Reklama

Točit porno?

Návštěvník (St, 17. 6. 2020 - 11:06)

Pokud se použijí paruky a masky , tak ty kamery až zas tak nevadí . Ale to je na každé , jestli chce jen připustit , nebo i točit a za jakých podmínek .

neznamy (St, 17. 6. 2020 - 19:06)

žadna maska ani paruka vás nezachráni,bohužel jsem nato dojel

Návštěvník (So, 20. 6. 2020 - 21:06)

Tak ten maskér /ka , nestál za nic .

luci (Pá, 12. 6. 2020 - 22:06)

A jak jsi ustála když do tebe pustil semeno kanec ?

Lena (So, 13. 6. 2020 - 11:06)

teplota semene od kance je dosti teplejší než u mužu.Kanec ma penis daleko mnší jak muž,ale i tak tě uspokojí.Taky osel-toje něco jíneho,to roskoší řveš,ale než se ti rostahne,tak to někdy zaboli a to je mi dost let a dělám to jen ne s muží!!!!!!!!

luci (So, 13. 6. 2020 - 22:06)

Nejde o teplotu , ale o objem semene .

Lena (Ne, 14. 6. 2020 - 09:06)

nato je jednoducha odpověd-bude to stebe nédherně vytekat.Je toho dost,nemame to změřené.ALE ,KDYŽ TĚ NĚKDO CHCE PŘÍPUSTÍT VĚČIM KANCEM,TAK DOTOHO NEjdí!!!!!!!!!!!!!!!

Návštěvník (Po, 15. 6. 2020 - 09:06)

Kanec má i tři čtvrtě litru ejakulátu . Když se ženské tou svojí vývrtkou trefí do dělohy a zapustí ji , tak ji má jako balon . To je asi opravdu pořádný rajc .

Lena (Ne, 14. 6. 2020 - 09:06)

nato je jednoducha odpověd-bude to stebe nédherně vytekat.Je toho dost,nemame to změřené.ALE ,KDYŽ TĚ NĚKDO CHCE PŘÍPUSTÍT VĚČIM KANCEM,TAK DOTOHO NECHD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Doris (Po, 13. 1. 2014 - 15:01)

Zajímavé, že mne taková...Ono pomyšlení na to jak to ty ženy legionářů ve starém Římě dělaly s osly je taky docela rajc.Jenže když si žena bude dneska držet osla,tak je to problém.Pes může být v bytě a jeho hygienu lze provádět v koupelně.Pro osla jsou nutné zvláštní prostory a pro dodržení hygieny i zvláštní prostor pro samotný koitus,zapouštění ženy.Zbývá jedině vyhledat farmáře který chová osly a nabídnout mu sumu za připuštění.To ale málokterá z nás dá.

... (Po, 13. 1. 2014 - 13:01)

Zajímavé, že mne taková myšleka také rajcuje .Cucíci,kaundalové,kastráti,gayové,sadisti a podbní mi nic neříkají, ale hafan který pokládá paničku a ta si to užívá, to je zvláštně vzrušujicí.

Líba (Po, 13. 1. 2014 - 13:01)

No potom si gynekolog...Podle mého pokud je zvíře chováno v čistotě a dodržuje se hygiena je možnost nějaké nemoci opravdu zanedbatelná a pohlavní nemoci vyloučená zvířata je prostě nemají.Určitě více riskuje žena,která se nechá "sbalit" a obsloužit nějakým jen povrchně známým mužem.V každém případě mne ta myšlenka být občas fenkou nějakého pořádného hafana láká.Kdyby někdo chtěl takovou praktiku se mnou provést určitě bych se nevzpírala.Nevadilo by mi ani foto,případně videozáznam.

Emil (Pá, 10. 1. 2014 - 10:01)

No potom si gynekolog...Sex lidí se zvířaty je provozován od pradávna o čemž svědčí fragmenty z archeologických vykopávek na nichž jsou zpodobněny polohy koitu většinou žen se zvířecími samci.Ve starém Římě si manželky legionářů pro své sexuální uspokojení držely osly.Podle kronikáře proto,že měly velkou výdrž a pouštěly hodně semene.Není divu že tomu tak bylo,legionáři byly mino domov někdy celá léta a těžko by manželka vysvětlovala jak je možné,že má např.tříleté dítě,když byl manžel pět let mimo domov.Ty movité se mohly nechat uspokojovat mladým vykleštěným,ale erekce schopným otrokem.Podle dochovaných pramenů osel převládal.S kultivací si nedělaly starosti,protože ani nevěděly,že nějaká existuje.

Věra (Čt, 9. 1. 2014 - 16:01)

No potom si gynekolog...Ke gynekologovi na preventivky chodím pravidelně a nikdy nic neříkal,jen že je to v pořádku.

Hot secretary (Čt, 9. 1. 2014 - 16:01)

Samozřejmě,že jsme oba...No potom si gynekolog myslí,že má halucinace,když shlédne výsledky kultivace....

Věra (Čt, 9. 1. 2014 - 15:01)

Věro dík. Kolikrát je...Samozřejmě,že jsme oba vykoupaní.On je schopný vícekrát a někdy mne sám provokuje když mi jde mezi stehna čumákem a po krátkém přelizu a mém zakleknutí okamžitě naskakuje a je zaveden, za chvíli cítím jak to do mne pouští a obvykle jsem znovu hotová.Podržím mu dokud má zájem.Kolikrát to je jsem nepočítala ale až jsme hotovy končíme.

dan (Čt, 9. 1. 2014 - 13:01)

Věro dík. Kolikrát je hafan schopný po sobě a opakovaně stříkat a naskočit na nové číslo?
Mluvíš po druhém ,třetím zavedení mám orgasmus. To vypadá na výdrž jako u šukacího stroje.
Docela chápu ty single holky, které kluky nemají, mají byt, žijí samy, mají dobrou práci a milují svého miláčka psa, který je pro ně vším. Většina z nich drží velké plemeno. Když si to dá člověk všechno dohromady, zapadá to. Ještě dotaz. Kdyš na sebe chceš pustit Broka, uděláš mu nějakou hygienu jeho penisu? Připravíš si ho předem? Věřím že ano.

Věra (Čt, 9. 1. 2014 - 12:01)

Zajímalo by mě, co cítíš...Nevím jak Lucka,ale já ho cítím i vstřiknutí semene.Jsem naprosto uvolněná protože oplodnění je vyloučené a orgasmu dosahuji po druhém případně třetím zavedení penisu.Jsem úzká a tenhle způsob mi vyhovuje,jak jsem zjistila nejsem jediná,která připouští psa.Toho hlupáka který odsuzuje a o životě toho moc neví ignorujte.

dan (St, 8. 1. 2014 - 12:01)

Zajímalo by mě, co cítíš když tě brousí pes.Cítíš ho v sobě? Je to jiné ,jiný pocit než v sobě mít mužský penis? Vnímáš výstřik semene?

Daša (St, 8. 1. 2014 - 11:01)

ahoj mam trošku jinej...Lucko nejsi sama u žen které nemají k uspokojení muže není tato praktika vzácností,málokterá ale o tom napíše.

Reklama

Přidat komentář