Reklama

Mirena

Luca (Pá, 7. 10. 2011 - 11:10)

Já mám Mirenu už rok a...Já mám Mirenu od ledna, tj. teď je to 10 měsíců. Kvůli nežádoucím účinkům si jí ale chci nechat vyndat a to ze 2 důvodů: pořád chodím na ultrazvuky kvůli cystám (před Mirenou cysty nikdy nebyly a to jsem po 2 dětech) a hlavně se mi po půl roce hrozně zhoršila pleť, akné jako hrom. Doktorka říkala, že se s tím ještě nesetkala, ale v nežádoucích účincích to patří k velmi častým (www.mirena.cz). Musím to stihnout do konce roku, aby mi vrátili peníze, ale musím mít zprávu od kožního doktorka. Jak jste na tom vy ostatní s pletí?

Romana T. (Út, 4. 10. 2011 - 13:10)

Děkuji za info, z kyretáže...Lucko s toho si nic nedelejte já taky trapila jsem se pomalu rok .....no ted jsem po tej kyretazi a nic to není byla jsem na tom dvakrat ...akorat nevi kdyz to nepomuze co semnou ...je to porad dokola znam to na tej první jsem byla uz pred rokem a pul a celou tu dobu hokus pokus pak mi zkusili tu Mirenu taky bez uspechu tak ted cekam jak se to bude vyvijet dal tak nekdy pisnete jak pokracujete ...vim jaky to je jsem na tom stejne :-)

Lucka (Út, 4. 10. 2011 - 11:10)

no po vyndani nechci Vas...Děkuji za info, z kyretáže mám strach, mně tvrdí, že na vině je můj hormonální systém, jenže to trvá již skoro 15 měsíců. Teprve ten poslední gynekolog se snaží problém vyřešit, je to již třetí lékař. Je to zoufalý. Mimochodem prý jsem jedna z mála .-)

Kučerová (Út, 4. 10. 2011 - 09:10)

Prodám Mirenu 4700kč nová...email:[email protected]

Kučerová (Út, 4. 10. 2011 - 09:10)

Prodám Mirenu 4700kč nová zabalená originál

Maja (Po, 26. 9. 2011 - 10:09)

http://www.mirena.cz/

Maja (Po, 26. 9. 2011 - 10:09)

Já mám Mirenu již 5let,příští měsíc si ji jdu dát znova,vyndá se a hned dá nová.To máte skoro jako u zubaře. Nevím proč z toho někdo dělá kovbojku. Samozřejmě že je to individuální, taky mám známou co si to po půl roce musela nechat vydělat.Určitě lepší než prášky kterými zatěžujete celé trávení a přitom mají chránit hlavně spodek.

fdgd (Ne, 25. 9. 2011 - 01:09)

Já mám Mirenu už rok a čtvrt, měsíčky nemám od té doby vůbec (nevím, jestli je to dobře, či špatně, či by se tělo mělo pročišťovat). Spokojená jsem, antikoncepční pilulky jsem nesnesla, měla jsem z nich vždy obrovské nežádoucí účinky už po 3 dnech užívání.
Zajímalo by mě, jestli i Mirena má nějaké nežádoucí účinky, jestli třeba může způsobovat deprese. Děkuji!

Markéta H (So, 24. 9. 2011 - 20:09)

Nitroděložní tělíska fungují na principu, který je totožný s umělým přerušením těhotenství - tedy s potratem. Nejedná se o antikoncepci ale o ranné abortivum... Kolik dětí bylo zabito ve vašem těle aniž by jste to věděli?

Romana T. (So, 24. 9. 2011 - 20:09)

no po vyndani nechci Vas Lucko desit ale v pondeli 19.9 11 mi Mirenu vyndali uz se to nedalo.....ale krvaceni se mi ve stredu zhorsilo a včera jsem podstoupila kyretaz tak nevim co bude dal ale uz jsem mela kyretaz pred Mirenou tak tezko rict jestli Mirena to vse zpusobila.....dostala jsem antik. aby mi menstruaci srovnala ale uz moc nicemu neverim tak nevim strasi me i vetsi operaci (je mi 39) ale hlavni pricinu meho casteho krvaceni nenasli ani jestli Mirenou ani hormonalni ani myom ani polyp cysta nic tak budu cekat ale jestli Vam mirena nesedla tak je lepsi ji vyndat ja si s ni teda uzila pry ale jsem jedna z mala tak at vy nejste:-)))

Lucka (Pá, 23. 9. 2011 - 08:09)

tak jsem byla na vyndání...Chtěla jsem se zetat, zda-li nemáte nějaké problémy s krvácení po vyndání, tí mi totiž vyhrožje lékař. Díky Lucka

Romana T. (Út, 20. 9. 2011 - 19:09)

tak jsem byla na vyndání už to nebylo k tomu byl trošku problém malem jsem šla pod narkozu ale pak se to povedlo......já nemám dobré zkušenosti ,ale vetšině sedne Míso jak píšete o tom špinění ...mám kamaradku ta mívá problém jako vy to asi nic není příště to třeba bude jiný ,ale za zeptání lékaře nic nedáte..já jsem ráda že ji mám po 8 měsících pryč ale prý jsem jedna z mála tak vám všem přeju, ktere si Mirenu dáte at nedopadnete jako ja.-))))

r.tarabova (Čt, 15. 9. 2011 - 17:09)

ahoj všem ja jdu v pondelí na vyndání mam Mirenu 8 měsícu je to cím dál horší krvácení už zase 15 dní a nejde samo zastavit porad jim ascorutin měsíc od měsíce horší tak nevim co bude po vyndání už nevim:-(bojim se co dál napíšu pak nové zkušenosti jak to probíhá:-(

Lucka (Út, 13. 9. 2011 - 10:09)

no teda - po vyndání...Ahoj, já ji chtěla vyndat už po půl roce, jenže první gyndař, že skončím na kyretáž, ta druhá lékařka mi vyhrožovala hysterektomií, no a ten třetí, se snaží přijít na příčinu, prý mi chybí estrogen a nevyndaval by to z důvodu, že mi nezaručí co přijde :-). Teď mám hormony na zastavení. Tak snad přijde konečně zlepšení. Ty jsi si to nechala vyndat kvůli pocitu nebo jsi krvácela? Lucka

Iveta (Po, 12. 9. 2011 - 18:09)

Mám Mirenu již 5 let a nemůžu si stěžovat!!! momentálně jsem objednána na výměnu. Celých 5 let jsem nemenstruovala a neměla jsem ani žádné jiné obtíže.

Zita (So, 10. 9. 2011 - 15:09)

Ahoj všem, tak musím se...no teda - po vyndání žádné krvácení nebylo ani menstruace 1,5 roku ... menstruace až po nasazení mirelle - ale to je pseudomenstruace. Nechtějí to asi vyndávat kvůli statistikám ...já to dala pryč po roce a půl, cítila jsem se nějak divně.

Lucka (Pá, 9. 9. 2011 - 08:09)

Ahoj všem, tak musím se opět podělit, lékaře jsem změnila, jsem u bezvadnýho gyndaře, ale mé problémy přetrvávají, stále krvácím, stále krvácím, už mě to fakt nebaví, jsem objednaná na pondělí, tak mě bude zajímat postup. Víte, co by mě zajímalo? Když mi lékaři nechtěli, ani jeden(teď jsem u třetího), vyndat Mirenu, kvůli čemuž já přišla o možnost reklamace, jak by to řešila firma, která ji vyrábí? Vždyť vlastně lékaři nás nutí si ji nechat co nejdéle nebo alespoň u mně to tak bylo, teď ji mám 14 měsíců a 6000,- v háji, jenom proto, že jsem celou dobu dala na rady lékařů, jenom jsem poslouchala, já vám to vyndám, ale skončíte do 5 let na hysterektomii, nebo budete ještě ve větším průšvihu, než jste teď. A vlastně 14 měsíců skoro v kuse krvácím, špiním, takže jako antiko SUPER. Holky, já bych si nafackovala, že jsem do ní šla. Můj postřeh je ten, že když jsem v klidu mestruace poprvé po roce přišla za 21 dní, jenže pak jsem šla do práce, kde pracuji fyzicky a ejhle, problém je na světě, od té chvíle jen krvácím, a protože jsem cvičitelka, tak mám problémy 10 měsíců v roce, o prázdninách byl klid :-(, necvičím. Takže můj problém vidím tady, bože já bych do toho kopla!!!Holky, mohly jste někdo postat svoje problémky po vyndání. Doktor ji moc nechce vyndavat, právě z důvodu možnosti silného krvácení, kdy můžu skončit v nemocnici. Prosím, napište. Díky moc Lucka

Jitule (Ne, 21. 8. 2011 - 20:08)

Měla jsem už třetí Mirenu. Při prvních dvou jsem neměla ani špinění...konečně jsem si užívala život bez vložek.. koupání, kdy se mi zachce. Super. Druhou jsem si nechala vyndat dříve. Chtěli jsme s manželem mimi. Do dvou měsíců jsem otěhotněla. Po porodu jsem si nechala zavést třetí Mirenu. Nedám na Mirénu dopustit, protože je účinná a kdo si nechce nechat ničit játra pilulkama, tak má vyhráno.

marta (Čt, 18. 8. 2011 - 10:08)

mám mirenu dva roky. neusále nějaké potíže. skoro rok už hrozně krvácím, předtím pořád špinění. gynekoložka mi sdělila , že s mirenou je vša v pořádku. šla jsem na vyšetření k jiné lékařce, která mi zjistila, že je mirena šoatně uložená a proto tolik krvácím. Mám pocit, že hodně také záleží na umu a zkušenostech gynekologa, který vám jí zavádí-pozor na to.

R.Tarabova (Po, 15. 8. 2011 - 08:08)

Prosim napište jak u Vás probíhalo období po vyndání Mireny už jí mám dost chci ji ven ale mám strach co bude:-( díky za názory

Reklama

Přidat komentář