pro všechno to veliké, čemu jdeme vstříc.Možná o tom nepřemýšlíme.Možná si myslíme, že už jsme staří a k vyššímu věku nepatří radost, dojetí, touha, okouzlení.Nebo si myslíme, že se změnil svět.Ale svět je stejný.Stále stejný a ochotný složit nám své poklady k nohám.Stejně plný kouzelných obrazů,pohádkových melodií,vůní a přislíbů.stejně jako dřív, je v každém vztahu ukrytý zárodek citu,zárodek lásky,schopný vyrůst do některé ze svých nekonečných podob.Vše kolem nás pulzuje barevný zářivý život - pro nás,pokud budeme schopni se dívat tak, abychom uviděli.Nezakalili se nám oči,neohluchli sme,ani se nám nevytratily ostatní smysly.Dovolili jsme jenom,aby se něco změnilo uvnitř nás.Tak pomalu,pozvolna a nenápadně,že jsme si toho ani nevšimli.Nasedal nám prach na duši,ani o tom nevíme.Ani nevíme,že úplně uvnitř pod všemi černokněžnickými obručemi a slupkami,jsme stejně naivníjako kdysi.Stejně čistí,citliví,toužící po kráse,lásce,po dobru...stejně krásní a zářící.Dokud dýcháme je to v nás.A nejspíš i potom.Jsme všichni stejní ve své prapůvodní podstatě.Všichni chceme vykročit se srdcem na dlani,ikdyž jsme na to možná zapomněli.Zbylo v nás málo pokory.Málo ochoty sklonit hlavu,kleknout na kolenaa přiznat vlastní omezenost,vlastní nedokonalost,pýchu a zpupnost.Málo pokory,málo ochoty sklonit hlavu v úctě před dokonalostmi a velikostí všeho, co nás obklopuje.Nezmoudříme ze dne na den.Se svými omyly se budeme potýkat celý život.Všichni jsme takoví.Ale všichni se můžeme zachránit.Pokorou,tohou poznat,zmoudřet,pochopit,touhou dobrovolně se podřídit,a tím získat svobodua možnost znovu uvidět krásua znovu potkat lásku.Všichni můžeme smýt prach,rozbít obručeA ZNOVU UVIDĚT.

Iva (Út, 29. 3. 2005 - 19:03)

Zdravím Dražíka, Pajku, a taky Tebe Dane:)Koukám, že tu mám jmenovkyni..než sem to pochopila, tak to trochu trvalo:)

Reklama

Přidat komentář