Reklama

Co vede muze k tomu, aby podvadeli?

Victoria (Po, 5. 6. 2006 - 12:06)

Narine: Já si myslím, že ženy podvádějí přibližně stejně jako muži, akorát že chlapi v tomhle směru rádi navenek přehánějí a ženy naopak zapírají. Proto nelze brát vážně ani výsledky různých průzkumů veřejného mínění. Dokonce to prý ani není tak, že pro muže je nevěra jen fyzickou záležitostí a pro ženu citovou, záleží na konkrétním jednotlivci. A osobně si myslím, že kdo je ve vztahu spokojený, nemá potřebu zahýbat, a že vyzrálá osobnost (ať už muž nebo žena) neřeší problémy ve vztahu útěkem do cizí postele, ale nějak dospěleji.

Petr (Ne, 4. 6. 2006 - 17:06)

A co vede ženy k tomu,aby podváděli???To samé co muže-obsah jejich kalhotek.Protože ženy které toho mají málo doma,hledají uspokojení také jinde,možná víc jak muži.

karmen (Ne, 4. 6. 2006 - 12:06)

Věřím tomu,že pouze obsah jejich poklopce a nezodpovědnost k ostatním,kteří je mají doopravdy rádi..........

King4 (Pá, 23. 9. 2005 - 12:09)

Přiznám se že roky jsem nepodváděl. Až najednou jsem zjistil, že to taky některá může mít ráda, může při tom být legrace a že vůbec to může být super zážitek a ne nuda. Takže po čase rozvod.... Dnes bych se mi líbilo být občasným přítelem....

Karlll (Út, 10. 5. 2005 - 16:05)

Monogamie a křesťanské pojetí sexu se nás snaží spoutat a svázat a zaměstnat a vytvořit pocity viny a.... Prostě cokoliv aby se nesouložilo pro radost a zábavu (tak jak to mají i naše nejbližší živočišné druhy). Muži jsou mnohem liberálnější (co se týče jich samotných) a velmi majetničtí, co se týče žen. Celkem se jim podařilo ochočit si ženy a vytvořit mýtus, že chlap (záletník) je playboy a nadsamec a ženská je kur.. Výsledek je ten, že když zahnete manželce, tak Vás po zádech poplácá celá hospoda, ale pokud zahne ženská, tak jí spousta žen z okolí vidí jako špínu a chlípnici. Samy přece žijí ve věrném manželství (nebo jim to alespoň tak nějak stačí). Co tedy vede muže??? Nemají to "svědomi" jako ženy, takže sami před sebou si to bez výčitek omluví, takže není důvod proč ne. Je to fajn a je to príma. Je to s každou ženou jiné. Sám můžu říct, že v posteli je manželka naprostá jednička, ale řekněte, nechutnal vám někdy párek v rohlíku na stojáka u tramvajové zastávky, líp jak kaviár???

Kerles (Po, 9. 5. 2005 - 13:05)

Muže vede k tomu,aby podváděli,obsah jejich poklopce..Pořád musí přemýšlet a řešit,kam s ním,komu a kdy.To je jejich život a to všechno okolo je jen ruší.

Tereza (Po, 9. 5. 2005 - 12:05)

Já vím. Ale mrzí mě to - kvůli němu. I proto, že kdybych taková byla vždycky, tak prosím, vyberu si partnera podle toho, ale tak první rok jsme byli spokojení oba. N2kdy je mi z toho opravdu hrozně, mě by ani milenka nevadila, protože když se nad tím zamyslím, mám s ním opravdu všechno, co bych si mohla přát, on se mnou dle svých vlastních slov taky - až na ten sex...

M (Po, 9. 5. 2005 - 11:05)

Myslím, že co se týká mužské nevěry je to prostě touha po něčem novém. Většinou třeba ani né lepším, ale jiném, novém, neokoukaném. Ženská se stará o děti, domácnost, nákupy, chlapi se většinou do těchto činností moc nezapojují a tak mají spoustu volného času a to je chyba. Chce to je zaměstnat a zapojit do chodu domácnosti, aby pak neměli čas na "blbosti". I když zase se říká, že když to někdo chce udělat, tak si na to čas i příležitost vždycky najde. Asi to mají v genech, nebo se nedokážou ovládat. Ale není pravidlem, že by chlap šel za lepší a nemá cenu si tím dámy snižovat sebevědomí. Možná nějaký bohatý "stařík" se rád pyšní mladou holkou a svou manželku (vrstevnici) podvádí. Ale setkala jsem se se spoustou párů, kdy chlap má hezkou, milou, úspěšnou ženu, suprově jim to klape a on si našel milenku, která je ošklivější, nemá s ní děti, nesahá jeho ženě ani po kotníky. Ale je nová, jiná, neokoukaná. V tom to prostě je. Chce to asi víc se dělat vzácnou a nebo obměňovat účesy a styly, pečovat o sebe a hlavně nic nevyčítat a být v pohodě, aby chlap neměl důvod utíkat z domu jinam. I když je to těžké, já vím. :-)

Sissi (Po, 9. 5. 2005 - 11:05)

Terezo, mám ten samý problém, po několika letech vztahu je sex v háji, nemám na to chuť, nebaví mě to, jinak jsme s partnerem v pohodě, ale bohužel, ten sex pokulhává. Taky nevím čím to je, sex pro mě nikdy nebyl moc důležitý a nikdy nebude, připadá mi trošku nesmyslné takhle sex nadsazovat a neustále ho vyvyšovat. Podívejme se jak to dělají zvířata, nešoustají kdykoliv se dá, ale počkají si a dělají to kvůli potomkům.

Tereza (Po, 9. 5. 2005 - 10:05)

Jo, a proč ty ženy - přitelkyně, manželky, milenky - nechtějí? Řeším sama u sebe podobný problém - mám partnera ráda, ale sex se mi postupně až zhnusil, ač mi partner nic zlého neudělal (ani jiní muži - nikdy), spouštěčem byla zřejmě moje snaha mu vyjít vždy vstříc, i když jsem neměla chuť. Tak se snažím hledat informace a radu co s tím kde se dá, a ejhle - zjišťuju, že tenhle problém je nejspíš velmi velmi rozšířený, jen se o tom nemluví. A ještě nikdo nedokázal říct PROČ a CO S TÍM. Veřte, že dost žen je z toho nšťastných, ale neví, jak si poradit...

jindra (Po, 9. 5. 2005 - 10:05)

Ahoj, ja jsem holka(25) a myslim si ze to mam taky v genech-zahybat. Muj otec mamce zahybal taky kde mohl. No ale to nemeni nic na tom, ze pokud opravdu miluju, jako treba ted, proste se ovladam. Neni to lehky, ale strach z toho ze by se to provalilo a ze bych mela cerny svedomi vuci memu priteli mi nedovoli se vyspat s nekym jinym. Samozrejme clovek jako ja, ktery rad flirtuje a koketuje a ma spousta kamaradu musi zmenit svuj zivot. Prilezitost totiz dela zlodeje. Takze pokud to jde, travim radeji cas s mym pritelem, pokud si jiz vyjdu sama s kamaradkou nebo s nakym kamaradem vubec si nedovolim pit alkohol, protoze potom jsem dost povolna. TAKZE VIM, ZE TO JDE BYT VERNA!! A JAKYKOLIV VYMLUVY NEBERU. POKUD NENI S TO SE OVLADNOUT, NENI ME HODEN. S PRITELEM JSME SI TOHLE REKLI, TAKZE ZAHNUL BY JEDNOU A JE DEFINITIVNI KONEC. OSTATNE NECHCI DOPADNOUT JAKO MOJE MAMA.

40- (Ne, 6. 3. 2005 - 16:03)

Přesně, jsou to ženy.jen bych doplnil:1) ta vlastní, co nechce2) ty ostatní, co chtějí

uma (Ne, 6. 3. 2005 - 09:03)

No např.mého otce k tomu dohnalo letité obvinování z nevěry a denní scény,když se podíval na ženskou.

lada (So, 5. 3. 2005 - 23:03)

Myslím si že na otázku "Co vede muze k tomu, aby podvadeli?" je jednoduchá odpověď.Jsou to ženy.

lena (So, 5. 3. 2005 - 11:03)

Čtu si tady některé příspěvky a nestačím se divit.Myslím že když se člověk podívá tak to nemusí být nevěra.I já se ráda podívám na hezkého chlapa ale neznamená to že bych s ním šla do postele.A nevím proč užírat sama sebe nad tím jestli se chlap ohlédne za jinou ženskou.Když bude chtít zahnout stejně zahne at ho hlídáte sebevíc.Myslím že tím ho k tomu jen doháníte.Mějte své sebevědomí a važte si sami sebe takové ženy mají muži rádi.Ne nějaké podezíravé žárlivky.Svědčí to jen o tom že si nevěříte.

tiktak (St, 12. 1. 2005 - 17:01)

Já toho se 2 kaloriema moc nenapodvádím, ale ještě nikdo nezareagoval na mou narážku, kolik chlapů stihne taková prostitutka za jednu noc?

kel (St, 12. 1. 2005 - 13:01)

To máš také pravdu, ale v rámci toho plus-mínus se to dá srovnat.

Charlie (St, 12. 1. 2005 - 12:01)

40+, tak to vidíš, já jsem se zase naopak snažil naznačit, že poměr nevěrných mužů a žen stejný vůbec být NEMUSÍ! Mimochodem, nemyslete si, že mě někdo z vás přesvědčí, že nevěra neexistuje. Nevěrní jsou muži i ženy, to je prostě fakt!!! :-)

kel (St, 12. 1. 2005 - 11:01)

40+ jasan, máš recht. A s těma parohama je to riziko vždycky. Sám jsem zažil, že s jedním se líbala a druhého měla tam. A ten její první o tom nevěděl. Když bude ženská chtít, tak ti zahne vždycky. Chlap ale také.

kapka (St, 12. 1. 2005 - 00:01)

proc by nekdo teoreticky ci prakticky, pokud ma zenu a nedrzi ji pod zamkem, nemohl byt parohac? KAzdy prece teoreticky muze doma mit onu destaou zenu, ktera spi s temi peti nebo osmi chlapy.tim nechci nijak urazet charlieho zenu,snad to tak nevypada.

Reklama

Přidat komentář