Reklama

Kandaulismus

rx (St, 13. 9. 2006 - 10:09)

Mirečku, ona je to jen věc názoru co je kandaulismus. Ale tady nejsme proto abychom diskutovali o přesném významu slov, ale tohle fórum je od toho, aby si lidi pohovořili o podobných zájmech. Jak už jsem říkal, je víc druhů kandaulistů. Jedni ukazují manželku nahou, druzí se dívají jak jí před nimi šuká někdo jiný a dalším se zase líbí když si manželka užívá s jiným a pak jim to vypráví. To je prostě život, když se ti líbí něco jiného, určitě najdeš s někým společnou řeč. A nemá smysl říkat jiným lidem s jinými zálibami že jsou úchylové. Každý je v podstatě úchyl. Podstatné je, jestli jeho úchylka je patologická, nebo neškodná. Myslím, že kandaulismus je úchylka neškodná, nikomu to neubližuje, když si oba partneři ve věci rozumí, dokonce z mého pohledu mi připadá škodlivější úchylkou žárlení na manželku a dělání dusna při podezření z nevěry. Připadá mi mnohem prospěšnější když si nevěru užijí manželé spolu a je to pro ně pro oba příjemný zážitek. A jestli tě Mirečku baví něco jiného, tak o tom napiš, nějakou příhodu, popiš nějakou situaci co tě vzrušuje. Prostě pozitivní přístup. Poděl se o zážitky, ale neříkej kdo je větší úchyl.

Mike (St, 13. 9. 2006 - 10:09)

Mirecku kdyz se Ti to tu nelibi tak sem nechod. Nikdo Ti to nenuti. Myslim si ze tohle je zatim jedna z mala diskuzi kde se jen tak netlacha do vetru o blbostech. A resi se tu opravdu vazne veci lidi, kteri maji neco spolecneho. A chtel bych slusne pozadat ty co sem zabrousi treba jen ze zvedavosti a nic jim toto tema nerika viz. treba pan Mirecek tak at se aspon zdrzi prispevku.

A jeste jedna vec Mirecku, je asi logicke, ze tu diskutuji porad Ti stejni uchylove ale obcas se pridaji novi, kteri resi stejny problem a potrebujou si o tom s nekym popovidat. Proto vznikli na internetu diskuze, nebo ne? A jestli sukani partnerky nekym jinym je nebo neni Kandaulismus to nedokazu tak dobre posoudit, ale tohle mi nasel vyhledavac.

kandaulismus : Pohlavní úchylka při které se muž uspokojuje tím, že ukazuje svou partnerku nahou jiným mužům. Lydský král Kandaules který dal této úchylce jméno na svého koníčka doplatil, neboť jeho manželka projevila svůj nesouhlas s podobnými praktikami tím, že ho dala zavraždit.

Je pravda, ze kral Kandaules ji nenechaval asi osukavavat jinymi, ale mozna jen proto, ze se toho asi nedozil, ale urcite by chtel.
A jestli Mirecku znas odbornejsi nazev pro tuto uchylku tak nam ho prosim rekni at se vsichni poucime. :-)

Dekuji

Mike

mireček (St, 13. 9. 2006 - 09:09)

jo, to svedci...o tom,ze tu diskutuji porad Ti stejni uchylove...
a hlavne tady porad melou, ze nechavaji svoji partnerku sukat nekym jinym a to s kandaulizmem nema nic spolecneho...

Mike (St, 13. 9. 2006 - 09:09)

Kdyz se tak podivam na seznam vsech diskuzi na serveru doktorka.cz tak tema Kandaulismus ma bezkonkurencne nejvic prispevku. To si myslim, ze o necem uz svedci....

Mike

Mike (St, 13. 9. 2006 - 09:09)

To: Jirka

:-)) Ale moc to s tim paskem neprehanej at ji neco neudelas, dokazes se ovladat?

Jeste na ni pri tom kric a rikej 'ty mrdno jedna, tak ty mi budes sukat s jinejma joo??!!'

Urcite se ji to bude libit jestli je opravdu submisivni.

Preju hodne stesti a doufam, ze uz brzo napises nejaky zazitek. ;-)

Mike

Mike (St, 13. 9. 2006 - 08:09)

Jirko, je jasny, ze se to ve me vzdy tak trochu mele a asi ze zacatku mlelo vic, ale ted si myslim, ze uz jsem s tim celkem vyrovnanej. Nesmis si to proste tak brat. Mozna nekdo z vas bude vedet o nedavnem pripadu kdy pri spolecnych sexualnich hratkach na chate manzel malem uskrtil jednoho mladika. Mozna to byl prave pripad, ktereho se Jirko ty obavas. Musis se od toho proste odprostit a zachovat chladnou hlavu. Ptas se co jsem potom delal.... no uz si ani nepamatuju, ale vim, ze jsem je nechal to dodelat a kazdopadne jsem je od sebe neodtrhaval. Dokonce myslim, ze jsem se po chvili zase vzrusil a udelal jeste jednou, ale nebylo to tolik silne. Kazdopadne jsem nedelal zadnou scenu.

Jinak k tomu tvemu druhemu dotazu jestli nechat vystrikat nebo ne tak to je otazka spis zda si to prejete nebo ne. Jak uz tady kdysi nekdo psal tak vyvoj kandaulisty prochazi urcitymi fazemi a pozadavky se stupnuji. U me a asi jako u kazdeho to zacina jen predstavami a postupne se pridava. My jsme to zatim nikdy jinak nez s kondomem nedelali ale jak mne tak manzelku posledni dobou strasne rajcuje predstava ze se do ni vystrika a v predstavach nas to zatim strasne laka vyzkouset na zivo. Takze jak Jirko rikam, je to asi soucast vyvoje, a pokud se na to ted necitis tak to delejte zatim jen s kondomem a casem uvidite jak budete chtit.
Nechce se manzelka taky pridat do diskuze?
Me to prijde celkem fajn ze sem pise i Misa. Tak trochu spolu na dalku verejne komunikujeme :-) A pripada mi, ze veci, ktere si treba nerekneme mezi sebou doma tak si rekneme tady. Mozna by vam to taky prospelo.

Mike

Jiri (St, 13. 9. 2006 - 08:09)

Jo Mike jeste jsem ti zapomnel rict, ze manzelka je dost submisivni a rada dostane na zadek. Takze jeste navrch planujeme ze az by neco s tim kamosem mela, tak bych ji potom za to potrestal. Ona uz se tesi jak za to dostane paskem a ja se zase aspon trochu budu moci vyzit, kdybych zarlil :)

Mike (St, 13. 9. 2006 - 08:09)

Jeste jedna historka z nataceni :-)

Jak jsem v predchozim prispevku mluvil o te mistnosti s vodni matraci tak jednou jsme tam takhle byli v saune a po te se sli osprchovat a Misa navrhla, ze bychom mohli jit si lehnout na matraci a ja na to at jde na pred, ze za ni prijdu, ze si jeste vlezu do ledove lazne. Jen tam zasla vyrazil za ni jeden nahac a privrel dvere. Urcite nemusim popisovat sve pocity a myslenky, ktere se mi zacali honit hlavou. Chtel jsem vydrzet tam nejit co nejdele, ale za prve voda byla silene ledova a za druhe mi povolili nervy a tak jsem nevydrzel a vesel do vnitr. Manzelka lezela na brise a onen pan k ni byl prilepeny a hladil ji zadececek /teda ted me ta situace zase pekne vzrusila :-) /. Ale kdyz videl, ze jsem tam prisel ja tak se rychle odvratil a delal, ze nic a po chvili odesel. Zena mi to vypravela a myslela si, ze se budu zlobit, zacal ji pry hladit zadecek a ptal se ji zda se ji to libi a zda muze pokracovat /byl to Polak/ ona mu pry odvetila, ze radeji ne, ze je tu s manzelem, ale to ho nijak neodrazovalo az do te chvile kdy jsem tam prisel ja. Tento zazitek jsme meli jeste v dobe kdy manzelka o moji uchylce jeste moc nevedela.
Jinak abych pravdu rekl tak me takoveto situace vzrusuji skoro vic nez nejaka akce s nasim pritelem nebo navsteva swingers klubu. Zena je zase tak trochu exhibicionistka a strasne moc ji laka pomilovat se prede vsema na tom velkem letisti tam, ale ja nevim jestli to neni blby a aby nas odtamtud za to nevyhodili, navic obcas tam jsou i deti tak do 9h vecer. Jednou ke konci /to bylo neco pred 12h/ jsme to tam malem rozjeli, ale kdyz to zacalo byt zajimavy tak prisla uklizecka a zacala chrastit plechovym kyblem se slovy 'koncime' :-)) fakt rajcovni zazitek, skoro jako by vas nekdo polil studenou vodou :-)).
Obcas tam takhle lezime a zena mi treba rukou hladi penis a ja ji treba prsa a je sranda sledovat ty lidi okolo jak delaj ze se vlastne nekoukaj. Vic vsak zatim nikdy nebylo. Cekam kdy se treba nekdo bude chtit pridat, chlapu je tam na to dost, ale bohuzel i takovejch ze kterejch se nam zveda kufr.

Mike

Jiri (St, 13. 9. 2006 - 08:09)

Cau Mike, no vidim ze i pres ty uz prakticke zkusenosti je to pro tebe taky psychicky narez. To prosimte nemyslim urazlive, proste mi tvoje prozitky pripadaji uplne stejne, jak se to v hlave honi mne co se te psychiky tyce. Jo rekl bych ze bych se vubec nesmel udelat, protoze jak uz jsem psal kdybych byl uspokojeny a to vzruseni tim zakonite opadlo tak bych to asi neustal. To se ti hodne obdivuji, ze ses udelal a vydrzel jsi i potom koukat jak to manzelka dela s nekym jinym.
Ptal jsem se taky, jestli svoje partnerky nechate od toho jinyho chlapa vystrikat. Ronhasan napsal ze jo, protoze je po prechodu, no ja to myslel spis nez ohledne antikoncepce z duvodu citovych, jestli to ustojite nebo ne, aby vase partnerka byla od nekoho jinyho jeste navrch vystrikana.
Mozna nekomu moje otazka pripada divna, protoze to povazuje za samozrejou soucast souloze. Ja v tom vidim spis jeste neco jakoby intimnejsiho navrch, da-li se to tak nazvat. Mohl by treba moji partnerku soulozit s kondomem, ale kdyby se do ni vystrikal tak ja osobne to povazuju jeste jako neco o dalsi stupen vys, ze jsem mu ji opravdu dal k pouziti. Jak se no tohle koukate vy ostatni?

Mike (St, 13. 9. 2006 - 08:09)

Mam jeste jednu zkusenost s virivkou. Chodime obcas s manzelkou do Libereckeho Aquaparku a tam je take tzv. Africana klub, je to takovy mensi arealek v patre kde je spolecna sauna, ledova lazen, vyrivka pro 6 osob, lehatka, velke letiste kozena sedaci souprava a dokonce i mistnustka s vodni matraci pomalovana sex. motivy a kdo chce da se zamknout. No a hlavne je to tam cely samozrejme samej nahac a prevladaji chlapi. Takze docela rajcovni prostredi. Jednou takhle sedime sami s manzelkou ve virivce a uzivame bublinek a najednou si k nam prisedl jeden mladik cca 28 let a hned si sedl vedle manzelky. Z pocatku se nic nedelo, chvili jsem si s privrenyma ocima predstavoval jaky by to s nim bylo a po chvili do mne zena stouchla nohou. Otevrel jsem oci a vidim proti sobe manzelku a vedle ni mladika s privrenyma ocima a vyraz pokroveho hrace, kouknu na manzelku a vidim jak jeji ruka smeruje do jeho klina a mirne se pravidelne hybe, pochopil jsem, ze mu ho asi honi, navic jeho ruka taky tak divne smerovala zas k jejimu klinu. Zaroven mi nohou zacala drazdit penis ktery byl uz vic nez tvrdy. Bylo to strasne vzrusujici, ale bylo mi jasne, ze toho mladika rajcuje kdyz o tom jako nevim, myslim, ze kdybych naznacil, ze o tom vim tak by s tim asi prestal. Vydrzeli jsem takhle asi 10 minut. A pak sli ven a vsichni delali jako ze nic. Potom tam pry jeste pobihal jak zajic po sprchach ale to ja jsem nevidel. Mozna bude lepsi kdyz bude vypravet Misa, od ni to zni lip, ja uz bych to tady pouze reprodukoval.

Mike

Mike (St, 13. 9. 2006 - 08:09)

To: taky jeden

S to vyrivkou to je opravdu zajimave :-) Neco podobneho jsem zazil kdyz zena po dlouhe dobe na materske dovolene sla poprve na firemni vecirek. Porad se me ptala jestli tam ma jit, ujistoval jsem ji, ze at urcite jde a byl pri tom strasne vzrusenej. Potom kdyz tam byla tak jsem ji psal SMS jak to tam vypada a jestli tam jsou nejaky pekny chlapi a ona mi jen odpovedela no ze par jich tam je. Potom asi po hodine mi psala, ze je sef zve do virivky a pak dlouho nic. Byl jsem uplne nazhavenej a predstavoval si ty nejzvrhlejsi veci. Asi po hodine mi psala, ze se na ni porad lepi jeden chlap, ale ze se ji hnusi. Na vyrivku zda byla nebo nebyla mi neodpovedela. Prisla domu cca v 1h rano a do dvou jsme sukali jak psi :-). Potom rano vypravela jaky to tam bylo a ze vlastne vubec nic nebylo krom toho, ze ji porad nahnel ten nechutnej chlap, kteremu musela nakonec utect aby ji tam nekde nevojel. :-)

Mike

Mike (St, 13. 9. 2006 - 07:09)

Teda tady se to vcera rozpovidalo :-) To je super!

Jirko uplne chapu vase obavy, ale pokud to citite tak jak pises, tak bych se toho az tak nebal. Hlavne si vsichni tri promluvte jak si to vse predstavujete, stanovte pravidla hry a zkuste to. Priprav se na to, ze poprvy to bude pro vsechny strasne vzrusujici, protoze to bude novy, po druhy Ti to potom bude asi strasne vrtat hlavou a budes mit mozna vycitky svedomi a budes asi i na manzelku zarlit /nic z toho nesmis dat najevo a musis se s tim vyrovnat sam/, nezavazne si s ni po tom zazitku popovidej at Ti rekne jak se ji to libilo co se ji libilo a tak. Ujisti se, ze ona v tom nevidi nic hlubsiho nez ten sex. Taky hrozne zalezi na tom jak dlouho jsi schopen vydrzet se neudelat. Nejhorsi asi je kdyz se udelas hned na zacatku a zena s pritelem to delaj jeste treba pul hodiny /muj pripad/ to pak nevis co mas delat /je to blba situace/. Ja mam s timhle dost problem, proste nevydrzim sexovat dele nez 15minut zato nas pritel mrdac kdyby mel dobrou fyzicku tak to muze delat treba hodinu a neudela se, no a o manzelce ani nemluvim.

Jak uz psala Misa, zacali jsme s tim cca touhle dobou pred rokem vydrzelo nam to s prestavkami cca 3 mesice a od te doby nic, pouze obcas nejake ty predstavy pri sexu, ale nic vic, zadnej real. Za prve mi to po tech intenzivnich akcich prislo dost zvrhly a prislo mi to hrozne nemoralni a za druhe mel jsem a mozna stale mam problemy s tim, ze je to prave s mym znamym /tvoje obavy Jirko/. Rekl jsem tehdy manzelce, ze je to sice fajn, ale, ze s nim mi to proste nesedi a, ze pokud do neceho dalsiho pujdem tak bych rad s nekym jinym. Ona vsak o nekom jinym nechce ani slyset tak jsme toho proste nechali a ja se snazil sve predstavy ignorovat. Ted se mi to ale po roce zase vraci a zacinam mit chut neco zase zkusit. Tak uvidim co dal.

Mike

ronhasan (St, 13. 9. 2006 - 06:09)

Ano. Je po prechodu. Ron

O fotky si napis na ronhasan"yahoo.com

Jiri (St, 13. 9. 2006 - 05:09)

Take me zajima - nechate svoje partnerky od tech jinych chlapu i vystrikat?

taky jeden (Út, 12. 9. 2006 - 23:09)

MIke: Jak už jsem napsal, nevidím to jako úchylku. Pokud se to líbí oběma, tak PROČ NE? Když se nad tím zamyslíš, tak pokud by nějaký průzkum ukázal, že řekněme 95% obyvatel ČR souloží v misionářské poloze, tak by byli úchylní všichni ti, co to dělaj zezadu nebo na koníčka. Protože úchylka či chcete-li deviace není nic jinýho, než odklon od obecně přijaté normy. Takže opakuju, nevidím na tom nic úchylnýho, už proto, že ve třech to dělá spousta lidí a tohle je jen jiná modifikace trojky. A už vůbec bych to neviděl na psychiatra. Taky proč? Vzpomeňte si na doktora Šafránka z "Básníků". (cit. "Víte, pane doktore, já maluju jenom když mám deprese." "Jestli chcete, moh bych vám na ty deprese něco předepsat." "Vám se moje malování nelíbí?" "Líbí." "Tak nechápu, proč mě chcete zbavovat depresí.")

taky jeden (Út, 12. 9. 2006 - 22:09)

Abych to doplnil. Na základě zkušeností manželka taky řešila, jestli by nebylo dobrý zkusit taky ženu. Na to jsem opáčil, jestli jí chce pro sebe. Prý pro mně. To jsem odmítl. Neláká mě to. Prostě mě jiná žena nebere. A to je možná taky jedna z "výhod" kandaulismu. Kandaulista si vystačí s manželkou a vlastní fantazií. Jinou ženu vlastně nepotřebuje. Takže to asi dává manželce určitou dávku jistoty jeho věrnosti.

taky jeden (Út, 12. 9. 2006 - 22:09)

JAk tu napsal Jiří, nemyslím si, že by nevydejchal, že se to manželce s jiným líbí víc než s ním. Mám dojem, že dost záleží na tom, jak se na to podíváš. Je jasný, že každej chlap to dělá jinak, i když finále "vypadá" v podstatě stejně. Hlavní je to, že ty manželce poskytneš tu rozkoš poznat to, po čem třeba touží. To každá nemá. Schovávat se někde s milencem a vymlouvat se na kamarádky, to nemá s kandaulismem nic společnýho. Taková je normální děvka. Ale pokud to udělá s tvým vědomím, je to něco jinýho. A jestli se jí to líbí víc nebo míň? To bych neřešil. Má-li tě ráda a chápe souvislosti, nebude tak hloupá, aby všechno zahodila jen kvůli sexu, když ví, že ho může mít, kdy si vzpomene. Kromě toho, myslím, že ženy až tak neporovnávají. Moje žena, když jsem se jí samozřejmě na tohle téma taky ptal, odpověděla sice trošku vyhýbavě, ale zajímavě. Prý: nedá se říct, jestli lepší nebo horší. V něčem lepší, v něčem horší. Prostě jiný. Vzrušující, zajímavý, uspokojující. Jiný.
Otázka je, jak dalece mluví pravdu. Ale známe se dost dlouho na to, abych jí věřil, že je upřímná.

rx (Út, 12. 9. 2006 - 21:09)

Přesně, Míšo, žena musí mít jistotu, že se to neobrátí proti ní. Je to pak pro ní mnohem jednodušší. Mě to připadá jako úplně nová dimenze vztahu. Když žena má ráda svého manžela, ale zároveň když se jí někdy stane a podlehne nějaké momentální situaci a s někým sympatickým se vyspí, tak se nemusí bát a tajit to a mít výčitky, místo toho to vypráví manželovi a přitom určitě zažívá také vzrušení a vzpomíná na ten zážitek a přitom ještě vidí jak tím vzrušuje manžela. To musí být pro ženu bezva, užít si sex s milencem a ještě se pak o to podělit s manželem a ještě mu tím dělat dobře.

rx (Út, 12. 9. 2006 - 21:09)

Jak píše Míša, ty přípravy a povídání o různých situacích. To je vážně bezvadný. Nám to taky hodně oživilo vztah. Teda spíš sex nám to hodně vylepšilo. Začal jsem vnímat manželku při sexu úplně jinak. Najednou je to vzrušující jako když jsme se seznámili, nebo snad ještě lepší.

rx (Út, 12. 9. 2006 - 21:09)

No to je skvělý příběh s tou vířivkou. Z toho bych byl taky úplně vedle. Manželka mi vyprávěla taky zajímavou příhodu. Ona byla už jednou vdaná a když byla se svým bývalým manželem, tak jezdila na víkend s takovým amatérským divadelním souborem. Občas to vyšlo tak, že spali na jednom pokoji muži i ženy pohromadě. Skoro nikdy nic nebylo. Ale jednou byla na pokoji se třema klukama. večer se trochu přiopili. Srazili postele a hráli karty. kdo prohrál, musel si něco svléknout. Nakonec byli už skoro nazí. Manželka si prosadila, že musí zhasnout velké světlo a budou hrát jen při malé lampičce, protože se stydí. Nakonec odložila i kalhotky. Pak prohrála ještě jednou a už neměla co svléknout. Jak byli trochu namazaní, někdo navrhl, že už může dát jedině sebe. No a ona jak byla v náladě, řekla že jo. Tak se na ní vystřídali všichni tři. Ráno z toho byla nějak vedle, bylo jí z toho prý nepříjemě ale i příjemě. Když přijela domů, tak se prý za to dost styděla a bála se aby se to neprošvihlo. Ale když se pak milovala s manželem, tak prý byla nějak víc vzrušená a ještě dlouhou dobu potom si na to při milování s manželem očas vzpoměla a moc jí ta vzpomínka vzrušovala.

Reklama

Přidat komentář