Reklama

Nenavidim deti

alena (Po, 1. 6. 2015 - 12:06)

V restauraci na zahrádkách...Vás tam nějaké dítě obtěžovalo osobně?
Jestli vy jste byl jako dítě ušlápnutý zaprdlín dá se to chápat.

hm (Po, 1. 6. 2015 - 12:06)

V restauraci na zahrádkách...To já tam viděla dost frajerů co se tam přeřvávali , jiný obtěžovali a ty nalitý ? Zato děti si opodál hráli.

jenže (Po, 1. 6. 2015 - 07:06)

.řvou a vztekají se i...V restauraci na zahrádkách jsem neviděl, aby se vztekal či nějak omezoval lidi dospělý člověk. Zato pár smráďat, kteří prudí, řvou a vztekají se, to je tam vidět velice často. A matky? Vínečko a cigáro...a dělají, že své fracky neznají.
To je potom lehké nenávidět děti.

hm (Ne, 31. 5. 2015 - 23:05)

tohle pochopí jen matky....řvou a vztekají se i mnozí dospělí a vůbec se někteří chovají hůř než děti, otravují atd

tak (Ne, 31. 5. 2015 - 01:05)

Jenže tohle když řekneš...To mi dej adresu zeptam se tvych rodičů jestli čekali až se vyřveš než si troufli tě vzít na dovolenou...plácáš kraviny abys byla důležitá :-)))

sorry (Ne, 31. 5. 2015 - 00:05)

A opravdu souhlasím s tím,...Za to mohou rodiče né dítě...tak buď ráda jestli tebe dobře vychovali!!!!

Oliver (So, 30. 5. 2015 - 17:05)

Ano, Tome, také jsem si...Tak to byl jeden z mála starostů na správném místě...:o)))

Pavel (So, 30. 5. 2015 - 17:05)

řvoucí děti. malé které...No, říkat něco „spratkovi", mi připadá nesmyslné, tím spíš, když je to batole... Rozum by měli mít spíš rodiče a netahat malé děti tam, kam se to nehodí.

AKITA (So, 30. 5. 2015 - 17:05)

řvoucí děti. malé které třeba křičí bolestí uší v letadle, rozmazlený spratek, který křičí jen tak je něco jiného. Nikdo Vám nebrání matce něco říct nebo tomu spratkovi, většinou to zafunguje.

tom (So, 30. 5. 2015 - 17:05)

A opravdu souhlasím s tím,...Ano, Ivo, v obou příspěvcích máte plnou pravdu.
Děti jsou sice děti, ale řada jejich matek se ani nepokouší vzniklou konfliktní situaci nějakým slušným způsobem řešit.
Zažil jsem nedávno podobnou situaci, kdy malý spratek demoloval veřejný majetek a jeho matka ho napomenula, aby si neponičil oblečení.

AKITA (So, 30. 5. 2015 - 17:05)

prostě mi přišlo nepřiměřené někoho nenávidět.

AKITA (So, 30. 5. 2015 - 17:05)

proč hloupě? nevím proč jste agresivní, když někdo nesouhlasí?

AKITA (So, 30. 5. 2015 - 16:05)

:) je to sice odporné, že vřeští a ječí ale kvůli tomu je nebudu nenávidět:)

AKITA (So, 30. 5. 2015 - 11:05)

Ivoa ty máš děti?

Franta (Pá, 29. 5. 2015 - 23:05)

"Když neumíte zkrotit své malé příšerky, zůstaňte sedět doma a snažte se stát lepšími rodiči," doporučil jeden z uživatelů ... a s tím nelze než plně souhlasit. Rád bych viděl cestující, kteří by se po hodinovém či ještě delším letu spokojeně usmívali po té, co byli po celou dobu v blízkosti řvoucího vzteklého cizího spratka, kterého navíc v USA nemůžete veřejně ani naplácat na zadek. Vůbec bych se nedivil kdyby to některý z nich psychicky nevydržel a ruply mu nervy a buď vyvolal konflikt nebo donutil letadlo přistát....

Karl von Bahnho (Pá, 29. 5. 2015 - 23:05)

Stejně jako z letadla by měli být vyhoštěni rodiče se řvoucími spratky i z muzeí, kin, divadel, slavnostních ceremoniálů (předávání diplomů, vysvědčení), solných jeskyní, lázní, restaurací. Prostě všude tam, kam se chodí relaxovat. Je to úžasný zážitek poslouchat výklad průvodkyně v muzeu za vřískotu skákajícího dítěte. Je úžasný relax v solné jeskyni, když zavřete oči, usínáte při relaxační hudbě a do toho vám vříská nezvladatelný snoplák.
Ale když tak chodím pod balkóny, kolem dětských pískovišť a poslouchám hysterické výlevy matek vůči svým dětem, tak se nedivím, že vyrůstá generace neurotických dětí.

Mabel (Pá, 29. 5. 2015 - 23:05)

Taky jsem jednou zažila...Platí pravidlo, že na každém dlouhém letu se vyskytne minimálně jeden vřískající spratek, čímž nemyslím dítě do dvou let, ale starší. Dcera absolvovala dva zpáteční lety do jižní Ameriky a na všech to tak bylo. Upozornil ji na to její partner, který létá ještě častěji (zpravidla do USA), takže to má zažité. Dcera to vyřešila tím, že si v lékárně koupila špunty do uší a jak to peklo vypukne, ucpe si uši a spí. Dle jejích slov asi nejdivočejší bylo, když vzpouzejícího předškoláka napájela jeho matka coca-colou, aby se zklidnil, přestal řvát a lítat v uličce sem a tam. A teď v takovém prima prostředí proseďte 14 hodin letu a povíme si, jak budete klidní a nad věcí a budete překypovat pochopením pro potřeby malých dítek....vikotu toho má každý dost...

Bobby (Pá, 29. 5. 2015 - 23:05)

Taky jsem jednou zažila...Už po hodině kvikotu toho má každý dost...

Alena (Pá, 29. 5. 2015 - 23:05)

Je rozdíl mezi dítětem hyperaktivním poděsem, kterého prostě nezkrotí ani Marry Poppins, a mezi spratkem, kterého rodiče nechají dělat si co chce, protože to je prostě jen dítě. Já sama osobně v restauraci sedim co nejdál od dětí, v obchodech zdrhám a v autobuse používám sluchátka. Teď sice budu mít první dítě, ale jak říká naše máma: To bude naše. Cizí děti fakt moc nevyhledáváme ani jedna...:D

Bobina (Pá, 29. 5. 2015 - 23:05)

Taky jsem jednou zažila tříleté dítě jak téměř celý let dítě mlátilo roletou u okénka, hulákalo na celé letadlo, jen chvíli se utišilo, když si hrálo s počítačem. Když jsem mamince slušně řekla, aby se dítě zklidnilo, tak mi odpověděla:"Vždyť je to dítě"... Vedle sedící otec vůbec nereagoval.
Naopak jsem cestovala s velmi slušnými, vychovanými dětmi. Opravdu záleží na rodičích, jak své děti vychovají. Já jsem svým dětem nikdy nedovolila, aby obtěžovaly ostatní např. v autobuse nebo ve vlaku.

Reklama

Přidat komentář