Reklama

Kandaulismus

kkk (Po, 18. 9. 2006 - 16:09)

díky už se mi to podařilo otevřít.Vypadá to dost zajímavé,ale než tam vemu ženu tak to musím omrknout sám aby věděla do čeho jdeme,ona je hodně stydlivá.

Mike (Po, 18. 9. 2006 - 15:09)

Re: Louis

Abych pravdu rekl tak se s kamaradem /milencem/ moc za zady partnerky nebavime a pokud ano tak jen si tak pochlebujeme jak je dobra :-). Obcas, ale vymyslime ruzne prekvapeni a hry, ale zatim zadne z nich jsme neuskutecnili.

Mike

Návštěvník (Po, 18. 9. 2006 - 14:09)

Podival jsem se na to. No nevim, spis mi to pripada jako akce, kde si banda chlapu bude honit curaky, coz je tam taky neustale zduraznovano :)

louis (Po, 18. 9. 2006 - 13:09)

Míše:
Dá se předpokládat, že o tobě neříkají nic špatného, ale právě naopak. Dá se říci, že je ti to spíš jedno, nebo ti to vadí, nebo ti to dělá dobře a vzrušuje tě to?

louis (Po, 18. 9. 2006 - 13:09)

A jak to cítíš ty, Míšo, když se o tobě baví?

novyemail333"se (Po, 18. 9. 2006 - 12:09)

Mě to jde otevřít stále,zkus znovu,s podtržítkem.

louis (Po, 18. 9. 2006 - 10:09)

Chlapi se často baví, jaké to bylo s nějakou partnerkou a sdělují si detaily. Chci se zeptat zkušených kandaulistů, jestli se baví také tak o své manželce s jejím milencem (znají-li se s ním), anebo jim to vadí. Díky za odpovědi.

kkk (Po, 18. 9. 2006 - 09:09)

stránku taurisplus nelze otevřít,ale muže to být zajímavé.

novyemail333"se (So, 16. 9. 2006 - 23:09)

Ahoj,našel by se tu někdo z Prahy,kdo by nás doprovodil na klubovou akci klubu Netradiční sex?Moc se v Praze nevyznáme.Vstupné 300kč,ženy zdarma.Více na http://www.taurisplus.cz/klub_1.htm ,nejedná se o swingers akci,spíše sex před dalšími lidmi v šeru,se škraboškou na obličeji pro stydlivé.

fff (So, 16. 9. 2006 - 22:09)

je to o tom,že já si kandaulismus uvědomil už dávno a našel si k němu partnerku a vedu spokojenej život většina lidí je závislá na vžitých způsobech jednání společnosti z níž vyšli stokrát jim můžou vědátoři říkat že nejsme tvory monogamními stejně se hroutí když jim protějšky zahnou a přitom si snad chlapi neberou ženský jen kvůli kundě a naopak lidi by měli víc poslouchat hlas přírody v nich a ne nějaký přiblbaný veřejný mínění nováckoseriálové většiny a měli by si uvědomit že to co maj mezi nohama by jim po staletích katolického či jakého dohledu mohlo při dnešních možnostech antikoncepce a ochrany přinášet jen a jen radost a tehdy když jsem svojí ženskou potkal jsem měl dlouhý vlasy vymetal rokáče a kašlal na všechny úchyly s kravatou kteří mě chtěli kázat o životě stejně jako na ně kašlu teď a můžete mi věřit že když se ke mě má ženská večer přitulí a řekne že po ní jel v práci nějakej chlap ale ona že už je poslední dobou nějak unavená a bolí jí nohy mám jí rád jako tehdy když jak jsem už napsal ke mě přišla poprvé s pindou plnou semene kandalistům a všem pohodářům zdar

R, (So, 16. 9. 2006 - 22:09)

Tak toto je jeden z príspevkov,ktoré fakt nemusím.

fff (So, 16. 9. 2006 - 19:09)

já jsem s tou svojí už 19 let a o tom co mě vzrušuje jsem jí řekl už při chození protože jsme si rozuměli a ona byla známá tím že má ráda kluky nejdřív byla zaražená ale pak mě řekla že to tedy zkusíme vážně ale že se bude kurvit dal jsem jí pusu a řekl tak se předved už za půl hodiny jsem jí prohmatával pindu plnou semene.jenže teď už je jí přes 40 a je dost líná si s někým vyjít prý si to radši udělá sama protože z toho nebolí záda,ale musím říct že za těch 19 let je opravdu na co vzpomínat

Návštěvník (So, 16. 9. 2006 - 06:09)

Leny, jseš nějaký nesnášenlivý - chceš zkušenosti a zážitky, ale vadí tě názory druhých.

leny (Pá, 15. 9. 2006 - 23:09)

tahleta diskuse snad má být o zkušenostech a zážitcích z činění nás kandaulistů a ne seznamka, nebo rádo by vědecké rozbory. Takže prosím, kdo k tomuto tématu nemáte co říci, tak běžte svoje "vědecké názory" šířit jinam

R. (Pá, 15. 9. 2006 - 23:09)

Re Míša,no možno Tvoja predstava,ako by si svojho partnera najviac "vytočila",a aký bol doteraz Tvoj najsilnejší er.zážitok.

Vitek (Pá, 15. 9. 2006 - 22:09)

muj email je 1.Vitek"seznam.cz
pokud mas zajem kouknout na fotky me ženy koukni na www.amateri.cz pod nick:kacor a tam uvidis malou smesku pokud mas zajem posli foto sve zeny cus Vitek

louis (Pá, 15. 9. 2006 - 21:09)

Když už jsem vstoupil do diskuse, chtěl bych zareagovat na úvahy, které už dříve zazněly - jak moc je kandaulismus úchylný a jak bychom se kvůli tomu měli trápit. V biologických vědách a medicíně neexistují ostré hranice mezi normálem a abnormálností; např. v některých anatomických rozměrech nebo laboratorních výsledcích se jako normální rozmezí používá to, co se vyskytuje v populaci, která nemá žádné chorobné příznaky. V sexuálních preferencích je to trochu obtížnější, ale dá se to částečně přenést tak, že škodlivě abnormální je to, co někomu škodí. Najde-li kandaulista partnerku, které to vyhovuje a oba se s tím vyrovnají pocitově, nedá se to považovat za škodlivé a proto určitě nejde o deviaci v pravém slova smyslu jako je třeba pedofilie; je to odchylka, kvůli které se její nositel určitě nemusí moc trápit a pokud by vyhledával pomoc odborníka, stejně by jediná účinná rada byla najít si k tomu vhodnou partnerku, anebo si tu radůstku úplně odepřít (což by asi moc účinné nebylo). Chci tím povzbudit zatím nezkušené kandaulisty, aby nezoufali.

rx (Pá, 15. 9. 2006 - 20:09)

K nám chodí na návštěvu domů sousedka, už jsem taky myslel na to jak by bylo bezva kdybych jednou našel holky spolu v posteli. Ale to se mi myslím taky nesplní.

louis (Pá, 15. 9. 2006 - 20:09)

Vznikla tady trochu mýlka - já mám zřejmě být ten "slušňák", protože jsem psal něco o vulgárních výrazech. Mně ale nevadí z principu, k některým situacím skutečně patří a já je také tak používám; kritika se týkala obecně primitivního slovníku některých přispěvatelů v minulosti tohoto fóra. Takže to není mně na just. Mimochodem, to, aby si to moje žena rozdala s jinou osobou stejného pohlaví bylo svého času i mojí velkou touhou, ale asi se mi nikdy nevyplní.

Souhlas (Pá, 15. 9. 2006 - 19:09)

Spousta parádních příspěvků a občas skutečný úchyl. Naštěstí jen málo :) Vážení nevím jestli to sem tak úplně patří, jednou se mi podařilo stát za pootevřenými dveřmi do ložnice kde si to moje žena (asi poprvé a naposledy-kdo ví) rozdávala s pěknou dívkou-už je to nějaký čásek. Jisté je, že jsem byl vzrušený jako kdyby tam byla s chlapem... Prostě na mne působilo to její vzrušení s jinou osůbkou. Možná je to rada pro Jirku na začátek. Tam jsem totiž zjistil,že se mi líbí když ženu vzrušuje někdo jiný a časem mi došlo,že je jedno že je to muž či žena. Že jde také trochu o ten pocit sexuálního napětí a té touhy aby jí někdo pořádně "omrdal"-toto používám tak trochu na just jistému slušňákovi :))

Reklama

Přidat komentář