Reklama

vysazení horm.antikoncepce

Návštěvník (Pá, 25. 10. 2002 - 08:10)

Ahoj Janco a ostatní, co mate problemy po vysazení HA. Ani já jsem tomu neunikla-prášky jsem zobala skoro osm let s jednou roční přestávkou. Pak jsem vysadila, bylo to někdy zjara. A ejhle - první menstruaci jsem dostala po 56 dnech a pak skoro čtyři měsíce nic. Byla jsem dost naštvaná, vyzkoušela jsem snad všechno z bylinek - Gynex 2lahvičky, Sarapis 2 balení, čajíčky, detoxikaci organizmu atd. a stále nic. Taky jsem se jako Vy nechtěla nechat nacpávat hormonama, tak jsem pátrala dál a našla stránky www.homeoterapie.cz. Bára Mašková (taky občas na Doktorku do diskuzí přispívá, navíc vede homeopatickou poradnu)mi dala lék a co se nestalo? Po necelém měsíci a půl působení homeopatika jsem dostala nejen předpisovou středně silnou a skoro nebolestivou menstruaci, ale navíc jsem si jistá, že před ní byla i ovulace. A to je přesně to, co teď potřebuju. Věřím tomu, že teď už bude můj cyklus úplně v pořádku a těším se na mimi. Snad Vám tahle zkušenost bude k něčemu dobrá.

Návštěvník (Čt, 24. 10. 2002 - 15:10)

Janco a objednas si to tedy? Psala jsem ti ty adresy..TO je divny, ze to nezna, je to pomerne rozsireny.

Návštěvník (Čt, 24. 10. 2002 - 15:10)

Hanko, možná se Gynex a spol. nemají užívat v těhotenství proto, že je to alkoholová suspenze. Já nevím,jestli ano nebo ne, to si přečti na letáčku. Pak je to ale naprosto pochopitelné. Bylinky ti neublíží, ale EtOH by mohl mimču pěkně zavařit.

Návštěvník (Čt, 24. 10. 2002 - 14:10)

Ahoj Karolíno,bohužel Ti na Tvůj dotaz nemůžu odpovědět. BT teplotu jsem si zatím neměřila. Tento měsicje to asi zbytečné,protože ovuluji 1 x za 2 měsíce a tento měsíc to není.Moc jsem Ti neporadila, ale přeju Ti, aby se Ti dařilo. Veronika

Návštěvník (Čt, 24. 10. 2002 - 13:10)

Ahoj Evi,psala jsem me doktorce aby mi sdelila svuj nazor na gynex a odepsala mi ze takove kapky nezna coz me dost prekvapilo a ze k ni mam prijit.Toooo jo zas by do me rvala prasky nikam nejdu!!!!!

Návštěvník (Čt, 24. 10. 2002 - 10:10)

Již druhý měsíc užívám Gynex a chtěla bych otěhotnět. Vadilo by pokud bych otěhotněla, když Gynex užívám? na příbalovém letáčku je, že se nemají regenerační přípravky v těhotenství užívat.

Návštěvník (St, 23. 10. 2002 - 13:10)

Jančo,super, jsme na tom teda stejně, bohužel víc ti neporadím. Ja hodlám vysadit HA za měsíc, ted jeste doberu posledni baleni. Ja se urcite jeste poradim se svým lékařem. Myslím, že tam není nějaké omezení, kdy se to může brát, jen snad v těhotenství ne. ZKušenosti si s tebou budu vyměnovat ráda..

Návštěvník (St, 23. 10. 2002 - 13:10)

Evi diky koukam na stranky toho shopu a maji to tam za 386,-asi.Tak si to obednam.Jen nevim kdy mam zacit s uzivanim.Pred par dny jsem vysadila antikoncepci a ted mam dostat menstruaci vlastne jeste jako normalne ale pak uz dal nebudu brat HA tak kdy to mam zacit uzivat Evi nevis?Mohli byjsme si psat co to snama dela....

Návštěvník (St, 23. 10. 2002 - 13:10)

Bohužel fakt nemůžu najít, kde jsem to objednala já, ale seženeš to i na www.vltava2000.cz www.fest.czV obchode se to prave koupit neda, jedine pres internet..

Návštěvník (St, 23. 10. 2002 - 13:10)

No to kdybych já věděla :-)) rozhodně to jde na www.001shop.cz, na nej jsou odkazy dokonce na teto strance. Ja to objednala nekde, kde mi to vyslo jeste asi o 25 Kc levnejsi, ale ja jsem setridlo, pac budu brzo bez prace..Moment jdu se ti po tom jeste podivat:-)

Návštěvník (St, 23. 10. 2002 - 13:10)

Evi kde jsi si ho obednala rada bych ho taky zkusila predem diky Jana

Návštěvník (St, 23. 10. 2002 - 13:10)

Jančo, Gynex je jen jeden,myslím tedy jedny kapky, pak je ještě mast. Já ho mám objednaný teď, včetně poštovného a balného to přijde na asi 380Kč, slyšela jsem o něm jen dobré, tak se těším..Ráda bych si tady pak srovnala zkušenosti..

Návštěvník (St, 23. 10. 2002 - 12:10)

ahoj Žanet kolik stoji ten Gynex a kde se da sehnat?koukala jsem na stranky shopu ale tam je nekolik druhu a ja nevim jaky je ten spravny predem diky Janča

Návštěvník (St, 23. 10. 2002 - 11:10)

Ahoj holky,já Gynex taky zkoušela (2 balení), ale nepomohl... Tím ale nechci říct, že je špatný. Rozhodně za zkoušku to stojí, protože spoustě holkám prý opravdu pomohl. No já nevim, co bych tak ještě zkusila... Poradí někdo??Ž.

Návštěvník (St, 23. 10. 2002 - 10:10)

ahoj Petro,diky za odpoved.Mas pravdu doktorce je jedno co do tebe cpe ma za to prachy!!!Ja HA vysadila uz pred rokem ale mela jsem to nepravidelny ale mela!!!Tak do me zacala cpat proveru na srovnani ani nevim co to je jaky to ma ucinky a tak.Ted mi dala novy prasky ale zas je vysadim stve me ze jsem se k tomu nechala premluvit!!!!!!!!!!Uz je neberu a ted cekam na menstruaci a jsem zvedava jak to prijde.V prispevcich si holky vychvaluji Gynex tak to chci taky zkusit nevis o tom neco podrobnejsiho?Predem diky Janča

Návštěvník (St, 23. 10. 2002 - 10:10)

Jančo,nejsem oprávněná Ti radit, tak toto je pouze můj názor....prostě to, co bych a co možná budu dělat já...Neupínej se na ten problém, nechoď za lékařkou, protože té je úplně jedno, co do Tebe cpe. Prostě se snaž být psychicky v pohodě, nemysli na to, jez zdravě a pravidelně. Dle mě také pomůže detoxikace organismu. Já jsem se o to začala hodně zajímat, jsem v kontaktu jedním lékařem z centra celostní medicíny. Já jsem taky ted vysadila HA a už po týdnu se mi zhoršila pleť, ale to k tomu holt asi patří. Hlavně, že své tělo očistíma a už do sebe nebudu cpát to svinstvo. Moc Ti držím palce a kdyby něco, tak napiš. Petra.

Návštěvník (Út, 22. 10. 2002 - 16:10)

Ahoj holky,dobry den pani doktorko!Brala jsem anitikoncepci 3 roky (Triregol) po jistem uvazeni jsem ji vysadila myslim ze to neni dobre pro to telo.Menstruace se mi nedostavila tudiz jsem sla na vyvolavacku pote prisla.Dalsi mesice prichazela sama ale nepravidelne po 50,60,45 dnech proste ruzne.Gynekolozka mi nasadila Proveru ze to urovna stav menstruace a ze bych ji mela mit pravidlnou,kazdy mesic jsem chodila na gyndu aby mi rozpocitala prasky kdy je mam brat a kolik,uz me to unavovalo chodit tam kazdy mesic,protoze vse bylo beze zmeny,porad nepravidelna menstruace i pres tu proveru.Tudiz jsem se nastvala a zacala brat znovu antikoncepsi nyni ji beru 2 mesice (Novynette) ale ted ho zase vysadim a chci zit normalni zivot bez prasku tak jako tomu bylo driv,menstruace po 365 dnech silna a bez bolesti,ted to mam nepravidelny a velmi slaby.Chtela jsem se zeptat zda je to normalni ze mam velmi slabou menstruaci a jestli mam jit na gyndu kdyz to nedostanu nebo jestli mam proste cekat a cekat ja nechci uz zadny prasky nebo injekci!!!!!!!!!!!Poradte mi prosím.Dekuji Janča

Návštěvník (Út, 22. 10. 2002 - 14:10)

Ahoj Žaneto,zcela souhlasím s Tvým názorem. Já jsem sice HA vysadila teprve minulý týden, ale už teď vím, že když to nedostanu, tak budu prostě čekat, však ono to přijde. Myslím si, že je hlavně důležité být v pohodě a nemyslet usilovně na to, kdy to dostanu. Nechám tomu volný průběh a pokud nebudu mít žádné jiné zdravotní problémy, tak to nebudu řešit. Stejně si myslím, že vyvolávačka nic neřeší, stejně se po ní menzes dostaví nepřirozenou cestou. Už jsem zavrhla všechny hormony, takže by mě ani nenapadlo rvát si do sebe další. Měj se fajn.Petra.

Návštěvník (Út, 22. 10. 2002 - 13:10)

Pro Antaree:Ani já netoužím po hormonální pecce - vyvolávačce, takže jen čekám a nepřestávám doufat, že mé tělo jednou opět začne fungovat tak, jako tomu bylo před antikoncepcí - bezbolestná a pravidelná menstruace... Zatím je to ale jen sen, už skoro tři měsíce nefunguju jako žena... Ale jít na vyvolávačku - to ani náhodou!!! Jsem ráda, že mám pleť docela přijatelnou, nechci si to pokazit zas nějakýma hormonama... Takové věci už do mého těla prostě nesmí! Jistě to jde i nějakou přirozenější cestou, kterou zatím hledám a kdo hledá, tak i najde Věřím tomu víc, než-li nějakým doktorům, kteří neznají nic jiného než předepsat prášek, píchnout injekci a chudák naše tělíčko, ať se z toho třeba zblázní - to je jim fuk!Papa.

Návštěvník (Út, 22. 10. 2002 - 10:10)

Ahojte babenky.Ja som HAK vysadila v lete, a 3 mesiace som nevedela co je to mennstruacia. Ani kvapka, nic. Takze som poslusne naklusala k mojmu lekarovi a dostala vyvolavaciu injekciu.Plet sa mi po vysadeni HAK zhorsila, ale nie nejako tragicky. Napriek tomu som bola u koznej lekarky, a po nasadeni liecby som mala plet skutocne bezproblemovu. Po vyvolavacke som sa v momente vyhadzala, a dostavam sa z toho 2. tyzden (znova bolave a dlho sa hojace bolaky).Moj lekar mi povedal, ze pravdepodobne ani nasledujuci menzes nedostanem, a mam prist znova. Urcite ale nechcem znova absolvovat hormonalnu pecku... tak co teraz?

Reklama

Přidat komentář