Reklama

Migréna

Jindra (Út, 12. 5. 2009 - 14:05)

Krásný den paní Zuzano, dovolím si vyjádřit se k Vašemu příspěvku, i když vím , že zde budu zase osočen z otravování. Děkuji Vám za zveřejnění adresy, kde je možné se na produkty podívat.

Předně Aloe a Alveo je opravdu něco jiného. Aloe je jedna bylinka. Alveo je vyrobeno z 26 bylin, jednou z bylin je aloe. Je snad pochopitelné že Alveo, které má navíc speciální bioaktivaci má mnohem větší účinky než samotná Aloe. Počet a výběr 26 bylin není zvolen jen tak náhodou. Je to výsledek třicetiletého výzkumu.
Alveo se vyrábí ve dvou příchutích MINT a GRAPE. Alveo MINT je ochuceno mátou peprnou a je určeno především pro astmatiky, alergiky, cukrovkáře a lidi s potížemi žaludku.
Alveo GRAPE je ochuceno medem, hroznovou šťávou a sirupem z kanadského javoru. Užívat mohou všichni lidé, ale i zvířata.

K Vašemu druhému příspěvku. V internetovém obchodu, který zde uvádíte si můžete produkty zakoupit, bez uvedení osobních ůdajů, ale pouze dehdy, když budete platit plnou cenu 1360 Kč za Alveo. Pokud budete chtít slevu je nutné uzavřít registraci u Akuny a ty osobní údaje tam budete muset uvést. Smlouvu Vám vypíše distrbutor, který je v tomto případě zároveň vlastníkem int. obchodu.

Jistě jste si doporučované stránky sama prohlédla. V sekci - vaše zkušenosti, paní Zdena píše, jak se po 4 měsících zbavila migrény a následně dalších nemocí. O vyléčení migrény se zde zmiňuje i pan Petr.

Dinoušková (Út, 12. 5. 2009 - 11:05)

Milá Zuzko , Ivanko a další , kteří jste pochopili obsah a smysl mých příspěvků.
Děkuji Vám moc za Vaši podporu , chtěla jsem se jen vyjádřit a trochu pomoci v našem boji a on to boj , celoživotní je.
Opravdu neznám ze svého okolí žádného , pravého migrenika , který by se úplně vyléčil. Vím ale , o několika případech , kdy po přechodu u žen a nebo po infarktu u obou pohlaví , či po ukončení zaměstnání a odchodu do důchodu, dostaly záchvaty snesitelnější průběh a delší přestávky.
Těm , kteří zde nabízejí produkty , ať už s nimi obchodují - neobchodují, jejich názor neberu , mají právo se vyjádřit. A to právo mám i já !
Všichni zúčastnění mají svůj rozum. A ten je na to , aby člověk věděl , že nemá ty druhé urážet Pokud se to tak někomu jevilo , je mě to líto.
Mějte se opět velice dobře , hlavy ať nebolí nikoho a vůbec přeji hodně zdraví a štěstí všem !

Zuzka (Út, 12. 5. 2009 - 10:05)

http://www.ialveo.com/alveo/?PHPSESSID=a2d6b89931955eb3b2f262c3b1e4b899

Tady si můžete přečíst o Alveu bez toho, aniž byste museli poskytovat distributorovi soukromé informace. Taky si ho můžete koupit, ale já do toho nejdu, protože jsem už užívala bylinné elixíry, sice tam bylo jen 5 bylin, ale i tak to bylo koncentrované tak, že jsem dostala kožní reakci - rudé fleky po těle, musela jsem brát antialergika a na radu kožní lékařky s tím musela přestat. Jo a na migrénu mi to nezabralo.

Zuzka (Út, 12. 5. 2009 - 08:05)

Dobré ráno, také všem přeji bezbolestný den! Alveo to mi připomíná Aloe - tak ta na migrénu nefunguje. Zkoušela jsem nápoje z Nutrendu, jsou fajn, ale bolest hlavy nezastaví. Vyzkoušela jsem kde co.
Nejlepší zkušenost mám s Relpaxem a Indometacinovými čípky. Akorát že jsem začínala před dvěmi lety s 50mg Indometacinu denně a teď beru někdy i 300mg - kombinuji s triptany, vím, že je to hodně, ale problém s analgetiky je v tom, že po čase přestávají účinkovat. (Také není pravda, že lékaři jen předepisují prášky, mám opačnou zkušenost, chodím k několika a doslova o prášky žebrám a to doplácím docela dost)
Akupunktura jsem slyšela že pomáhá, já jsem byla 3x, jednou dokonce během záchvatu, ale nepomohlo mi to.
Někde jsem se dočetla, že migrénu může působit zanesení organismu kvasinkami, tak jsem zkoušela i protikvasinkouvu dietu - zcela bez cukru, to je trochu lepší, ale je těžké vydržet úplně bez čehokoliv sladkého. Ale za pokus to taky stojí.
Paní Dinoušková, nic si nedělejte z těch názorů, moje známá trpí také na migrény a její tchán - zřejmě chlapák ! tvrdil jejímu manželovi (svému synovi), že kdyby jí měl doma, tak by z ní tu migrénu vymlátil. To si prosím nedělám srandu! I takoví lidé jsou mezi námi. Zkrátka podle přísloví, sytý hladovému nevěří. Proto kdo netrpí na migrénu, tak nás nepochopí.

ivanka (Út, 12. 5. 2009 - 08:05)

Vážená paní Dinoušková,koukám,že jste projevila svůj názor a je oheň na střeše.Já osobně vám děkuji za vyčerpávající informace a ochotu pomoci.Paní Marie,vám přeju ať vám zázračný-neříkám to ironicky,lék pomůže.Třeba se s námi časem podělíte o kladné informace k tomuto zázraku.Pěkný bezbolestný den.

MARIE (Út, 12. 5. 2009 - 08:05)

Dne 6.5.2009 - 13:59:33

Píšete, proč tady neposkytne všem rady zadarmo.Jak jste přišla na to,že chce za rady něco zaplatit.

MARIE (Út, 12. 5. 2009 - 08:05)

Vy jste alveo užívala,že mluvíte o zkušenostech.

Dinoušková (Út, 12. 5. 2009 - 08:05)

Paní Marie , prosím ještě , ať hledám , jak hledám , strašení o placení nemohu najít , nepletete si články _

Dinoušková (Út, 12. 5. 2009 - 07:05)

Také dobrý den , paní Marie.
Vůbec nevím všechno nejlíp a moc Vám přeji , aby Vám tyto opravdu zázračné výrobky pomohly ! Bude dobré , když s nimi seznámíte odborné lékaře , protože když s migrénou bojuji já sama a zatím neúspěšně, bude moc dobře , když je budou lékaři předepisovat .
Za výrazem zázračné si stojím , neboť pokud by fungovaly tak, jak jsou prezentovány , jsou v mých očích opravdu zázračné. Každý ale vychází ze své zkušenosti .
Zdraví Vás Dinoušková

MARIE (Út, 12. 5. 2009 - 07:05)

Pání Lenko,Vám bych doporučila se na pana Jindru obrátit.V jednom souboru jsou také informace pro těchotné ženy a kojící matky.
Za informace mu nic nebudete platit, jak zde strašila paní Dinoušková.

MARIE (Út, 12. 5. 2009 - 07:05)

Dobrý den paní Dinoušková,ráda bych Vám poděkovala,že jste pana Jindru vyzvala k uvedení kontaktu.Využila jsem této příležitosti a požádala jsem ho o slibované informace.Jak zde slíbil,tak také koná.Během dne jsem dostala dva obsáhlé soubory,asi 15 stránek a to zcela zdarma.Je logické, že to zde nepřepisoval.Ještě to nemám celé přečtené,ale je to velice zajímavé.Nevím ovšem zda by Vás to zajímalo, protože jak čtu Vaše příspěvky a paní Amy, vy víte vše nejlíp.Stejně jako já jste zřejmě o alveu nikdy neslyšela,přesto tento produkt ironicky nazýváte ZÁZRAČNÝM výrobkem.Ač jsem žena a přiznávám to nerada, příspěvek který napsal pan Jožo je trefný.

Dinoušková (Po, 11. 5. 2009 - 13:05)

Také jsem moc chtěla pozdravit Zuzku a též poděkovat .

Dinoušková (Po, 11. 5. 2009 - 12:05)

Moc , ale opravdu moc , mě mrzí , v jakém tónu se zde začalo psát. Přemýšlím , jaký důvod má ten, kdo nazývá migreniky - slepicemi.
Ale , když už jsme u té fauny , napadá mě jen jediné přísloví a to je to o potrefených husách. A věřte , že umějí doslova řvát , když se do nich trefíte , třeba jen malinkým kamínkem a nebo ani nemusíte nic házet.
Nechci ale komunikovat na této vlně !
a) migrena je stará , jako lidstvo samo
b) do doby nedávno minulé se léčilo lidstvo jen bylinkami , či tím , co příroda dala
c) naši předkové v tom byli postupně machři a uměli ledacos
d) přesto nebylo na poli migreny nic světoborného s bylinkami dokázáno / až na ergotamin a ten není dobrý , působí na celé tělo /
e) částečně nyní pomáhají až ty triptany, neboť zasahují do mozkové aktivity přímo , respektive do toho nepravého zánětu cév a ruší otoky, ale jen v hlavě
No a nyní se ptám a to Vás všech ! z čeho jsou ty ony zázračné výrobky .
Nechci v žádném případě dělat vědmu , ale myslím , že vždy z bylinek .
Tak Vás prosím, nehádejte se , k ničemu to nevede .
Děkuji Vám všem za pochopení a opět se mějte moc a moc hezky a Vám Amy moc děkuji .

Lenka (Po, 11. 5. 2009 - 08:05)

Trpím migrénou tak 11 let - je mi 27 a všechny ty názvy léků co zde uvádíte mám odzkoušené vč. triptanů a i různých rádoby léčitelů - člověk v tom zoufalství je ochotný zkusit cokoli. Já osobně jsem teď musela léčbu vysadit, protože chceme miminko, tak zas trpím. Ale před tím jsem měla nádherné 4 roky života díky Topamaxu! Opravdu jsem byla jak někdo nový - mohla jsem chodit na kafíčka, jíst v posteli brambůrky a jet autobusem k moři, protože jsem věděla, že migréna nebude nebo jen opravdu mírná - za celé 4 roky jsem ani 1x nezvracela. Ale chce to vydržet tak ty první 2-3 měsíce než si tělo zvykne. Ze začátku se budete hůř soustředit a budete spaví, já jsem zhubla a byla za to ráda.. Už se fakt těším, až budu mít děti a znova ho budu užívat! Jo a líp než všechny triptany a cokoli mi zabírá Indometacin čípky - jsou ve dnou sílách a stačí mi ty slabší. Nevýhoda je, že zabírají až tak po hodině a člověk je jak přiopilý, většinou se chce spát, ale nejdou přes žaludek a fakt mi pomáhají. Zkoušela jsem i řimbabu, ale nic výrazného.. Já jsem fakt zastáncem Topamaxu i když je to asi svinstvo.. ale léky denně taky. Akorát neházejte po měsíci flintu do žita - já měla od neuroložky špatné dávkování a až nová doktorka mě přesvědčila ať vytrvám, dávkování uptavila - ve finále jsem brala ráno a večer 50 a pak večer 100 a pak to fungovalo. Tak vám držím palce a opravdu věřte, že jsou věci, které fungují!!!

Jindra (Ne, 10. 5. 2009 - 18:05)

amy - nic Vám nenutím, jen jsem se Vám snažil odpovědět na Váš negativní příspěvek a vysvětlit Vám, proč jeden produkt pomáhá na více nemocí atd. Proto se tomu říká diskusní fórum, že zde lidé prezentují své názory, zkušenosti, radí, odpovídají na příspěvky jiných pisatelů - tedy diskutují.
Vy bohužel nechápete ani to.

introvert4 - já se zde nezmiňuji o HB, produkty této společnosti neznám, tedy nepoužívám. Nebylo by proto fér, kdybych je tady hodnotil.

amy (Ne, 10. 5. 2009 - 14:05)

Vážený pane Jindro, vy jste neodbytný jak svědek Jehovův, akorát že na jiné téma. Ti se vás taky stále dokola snaží přesvěčit o své pravdě.

introvert4 (Ne, 10. 5. 2009 - 10:05)

ja bezduvodne nenapadám protože jsem herbalife užival rok a kromě vyluxované peneženky byli vysledky ohledne migreny zanedbatelné.Nesnažím se nikoho presvědčit že je to k ničemu ale na migrenu to nepomaha.Muže to pomoct pri bolestech hlavy z unavy při špatné stravě.

Jindra (Ne, 10. 5. 2009 - 08:05)

amy - 95% nemocí vzniká v důsledku oslabení imunitního systému. Jen zbývajících 5 % je dědičných. K oslabení imunity dochází zanesením organismu toxiny a podobnými jedy.
Do ucpaných buněk těmi jedy se nedostanou v potřebném množství vitamíny a stopové prvky, které jsou pro naše zdraví nezbytné a navíc v současné stravě je jich obrovský nedostatek, i když si myslíte, jak se stravujete zdravě. Tělo tak ztrácí přirozenou obranyschopnost. Produkt, který zde nabízím, dokáže vyčistit celý organismus již na úrovni buněk a nastartuje tak správný chod organismu. Proto úspěšně pomáhá při různých nemocech, což nemůžete pochopit. Léky, které užíváte na migrénu organismus od toxinů nevyčistí. Naopak se v organismu usazují další balastní látky, protože léky obsahují 20% léčivé látky a 80 % plnidel - nosičů, které do organismu léčivou složku dostávají. Část těchto nosičů se vyloučí močí, ale část se usazuje v buňkách a zanáší je. Nejde tedy o nic zázračného, jde o očistu organismu.
Budete se možná divit, ale mnoho lékařů již s naší společností spolupracuje, produkty doporučuje a to s velkým úspěchem. Těm zkušenostem lidí, můžete opravdu věřit. Většina distributorů se k tomuto obchodu rozhodla právě po vlastních zkušenostech. Společnost své produkty nedodává lékárnám. Informovanost lidí o těchto produktech, závisí na jejich distributorech, kteří jsou v diskusích neustále bezdůvodně napadáni, ale bez nich se informace k lidem nedostanou. Při léčbě různých nemocí, naše produkty dosahují lepších výsledků, jak naši hokejisté na MS.
Jejich nespornou předností je, že nemají žádné nežádoucí škodlivé vedlejší účinky.

Návštěvník (Pá, 8. 5. 2009 - 16:05)

Ty si myslíš, že Herbalife má jen produkty na hubnutí? Já nevím, už jsem o této společnosti nic neslyšela nejmíň 10 let.

introvert4 (Pá, 8. 5. 2009 - 15:05)

presne tak o migréne-tak si nedelej reklamu na herbalife,na to jsou tady jiné diskuse a myslím že i tam te s tím pošlou do pr..

Reklama

Přidat komentář