Reklama

Obřízka

Návštěvník (Ne, 24. 6. 2007 - 01:06)

Je tak nádherný kouřit obřezaného,voňavého chlapa!

Sean (Ne, 24. 6. 2007 - 01:06)

Poslední dva pánové asi nepochopili, že předchozí příspěvky jsou od lidí kteří měli s předkožkou problémy, takže museli jít na obřízku. Nikdo tady nepíše, že se nechal obřezat, protože byl línej si ho mejt nebo že konvertoval na islám. S prominutím víčet vašich hygienických návyků jako kolikrát se za den sprchujete tady nikoho nezajímá. Tahle diskuse je určená pro lidi, kteří mají již zmíněné problémy a potřebují nalézt rady a zkušenosti s obřízkou.
To, že máte voňavý a dokonalý penis si pište do Lea a ne sem. Díky...

Taktak (Pá, 22. 6. 2007 - 14:06)

Svatá pravda, jako bys z Bible četl!
Jak již bylo zmíněno, jediný důvod k ní je zdravotní důvod. Ani nehty, ani slepák neodstraňujeme, ruce myjeme, vlasy stříháme....
Já to fakt chápu jako zakrývání svého nedostatku a dělání z něj jakousi výhodu. Průhledné a hloupé.

NEOBREZANY (Pá, 22. 6. 2007 - 05:06)

Ja dost dobre nechapu tu krecovitou snahu obrezanych nas vsechny neobrezane presvedcit o "tom pravem", pripada mi to tak trochu jako to krestanske "obraceni na pravou viru" vsude po svete. Ted samozrejme nemluvim o nabozenskem principu obrezani, ale o principu tlaceni na obrizku.
Ja maximalne dbam na osobni hygienu, myji se nekolikrat denne, po kazdem moceni a sprchuji se vecer a rano.
Muzete mi kdykoli stahnout predkozku, nikdy nenajdete zadne smegma a smrad, jen cisty a vonavy penis. Navrch moje partnerka ma moznost me videt neobrezaneho, nebo si mne stahnout na hladko, obejme mi penis a muze obdivovat muj obnazeny, natazeny zalud, jako kdybych byl obrezany, takze o co jde.
Jan bych rekl, ze si take nanechavame vytrhat nehty, abychom za nimi nahodou nemeli spinu, bud si je udrzujeme ciste, nebo ne a neni to o vytrhani nehtu = "obrizce".
Rovnez tak zeny, pokud dostatecne nedbaji na osobni hygienu, mohou mit "smegma" v zahybech mezi malymi a velkymi pysky. Budeme se zde proto zastavat zenske obrizky, urezani malych pysku( v zajmu hygieny), jak nekde v Africe?!
Prosil bych trochu nstranne objektivity. Pokud logicky reaguji vasimi argumenty, znanamena to tedy, ze jste se sami nebyli schopni zbavit toho "sejra za ráfkem", dokud jste se nenechali obrezat?
Zrejme ne a jiste vam obrizka prospela, ja osobni hygienu dodrzuji.
P.S. Je to neco jako cistit si zuby a take si nemusim nechat orezat rty :)))))

David26 (Pá, 22. 6. 2007 - 04:06)

"pokud to doktor neodhadne"...co to je? zprasit ti můžou jakýkoliv zákrok, tedy i obřízku. Mluvím o precizně provedeném zákroku. Nebýt takového negativního přístupu k obřízce v Čechách, neběhalo by u nás tolik dospělých chlapů s defektníma pérama (fimoza atd,potvrdí každej urolog) a už vůbec nemluvě o rakovině děložního čípku u žen, který vzniká bakteriema většinou od neobřezaných chlapů co si pěstujou sejra za ráfkem;o))

Michal (Pá, 22. 6. 2007 - 04:06)

zákrok nebolí, je v narkóze, nepříjemný je to po sundání obvazu. Kontakt stehu o kalhoty je zpocatku hodne neprijemny, ale behem tydne se to o dost zlepsi. Já jsem po trech tydnech uz opatrne soulozil

Tomáš (Pá, 22. 6. 2007 - 04:06)

Je mi 32 let a obřízku jsem si nechal udělat na vlastní přání v 19 letech. Do té doby jsem měl předkožku dlouhou tak,že mi i při erekci zakrývala celý žalud a dokonce i kousek přečnívala. Když jsem jí ohrnul, okamžitě se vrátila zpět. Sprchoval jsem se důkladně 2x denně, ale přesto se mi pod předkožkou tvořilo smegma. Použití kondomu bylo skoro nemožné, většinou sklouzl spolu s předkožkou která se neustále vracela na žalud. Při souloži jsem necítil tolik potřebné tření žaludu o vaginu při pohybu penisu ven z pochvy, protože při tomto pohybu se žalud schoval do předkožky. Často jsem si musel rukou držet předkožku staženou ke kořeni, aby mi nesjel kondom a vůbec něco jsem cítil. Prostě a jednoduše mi předkožka vadila, překážela při sexu a připadala mi dost ošklivá. Věčně zarudlá, za okrajem žaludu se při stažení nepěkně hromadila a po sexu většinou nepříjemně pálila.
Obřízku mi provedli kompletní,žalud je tedy zcela obnažený a kůže vedoucí od jeho okraje ke kořeni je sice napnutá, ale při onanii s ní lze dostatečně pohybovat (na žalud však natáhnout nejde) Techniku onanování si každý muž po obřízce musí najít novou a brzy je všechno v pořádku. Nevím co je to smegma a žalud je při jakémkoliv pohybu ve vagině obnažený,neplete se mi tam předkožka a mnohem snadněji a vzrušivěji vniká do pochvy. Žalud je po nějakém čase skutečně méně citlivý, ale nijak zvláštní rozdíl to není. Partnerka mně moc ráda kouří, říká že ten můj je pro ní krásný čistý sexy lízátko a už si neumí představit orál s neobřezaným chlapem. Absolutně nechápu v téhle diskuzi řeči o Židech, náboženství a podobné nesmysly. Všude v cizině se obřízka provádí z mnoha jiných důvodů, hlavně preventivních a estetických. to jen u nás je k tomuto zákroku takový nepochopitelný odpor...taky proto mnoho mužů i v dospělosti trpí fimozou, protože se stydí s tím někam jít... Opravdu je pro nějakou ženu přitažlivější penis s plandavou zarudlou kůží,často ne zrovna hygienicky čistou, víc než hladký čistý penis s obnaženým žaludem-podle mé přítelkyně přímo vyzývajícím k polaskání???

to Pavla (Čt, 21. 6. 2007 - 15:06)

Konečně chytrá odpověď od zkušené ženy. Nediv se Davidovi - je to žid (už podle jména a věku u obřízky),a v rámci jejich náboženství to musel absolvovat. Teď se z toho snaží dělat výhodu. To je pro ně typické. Normální chlap to nepotřebuje, a dokonce to překáží tak, jak píšeš. A´t jde do háje!

Návštěvník (So, 16. 6. 2007 - 01:06)

lukon a david, to je jak kdyz slepy vede slepeho.

(Pá, 15. 6. 2007 - 21:06)

Chtěl sem se zeptat jak moc bolí obřízka? prosím napište

Pavla (Čt, 14. 6. 2007 - 15:06)

Jo, penis roste asi do dvaceti. S tím souhlasím ale se zdravým vývojem penisu po obřízce v dětství nesouhlasím. Pokud to doktor neodhadne a odstraní moc kůže, tak v dospělosti může být dost problémů. Krátká kůže potom penis ohýbá do strany, nebo se při erekci na penis vytahuje kůže z podbřišku a taky pytlík a to teda není pro ženu nic příjemného. Do pipky potom žajíždí i ochlupení a to pěkně dře. Bývá to častý problém Američanů obřezaných hned po narození. Mám to osobně vyzkoušené. Mám radši kompletní chlapy.

David26 (Pá, 8. 6. 2007 - 05:06)

Penis rozhodně neroste do 40 let. Je závislý na růstu celého těla,který vrcholí cca nejpozději 19-20roku. Ale obřízka provedená v dětství v každém případě usnadňuje zdravý vývoj penisu,jeho správné funkce a je naprosté plus pro hygienu. Estetické plus snad nikdo nezpochybní. Já mám obřízku asi od 6 let

lukon4485 (Út, 5. 6. 2007 - 17:06)

TAK PISU UZ NAPOSLED A KDYZTAK SE PTEJTE MNE. NEBYL JSEM NA NI,ALE UVAZUJU NAD TIM. NAOPAK OBŘÍZKA RUST PENISU VELICE PODPORUJE,TEN ROSTE NEUSTALE ASI DO 40LET ZIVOTA A RYCHLOST RUSTU JE ZAVISLA NA INTENZITR SEXU. s temito problemy je nejlepsi jit hned na urologii. takovy ti obvodni mastickari,to nema cenu. jizvu koupejte v chlapici-kam se hrabe nejakej blbej hermanek! a hlavne mazat necim mastnym a regeneracnim,na tom bych doporucoval nesetrit,nejak indulona,to nestoji ani za rec. v lekarne maji napr infaldoan ten stoji okolo 40kc. teda stal tesne pred reformou cen leciv :-) tak piste na LUKON4485"CENTRUM.CZ. NEBO ICQ: 395-394-186 ALE TO JEN NUTNE. MEJTE SE..

lukon4485 (Út, 5. 6. 2007 - 17:06)

loser: to je naprosti normalni dochazi k tomu u nekterych,jako u mne jiz pro ztoporeni,nevzpomenu si jak se tomu rika ale zbytky spermatu to obsahovat muze,neni to al epodminkou. normalne se jedna o naprosto neskodnou ve. viz.: pribalovy letak kondomu od durexu. LUKON4485"CENTRUM.CZ

lukon4485 (Út, 5. 6. 2007 - 17:06)

tak proč s tím nikdo nikam nejdete? treba na urologii. tam ti pomuzou

lukon4485 (Út, 5. 6. 2007 - 16:06)

tak proč s tím nikdo nikam nejdete? treba na urologii. tam ti pomuzou

lukon4485 (Út, 5. 6. 2007 - 16:06)

to je nejakej ujetej mastičkář. Běž s tím na urologii. Je to sice nepříjmný to pořád nekomu ukazovat ale je to realny řešení.

lukon4485 (Út, 5. 6. 2007 - 16:06)

kazda urologie,nebo plasticky chirurg,ale na urologii by jsi to mel mit zdarma

Loser (Ne, 27. 5. 2007 - 03:05)

Tak konecne se mi po te obrisce podarila ejekuace. Mozna to prijde k smichu, ale je ted pro me tezke dosahnout vrcholu, protoze neumim ted masturbovat a ztoporely penis necitim moc a pak zase kdyz se blbe dotknu jizvy tak mne zase opadne vzruseni. Tak sem mel uz pomalu strach ze to neni ok, ale stoji mne to mnoho hodin vzrusovani:( (a stim sem mel problemy uz pred tim a ted se to prodlouzilo) Ale aspon sem overil funkcnost:) Obavam se ze jizva na jedne strane mi nezmizi, nevim proc, ale urizli mi tu kuzi krive a na jedne strane mi to sotva srostlo, tak tam mam ted jizvu, ale zda se ze po tech 2 mesicich uz je to zahojene, a ze uz se to nespravi. Ale tak aspon ze si uz zacinam konecne zvykat:)

Hanka (So, 26. 5. 2007 - 11:05)

Aha,no Honzo ,manžel ten zákrok má asi 5měsíců(je mu 42let),to mazání určitě zavedem,podle toho co popisuješ asi půjde o částečnou obřízku,jsem moc ráda, že jsem si mohla přečíst vysvětlení.Ještě jednou díky.

Reklama

Přidat komentář