Reklama

růžovka - rosacea

Věra (St, 16. 9. 2009 - 12:09)

zkuste si koupit čisté jádrové mýdlo,vysuší hnis,entizol za 34kč vyléčí bakterie.Toto s tím močem mi zase dr. rozmluvila,že je to vlastně odpad který tělo vylučuje,pokud je zánět rozšířím si to více,nerada bych odradila,jen má porada s dr.a laser né za jednou nepomůže je to jen dočasné.Jo a lexaurin na uklidnění psychiky.No tu dianu 35 to jen v nutném případě ale je to zadržení v těle,jak přestanete užívat tak to se nepoznáte,když otěhotníte třeba v té době je to lepší,ale po porodu znova boj celoživotní.

janina (St, 16. 9. 2009 - 11:09)

janino prosím jak se prvádí...pro Katku
Já to zkouším moc krátce, ale našla jsem to taky na doktorce na diskuzi.Nejlíp by to mělo být účinné právě na kůži. Nejlepší má být ranní moč, vlastní. Lidé si s ní potřou ta nemocná místa. Nic víc. Radí tam také zdravou stravu, ale mělo by to jít i bez toho. Já si zkouším dávat na obličej 2 tampony na odličování asi na 15 minut,pak to opláchnu chladnou vodou nebo Jarishovkou.Prý to chce delší dobu, ale jedna paní píše, že jí to do několika dnů zlikvidovalo i bradavice.Většina lidí ale varuje i před krátkodobým zhoršením, má se prý vydržet. Důležité je, že když člověk překoná první odpor, zjistí, že to nepálí, naopak chladí a mně po tom blednou ty červené fleky. To nejhorší jsou ale "beďary", ty doufám vymizí taky.Nejsou to vlastně uhry, má to být zánět vycházející z nemocné cévky.Jestli tahle metoda bude schopna uzdavit i tohle netuším.Člověk ale zkusí všechno. Já jdu večer spát a nemám nic a ráno tam svítí třeba tři nový, ty se pak stěhujou sem tam.Na zarudlý místa mi to ale funguje dobře.
S tím vztahem jsme na tom stejně, já s make upem vypadám normálně, ale pod ním je skvrnitý tyfus.Za zkoušku ale nic nedáš, když se ti z toho nebude dělat zle...Doktoři radí ty cévky zlikvidovat laserem, ale to se dělá až později na podzim a nesmí tam při tom zákroku být zánět. Jenže copak jde vypálit všechny cévky z obličeje?

KatkaL. (St, 16. 9. 2009 - 08:09)

Určitě ne, věk je mi fuk,...janino prosím jak se prvádí urinoterapie já jsem vybrala 6balení antibiotik skoro 3měsíce měla jsem to pěkné,o prázdnináchjsem byla u moře dobré,nyní hrůza.Nikde nechci chodit mám známost píši smsky vymlouvám se,mám strach že o vztah příjdu,dělali mi i testy krve ted jsem byla u jiné lékařky ta mi dala jen nějaké vazelíny,excpialeny ale já jsem mastná a lesklá až hrůza nikde nejdu.

Hana (St, 16. 9. 2009 - 07:09)

Měla jsem na mysli ty kapky.koupit si kapky echenaciu nebo čaj,jak to myslíte.Jaký je rozdíl mezi na ty kvasinky ,(ted mi vypadl název),dávání do ledničky nebo kapslemi.děkuji p.Ludmilo

janina (Út, 15. 9. 2009 - 20:09)

to nebyla věc,kterou bys měla...Určitě ne, věk je mi fuk, záleží mi na tom, jak se cítím. Jen mi to nebylo jasné. Teď už Vám rozumím.
Antiko Diane-35 na pleť sice zabírá rychle, ale moc dobře taky vím, že ji vysadit nemůžu. Zkoušela jsem to asi třikrát, ale po dvou měsících jsem znovu začala. Opravdu se problémy nejenom vrátí, ale jsou ještě horší. Takže pro mě jsou hormony doživotní volba.Jsem přesvědčená, že kvalitu i délku života určuje naše psychika ze všeho nejvíc.Takže i když nějaké vedlejší účinky určitě jsou,s poničeným obličejem je mi mnohem hůř.Jen nevím, proč zrovna na mém obličeji se střídá tolik kožních potíží,když nevedu žádný nezdravý život, nepiju, nekouřím, cvičím,mám ráda lidi i svou práci.A jen jsem zlikvidovala akné, přišla seboroická dermatitida ve vlasech, alergické reakce po různých potravinách,záněty spojivek a teď ještě růžovka.Vlastně mi to tvrdí jen kožařka, ani nevím, jestli ji mám.P.Ludmila psala, že se na ni doktorka dívala lupou a viděla to hned.Ty žilky by tam tedy měly být.Ráda bych se ale podělila o něco nového, co jsem přidala ke své léčbě, a to jsou obklady, které jsou doporučeny lidmi, co se zabývají urinoterapií. Asi to bude znít divně, mně to připadalo šílené, ale začínám to zkoušet a zdá se mi to dobré. Budu-li pozorovat výraznější zlepšení pleti, určitě napíšu.

janino (Út, 15. 9. 2009 - 15:09)

Trošku nechápu, jak červenání...to nebyla věc,kterou bys měla brát osobně,má známá nemá dělohu je v přechodovém věku i když má 35let právě tyto problémy má,gylogolická lékařka jí říká,že je to hormonální záležitost.Jestli měla problémy v dospívání v přechodu obyčejně se to znova projeví u mnoha žen,zrovna tak jak i moc holek bere ancikoncepci diana 35,je krásná pleť při užívání,ale po vysazení jakéhokoli důvodu,jestli ji brala kvůli právě čisté pleti a měla problémy,tak se vyrážky ještě ve větším rozsahu vrátí.Mě zase říkají všude ,že jsem osypaná s psycických problémů,to je mi k přes50let.Taky mě to štve,jestli se Tě dotkla otázka věková omlouvám se.Dík za pochopení.

Ludmila (Út, 15. 9. 2009 - 09:09)

Já jsem taky nesnášela rosalox, po jeho aplikaci se mi to tak zhoršilo, že jsem ho musela po týdnu vysadit. Pomohla mi až zinková a marihuanová mast. Je pravda, že u každého člověka má růžovka spouštěč někde jinde. U mě to začalo po dvouměsíčním užívání antibiotik, které jsem brala na zánět močového měchýře. Měchýř se sice vyléčil, ale něco uvnitř zase onemocnělo.

janina (Po, 14. 9. 2009 - 19:09)

kolik je ti let jestli to...Trošku nechápu, jak červenání může souviset se stářím.Červené tvářičky mívá moje tříletá neteř i šedesátiletá maminka. Takže věkem to určitě nebude. Do důchodu mám ještě hodně daleko.
V tom, že je potřeba vytrvat, máte určitě všichni pravdu,zázraky se na počkání nedějí, ale myslím si, že kůži na obličeji nemůže svědčit něco, co ji dráždí. Je spousta lidí, kteří nesnášejí rozex nebo rosalox a pomůže jim něco jiného. Kdyby to bylo tak jednoduché, namazali by se všichni a tato diskuze by neexistovala. Určitě někomu tenhle přípravek pomohl a já mu to moc přeju. Nám ostatním nezbývá než hledat a zkoušet dál, proto si tu předáváme zkušenosti a já jsem za každý podnět vděčná. Začala jsem s těmi bylinkami paní Ludmily,používám eucerinovou řadu a k tomu držím výše uvedené diety-bez mouky, mléčných výrobků a s omezením cukru.
Nemám pleť bez chyby, ale s lehkým nalíčením vypadá dobře.

Ludmila (Po, 14. 9. 2009 - 17:09)

Souhlasím s panem léčitelem Váňou, že všechno má svůj čas a je tedy třeba jednu věc zkoušet aspoň měsíc, ale nesouhlasím s ním v tom, že skoro na všechny nemoci doporučuje směs čistících čajů.

Ludmila (Po, 14. 9. 2009 - 16:09)

kolik je ti let jestli to...Kdysi dávno jsem užívala ascorutin a cyclo 3 forte, ale s žádným efektem, pomohl až laser na který jezdím 2krát do roka na takovou údržbu a s cévkama je celkem pokoj.

Ludmila (Po, 14. 9. 2009 - 16:09)

já jsem se tak dívala na ty...Měla jsem na mysli ty kapky.

janino (Po, 14. 9. 2009 - 15:09)

Po rozexu jsem byla rudá jak...nejsi takový typ jak já,že někdo něco přečtu,nebo uslyším a hned zkouším,jestli já to dělám.Možná ,že náš problém je asi v tomto,tvář pořád zkouší nové a nové nemá možnost,ani reagovat na dobré.Slyšela jsem v sama doma mluvit p.Váňu léčitele,že si myslí lidé s problémy,že přípravek za 1-5použití je viditelný,ale někdy to trvá i měsíc a déle.jestli vážně nedělám(me),právě tuto největší chybu.co Vy p.Ludmilo prosím na to.KatkaL.

janino (Po, 14. 9. 2009 - 06:09)

Po rozexu jsem byla rudá jak...kolik je ti let jestli to není věkem,třeba stáří

janina (Ne, 13. 9. 2009 - 16:09)

Nevím, jestli jsem toto už v...Po rozexu jsem byla rudá jak rak a pálil jako čert.Všechno se tím zhoršilo i vyrážka.Takže pro koho je tahle léčba moc drsná,nebude asi snášet ani líh.Určitě to ale někomu může pomoct, je to lék první volby.Efektivní bude i vnitřní léčba bylinami, je-li problém vnitřní.Někdo musí najít "spouštěč". Já od pátku vím, že nesmím mlíko. Nikdy jsem nevypadala hůř,než po velkém koktejlu od MacDonald's.Celou sobotu jsem se natírala kortikoidy i když se to nemá.
Pak si také myslím, že má-li rosacea být onemocněním cévek v obličeji,chtělo by to něco na uzdravení těch cévek. Nelze je přece všechny zlikvidovat laserem.Napadá někoho z vás něco na ty cévy?Něco víc, než ascorutin, ten je málo účinný. Třeba nějaké obklady...

Dědek (Ne, 13. 9. 2009 - 13:09)

Nevím, jestli jsem toto už v této rubrice nepsal (nechci ji celou prolistovávat); kožní lékař mi předepsal na růžovku přípravek - gel v tubě ROZEX, výrobce si nepamatuji. Po vypotřebování jednoho balení jsem měl pokoj, pro jistotu jsem dostal ještě jedno balení z něhož jsem spotřeboval asi polovinu. Už deset let mám pokoj, pokud se (snad) začnou projevovat známky recidivy použiju nárazově volně prodejnou šalvějovou tinkturu. Růžovka je virové onemocnění, nevím, do jaké míry funguje z tinktury líh nebo šalvěj ale funguje.

Hana (Ne, 13. 9. 2009 - 11:09)

Já bych to ani nekupovala,...já jsem se tak dívala na ty přípravky,no ono jsou to doplňky stravy.U nás 30tablet stojí hodně,všechno by určitě vyšlo zhruba 11OOkč.Tu echinaceu mají kapky kolem 70kč. mohou být i kapky? děkuji

Ludmila (So, 12. 9. 2009 - 16:09)

Já bych to ani nekupovala, všechno je to drahé a moc tomu nevěřím, raději bych zvolila něco na podporu imunity, třeba echinaceu nebo něco podobného.

Ludmila (So, 12. 9. 2009 - 16:09)

pro Ludmilu
Díky za...být vámi, navštívila bych alergologa. V bylinkářské knížce, co doma mám se píše, že při alergii pomáhá vnitřně čaj z kopřivy a zevně se obličej omývá vlažným čajem ze slézu(luhovaný za studena).

janina (Pá, 11. 9. 2009 - 21:09)

pro Hanku
Beru každé ráno vitamin C i betakaroten i ty ostatní přípravky a jsou li v doporučeném množství,nemohou škodit. Jen se to nemá brát trvale, jinak si tělo zvykne a pak už to neúčinkuje vůbec.K té alergii: Já měla několik let hrozné návaly horka, vždy od dubna do poloviny léta. Strašně jsem se potila, dlaně a chodidla jsem měla úplně mokré. Bylo mi špatně, točila se mi hlava a byla jsem strašně hubená a unavená. Nic na mně nenašli. Pak jsem začala mít strašně ucpaný nos, nemohla jsem dýchat, vykapala jsem celý sanorin za dva dny. Na alergologii se nic neukázalo, přesto jsem dostala sprej Nasonex a Zodac tablety. A všechny potíže zmizely. Dýchám bez spreje, vůbec se nepotím a unavená nebývám. Dodnes nikdo neví, na co bych mohla být alergická, ale ten Zodac mi moc pomáhá. Můžete si to taky vyzkoušet, prodává se balení bez receptu po 10 tabletkách.Jinak alergie se pozná i z krve. V testech se objeví velké množství určitého typu bílých krvinek.Takže i když doktor neví na co jsem alergická, z krve pozná, že tam alergie je. Zkuste požádat o pomoc obvoďáka. Hodně štěstí. J.

Hana (Pá, 11. 9. 2009 - 09:09)

zapoměla jsem jani prosím nebo Ludmilo,kdybych chtěla zkusit ty doporučené přípravky no to brát vše najednou,zdá se mi že jestli bych nebyla třeba předávkovaná minerály,vitamíny a mega omega enzymy nebo co to je,nějak moc najednou a jěště betacaroten díky

Reklama

Přidat komentář