Reklama

Kandaulismus

sex ve třech (Ne, 8. 10. 2006 - 20:10)

Ahoj všem kandíkům probíhá nějaká diskuze tak já za sebe
už jsme to párkrát zkusily já žena + ON nejsme BI nikdy jsem nebyl a docela bych se opupínkoval když by na mne chlap šáhnul.Na sexu ve třech mne vzrušuje když vidím v ženě velkého macka a ona vzdychá u toho /já jsem tak průměr/ ale tohle je zpestření i pro ni. takže u mne zkrtá homosexualita určitě ne ahoj co ostatní???

Návštěvník (Ne, 8. 10. 2006 - 17:10)

hm dobry ale tady je to o necem jinym nez o psani pohadek a erotickejch povidek

PPPPP (Ne, 8. 10. 2006 - 15:10)

Ahoj vsichni, dostal jsem se na stránky, kde máš dost příspěvků a mám pro Vás taky jeden.
Napíšu Vám příběh, který se možná udál ??, neudál ??, nebo se stane ??
Obsazení rolí v příběhu nechám čistě na Vás. Role ON, ONA, JÁ.
Po společné domluvě jsme se jednoho večera rozhodli, že uskutečníme přání které jsem měl už dlouho a ONA to pro mně chtěla udělat. Na inzerát jsem našel JEHO a po několika mailech jsem se domluvil, že zkusíme trojku. ONA je velmi atraktivní a sex má moc ráda a po několika letech společného soužití jsem věděl co má ráda. Při sexu jsme hodně používali robertka, kdy mně uspokojovala pusinkou a současně jsem jí projížděl kundičku robertkem. Moc se jí to líbilo, ale určité vady to mělo, jako že robertek byl studenej a občas tvrdej, prostě jsem jí furt říkal, že živej je živej, ale dva prostě nemám. No a tak to velmi dávno začalo.
Po několika rozhovorech, naprosto otevřených souhlasila, že to zkusíme ve třech. Sláva, konečně uvidím svoji nahou ženu s NÍM, jak jí přede mnou projíždí.
Tak jsem začal plánovat akci.
Setkání proběhlo v hotelu. Nejdřív jsme zašli se ženou na večeři, dali si drink na kuráž a pak odešla na pokoj. S NÍM jsem probral určitá pravidla a přišli jsme oba na pokoj.
Tam proběhlo seznámení a trocha šampaňského apo chvilce řekla, že se jde osprchovat.Tak to byl signál pro mne, že je to O.K. a akce proběhne. Řekli jsme jí, že se dohodneme a že někdo z nás za ní příjde. Bylo mi jasný, že za ní půjde ON a já budu mít příležitost koukat se na NÍ s NÍM jak jsou spolu ve sprše. Byl to pro mne nádhernej vzrušující pocit, vidět mojí nahou ženu s NÍM. V pokoji bylo zhasnuto a já ze tmy pozoroval to nádherné představení.
Vešel k ní do sprchy a začal jí umývat záda, postupně jí umyl kozičky a stehna a hladil jí po celém těle. Dlaní jí zajel na rozkrok a hladil její upravenou kundičku. Prsty vyzkoušel jak na tom je a byla opravdu hodně vzrušená. Trochu Ho od sebe odtáhla a poklekla na kolena a bylo jasné co bude následovat. Pěkně ho začala kouřit a ON jí při tom hladil záda. Pak se ONA otočila a vystrčila na něj zadeček a bylo to víc než vstupenka do ráje. Stál jsem v pokoji a v zrcadle v koupelně se odrážel obraz toho co se děje ve sprše a teď to bylo nejzajímavější. Zezadu ho do NÍ vsunul a lehce k ní přirážel. Bylo to nesmírně vzrušující. Asi minutu jí pomalu projížděl kundičku a pak přestali( asi abych na ně dlouho nečekal) a vylezli ze sprchy.
Nejdřív vylezla ONA osušila se a přišla do pokoje, kde jsem byl já a dělal jsem že se dívám na televizi. Přišel jsem k ní, políbil jsem jí. Řekl jsem jí, že se jdu osprchovat a že za chvíli přijdu a šáhnul jsem jí do úplně mokré kundičky, kterou ještě před minutou šoustal jinej chlap. S NÍM jsem se minul ve dveřích koupelny a šel jsem se osprchnout. Oni odešli do postele a já ve sprše jsem si představoval co asi dělají v pokoji. Bylo mi jasné, že se nedívají na televizi.
Dal jsem jim takové 3 minuty a vešel do pokoje. Na pohled a erotický zážitek který mám z příchodu do pokoje nikdy nezapomenu. Moje žena tam ležela na posteli s roztaženýma nohama a na ní byl ON se zaraženým pérem do ní a při tom jí líbal. Koukal jsem na ně takovou půl minutu, než na mne žena mávla ať se připojím. Přetočila se na bok, ON jí projížděl zezadu a mně ho krásně kouřila. Pak jsme si jí různě střídali a bylo to moc fajn. Dokonce v jednu chvíli měla obě naše péra v pusince a za chvíli je měla oba najednou v její mokrý kundičce. To trvalo asi tak 1,5 hodiny a pak bylo dobře udělat si pauzu. Rozhodli jsme se, že půjdem na diskotéku, kde jsme si na baru dali nějaké drinky a občas si zatancovali. Hlavní důvod ale byl, nabrat síly na další pořádnou trojku. Přišli jsme na hotel asi kolem 2. hodiny ranní a tentokrát jme si to prohodili. První do sprchy jsem šel já, ale nečekal jsem na NÍ a šel jsem do postele. Pak šla ONA a zatímco byla ve sprše domlouval jsem si s ?ÍM pravidla během noci. V podstatě vše měl dovoleno, pouze s jejím souhlasem. Přišla ze sprchy a začali jsme se milovat a ON se šel vysprchnout. Ležel jsem na zádech a ONA byla na mně a bral jsem jí na koníčka, pak se otočila ke mně zády a jezdila po mně. V tom přišel ON a ona ho měla přímo před sebou a okamžitě si ho vsála do pusinky. Zase jsme jí šukali poměrně dlouho asi tak hodinu a pak jsme společně ulehli do postele. Samozřejmě ONA mezi nás. Chtěl jsem mít tzv. poslední slovo, takže jak ležela prdelkou ke mně tak jsem jí zezadu nenápadně projížděl tu její kundičku, tak aby to ON nezpozoroval. Bylo to moc fajn. Když jsem se do ní vystříkal usnul jsem úplně sexuálně uspokojený. Probudil jsem se a ani nevím kolik bylo hodin a bylo mi divné jak ONA oddychuje a různě se chruje. Po chvilince mi to došlo, prdelkou byla natočena k NĚMU a on jí mrdal zezadu. Abych se přesvědčil, tak jsem nenápadně vsunul ruku do jejího rozkroku a bylo jasno. V mokrý kundičce jezdil jeho tvrdej ocas. Myslím si, že ani nevěděli že ta ruka byla moje, protože ON si myslel, že je to její ruka a Ona zase že jeho. Za chvíli to do ní pumpoval a vystříkal jí tu její kundičku až po okraj. Pak se zvedla a šla se osprchovat. Když odešla, tak jsem se ho v posteli zeptal

PPPPP (Ne, 8. 10. 2006 - 15:10)

Ahoj Miku, poslal jsem ti mail na mam-to-rad.... funguje ??? Jestli ne tak mi napis novy mail. P.

Jiri (Ne, 8. 10. 2006 - 08:10)

Kluci vyjadrete se k tomu, at diskuze bezi :)

Jiri (Ne, 8. 10. 2006 - 08:10)

Ferry, na toto uz jsem se take ptal:

26. 9. 2006 07:25:19, Jiri
Toto je myslim dalsi stranka veci, o ktere jsem zde zatim moc neslysel. Hodne se totiz pise, ze kandauliste jsou v podstate latentni homosexualove a sva nejtajnejsi prani si alespon castecne vyplnuji prostrednictvim techto hratek, jejichz prostrednikem je patrnerka.
Je nekdo ochotny se k tomuto popravde a bez mlzeni vyjadrit?

Par lidi se k tomu vyjadrilo negativne, je to asi o tri stranky zpet. Myslim, ze v tom take mnohdy hraje roli jakasi skryta submisivnost muze - touha videt partnerku s "nekym vetsim" a v podstate tise trpet, jak uz tu psal Rene (coz uz ale zase byl extrem).
My jsme s manzelkou ve stadiu fantazii a predstav. Necitim, ze bych mel zajem o toho muze, spis je to u mne taky takova trochu submisivnost. Taky velkou roli myslim hraje moznost videt partnerku tak, jak ji vlastne pri milovani videt nemuzeme, pokud se ovsem sami nenafilmujeme. Proste jak pod nekym lezi, ma zvednute nohy a vzdycha atd.

Ferry (Ne, 8. 10. 2006 - 00:10)

Ahoj všichni. Mám stejné pocity jako většina z Vás. Dost mě to dřív děsilo, ale ukázalo se, že manželce se moc líbí se ukazovat a ráda mi vypráví o tom, jak by to dělala s jinýma. Zatím mi to stačí. Hledal jsem nějaké informace o našem "zvláštním" zaměření a kupodivu jsem něco našel v encyklopedii Wikipedia. Je tam napsáno, že kandaulismus je z psychologického hlediska forma skryté homosexuality, která v dané osobě vyvolává silné souznění s postavou opačného pohlaví a proto jej vzrušuje sexuální vzrušení třetí osoby nad osobou partnera. Dost těžko se mi to polyká, ale u mě to není úplně mimo. Jak se to zdá Vám?

Milan (So, 7. 10. 2006 - 12:10)

Chtěl bych pujčít svou ženu hezkému simpatakoví s velký m penisem a dívat se jak jí souloží.

kousek od olmik (Po, 2. 10. 2006 - 19:10)

Jsem kanďák, ale ne bi. Najde se v diskusi spřízněná duše od Olomouce? Mám již celkem slušně zpracovanou manželku a chci jít do toho.Je to rajc, zdravím všechny který to taky bere. kousekodolmika"seznam.cz

s.p.r.i.t.e"sez (Po, 2. 10. 2006 - 11:10)

pro Tepličák2
email: s.p.r.i.t.e"seznam.cz

narak (Po, 2. 10. 2006 - 11:10)

spojeni> narak"seznam.cz

Tepličák2 (Pá, 29. 9. 2006 - 14:09)

Ahoj dej na sebe nějaké spojení hodíme řeč čauky

narak (Pá, 29. 9. 2006 - 12:09)

jo a nejsem bi, bylo by to vylozene jen o zenskejch:))

narak (Pá, 29. 9. 2006 - 12:09)

hmm, co treba udelat neco takovyho v Praze? sejit se u kafe, prinest fotky atd o nasich drahych polovickach, pokecat jaka je v posteli, co ma rada... pripadne i neco naplanovat, i kdyby se to treba nezrealizovalo

s.p.r.i.t.e"sez (Pá, 29. 9. 2006 - 08:09)

Ahoj jsem vášnivým štenářem této diskuze a mám stejné zaměření. Ale navíc si myslím, že jsem i trochu BI. Proto našel by se tu Tepličák k občasnému setkání bez manželek. Mám na mysli takové setkání bez nich, o nich. Sledování jejich foto,video a vyprávění. s.p.r.i.t.e"seznam.cz

taky jeden (Čt, 28. 9. 2006 - 22:09)

Jestli můžu požádat, zvol si jinej nick. Ono to podtržítko může klamat. Díky.

taky_jeden (Čt, 28. 9. 2006 - 18:09)

Nevím jestli se mám radovat, nebo brečet, ale jsem na tom stejně.. jsem taky "kadík". To zjištění je zvláštní, ale je alespoň potěšující, že je nás víc. Žádné praktické zkušenosti nemám, vše se odehrává jen v mých představách, ale o to je to silnější. Držte se kolegové:-)

koho (St, 27. 9. 2006 - 23:09)

Také mě to vzrušuje a dost mě to ovládá.Často z manželky při sexu dostanu přiznání,že by to ráda dělala s někým dalším přede mnou,ale spíše mi jen vyhoví abych byl vzrušený.Dost bych se toho asi bál.Možná bych byl zklamaný,žárlivý.Tak nevím.Ve snu je to pro mě maximální představa.

taky jeden (St, 27. 9. 2006 - 16:09)

to Paja: jistěže.

kandaulismus"se (Út, 26. 9. 2006 - 21:09)

Rád bych manželku "půjčil" a nemusí to být jen jednomu klukovi.
Dokážete někdo něco vymyslet? Jsem pasivnější, radši se na ni budu dívat a vychutnávat si, jak si užívá.
Nevadí ani, když se ozve holka, protože moje žena je bisex a moc ráda si s holkou (ženou) užije.
Zkrátka příroda je mocná a tělu člověk neporučí...
Prý se zkusit má všechno... :-)
kandaulismus"seznam.cz

Reklama

Přidat komentář