Reklama

Kandaulismus

Lubosh (St, 5. 4. 2006 - 07:04)

Proč by mel být pako? Nekteří jsou holt dominantní a jiní submisivní. Mě osobně taky spíš vzrušuje ta trojka, ale rád jsem u toho třeba i s foťákem a zašukám si pak. Kdysi tady psal týpek kterého vzrušovala funkce otroka a taky se na něho sesypalo několik respondentů že je vlastně vůl.

tamoros (Út, 4. 4. 2006 - 22:04)

Škoda jen, že nepíšeš, jestli už ses taky někdy k nim přidal. Honit si při tom vtaka asi není špatné, ale neláká tě to zkusit ve třech? My to doma už několik let děláme ve třech a je to fakt super, každému to doporučuji.

???? (Út, 4. 4. 2006 - 21:04)

Chlape ty seš pako a nevažíš si sám sebe!!!

Jakub (Út, 4. 4. 2006 - 14:04)

Zdravim vas vsetkych zo Slovenska. Som rad, ze som tu nasiel tolko spriaznenych dusi. Kandualizmus je moj zivot, a nikdy som nezazil vacsie vzrusenie. Mam 34 rokov, moja manzelka Janka ma 24. Uz pol roka ma svojho milenca, stretavame sa u nas zhruba kazdy druhy vikend. Peter ma 48 rokov, pride stale ku nam v piatok vecer a az do nedele je u nas. Cele to prebieha tak, ze oni dvaja su milenci a ja som ich sluha. Mna strasne vzrusuje nielen to, ako sa moja polovicka miluje s inym muzom, ale aj to, ze jej a jej milencovi robim sluhu. Je to pre mna sialene vzrusujuce a nepoznam nic erotickejsieho, ked nas priatel vasnivo miluje moju Janku, ked jej bozkava cele telo, ked vidim, ako ona vzdycha, ako sa zvodne nanho usmieva a ked vidim, ako jej niekolkokrat za vikend, vystrieka svoje semeno, do jej sladkej kundicky. Tiez ma vzrusuje, ako su obidvaja cely vikend ku mne prisny a odmerany ako ku sluhovi. Nedovolia mi, sa pozerat priamo, mozem len cez klucovu dierku, alebo ked su v mileneckom osiali, tak si pootvorim dvere a tak ich sledujem a zaroven si honim svojho vtaka. Nikdy predtym som nezazil nic fantastickejsieho, a dufam, ze to budem zazivat este dlho. Zatial odo mna tolko, neskor urcite pridam aj viac podrobnosti nasho zivota. Pekny den prajem vsetkym. Som rad, ze som nasiel takuto diskusiu.
Jakub

Jiri (Pá, 17. 3. 2006 - 04:03)

Jak vic je chces specializovane, nez na tema kandaulismus? :)

Jirka (Čt, 16. 3. 2006 - 18:03)

Všimněte si že počet příspěvků v této rubrice již dosahuje téměř 500. Jsme přátelé silnou skupinou s možností diskuzí bohužel jenom zde.Ostatní správci podobné rubriky po krátkém čase zničí, nebo zavirují. Ve světě jsou takovéto rubriky daleko početnější - angličtináři - zadejte Cuckold stories. Proč ne i povídky v češtině na tema kandaulismus ? Víte o nějakých specializovaných ?

Vitek (So, 4. 3. 2006 - 22:03)

koukam cele v novem pravda dlouho jsem tu nebyl ja stale přemlouvam manželku at jde s kamaradkami at si uzije premlouval jsem ji at si najde milence ze by to nebylo spatne nevim nejak zamrzla v sexu rekla mi ze jednou to bylo staci nojo kdyz je to tak vzrusujici neni tu nejaka zenska ktera napovi jak nato my jsme jenom chlapi my do žen nevidime jak radi prosim uchylaky kteri odsuzuji nevěru v manzelstvi tak ti at nepisou blbych kecu mam v praci dost

Roki (Út, 28. 2. 2006 - 07:02)

To Zuzka.
Hovorí sa sto ?udí,sto chutí.Nájdi so môj minuloročný príspevok,kde píšem ako som sa ja ocitol v pozícii tretieho.Na toto fórum som prišiel náhodou a teraz viem pochopiť dotyčného muža.Vtedy som to ešte nechápal.Neviem ako dlho si vydatá,ale po 14 rokoch manželstva náš sex.život upadol do stereotypu a neviem,či sme ho schopní zmeniť.Obaja!Ja to riešim príležitostnou neverou,ale priznávam,že má zážitky,ak sú reálne,dosť "šteklia",zvlášť po mojom zážitku v minulosti.Takže otázka,čo je lepšie?Už som spominal,že z manželky urobiť madrac je pre mňa silné kafe,ale na spestrenie troječka je pre mňa neobyčajne lákavá.Čavo

Alex (Po, 27. 2. 2006 - 16:02)

Ahoj Zuzko, no to je přesně ono. Ženám se nelíbí když manželovi nevadí jejich nevěra. Ale myslím že se to po delším čase v manželství trochu změní. Přijde stereotyp, manželé už jsou spíš kamarádi, než milenci (teda když to dobře dopadne). Pak se může stát že si i manželka ráda něco vzrušujícího užije. A pak je asi vhodné, když to může udělat aniž by riskovala problémy a žárlivé scény manžela. Tak mi přijde, že takové vzrušování se manželčinou nevěrou může být docela užitečná věc.

zuzka (Po, 27. 2. 2006 - 10:02)

Alexi, nelíbilo. Protože by mi vadilo, že manželovi nevadí, že jsem nevěrná:-)). A taky bych nedokázala být nevěrná "jen tak", potřebuju k tomu člověku něco cítit, když ne lásku, alespoň náklonnost a to už je o něčem jiném než jen o milování se.

Ahoj (Ne, 26. 2. 2006 - 23:02)

Pro Daniela:Tak to ti vyslo jako ve snu :o), skoda ze mate jen dve galerie. Nechci byt za uchyla, tak to reknu mirneji, je to opravdu opravdu bohyne. Je dost atraktivni. Vubec se nedovim, ze ji rad fotis. Nechces do diskuze zapojit manzelku ?

Alex (Ne, 26. 2. 2006 - 22:02)

Ahoj Zuzko. Taky nemusím manželku přímo vidět s jiným. Ani nevím jak bych na to reagoval. Ale vzrušuje mě představa, že je manželka nevěrná. Takhle by se Ti to líbilo? Kdybys mohla být nevěrná a nemusela se bát žárlivého manžela a dokonce bys věděla, že Ti manžel nějaký nemanželský sex přeje a Tvé zážitky ho také vzrušují.

daniel (Ne, 26. 2. 2006 - 21:02)

Pro Ahoj: děkuji. Já jsem ji nepřemlouval. Když jsem jí vyjevil, jakého jsem zaměření, sama po čase svolila, že by mi tím ráda udělala radost, protože prý mně moc miluje, a dokud mně prý bude milovat, bude mi činit takováto potěšení, ovšem jen čas od času. Já se k ní na oplátku chovám jako k bohyni :-)

Ahoj (Ne, 26. 2. 2006 - 21:02)

no tvuj melo tam byt povedly

Ahoj (Ne, 26. 2. 2006 - 21:02)

Pro Daniela: Zdravim a musim rict, ze fotky se povedli. Vsiml jsem si ze jste dali inzerat byl bych rad kdybys pak treba napsal jak to probihalo.Nevymyslis si a to je dulezite.Muzu se na neco zeptat? jak jsi na to premluvil manzelku. Ja tak obcas kdyz je spravna nalada to me pritelkyni naznacuji a uz rikala, ze se necha fotit v akci, ale az casem.Tak jsem zvedavi, jen jsem zjistil, ze to chce hezky pomalu neco nadhodit a pak pockat zarucene o tom bude premyslet :o)

daniel (Ne, 26. 2. 2006 - 14:02)

milí kandaulisté, opět jsme se ženou obnovili stránky na amatérech.cz, takže se můžete podívat na http://www.amateri.cz/g80330 Roki, když jednu "nadžgává celá rota", nemusí jít jen o fantasy :-)
Kamarádi kandaulisté, všem vám přeji stejně vstřícnou manželku, jako mám já.

zuzka (Ne, 26. 2. 2006 - 12:02)

Ahoj Alexi, to druhé je správně:-)).
Kdybych věděla, že manžel mi přeje milovat se s jiným mužem, navíc ho to ještě vzrušuje, stejně bych do toho nešla, vadilo by mi, že se na mě dívá, nemohla bych si tudíž ten zážitek vychutnat podle svého, ale pořád bych myslela na to, že na mě kouká můj muž.

Alex (Ne, 26. 2. 2006 - 00:02)

Ahoj Zuzko, tady jde o něco jiného. Nebyla bys nevěrná proto, že nikdy nemyslíš na to, jaké by bylo se někdy pomilovat s jiným mužem, nebo máš občas chuť, ale neuděláš to, protože víš, že by to bylo podvádění manžela, kterého máš ráda? A co kdybys věděla, že Ti manžel nejen přeje aby sis užila nějaký vzrušující zážitek, ale navíc ho vzrušuje představa, že se pomiluješ s jiným mužem?

zuzka (So, 25. 2. 2006 - 21:02)

Dobrá, chceš ženský názor, tady je: můj muž by s tímhle nikdy nesouhlasil, ani asi neví, co to je, já to taky nevěděla. Ale jak to tak tady pročítám, jsem si jistá, že nikdy bych na to nepřistoupila, ani kdyby chtěl. Zatím jsem nebyla ani nevěrná "normálně", ikdyž příležitosti byly. Zkrátka nechci svého muže podvádět. Tak asi jsi čekal jiný názor, sorry:-)

Alex (So, 25. 2. 2006 - 10:02)

Myslím, že ženy pro to nemají moc pochopení. Radši jsu nevěrné tajně. Možná, že jim to schvalování nevěry manželem ubírá na vzrušení z nemanželského sexu. Vypadá to, že je láká když dělají něco zakázaného. Nebo je možné, že stále očekávají možnou změnu názoru manžela. Obávají se, že jim manžel navrhuje aby si užily něco s jiným mužem a když to udělají, tak bude manžel naštvaný. Nebo ještě horší případ, že si chce manžel jen vyzkoušet, jestli by manželka byla nevěrná když by mohla a pokud to udělá, tak má doma peklo.

Reklama

Přidat komentář