Reklama

Mirena

Návštěvník (Čt, 19. 3. 2009 - 19:03)

Ahoj holky,já jsem byla předevčírem na zavedení druhé Mireny,vyndání opravdu v pohodě,akorát zavedení nepříjemné,ale dalo se to vydržet.Teď si,akorát přát,aby sedla jak tá první,která opravdu byla v pohodě a celých 5 let jsem si jí užívala bez problému a Dám určitě ještě vědět!

Návštěvník (Čt, 19. 3. 2009 - 19:03)

Ahoj holky,já jsem byla předevčírem na zavedení druhé Mireny,vyndání opravdu v pohodě,akorát zavedení nepříjemné,ale dalo se to vydržet.Teď si,akorát přát,aby sedla jak tá první,která opravdu byla v pohodě a celých 5 let jsem si jí užívala bez problému a Dám určitě ještě vědět!

Návštěvník (Čt, 19. 3. 2009 - 19:03)

Ahoj holky,já jsem byla předevčírem na zavedení druhé Mireny,vyndání opravdu v pohodě,akorát zavedení nepříjemné,ale dalo se to vydržet.Teď si,akorát přát,aby sedla jak tá první,která opravdu byla v pohodě a celých 5 let jsem si jí užívala bez problému a Dám určitě ještě vědět!

Lenka (Čt, 19. 3. 2009 - 11:03)

čau ženy, tak to je fakt zajimavy, jak to na kazdyho pusobi, ja o tom uvazuju, chci se ještě zeptat Dr. na Goldlily, měly jste? A taky by mě zajímalo, psaly jste tu o nějakých testech před zavedením Mireny, mě ale doktorka nic takovýho neříkala, prostě mám přijít jen na zavedení. Jaký testy teda?

lena (Út, 17. 3. 2009 - 19:03)

urcite bych to zkusila co uz muzes ztratit jen ziskat

Ivulka (Út, 17. 3. 2009 - 15:03)

ahojky holky, tak jsem tady přečetla mnoho příspěvků zda zavés či ne tělísko "Mirena".Popíši co mám za problémy a snad napíše někdo nějaký názor. Mám po dvou porodech 1 přirozenou cestou a 2 císař,po různých užívání HA krvácím po styku. Po opakované konizaci čípku problémy nepřestali.1 týden po menstruaci v pohodě, 2-3 týden špinění po styku občes i když není styk. Stále otravuji gynekologa s tím smým problémem. Nyní mě nabídl tuto antikoncepci že by mě mohla pomoct od problémů.Stále uvažuji jestli do toho jít či nejít.

Marky 31 (Po, 16. 3. 2009 - 11:03)

ahojte maminy,taky o mireně uvažuji. mám po druhém porod, takže odrozeno :-) no dívám se tady a uvažuji jestli jo.jsou tam nějaká rizika že me nesedne,ale to pohodlí že nemusím myslet na prášky je super, takže asi do ní pujdu.prý nemá vliv ani na žíly,bála lsem se v budoucnu sraženin.Ale malinkej má teprve 6t takže kojim, tak uvažuji že počkám až bude mít půl roku,jsem bez menzesu tak by to byla škoda nevyužít.To je rozumný že? nemám moc kamarádek které ji mají,jedna ji chválí,druhá nadává že špiní,ale má ji dva měsíce.Tak snad mi pak taky sedne :-) tak se holky taky držte Ahoj Marky

Ivana (Pá, 13. 3. 2009 - 16:03)

Holky vydržte to, ono si to sedne. Já už ji mám po druhý a je to fakt pohoda. Ale je pravda, že každá jsme jiná.

IF (Pá, 13. 3. 2009 - 11:03)

Může někdo poradit? Po HA nejdříve Femoden, mnoho let, teď Minesse 1,5 roku. Chtěla bych tělísko, ale asi bez hormonu. Je lepší Dna nebo Mirena? Nesnižuje chuť na sex? Jsem už sice starší, ale nechci být protivná a chci si užívat se svým manželem.

Eva (Čt, 12. 3. 2009 - 17:03)

Ahoj holky! Martino,já jsem taky brala Marvelon a měla jsem taky strašně silnou menstruaci,i po vysazení. Tak mi můj gynekolog navrhnul Mirénu a tak ji mám od 7/08.První půlrok byl děsnej každodenní špinění nebo slabé krvácení,každodenní kamarádka vložka.Vydržela jsem a nyní menstruaci mám,tý se asi nezbavím,ale slaboučkou,proti tý hrůze co jsem předtím zažívala,trochu mi padaj víc vlasy,váha jakštak se drží,jinak by to bylo v pohodě.V mém okolí si většinou kamarádky Mirénu chválí,chce to asi opravdu ten čas,ale i každá jí jinak přijme.Taky přeju všem ,aby měly co nejméně problémů s Mirénou a byly spokojené,že do toho šly!

Elen (Čt, 12. 3. 2009 - 16:03)

Já mám tuto antikonceoci již čtvrtý rok a jsem s ní velmi spokojená.Na zašátku jsem také byla skeptická,bolelo mě břicho,neustále jsem špinila a dokonce jsem musela navštívit svého gynekologa,aby mi zkrátil vlákna tělíska.Měla jsem strach,že budu s Mirenou mít problémy,ale všechno brzy odeznělo a teď si tuto antikoncepci pochvaluji.Nemám menstruaci,jen slaboučké špinění tak jeden maximálně dva dny.Na váhu u mne nemá Mirena vliv,ale to je asi hodně individuální.Mirenu má i moje kamarádka a také je sní spokojená.Já mám dvě děti a v období mezi nimi jsem brala prášky a s těmi jsem měla problémy s přibýváním na váze,ale co mám Mirenu dokážu si váhu ohlídat.Všem bych moc přála aby jejich problémy s Mirenou odezněly jako ty moje a aby si už ani neuvědomovaly,že nějakou Mirenu mají vůbec zavedenou.

Vlaďka (St, 11. 3. 2009 - 23:03)

Pořád čtu příspěvky o Mireně a jsem ráda,že se ozvaly i ty kladné ohlasy. Mám ji od 12/08 a cítím se přesně jako Radka-o 5kg více,bolesti břicha a zad,padání vlasů a růst chlupů.Zrovna váhám,jestli to nevytáhnout. Ty poslední příspěvky mi pomohly uvěřit,že bude lépe a ještě to vydržím. Pak zase si porovnám své pocity s ostatními ženami. Je mi 34 let. Jo a s těmi provázky asi záleží na šikovnosti doktora,jak to ušmikne-v tomto ohledu je u nás naprostá pohoda.

anet (St, 11. 3. 2009 - 17:03)

ahoj, je pravda, že když chci tělísko, že musim mit už po porodu?

anet (St, 11. 3. 2009 - 17:03)

Ahojky nabízím takovou pracičku po internetu, je to lehké a můžeš si vydělat SNADNO postupem času docela dost penízek. vydělává se to sice v dolarech ale až budeš mít dolárku víc tak se to potom převede na naše české koruny na tvůj učet nebo složenkou to už zaleží na tobě, pod adresou která je níže odklikáváš pouze reklamy ,je to jednoduché zvládne to opravdu každý a jestli máš tedy vážně zájem tak se musíš nejdříve zaregistrovat a to takhle: Zadáš adresu www.bux.to. V pravo nahoře klikneš na register. Do první kolonky si zadáš svoje uživatelské jméno, do dalších dvou zadáš heslo, do dalších tří zadáš svůj mail(jeden), pak vybereš zemi, do kolonky referrer musíš zadat toho kdo tě doporučil, takže zadáš anastacia4 (to jsem ja). zaškrtneš I accept, opíšeš kód a dáš register. (Možná ti to napřed bude ukazovat nějakou chybu, že jsi zadala špatný kód. Jestli ano, tak ho opiš znovu, zkus napřed všechny písmena maly a když to nepude, tak je zkus napsat velkým). Až budeš zaregistrovaná, tak se přihlásíš, nahoře klikneš na LOGIN. Po přihlášení klikneš nahoře na (Surf Ads), otevře se ti stránka s odkazama. Musíš vždy kliknout jen na jeden. Klikneš na jeden, nahoře ti začne odbíhávat čas 30 sekund, počkáš až to odběhne a ukáže se ti zelená fajfka. Pak můžeš okno zavřít a klikneš na další odkaz. Tak to uděláš se všemi. Každý den jich tam budeš mít 10-15, takže ti to zabere opravdu chvilku. Když se budeš chtít podívat kolik máš dolarů, tak klikni na (My stats). Denně by sis měla vydělat 0,1 dolaru, to není moc, proto to musíš posílat dalším lidem, kteří tam vyplní zase tvé uživatelské jméno. Pak to co vydělají oni, se napíše automaticky i k tobě, takže když to doporučíš dvaceti lidem, tak ti denně vydělají 2 dolary. Není to žádná obrovská částka ale na to že tomu každý den věnuješ 5 minut to opravdu stojí. Vydělané peníze posílají od 20 dolarů, ale lepší je si to nechat zaslat až jich máš více. Pokud se na něco chcete zeptat, nebo něco nebude fungovat, napište na anastac1a"seznam.cz - odepíšu :)

Katka (Út, 10. 3. 2009 - 07:03)

Milá Radko, nevěš hlavu, ještě je to dost brzo po zavedení, to se může všechno sklidnit. Já mám Mirenu od ledna 2008, taky mi doktor řekl o ní jen to dobré, ale není to až zase tak růžové. Absolutní plus mám v tom, že od zavedení jsem nekrvácela, chuť na sex se zvýšila, zmizely návaly a bolesti hlavy před menses, prsa mám o dvě čísla větší. Blbé ovšem je to, že jsem přibrala už 5 kg, padají mi vlasy a na nohou narostly chlupy, které tam nikdy nebyly. Takže uvidíme, každá jsme jiná, chco vydržet, protože jsem celkem spokojená, ale jestli váha půjde pořád nahoru a vlasy dolů, tak holt půjde tělísko ven. Tak držím palce.

Radka (Po, 9. 3. 2009 - 15:03)

Mám Mirenu od 30.ledna tohoto roku.Od svého gynekologa jsem znala všechny její výhody a s nadšením šla do toho. Nevýhody jsem se dozvěděla, až jsem prvních 12 dní stále slabě krvácela a měla bolesti v podbříšku. Začala jsem hledat více informací a nestačila se divit. Stále mě bolí v kříži, píchá mě na pravé straně a občas se objeví špinění.Menstruace proběhla velmi slabě, ale trvala téměř 5 dní. Bojím se, že jsem jedna z těch, které s ní mají problémy. Netušila jsem, že ani taková cena (6.300 Kč)neznamená jistotu pro všechny.

Martina (Ne, 8. 3. 2009 - 14:03)

Ahoj holky.Už 12 let beru Marvelon, poslední dva měsíce s ním mám problémy (silné krvácení). Doktor mi doporučuje Mirenu a já nevím jak se rozhodnout. Láká mě, že si nebudu muset hlídat pilule. V okolí Mirenu nikdo nemá, nemám to s kým probrat. Díky

Petra (Ne, 8. 3. 2009 - 12:03)

Ahoj. Já mám Mirenu dva roky a nedám na ni dopustit. je to ta nejlepší antikoncepce jakou jsem kdy měla. Vlákna opravdu někdy vadí.Mému manželovi to také bylo ze začátku nepříjemné ale není problém si je nechat u lékaře zkrátit.Zpočátku opravdu chvilku špiníte ale během pár týdnů se to upraví a má menstruace trvala vždy pouze den až dva a nakonec jsem ji měla jen tak jednou za půl roku a to opravdu jen den dva.Po vyndání se mi menzes hned vrátila.Vůbec jsem nepřibrala,pleť se mi taky nezhoršila a žádné deprese jsem opravdu neměla.Mám ve svém okolí několik kamarádek které ji také mají a nikdo si nestěžuje naopak všichny jsou nadšené takže já ji vřele doporučuji.

Majda (So, 7. 3. 2009 - 22:03)

Take o Mirene uvazuji, jeji klady me lakaji, odrazuji me vsak nektere negativni ohlasy nejen od zen (zejmena deprese), ale i jejich partneru. Ti si casto stezuji, ze vlakna teliska pri styku citi jako bodani jehly... Nejaka zkusenost v tomhle smeru? Diky za odpoved.

Pro Alenu (St, 4. 3. 2009 - 09:03)

Nechci vas zrazovat ale najedte si ve vyhledavaci na Mirena a problemy a hned kliknete na prvni diskuse a uvidite ...tam ji kazdej pomlouva ze se pri ni jenom krvaci a spini a ze to boli zkratka kazdej sme opravdu jinej ale jak se ma pak clovek rozhodnout ja se taky porad odhodlavam k Mirene ale zase kdyz ctu jake to ma spatne nasledky tak si zase rikam ze zustanu u tabletek

Reklama

Přidat komentář