Reklama

Je mi 29 a nikdo mě nechce, prosím poraďte jak se stím vyrovnat

Pajan (St, 13. 10. 2010 - 12:10)

Sonic...tak hele, nesud když...Silvo, ty jsi na 4 seznamkách a furt nic? Tak to bych si myslel, že nabídky můžeš přehazovat vidlema a denně si naplánovat tak minimálně dvě schůzky.

sonic (Út, 12. 10. 2010 - 22:10)

Sonic...tak hele, nesud když...Jejda slecna se nam rozlobila... si po sobe precti prispevek 8.10.2010 23:13 - Silva a pak se tu do nekoho opirej. Nejsem sice IŤ-ák, ale to co tam pises mi stacilo. Jinak, jeste jsem nevidel chlapa co by na ulici oslovil zenskou jenom proto, ze nema co delat a chce si pokecat (probud se to chlapi nedelaji) , ale skoro vzdycky ma snahu ji nekam pozvat. Pokud neragujes tak zajem pochopitelne ztrati. Ale vidim, ze ty mas svou pravdu, tak je asi zbytecny se o tom dal bavit.

Silva (Út, 12. 10. 2010 - 20:10)

Ok, pokud se k nám chcete někdo připojit budem jedině rádi. Takže počkáme třeba ještě týden, když by se někdo nepřidal, tak holt půjdem jen já a Agnes. Tak pište lidi !

agnes (Út, 12. 10. 2010 - 20:10)

Sonic...tak hele, nesud když...ahoj Silvo, dik za mail, uz jsem ti napsala.
JInak musim rict, zes napsala moc peknou odpoved.
Vetsina lidi trpi predsudky a jine zaradi do nejake "skatulky", aniz by je znali.

Co se tyce toho setkani - napiste, kdo by se event. zucastnil. Se Silvou domluvime nejake misto a pak to sem, na forum, vyvesime.

Silva (Út, 12. 10. 2010 - 20:10)

Sonic...tak hele, nesud když mě neznáš. Píšeš že odsuzuju oslovení na ulici, jak si na to přišel? Naopak jsem psala, že se zakecám na ulici s kde kým, ale ke kamarádství to fakt nesměřuje. Seznamka píšeš že je pod mojí úroven?! Tak te uklidním jsem asi tak na 4 servrech stačí? Ted to vypadá jak kdybych byla náká obluda..né to zas nejsem, ale taky nejsem modelka.A že čekám na modela? Jak si na to přišel? Mě stačí abych sním byla na stejné vlně, taky nebudu tvrdit,že chci nějakého vyloženě frankensteina. Můžem udělat při našem setkání hru na pravdu, že si řeknem co je na ná divnýho nebo neni, stěma lidma už se nikdy třeba neuvidíš, ale budeš vedet jak na tom jsi/jsme my všichni.Je to drsnější způsob, ale mohl by vyjít..pravda bolí.Takže než začneš soudit udělej si v tom pořádek. Agnes ok musíme to tedy nák uskutečnit, kdyžtak můj mail je [email protected]

koci (Út, 12. 10. 2010 - 19:10)

Situaci co tu popisujete, znám velmi důvěrně. Jsem o dost mladší než pisatel, který tu tohle téma založil. Je mi 21. Přátel mám pomálu, vztah jsem zatím neměl a mezi lidi se nijak výrazně nehrnu, samozřejmě občas rád taky někam zajdu. Jak už tady někdo zmínil, rada seznam se při nějaké činnosti mi přijde absurdní, protože kamkoli přijdu potkávám samé páry, nebo zadané holky. Popravdě neznám holku v mým věku, která nikoho nemá. Přijde mi že jsou všichni zadaní. Před časem jsem si řekl, že se sebou musím něco udělat a začal jsem chodit na psychoterapii. Až čas ukáže jestli to k něčemu bude. Pevně věřím že bude. =)

holka (Út, 12. 10. 2010 - 08:10)

Víš .Z. ja uz z tohodle...hlavu vzhůru, určitě najdeš tu prvou. Více si věř a mysli pozitivně. Vzhled není rozhodující.

agnes (Út, 12. 10. 2010 - 08:10)

tak uděláme sraz, třeba...tak jo, Silvo, pojdme se domluvit.
Sraz by mohl byt prijemnym zpestrenim, pri poznavani novych tvari :-)

sonic (Út, 12. 10. 2010 - 08:10)

Silva: Zajímalo by mne,...Víš .Z. ja uz z tohodle fora zacinam mit pocit, ze takovy jako je Silva jsou proste nesbalitelny. Kdyz to tak ctu.. Osloveni na ulici to povazuji za predem ztracene a tak tomu klukovy ani nedaji sanci.. seznamka je pod jejich uroven a se cloveka ktery se na tu seznamku dostane nazyvaji zoufalcem a nehodlaji se snim ani bavit. Proste asi cekaji na modela, ktery ma na kazdem prste ctyri holky a zamiluje se prave do Silvy a ji podobnych. Ale pozitivni je, ze toto forum mi pomohlo. Ja se divil, ze nemohu nikoho najit a myslel si ze je chyba ve me. Jedina sance je koukat se po holkach mladsich, kde jeste nejsou rozebrane ty co nenosi nos nahoru.

David (Po, 11. 10. 2010 - 23:10)

Kdy?

Silva (Po, 11. 10. 2010 - 22:10)

tak uděláme sraz, třeba např. v restauraci u Medvídků co? Ale aby nás bylo aspon 15 ks. Myslím ted lidi z Prahy. A popovídáme o těch našich problémech :-)

Ignác (Po, 11. 10. 2010 - 22:10)

Najdi si jiny zmysel zivota.

Tom (Po, 11. 10. 2010 - 22:10)

mám dva takové kamarády....Jo, taky znám takové manželství, které vzniklo "dohozením". A funguje nadmíru dobře.

agnes (Po, 11. 10. 2010 - 22:10)

jo je to smutný...jen...tak s tim pojdte neco udelat, kdo vi, treba se tu narazime na nejake pratelstvi.

Silva (Po, 11. 10. 2010 - 22:10)

jo je to smutný...jen přežívám

sonic (Po, 11. 10. 2010 - 19:10)

Takových lidí je spousta....No vidim, že zdaleka na tom nejsem blbě sám.

šťastně zadaný (Ne, 10. 10. 2010 - 23:10)

mám dva takové kamarády. krasavci nejsou, ale jsou inteligentní, mají dobrou práci a dá se s nimi rozumně mluvit. jenže svůj čas prošvihli sezením u počítače.
co radím: kašlat na požadavky.
proč?
1. ta druhá osoba vám může nakonec sednout. předsudky jsou svinstvo.
2. zadaní jsou přitažlivější. a není zas tak zásadní s kým.

a když jste stydliví? tak vyrazte za podobně postiženou kamarádkou/kamarádem. vymluvte se na služební cestu, a že musíte u ní/něho přespat. já jsem se třeba musel sakra ovládat, abych nedal aspoň blbou pusu na dobrou noc (jsem zadaný). práci přitom neřešte, lepší je se odstěhovat a krátkodobě si zhoršit finanční situaci než zůstat celý život sám.
využívejte okolí, k dohazování. normálně si postěžujte a budete se divit. kamarádi/ky rádi dohazují, zvlášť když jsou v páru. chtějí kolem sebe zase páry a ne ty nezadané ocásky.

takže do toho

Lopen (Ne, 10. 10. 2010 - 22:10)

Já jsem "normálně" nikdy s žádnou holkou nechodil. Všechny už vždycky někoho měli. A ty co neměly, tak ty jsem nechtěl zas já, kupříkladu tlustoprdky, kterých je volných hafo.
Moje holky byly vždycky z netových seznamek, alespoň takhle jsem zjistil, že jsem po sexuální stránce žádoucí. Dokonce mne potěšilo, že i ty tlustoprdky si na mně "netroufaly". Všechny byly skutečné "kočky". Takže pokud vypadáte dobře, ale jste nesmělí, tak mohu netové seznamky doporučit. "Divně vypadajícím" klukům nepomůžu. Podle psychologických pouček při netovém seznamování záleží na vzhledu dokonce víc než v reálu.

Zuzan (Ne, 10. 10. 2010 - 18:10)

Mirando díky za přání, snad se někdy vyplní, pořád v to doufám..i když mi momentálně chybí víc kamarádi než přítel..
Silvo - taky mám nápadníky mezi padesátníky, pracuji s lidmi a těch řečí co jsem si vyslechla - např. vy už máte dávno chovat a ne tady sedět - reakce když se dozví že jsem ještě svobodná, na ulici na mě jeden náš klient pořvával že mám hezký zadek v kalhotech,pozvání kamsi a řeči kdyby byly mladší že jdou po mě už neřeším..žádný pod čtyřicet, vždycky to jsou skoro šedesátníci, kteří chytají druhou nebo už třetí mízu...předchozí zaměstnavatel mi dělal nechutné návrhy, učitel z autoškoly si pletl moje koleno s řadící pákou...a to podotýkám, že nejsem žádná sexbomba - spíš naopak...

Silva (Ne, 10. 10. 2010 - 15:10)

Pajane máš pravdu ten článek je taky jak o mně.

Reklama

Přidat komentář