Reklama

Co vede muze k tomu, aby podvadeli?

40+ (Út, 11. 1. 2005 - 16:01)

Charlie ty jsi asi nějaký divný. Zatímco já se snažil pouze naznačit, že poměr nevěrných mužů bude někde + - stejný s poměrem nevěrných žen. Tak ty jsi ochten zde začít vyjmenovát všechny možné matematické kombinace jen abys náhodou nedošel k závěru, že bys pouze teoreticky nebo zcela prakticky mohl být paroháč. :o))Já si myslím, že nejen muži jsou nevěrní ženám, ale i ženy jsou nevěrné mužům. A to bude asi fakt!!!

kel (Út, 11. 1. 2005 - 15:01)

Pro Charlie: ten první příklad byl srozumitelnější než ten druhý, primitivnípro tiktak: Charlie to myslil tak, že 8 chlapů si může zašoustat s jednou, nebo dvěma ženami, nějakými rádodajkami a tím by se naplnila statistika - mužů je nevěrných 8 ale jenom 2 ženy. Jednoduše, statistika je také děvka ohebná. Ale nic si z toho nedělej tiktaku, máš jenom 2 kalorie.

Charlie (Út, 11. 1. 2005 - 14:01)

Speciálně pro tiktak další ilustrativní příklad: 10 mužů a 10 žen, 5 mužů zahýbá svým partnerkám, 5 žen zahýbá svým partnerům. Podíl nevěrných je tudíž 50 % mezi muži a 50 % mezi ženami. Takže... Jak vidíš, čistě technicky (bez souvislosti s realitou) to tak být MŮŽE. :-)

tiktak (Po, 10. 1. 2005 - 20:01)

a proč by to nemohlo být /bez souvislosti s realitou/ 50 na 50 ?Nechápu!Možná, když se vezmou do úvahy prostitutky, ale tam se nevyznám, nevím, kolik pánů stihne udělat za jednu noc.

Charlie (Po, 10. 1. 2005 - 19:01)

Probůh lidi, když už cítíte potřebu se k věci vyjádřit a své tvrzení obhájit svými matematickými znalostmi, nejdřív se zamyslete, než - mnozí - napíšete takové nesmysly! Nevidím důvod, proč by (čistě technicky) například nemohl být nevěrný každý druhý muž a každá, co já vím, desátá žena. Představíme-li si deset žen, deset mužů a situaci, kdy bude pět mužů nevěrných své partnerce s jedinou ženou (ne nutně naráz :-), bude v tomto vzorku nevěrných 50 % mužů a 10 % žen, tak jaképak "s kým by to pak ti muži dělali...?!"(Pro jistotu podotýkám, že jde jen o ilustrativní příklad a že uvedená čísla byla zvolena náhodně bez nutné souvislosti s realitou.)

tiktak (Po, 10. 1. 2005 - 19:01)

Jo, Martine - ještě dobře, že vynašli internet, co? Tohle by jsme někomu takhle volně říct do očí nemohli, pravda?Ahoj!

Adam (Po, 10. 1. 2005 - 18:01)

Myslim, ze podvadi zeny i muzi priblizne stejne - mate pravdu s kym by to muzi delali;)... Jen zeny to proste min priznavaji. Myslim, ze muzi jsou naprogramovani aby sirili sve geny do vsech svetovych stran.. jeden z dusledku je, ze je pro nas dulezita vizualni stranka a tak kdyz vidime vsechny ty krasne zeny kolem sebe....:)) Ale na druhou stranu , panove (i damy) nejsme zviratka - na rozdil od dive lesni zvere mame dar mysleni, logiky a mezi jinym taky empatie, takze pokud mame doma tu milou oddanou krasavici, ktere bychom nasi neverou ublizili tak si takove pudove akce muzeme dobre rozmyslet, ne? :) A jeste neco, mam pocit, ze kdyz clovek potka tu pravou tak uz ty ostatni ani nechce:)))..

kajda (Ne, 9. 1. 2005 - 12:01)

to je smutny..no ona spousta zen-hlavne po porodu proste skonci..tedy neni to samoz.jen v zenskych-nekdy se taky zensky prosej chlapa..ja jsem po diteti pribrala cca 20kg-no vim,nebylo to hezky-ale kdyz se zhasne:)--nechtel me a hotovo.!doslo to tak daleko ze jsem se dostala na pokraj anorexie-dnes mam zpet svych 55kg na 167cm a vymakany stehna na rotopedu a novyho muzskyho--tamten jen mlsne kouka.a vzhledem k tomu ze muj nynejsi mel holku co ma normalne o 20kg vic nez ja a je mensi-vim ze az "vrhnu"nebude se na me koukat jako na nejakej fujtajbl.ale vetsinou nechtej zensky to je fakt-a co ma chlap delat?prece neopusti rodinu..to by byl teprve previt..

Martin (Ne, 9. 1. 2005 - 02:01)

Take s vami souhlasim.Ja sice neverny nejsem(zatim)ale rozhodne to neni jednoduche.Doma toho mam malo,tak mi nezbyva než si to delat sam.Mam doma dve deti,ktere miluju,i zenu a nechci proste tu domaci idylku pokazit tim,že se vybyju nekde u nejake cizí dámy.Jak bych se pak podival doma ženě a dětem do očí.Ma to jestě jeden problem:Ja kdybych si šoupnul někde u nějake jine kočky tak bych se zamiloval a to ja o sobě vim,že když se zamiluju,tak jsem ůplně blbej a dělam uplný ptákoviny.Nechci přece pokazit rodinu jen proto,že si někde šoupnu.Nechci,NECHCI!Většinou to stejně nema žadnou budoucnost a člověk toho akorat stejně na konec lituje.Ale jinak jsem taky pěknej kanec.

tiktak (So, 8. 1. 2005 - 21:01)

Pravda je, že když podvádí každý druhý chlap, tak s kým to potom dělá, když ne s každou druhou ženskou? A většinou jsme my tu na zemi už popáření, tak si to spočítejme. Žádná složitá matematika.Chlapi jsou už od přírody takoví, jsou to kohouti /s prominutím, páni/. Po aktu se otřepou a jdou za další slípkou.Naproti tomu žena, když podvede, většinou se zase šíleně zamiluje, protože dotyčný ji oblbne vyznáním, že ona je ta pravá, čemuž rády všechny věříme. Že je ta pravá jen na jednu noc, jí dojde ovšem později, když se milovník už neozve. Žena se s tím nechlubí, chlapi ano. Možná proto je to skreslené na 2:8.

miso (So, 8. 1. 2005 - 20:01)

u mna je hlavny dovod nevery to ze ma pred par rokmi podviedla priatelka tak som prestal verit na 'zenu svojho zivota' a staci mi ked si s nimi uzijem. Problem je v tom ze zene to povedat nemozes ze o nu nestojis ze ju chces len na sex lebo z toho nic nebude. No tak sa dame nejak dokopy a po case samozrejme clovek spozna aj ine zeny atd. atd. Nezalezi pri tom ci mam doma peknu zenu, milu... ale na tom ze si nezasluzi aby som jej bol verny. Samozrejme kazdy ma asi vlastny dovodale v podstate je u muza nevera prirodzenejsia, tak je to aj v prirode proste samec hlada samice nie naopak....

Kajda (So, 8. 1. 2005 - 20:01)

ty nesnasis zensky!!no jasne..moralistky..simtě..tohle je tema proc jsou muzi neverni..nekoho to proste zajimalo..a vis proc se zensky nevesej?protoze vetsinou si vezmou prasky..veseni je muzsky zpusob sebevrazdy--a navic zenske to nedelaji tak casto proto,ze nekdo se musi postarat o deti-predstava,ze se o ne stara manzel s tou svoji novou je pro ne nemyslitelna..rozumeno?!ale fakt je,ze zeny i muzi jsou neverni stejne..akorat zenska dela vse proto,aby se to nedovedel nikdo a nikomu neublizila,ale chlapi jsou tak jesitny ze se i s neverou musej chlubit aby ukazali jaci jsou kanci..a osobne nepovazuji sebbevrazdeni se jako ukazatel sily lasky-je to pouze ukazatel miry zavislosti a touha ukazat jak mi ta mrcha ublizila-a dost jich zemre pouze proto,ze je pri demonstracni sebevrazde nestihnou zachranit--napr.se ta dotycna zakeca pred obchodem..vim o cem mluvim-ma matka takto vyvadela take-a brat toto jako ukazatel moralky a lasky je opravdu ubohost,bohuzel takto hystericky je kdekdo..ja jsem takto blbla asi v 18ti a dodnes se stydim kdyz si vezmu jake utrpeni jsem mohla zpusobit tem co me maji radi.takze dost s obesenci.

40+ (So, 8. 1. 2005 - 19:01)

Dokaze mi nekdo (hlavne z muzu) rict, co byva nejcasteji hlavnim duvodem k tomu, ze je muz neverny? Dost casto se setkavam s tim, ze ma chlap doma peknou a leckdy i milou!! zenu a stejne si obcas odskoci, ne-li navaze jiny vztah? Proc? Vim, ze jsou takove i zeny, ale mam pocit, ze zatimco u zen je takova cca kazda osma, u muzu je to snad kazdy druhy. A nerikejte mi, prosim, ze to maji muzi v genech! Nejsme v praveku a kazdy civilizovany clovek se umi ovladnout a srovnat si pro a proti v hlave. Tak co? Rekne mi k tomu nekdo neco?TAK TOTO JE PRVNÍ PŘÍSPĚVEK TÉTO DISKUSE!!!!NECHÁPU???Píše tu nekdo že u žen je nevěrná asi tak každá osmá žena a u mužů každý druhý!!! Asi by se ženy měli zamyslet nad svojí upřímností!!!!Tak za:1. Žen je na světě víc.2. Aby platilo že každý druhý muž je nevěrný by musela i každá druhá žena být nevěrná. Nebo si myslíte, že ženatí muži jsou nevěrní převážně se svobodnými ženami???TO ASI TAK NEBUDE!! SPÍŠ TO BUDE OTOM ŽE ŽENY SI HRAJÍ NA CUDNÉ, VZORNÉ MANŽELKY A JINAK Z NÁS VESELE DĚLAJÍ PAROHÁČE, ZATÍM CO MY MUŽI SE PŘIZNÁME A STAV VĚCÍ CHCEME ŘEŠIT. Ptáte se proč to píšu?? jeden známý se k vůli své ženě oběsil. Je to bohužel celkem dost častý jev, že chlap si k vůli ženské "hodí mašli". Nepamatuji si ale ve svém okolí, že bych někdy slyšel, že se oběsila, či jinak si vzala život žena kvůli muži. TAK SE NAD SEBOU VY MORALISTKY ZAMYSLETE!!!

MYŠKA 69 (St, 14. 7. 2004 - 12:07)

TO SA ČASOM UVIDÍ AKÝ JE,AKO PÍŠEŠ.

MYŠKA 69 (St, 14. 7. 2004 - 12:07)

TO SA ČASOM UVIDÍ AKÝ JE,AKO PÍŠEŠ.

MYŠKA 69 (St, 14. 7. 2004 - 12:07)

TO SA ČASOM UVIDÍ AKÝ JE,AKO PÍŠEŠ.

zanda (St, 14. 7. 2004 - 12:07)

jojo zkusenostma se clovek uci.anebo nekdo to ma zase podle sebe soudim tebe

MYŠKA 69 (Út, 13. 7. 2004 - 11:07)

Není každý chlap taký.

Květinka (Út, 13. 7. 2004 - 11:07)

Souhlasím s žandou. Je to tak. Já byla tak naivní, až to bylo do nebe volající!!

žanda (Út, 13. 7. 2004 - 10:07)

boze jak jsou ti lidi naivni chlapi podvadi zenske podvadi-drive nebo pozdeji

Reklama

Přidat komentář