Reklama

Nenavidim deti

Jirka (Ne, 25. 5. 2014 - 10:05)

a hlavně když nenávidím...Tohle nemůže napsat psychicky zdravý člověk.

Albrecht Kon (Ne, 25. 5. 2014 - 10:05)

A hlavně v sekci -... a hlavně když nenávidím děti neměřím jim teplotu, ale rovnou vyplácím na prdel, kolik má teplotu dostane ran, to je spravedlivé, šmejdi, kdo má pořád lítat po doktorech. Do prdele bych dětem nacpal pouze borovou šišku!

Pre Maya (So, 24. 5. 2014 - 21:05)

Jsem na tom stejne. Je mi 26...Výborne súhlasím s tebou - navštív našu stránku http://www.lifewithoutchild.wbl.sk/ Drž sa...

Honza (Po, 19. 5. 2014 - 18:05)

Já děti taky nemusim.

Buzz (Po, 19. 5. 2014 - 15:05)

Mám v botě chřestýše!Vzhůru do nekonečna a ještě dál!

maya (Út, 13. 5. 2014 - 16:05)

Jsem na tom stejne. Je mi 26 a deti fskt nenavidim. Neni to zadny typ pedofilie jak tu nejaka rozumbradka psala. U me je to spusteno tim, ze moje matka od mych 9 let hlida vietnamsky deti a proste nemam touhu stat se mamou a mit dva tri urvany parchanty. Tecky. Klifne me sudte.

NelaH (Po, 6. 1. 2014 - 10:01)

Ahojky všichni. Ráda bych se s vámi podělila zkušenost se super věcí - hlavně teda asi s maminama (nebo tatínkama) co mají doma neposedné dítko nebo dítko. Je to asi tak 3 měsíce co jsem si pořídila nový teploměr. Bylo to teda z důvodu toho, že když dcera měla horečky, tak jsem prostě nebyla schopná jí pořádně změřit - měli jsme normální digitální teploměr, jenže ... dcera nevydržela mít teploměr v podpáždí do doby než zapípal. Věčně se vrtěla, takže naměřené hodnoty neodpovídaly tomu jak byla vařící. Tak jsem přemýšlela, že pořídím jiný (teploměr - ne dítě ). Projela jsem internet a narazila na dudlíkový - ale pak si říkám "vždyť už je velká (jsou jí necelé 4 roky), tak jí přece nebudu cpát dudlík" . Takže jsem hledala dál a narazila na - http://thermoval.cz/teplomery-thermoval/thermoval- duo-scan.html . Kdo si přečetl článek o tomhle teploměru, ten mi musí dát za pravdu, že vypadá skvěle. A fakt skvělý je...dceru změřím úplně v pohodě na čele a za 3 vteřiny mám výsledek. Žádný boj, žádné "ale já nechci změřit" ... teď, když má jen trochu zvýšenou teplotu, tak už si jde pro teploměr sama a dokonce CHCE změřit teplotu. Všem bych ho doporučila. Máme i mimčo a s tím už jsme taky zažili horečky. Nemusím měřit v zadečku, taky jen přiložím teploměr k čelu a hotovo. Žádné šťourání do dětí, když spí. Je tichý, vydá jen tón při ukončení změření, tak se děti ani nevzbudí. Pro mne je to ten NEJ teploměr

Lumi (Čt, 2. 1. 2014 - 16:01)

odpad zase produkuje jen...A proto je jen dobře, že jsi se zodpovědně rozhodla děti nemít. To by bylo lůzy!

Petr (Čt, 2. 1. 2014 - 16:01)

To, že spousta lidí dnes nechce děti hodně pramení z toho, že jak píší dříve, u nás jsou lidé s dětmi bráni jako individua na obtíž.Možná, že je to také tím, že je společnost hází do jednoho pytle s těmi, co si z plození dětí vytvořili živnost, jak stát ždímat o přídavky. Na druhou stranu ale souhlasím s názorem, že je potřeba hodně zvážit, zda na to rodina stačí finančně a také si myslím, že děti by si měli lidé pořizovat až tehdy, jsou-li finančně a jinak zajištěni. Nejdůležitější je mít vlastní bydlení,dobré příjmy a pak už se to dá nějak zvládnout. Navíc je potřeba mít na paměti, že žena s dítětem má problémy se sehnáním práce, protože spousta zaměstnavatelů odmítá je zaměstnat z různých zkušeností.Takže by měl hlavně muž dost vydělávat. Jinak mi také dost vadí, že žijeme ve společnosti, kde má kolikrát zablešený pes větší práva než dítě. Zkuste například nakopnout psa, který vám napadne dítě.

Vari (Čt, 2. 1. 2014 - 15:01)

Vari má pravdu, až na...je jen otázka času, kdy tihle malí zmrdíci ovládnou ulice jako v Rusku, budou nás obtěžovat, okrádat a živit se prostitucí

Vari (Čt, 2. 1. 2014 - 15:01)

Vari má pravdu, až na...odpad zase produkuje jen odpad

Jana (Čt, 2. 1. 2014 - 15:01)

tvoji rodiče vedouVari má pravdu, až na výjimky, se, bohužel, rozmnožují ti nepraví. A tím se nechci dotknout chudoby sociální...., ale chudoby ducha. Čím hloupější, tím nezodpovědnější. Hlavně, že si zašu...í.

Vari (Čt, 2. 1. 2014 - 11:01)

Prvdou je, že kolem nás...Máš pravdu v tom že bíle socky produkují haldu dětí, ze kterých zase jsou jen socky!

jen tak (Čt, 2. 1. 2014 - 11:01)

jsou většinou naši tmaví...Ono se to týká i bílých a dokonce si myslím, že v absolutním počtu si s těmi hnědými nezadají.

to (Čt, 2. 1. 2014 - 10:01)

Prvdou je, že kolem nás...jsou většinou naši tmaví spoluobčané

jen tak (Čt, 2. 1. 2014 - 10:01)

Lidi, co je tohle za názory?...Prvdou je, že kolem nás existuje i skupina lidí, kterým já říkám socky z důvodu jejich životního stylu. Jsou to lidé, kteří toho moc do hlavy nepobrali, finanční gramotnost téměř nulová a o nějakém plánování života se rozhodně nedá mluvit. a děti jenom přibývají.
A tihle lidé, z větší části produkují to samé, co jsou oni.

sisi (Čt, 2. 1. 2014 - 09:01)

To čo má znamenať? Zase...Četla jsem ten komentář, nemyslím si, že je to pesimistické. Zkrátka, každému co jeho jest, ať si každý sáhne do svědomí.

sisi (Čt, 2. 1. 2014 - 09:01)

Lidi, co je tohle za názory? Co vás vede k tomu, že lidi s dětmi považujete za vyžírky, socky atd.? Že skuhrají a ždímají ze státu prachy? Kde to žijete? Stačí se rozhlédnout kolem- o nejrůznější dávky a tzv. "ze státu" žijí lidé všech možných věkových kategorií a životních etap. I ti mladí- dezdětní, lidé středního věku, rozvedení i ženatí (vdané), a co teprve důchodci, různá nemakačenka a další. Vidíte všechno moc černobíle a to je problém. A pak se divíte, že do vás tady sem tam někdo šije. Sama děti sice nemám a ani o nich neuvažuji- ale díky Bohu střízlivý pohled a nadhled nad věc si dovedu zachovat. Na 2. stranu je spousta rodin (vč. mých rodičů), kteří v životě nebrali ani dávky na děti, jen odváděli z daní a od státu v životě nic nežádali. Pokud někdo má názory, že lidé s dítětem vyžírají stát a jen skuhrají, ptám se, kde taková osoba žije, v jaké sociální vrstvě a jakými lidmi se to obklopuje? Jo, doba je těžká, ale to je pro všechny. Někdo se s tím vypořádá lépe, jiný hůře.

Killer (St, 1. 1. 2014 - 23:01)

Jednou se vám všechno...To čo má znamenať? Zase pesimistické priania na našu stranu......myslím, že my bezdetní sme sa už vyjdrili jasne, že keď chceš mať deti, tak ich maj.......my sme štastní, tak ako sme a to je bez detí.....vieš tak isto by sme tebe mohli napísať neaké zlé prianie, ale nespravíme to......vieš prečo? Lebo nechceme vyvolať zase kontraproduktívne a urážlivé vyjadrenia, takže sa len zdržíme...........a pomyslíme si svoje.............pochopte už, že my sme takto štastní........

Jirka (St, 1. 1. 2014 - 22:01)

doufám tedy, že jste oba...Já si naopak myslím, že na stáří se má člověk zabezpečit sám. Má k tomu dost možností, pokud není lempl a umí vydělat a investovat peníze.A nikoli tím způsobem, že si pořídí několik dětí s tím, že se pak nechá od nich živit.Tohle bylo snad ve středověku a tam si snad příklad brát nebudeme.

Reklama

Přidat komentář