Reklama

Nenavidim deti

Jirka (St, 1. 1. 2014 - 22:01)

Meleš bláboly, to že jsou...Myslím, že to bláboly nebudou, takhle to totiž dnes je. Je to tvrdá realita.Nemyslím si,že je na vině stát, že jsou lidé "socky" (spousta lidí si tento titul vysloužila sama), a není vinou státu, že tito lidé plodí děti bez rozmyslu. Možná je na vině, že dává pořád relativně štědré přídavky na děti.Pokud by je nedával, pak by se trochu regulovalo rození dětí v oněch nízkopříjmových vrstvách. Kdo má peníze, přídavky nepotřebuje. A kdo je nemá, měl by zůstat bezdětný.

Boží mlýny. (St, 1. 1. 2014 - 22:01)

Jednou se vám všechno vrátí. A to je dobře.

Killer (St, 1. 1. 2014 - 22:01)

Meleš bláboly, to že jsou...Nemele bláboly, len sa na celý systém a problematiku pozerá z iného uhľa, lebo aj tvoj a aj jej pohľad je reálny, keďže oboje sa deje už teraz a nechcime vedieť ako to bude vyzerať za pár rokov.......proste hrôza........

Edo a Jirko, (St, 1. 1. 2014 - 22:01)

Jééé, nedělejte si iluze....doufám tedy, že jste oba tak bohatí, aby Vám to bohatství vystačilo i na stáří, až Vám tento stát řekne, že Vás mají živit Vaše děti a jestliže je nemáte, tak můžete jít žebrotou, tak jako to bývalo kdysi.

. (St, 1. 1. 2014 - 21:01)

Meleš bláboly, to že jsou někteří lidi socky, je vina dnešní předražený doby a furt se zdražuje. Furt nám kurvy utahujou opasky, dokud neudělaj z člověka žebráka a bezdomovce.

jirka (St, 1. 1. 2014 - 21:01)

Jééé, nedělejte si iluze....K těm dětem na škole: ty děti takhle uvažují proto, že v naprosté většině vysávají své rodiče. Bydlí zadara, jí zadara a to co získají je pouze pro jejich potřebu. Jednak mohou rodičům zdroje vyschnout a jednak zestárnou a z důchodu už těch prachů tolik nebude.

Jirka (St, 1. 1. 2014 - 21:01)

proto, že dnešní děti...Spíše z nich budou další povaleči, které budeme živit.V lepším případě zase další nízkopříjmová skupina, která bude spíše ze státu více čerpat, než do něj díky nízkým příjmům dávat. Ono opravdu asi není rozumné plodit děti do doby, kdy se bude prohlubovat nezaměstnanost.V dnešní době mají spíše budoucnost děti rodičů, kteří jsou bohatí, jak se píše výše. Tam je spíše záruka, že dítě bude přeci jen trochu vedeno něco dokázat.Tam je záruka, že jejich děti budou také vydělávat více peněz a tím být tomuto státu prospěšnější.

Eda (St, 1. 1. 2014 - 21:01)

proto, že dnešní děti...Jééé, nedělejte si iluze. Už vidím, jak děti cikánů tady budou pracovat a odvádět daně. A to nemluvím jen o nich. Znám i dost "rodin", kde už teď dítě na škole a to i na střední ví, že je lepší být nezaměstnaný a občas si udělat načerno brigádu. Socka bude totiž plodit zase jen socky.Takže nějaké iluze o "daňových poplatnících" jsou opravdu jen naivní.

Killer (St, 1. 1. 2014 - 21:01)

proto, že dnešní děti...Môže byť, ale tak isto sa z nich môžu stať ďalší bezdomovci, ludia v hmotnej núdzi a zahraniční imigranti, keďže už teraz ludia nemajú inú možnosť voľby ako prežiť, len ísť do zahraničia zarobiť niečo, aby si mohli dať niečo pod zub.......takže môj subjektívny názor bol je a bude, že ten, kto nechce mať deti, tak nech nemá a ten, kto chce, tak nech má, ale nech sa akokoľvek rozhodne, tak prajem všetkým, nech sú s daným rozhodnutím štastní, nech je ich voľba akákoľvek......nech sa všetkým darí.....

Třeba (St, 1. 1. 2014 - 21:01)

Problém vidím hlavně v...proto, že dnešní děti budou zítřejší pracovní síly a daňoví poplatníci a plátci do důchodového systému.

Eda (St, 1. 1. 2014 - 20:01)

A to jako proč? Když je...Problém vidím hlavně v tom, že u nás pořád spousta rodin nechápe, že by si měli pořizovat děti pouze tehdy, když jsou právě materiálně či finančně zajištěni, jinými slovy - měli by si děti pořizovat jen majetnější lidé. Pak dokáží z nich něco vychovat, dokážou je řádně zabezpečit a nebudou ždímat stát o různé přídavky, které pak musíme platit z našich daní. Dnes si pořídí dítě kdejaká socka, která potom nadává, že je vše drahé, že nemají peníze třeba ne lyžařský zájezd, o placení školného ani nemluvím. Zkrátka dostanou se takto do problémů, které si takto způsobili sami svou nezodpovědností a spoléhají na stát, že by jim měl pomoci, ačkoli nevím, proč by to měl dělat.

Katka (St, 1. 1. 2014 - 19:01)

V dnešní době může mít...A to jako proč? Když je člověk dovede materiálně zabezpečit a je na to psychicky zralý, proč ne?

zbytečně dramat (St, 1. 1. 2014 - 18:01)

V dnešní době může mít...Pokud ty považuješ dítě za zkažený život, tak si s tím žij, je to tvůj problém, ale nevytrubuj to do světa jako nějakou univerzální pravdu.
Druhá věc je něco, čemu se říká zodpovědné rodičovství. A tady je problém, že řada mladých lidí neumí vůbec racionálně zvážit svůj život.

Eda (St, 1. 1. 2014 - 18:01)

V dnešní době může mít děti jenom nezodpovědný blbec, který asi touží po tom, mít zkažený celý život.Jinak si to nedovedu vysvětlit. Pak jen slyšíte skučet mladé rodiny, že mají problémy, které si takto způsobily sami.

Petr oprava (St, 1. 1. 2014 - 18:01)

Bohužel žijeme dnes v......mít v dnešní době děti...

Petr (St, 1. 1. 2014 - 18:01)

Bohužel žijeme dnes v době, kdy se začínáme setkávat s názorem, že mít v dnešní době je nenormální a kdy nám jsou děti z pohledu společnosti na obtíž. Stačí se jen rozhlédnout kolem sebe.Města, zvláště Praha dnes spíše směřují svou politiku pro lidi typu "single", místo školek se stavějí cyklostezky. V bance, pokud máte dítě, máte problém získat hypotéku, protože jste hned riziková skupina. V zaměstnání má žena s dítětem velký problém dostat místo.Spousta majitelů bytu dnes odmítá pronajmout byt mladé rodině, protože si to nepřejí ostatní nájemníci. Jít dnes s dětmi třeba do cukrárny znamená být trnem v oku všem bábám, co tam sedí na dortíčku. A mohl bych pokračovat dál. Nechci se zde zastávat nějakých rozmazlených dětí, co se neumí chovat, ale připadá mi, že mít v dnešní době děti znamená, že pro společnost jste prašivý element. Vůbec se tedy nedivím, že dnes mladí lidé chtějí být svobodní a nedivím se tomu, že zde klesá porodnost.

! (St, 1. 1. 2014 - 12:01)

K tej druhej skupine sa...Tak to podle mne s tím drtivá většina společnosti v dnešní době problém nemá.

Pre ! (St, 1. 1. 2014 - 00:01)

Podle mne myslím, že lidé...K tej druhej skupine sa nevyjadrujem..........mne hlavne išlo o to, aby boli ludia, ktorí nechcú deti, tak isto rešpektovaní ako ostatní.....nič viac, nič menej......

Učitel (Pá, 27. 8. 2010 - 19:08)

Vy, co tady kňučíte- srovnejte si svoje děcka doma a nechte taky jednat učitele. Škola je totiž nemá jak napravit, protože VY jste proti ní.

Katka (Pá, 27. 8. 2010 - 14:08)

Dnešní mládež nemá...Dát jim přes hubu. Když mi bylo asi 16 let, kluci se hecovali, kdo přeběhne po kapotě auto. No a udělali to. Ke škodě nedošlo, ale někdo známý nás viděl a řekl ve škole. Třídní informovala rodiče a já dostala poprvé pár facek. Sice jsem se toho přebíhání neúčastnila, ale byla jsem tam. Potom jsem se raději těmhle hecovačkám vyhýbala. Je mi 40 let, vrah ze mě nevyrostl, ale zastávám názor, škoda rány...atd. a také "pro hubu - na hubu".

Ale nenávist mi připadá silné slovo...

Reklama

Přidat komentář