Reklama

Kandaulismus

kbook (Pá, 15. 9. 2006 - 14:09)

Pro zadavatele bez nicku a emailu ze dne 14. 9. 2006 12:07:59: Jsem taky pro výměnu. Napiš mi pls na mail klobook"centrum.cz

rx (Pá, 15. 9. 2006 - 11:09)

Někdo se tady ptal, jaké je složení lidí co jedou na víkend kam jede taky manželka. Je to větší akce, z klubu kam manželka chodí. Je tam asi 10 žen, takže chlapi jsou v přesile. Říkala, že jí tam docela snaživě balí jeden asi o 5 let starší a pak se o ní pokouší jeden o 10 let mladší. Tak jsem jí říkal, že jestli se chce sexuálně vyřádit, bude lepší ten mladší. Ale je to na ní, jestli nějakou příležitost využije.

Mike (Pá, 15. 9. 2006 - 07:09)

To: lars alias neverici Tomas :-)

Proc myslis, ze to nemuze fungovat? Ale chapu tvou neduveru pokud nejsi K., protoze neni to tak davno kdy bych tomu asi taky neveril.

Mike

lars (Pá, 15. 9. 2006 - 00:09)

myslim si ze to najvzrusujucejsie je v tom ze v 95% pripadov to jednoducho nemoze fungovat tak ako to popisujete. No a v tych zvysnych 5% to musi byt uplne skvele.

R. (Čt, 14. 9. 2006 - 22:09)

Čaf Míša,tak niečo popíš,nech vieme čo je v Tebe.Cmuk

Mike (Čt, 14. 9. 2006 - 20:09)

Tak si tu tak sedim jeste v praci /na hotel se mi nejak jeste nechce/ a v tom mi manzelka napise mail, ze odchazi do vany, ze ceka nejakou navstevu tak aby byla cista a kdyby me tu pry nezastihla tak at se mi spi hezky. No reknete pani kolegove co by tohle to s vama udelalo? :-))

Mike

novyemail333"se (Čt, 14. 9. 2006 - 15:09)

Pro rx-a jaké složení jede?kolik mužů a kolik žen?Někam na chatu?

novyemail333"se (Čt, 14. 9. 2006 - 15:09)

pro zadavatele příspěvku z 14.9 12 07,pokud chceš,pošli email,pokecáme a vyměníme.novyemail333"seznam.cz

rx (Čt, 14. 9. 2006 - 14:09)

Taky se těším co bude vyprávět až se v neděli vrátí domů. Včera večer jsme si už o jejím výletu povídali. Říkala mi kdo pojede a kdo by jí teoreticky mohl svádět.

Mike (Čt, 14. 9. 2006 - 13:09)

hmm, uz se tesim na vypraveni :-)

rx (Čt, 14. 9. 2006 - 13:09)

Tak manželka jede na víkend se známými. To zase v noci o víkendu neusnu.

Návštěvník (Čt, 14. 9. 2006 - 12:09)

Najde se tu nekdo normalni s kym bych si mohl bez obav zverejnovani vymenovat fotky manzelky?
Moc me to vzrusuje a vy se tu zdate byt docela dobra parta.

diky

Mike (Čt, 14. 9. 2006 - 07:09)

To: taky jeden

Souhlas: prvni cast tveho prispevku jakobych psal ja, meli jsme to uplne stejne. :-)

Mike

Mike (Čt, 14. 9. 2006 - 07:09)

To: Nebe

Ahoj, na chatu bohuzel moc nejsme z casovych duvodu, z pocatku jsme tak zacinali, ale vetsinou to bylo dost o nicem tak jsme toho nechali, jestli chces tak mi napis na muj mail mam-to-rad"tiscali.cz a muzem o tom pokecat a podelit se o nejake zkusenosti.

Mike

taky jeden (Čt, 14. 9. 2006 - 00:09)

Když už tady řešíte, jak vlastně začít. U nás to bylo vpodstatě obráceně. Dohodli jsme se, že si zkusíme sex ve třech. Když jsem to viděl v akci, nebyl jsem schopnej ničeho. Prostě se mi nepostavil. Byl to pro mě hroznej zážitek, ale manželka byla perfektní a ustáli jsme to. Vzpomínky, jak už to tak ty špatné dělají, se mi vracely, ale postupně jsem zjistil, že mě vzrušují. A tak jsem byl zmatenej, ale nezoufal a začal hledat. Ve finále jsem zjistil, že jsem kandaulista a nedělám z toho vědu. Maanželka sama je taky trochu exhibicionistka a tak si jednou za čas dopřejeme nějakou tu libůstku. Jinak po většinu se milujeme normálně, jen si to sem tam okořeníme nějaký povídáním, nebo malou akcičkou. Třeba teď v létě jsme dělali to, že žena chodila na společné procházky na ostro a v parku, když jsme seděli na lavičce a blížil se nějaký muž, který se jí zamlouval, dost nestydatě rozhodila nohy, takže si její kundičky dotyčný nemohl nevšimnout. Vzrušovalo mě to. Vylepšit to tím, že bych si sedl na lavičku naproti a dělal, že jako čtu časopis, už jsme nestihli. Přestalo přát počasí.
Ale když se vrátím k tomu začátku. Setkal jsem se i s postupem, podotýkám, že vyzkoušeným, kdy si dali manželé sraz ve vinárničce, něco se popilo a host začal partnerku pod stolem pomalu obírat, zajíždět pod sukni atd. Alkohol trošku odboural zábrany a nešlo zase o nic tak hrozného, co by nešlo zastavit. Údajně tenkrát skončili na WC, kde manžel manželku přidržel a ona hosta vyhonila. Od té doby se prý scházejí, host si řekne co chce, manžel připraví manželku a poskytne jí hostovi. Po dobu, co si host užívá, manžel podle dohody nesmí nic. Je jasný, že tady se to pojí i s dominancí a submisivitou, ale ten začátek ve vinárně mi přijde dost vzrušující, a vhodný nejen pro toho, kdo si to chce zkusit (záleží pak na obou, kam až to nechají zajít), ale sami bychom tu hru někdy rádi vyzkoušeli.

taky jeden (Čt, 14. 9. 2006 - 00:09)

Jednu dobu, když už věděla o mých sklonech, dělala žena likvidátorku v pojišťovně. Rajcovaly mě myšlenky na to, co se asi může dít, když je sama s chlapem v bytě nebo baráku. Postupem času jsem jí uprosil, aby mi při milování v rámci předehry vyprávěla nějaký zážitky. Řeknu vám, bylo to dooost vzrušující. Zejména ve chvílích, když se ve vyprávění objevil detail, o němž se domnívám, že by si ho těžko vmyslela. Znám jí pár let a tak třeba když jí starší pán koukal pod sukni, když před ním lezla po žebříku vyfotit střechu a pak se jí vystříkal na nohy v pantoflíčkách, nebo když jí klient vezl z prohlídky na kancelář a cestou zastavil v lese a "natáh si šprcku"... Podotýkám, že ochrany jsme nikdy nepoužívali a pár dní před tímto vyprávěním mě žena překvapila přáním vyzkoušet, jaký to je, kouřit přes gumu. Pravdu z ní nedostanu a ani nechci. I takhle je to pro mně děsně vzrušující.

taky jeden (Čt, 14. 9. 2006 - 00:09)

to Jiri: To záleží zcela na ní, kam se nechá vystříkat. Jestli do kundiočky, pusy nebo na prsy. Má ráda všechno a tak jsme domluvení, že je její volba, podle toho, jakou má náladu.

to Mike: MYslím si, že vcelku je to věc individuální a že nelze pocity jednoho paušálně nasadit na všechny. Asi to bude u každýho jiný.

to Mireček: Pane Jaromíre Chytráku, když nemáte nic k tématu, nechte si svá moudra jinam. Děkujeme.

to Zkopaný: Na to nemá cenu reagovat. Snad jen, že tě zkopali málo.

Jiri (St, 13. 9. 2006 - 21:09)

rx, to mas pravdu. Mne strasne vzrusuje predstava, ze manzelka roztahne nohy a ja uvidim ze ma velky mokry flek na kalhotkach, jak se od nekoho vystrikana.

rx (St, 13. 9. 2006 - 21:09)

Vyprávěla mi manželka, že nějaká její kamarádka měla vystoupení se souborem v divadle. Manžel se na ní byl podívat, byl v hledišti. A ona si pozvala do šatny přítele a on jí to udělal na rychlovku při převlékání. Ona pak byla na jevišti, manžel se na ní díval a ona měla v sobě nastříkané semeno od přítele. Její manžel bohužel kandaulista není. Kdyby se to dozvěděl, tak se zblázní. Je to škoda, že nemá tyhle sklony. Lecjakého kandaulistu by tahle příhoda přivedla pořádně do varu.

rx (St, 13. 9. 2006 - 21:09)

To: Jiri
Jasně, ať každý píše co se mu líbí. Ta připomínka k tomu že se někdo chová špatně k ženě, když říká "Nechal jsem jí vystříkat" má samozřejmě smysl v případě že by tím žena nějak trpěla, nebo by jí to vadilo. Samozřejmě když je submisivní, tak je to stejně dobrá hra jako každá jiná. Neměli bychom určitě ukvapen posuzovat příspěvky bez dobré znalosti situace.

Reklama

Přidat komentář