Reklama

Migréna

Jara (Pá, 29. 6. 2012 - 17:06)

Dvacet let jsem míval migrény s aurou asi třikrát do roka.Přibližně tři roky se otužuju a migréna nikde(musím zo zaklepat).Doporučuji každý den ledovou sprchu.

Iva (St, 27. 6. 2012 - 00:06)

Reaguji na uvedený lék...Mílo, děkuji za odpoveď na lék Sibelium. Brala jsem preventivně Topamax, problémy s migrénama zůstaly a ještě se z léku přidaly další potíže. Nejhorší bylo, že bych nejraději jen spala.

Vratislav (Čt, 14. 6. 2012 - 11:06)

Zase nějaká reklama co ?...Jo, reklama. Špinavá reklama. I ty "produkty" o kus výš budou něco podobného.
Když jde o prrrrrrrachy, je dovoleno snad cokoliv.

Já osobně už jsem mimo hru. Co se mi přiblížila šedesátka, přestávaly mne migrény trápit - a teď, po pěti letech, už vůbec nevím, co to migréna je.
Přecijen to stáří je k něčemu dobré... :-))

reklama (St, 13. 6. 2012 - 22:06)

Asi před 10 lety jsem míval...Zase nějaká reklama co ? Když je to tak jednoduché, proč to neurologové nedoporučují ?
Nevěřím !!!!

Pepa1 (So, 9. 6. 2012 - 11:06)

Jsem na tom podobně, stále...Asi před 10 lety jsem míval migrénu, ale úplně šílenou. Někdy jsem nemohl za volant a viděl jsem celý den modře, neměl jsem vůbec chuť. Od té doby jsem se nějak sklidnil a jím potravinové doplňky. Nevíce pomáhá 3 tablety NU B Complex dát si je večer cca 18-20 hodin, nebo přejít na NU DAILY a máte přísun všeho. To bych doporučil přejít ale až tak po 1-2 měsících. Výsledek se dostaví tak do 30-40 dnů a máte po migrénách. Pepa1. Rady zdarma [email protected]

Martina 38 (Pá, 8. 6. 2012 - 13:06)

Migrénami trpím už více...Jsem na tom podobně, stále želím toho, že se sem už QUARELIN nedováží. Byl pro mne nejspolehlivější. S volně prodejnými léky mám špatné zkušenosti, jeden až dva záchvaty migrény ( vracející se poruchy zraku - aury )za sebou se dají přežít, ale mám hrůzu, když se záchvaty opakují 3,4 a někdy i 5x. Pak jsem už opravdu mimo - pomůže mi už jenom injekce. Při užívání Quarelinu se mi opakující záchvaty nevyskytovaly. Neví někdo, ve kterých zemích by se dal Quarelin bez předpisu koupit? Nepomáhají mi ani léky na předpis, které se vyrábějí. Se speciální léky na migrénu na lékařský předpis je to u mě těžké, pokud si je vezmu(vyzkoušela jsem jich několik), ztuhne mi šíje a je mi ještě hůř.Díky za radu.

Zuzka (Čt, 7. 6. 2012 - 11:06)

Ahoj, já mívala migrény a to přes 7 let, současně do toho i epileptička, takže si myslím, že to trochu souviselo, i když těžko říct. Samozřejmě jsem to řešila přes lékaře, ale po sérii různých eeg a ekg a já nevím co ještě, na nic nepřišli, řekli, že je to od krční páteře, dostala jsem obstřiky a tím to haslo, do tří měsíců byly migrény zpět, tak jsem se na to vyprdla, no a pak jsem našla tento článek http://www.greneia.cz/products/bolesti-hlavy-migreny/ , zkoušela jsem hlavně alfu .. tu jsem objednávala víckrát a je po problému, člověk se musí asi pročistit hlavně, nevím. Tak zkuste, třeba taky pomůže.

Ivanka (Čt, 7. 6. 2012 - 10:06)

Nechápu, proč nechodíte k...Ahoj, také jsem brala chvilku Sumigru. Vždy zabrala ale tak 45 min než přešla migréna jsem měla ošklivé stavy. Třes a takové psychycké vypětí nebo co. Nemáš také tenhle problém?

Zvědavá (Pá, 27. 4. 2012 - 23:04)

Mohu se, prosím, zeptat kolik jste té paní léčitelce platila ?

Děkuji

Pavlina (Čt, 26. 4. 2012 - 00:04)

Chtela bych se podelit,jak na migreny a boleni hlavy.Jsem od prirody neduverivy clovek,ale protoze mi migreny trapily vice jak deset let,rozhodla jsem se s tim neco delat.Doktori do mne prali jen same prasky,ktere nepomahaly ci jen na chvilku.Doslo to tak daleko,ze jsem uvazovala o sebevrazde.Pak jsem sedla na internet a hledala jsem,co by mi pomohlo.Prisla jsem na nejakou diskuzi,kde jeden pan chvalil pani lecitelku z Mlade Boleslavi.Sice jsem neverila,ale presto jsem se rozhodla,ze to bude to posledni co zkusim a pak vse ukoncim,nedalo se to vydrzet.Pani mi sice objednala az skoro za mesic,je velice zaneprazdnena.Po 2a pul hodine jsem zazila neco,co me nenapadlo v zivote,ze zaziju.Citila moc zvlastni veci,neda se to ani popsat-ma hlava a cele telo jako ze nebylo,proste jsem byla ve stavu blazenosti.Ty pocity,co jsem zazivala byly naprosto uzasne.Pravdou je,ze mi pani lecitelka upozornila,ze nesmim prijet sama,ze cestu domu musi nekdo odridit.Velice jsem se divila,ale poslechla jsem.Udelala jsem moc dobre,sice to byl rozdil asi 30km,ale byla jsem tak strasne unavena,ze bych to neodridila.No a muj uprimny obdiv,je to uz skoro dva roky a migrena se mi od te doby neobjevila a o bolesti hlavy ani nemluvim.Pani lecitelka mi zmenila zivot k lepsimu.Mam i jiny nahled na lecitele.Ale na ty opravdove,ne ty,kteri si na ne jen hrajou a tahaji z lidi penize za nic.Takze kdyz to shrnu,udelala bych to znovu a pokud budu mit nejaky problem,urcite se na pani obratim.Snad se na mne nebude zlobit,kdyz tu necham jeji kontakt,aby mohla pomoci dalsim potrebnym. 607131750.timto ji jeste jednou za vse dekuji.

Márty (So, 21. 4. 2012 - 22:04)

Márty, tak jsem se docela...Pro Lenku.

Vzhledem k tomu, že je mi už 59 let, tak mi to řekla moje neuroložka, která je velmi známou primářkou v nemocnici a tak jí věřím. Pro mladé lidi to asi neplatí.

Lenka (Čt, 19. 4. 2012 - 12:04)

Márty, tak jsem se docela vyděsila s tou možností CMP u Rosemigu. Syn ho bere na migrény průměrně 4x měsíčně... Odkad to víš, že u tohoto léku bývají mozkové příhody?

Márty (Út, 17. 4. 2012 - 23:04)

Omlouvám se za omylem...Trpěla jsem na migrény 20 let a celkem vyzkoušela asi 14 druhů léků. Každý jsem užívala asi 3 měsíce a nezabral žádný. Co mi pomáhalo byl Rosemig, ale vzhledem k tomu, že se může užívat pouze max. 3-4 za měsíc a já měla migrény asi 14x za měsíc bylo to dost nebezpečné (velká možnost mozkové příhody). Schválně píšu měla migrény, protože už 4 měsíce nemám žádné. Vím, že se najde hodně lidí, kteří mi to neuvěří, ale pomohl mi Venlafaxin. Neměla jsem žádné psychické problémy ani deprese, ale lékař mi ho předepsal a mně zabral. Nyní ho pomalu začínám vysazovat, není návykový, ale prvních 14 dní mi po něm nebylo dobře, potom se vše srovnalo. Já jsem opět šťastná, že mi něco i někdo pomohl. Uvidím, až ho vysadím.
To je moje zkušenost.

Mila (Út, 17. 4. 2012 - 17:04)

Nemáte někdo zkušenost s...Omlouvám se za omylem dvojité vložení odpovědi pro pani Ivu ohledně Sibelia.

Mila (Út, 17. 4. 2012 - 17:04)

Nemáte někdo zkušenost s...Reaguji na uvedený lék Sibelium. Neuroložka mi ho předepsala a domluvily jsme se, že u něj by do 2 měsíců mělo být jasné, zda funguje. U mě nefungoval ani náhodou. Je to přímo na léčbu migrény, profylakticky. Nicméně musí se s ním opatrně zvláště u starších lidí, protože při dlouhodobém užívání se zvyšuje pravděpodobnost Parkinsonovy choroby.
Já už vyzkoušela snad všechno, Topiramat, Cipralex, Sibelium, ted Tritico, a o výsledku se mluvit nedá-... bohužel. Jediné, co mi zabírá je triptan Fromen, je sice nekřestansky drahý, 2 tabletky doplatek cca 250 Kč. Vzhledem k tomu, že mám záchvaty min. 10x měsíčně, tak to není levná záležitost. Nicméně každý migrenik mi dá za pravdu, že úleva od té potvory je k nezaplacení!

Mila (Út, 17. 4. 2012 - 17:04)

Nemáte někdo zkušenost s...Reaguji na uvedený lék Sibelium. Neuroložka mi ho předepsala a domluvily jsme se, že u něj by do 2 měsíců mělo být jasné, zda funguje. U mě nefungoval ani náhodou. Je to přímo na léčbu migrény, profylakticky. Nicméně musí se s ním opatrně zvláště u starších lidí, protože při dlouhodobém užívání se zvyšuje pravděpodobnost Parkinsonovy choroby.
Já už vyzkoušela snad všechno, Topiramat, Cipralex, Sibelium, ted Tritico, a o výsledku se mluvit nedá-... bohužel. Jediné, co mi zabírá je triptan Fromen, je sice nekřestansky drahý, 2 tabletky doplatek cca 250 Kč. Vzhledem k tomu, že mám záchvaty min. 10x měsíčně, tak to není levná záležitost. Nicméně každý migrenik mi dá za pravdu, že úleva od té potvory je k nezaplacení!

Majka (Ne, 15. 4. 2012 - 19:04)

Z trhu zmizel léčivý...Hlavní složkou Migresanu je kopretina řimbaba a tu mi pro manžela všichni doporučili jako adekvátní náhradu. Pak je tam levandule-ta je na běžné bolesti hlavy.

Karel (Ne, 11. 3. 2012 - 10:03)

Z trhu zmizel léčivý přípravek MIGRESAN.
Víte někdo o nějaké vhodné náhradě.

blancap (Po, 5. 3. 2012 - 19:03)

Nemá někdo zkušennost s lékem Betaloc na prevenci migrén? Díky

Iva (St, 29. 2. 2012 - 23:02)

Nemáte někdo zkušenost s preventivním lékem na migrény Sibelium. Můžete se rozepsat zda a jak reagoval, případná negativa...

Reklama

Přidat komentář