Reklama

Migréna

Návštěvník (Pá, 8. 5. 2009 - 14:05)

introvert4 - co blábolíš o čejíčcích na hubnutí. Zde to je o migréně.

introvert4 (Pá, 8. 5. 2009 - 13:05)

a lékaři(neurologové) maj hodne pacientu nemaj za potřebí nekoho lakat na reklami spíš opačne..Na migrenu pomahaj-lecitin,magnesium,ryby tuk,sport,hodne tekutin.

introvert4 (Pá, 8. 5. 2009 - 12:05)

to asi proto že tady hejnu slepic pomahaj triptany a ne kofeinové čajíčky a drinky na hubnutí.

Jožo (Pá, 8. 5. 2009 - 06:05)

Problém je že většina lékařů uznává jen západní medicínu. Oni potřebují mít v ordinaci plno pacientů kterým budou předepisovat léky protože spolupracují s různými dodavateli od kterých mají různé požitky. Samozřejmě neradi vidí když si pacient snaží pomoci nějakou jinou cestou což je pochopitelné jde o jejich peníze. Proto pomlouvají třeba přípravky společnosti Herbalife Nutrilite a další které jistě někomu pomohly tam kde nepomohli lékaři. Jak zde píšete ani nějaký lék nepomáhá vám všem stejně. Doktoři pouze zkouší co by vám mohlo pomoci. Jedno ale nechápu. Proč se zde ptáte na rady když šmahem zavrhujete co vám je zde doporučováno.
Už jste se na vyžádané kontakty někomu ozvaly a víte co je vám nabízeno nebo zde jen tak planě krákoráte. Jak vám může někdo pomoci když hned vše víte nejlíp. To je dealer ta ví prd co je migréna protože ji nemá ona ale manžel na migrénu nic nepomáhá to by doktoři věděli atd. Když jsem nechtěl něco jíst babička mi říkavala napřed ochutnej a pak křič že to není dobré že to nechceš. Je mi vás líto že máte takové zdravotní potíže ale projevujete se zde jak hejno slepic.

Blanka (Čt, 7. 5. 2009 - 21:05)

No pokud nevěříte mě mohu vám dát číslo na mého muže a on se s vámi klidně i sejde a poví vám jak to je.No těžko se to dá dokazovat.Máte pravdu v tom, že já migrénu nemám a ani jsem jí nikdy neměla tak nemohu povídat co to je ale viděla jsem na vlastní oči co prožíval můj chlap.No nebudu vás k ničemu přemlouvat,a psala jsem i to že jsem se stala distributorkou,ale až po té zkušenosti.Nebaví mě číst urážky takže pokud má někdo zájem ať napíše na mail Blanka83"email.cz a kdo zájem nemá tak mu přeji ať se migrén co nejdříve zbaví,a je jedno jakým způsobem to bude.

Zuzka (Čt, 7. 5. 2009 - 16:05)

Ahoj, jsem také tady, zdravím paní Dinouškovou, je mi sympatická.
Je to jak píšete Vy i amy, migrenici vyzkoušeli kde co - sama jsem zde v minulosti psala, co jsem vyzkoušela, a pokud by něco opravdu fungovalo, tak se to mezi lidmi rozkřikne.
Zatím celkem nejvíce zabírají triptany - je jich spousta, každý migrenik má ten svůj, já mám Relpax - na ten doplácím a nebo Sumatriptan ten je levnější. Trpím každý týden 2-3 dny. Kombinuji s různými analgetiky, co mi ale např. vůbec nefunguje je Tramal.
Nepiju alkohol, nekouřím, chodím spát ve 22, vstávám ve stejnou hodinu i v sobotu a v neděli, snažím se stravovat zdravě, ale stejně, chodím do práce a mám 8 leté dítě takže o stres není nouze. Také stačí změna počasí, jako např. dnes, předevčírem 5 stupňů a dneska přes 20. (v poledne jsem brala Sumatriptan)

Dinoušková (Čt, 7. 5. 2009 - 16:05)

No nevím , o té reklamě se mě to nezdá !!!
Normálně tu mluvíme o názvech všemožných léků a zatím nikdo neprotestoval , myslím si že kolem toho nepíšete pravdu .
Znovu opakuji , klidně zde napiště názvy těch " zázračných " přípravků a my si vyhledáme další potřebné informace. A znovu musím zopakovat , ani ten takzvaně druhý od toho prvního , co migrenu má , nemůže zasvěceně vědět o čem to je a psát ,podle mě, už vůbec ne.
Nechci v žádném případě nikoho urazit , je to snad z mých řádků zřejmé, ale prostě a jednoduše ze mě mluví letité zkušenosti s nemocí . No a Amy má samozřejmě pravdu o tom nabízení v jiných diskuzích a diagnózách. Jestli někdo opravdu sleduje maximálně problematiku migrény , jsou to naši odborní lékaři. Již nedočkavě čekají na uvedení každého , nového léku. Pořádají kongresy , takže opravdu pochybuji , že by , kdyby tyto " zázraky " existovaly , nebyli oni prvními propagátory.
Mějte se všichni dobře, hlavy ať Vás o prodlouženém víkendu nebolí a užijte si jarní pohody.

amy (Čt, 7. 5. 2009 - 15:05)

...mě už fakt štvou s těmi historkami z vlastní rodiny... Vsaďte se, že ten samý přípravek nabízejí i v jiných diskusích o jiných nemocech.Kdyby ty jejich přípravky zabíraly tak jak popisují, byl by svět plný zdravých lidí a doktoři by se museli rekvalifikovat, protože by pro ně nebyla práce. Taky jsem migrenik co už lecos vyzkoušel, dost mě to stálo a migrény se stále vrací. Přeji všem takto postiženým mnoho dní bez migrény a hodně sil do boje s touto potvorou.

Návštěvník (Čt, 7. 5. 2009 - 14:05)

No vida jak se nám ti dealeři snaží.

Blanka (Čt, 7. 5. 2009 - 10:05)

Můj chlap kterému je 42 let měl MIGRÉNU od dětství,míval to skoro každý týden a to někdy i dvakrát a většinou středa a sobota,nevím čím to bylo že to míval tyto dny.Nejhorší to bývalo na přelomu období.Z jara a na podzim.Jeho maminka a jeden bratr to měly také.Ale jen jeden bratr ostatním sourozencům se to něják vyhlo.Většinou večer už cítil,že se časně ráno vzbudí na šílenou bolest,kterou pokaždé doprovázelo zvracení.Nic nepomáhalo,vlastně jo, nějáký lék to byl ale byl jen na předpis a stál kolem 1000kč a byly tam 2 pilulky.Vyzkoušeli jsme opravdu mnoho věcí,kapky z řimbaby,ibalgin,citron do kávy,bylinné čaje,léčitele a stále nic nefungovalo,pak jsem narazila na diskusi na přírodní produkty a tak jsme se také rozhodli je ozkoušet protože v takovéhle situaci vyzkoušíte všechno jen aby byla úleva.Nyní je to už přes 2 měsíce co přípravky užívá a musím to zaklepat,hlava ještě nebolela.Nedivím se těm kteří mají nějáký zdravotní problém a hledají pomoc třeba na diskusích a místo rady zde najdou dealery,kteří se předhánějí v prodeji svých zázračných preparátů,a tak je hned odsuzují a dokonce někdy píší i sprostě,ale věřte tomu,že všichni distributoři (jako i já jsem se jím po této zkušenosi stala)se nesnaží z lidí jen dostat peníze.Nás tyto produkty co muž bere vyjdou kolem 1600kč na dva měsíce,ale chlap má opravdu klid.Pokud mi věříte a chcete vědět něco víc napište na mail Blanka83"email.cz a pro ty co píší proč to nenapíšeš sem tak proto,že se nesmí dělat reklama.A pokud mi nevěříte,nic se neděje.Vůbec se vám nedivím,protože ani já tomu zezačátku nevěřila.

Jindra (St, 6. 5. 2009 - 15:05)

Radu vám samozřejmě poskytnu bezplatně. kontakt: jindrich.leos.janda"seznam.cz

Dinoušková (St, 6. 5. 2009 - 13:05)

Ivanko , akupunktura zabere dočasně, po skončení se vše vrátí zpět. Homeopatika a bylinky jsou nanic.
Paní Jindře chci napsat , že sem píší lidé, většinou až po vyčerpání , pro ně , všech dostupných možností léčby.
To jestli si zde postěžují , také pomáhá ! Myslím si , paní Jindro , že vůbec nevíte , co je to PRAVÁ MIGRÉNA. Možná znáte vazomotorické nebo jiné , běžné bolesti hlavy. Já jsem například ,v době nejhorší , měla na několik let od záchvatů , vyprovokovánu i těžkou neuralgii trojklanného nervu a částečně i nakupené clustr bolesti.
Jestli si myslítě, že bych nebrala já i ostatní lék ,za pouhých 1000,- Kč měsíčně ke zlepšení stavu , tak jste bláhová.
Pravý migrenik s těžkými a častými záchvaty dělá , neobrazně !!!! řečeno , jen na své léky . Osobně dám za léky jen na migrému cca kolem 4.000,- měsíčně. Při mém výdělku je to skoro 1/3 platu. Neuražte se , ale být Ivankou , žádnou adresu nedám !!!
A když jste tak obětavá , proč ty Vaše rady neposkytnete bezplatně , zde , všem nám migrenikům, podrobně a my pak sami posoudíme, zda se na Vás obrátíme. Napište nám tedy ten Váš kontakt a my budeme opravdu rádi .
Mějte se všichni a nejen migrenici , dobře!

Jindra (St, 6. 5. 2009 - 13:05)

Ivano, když uvedete kontakt, něco Vám poradím. Nebudu to zde psát, nemíním číst nějaké urážky o zasraných dealerech. Mohu se prosím ještě zeptat, kde bydlíte.

ivanka (St, 6. 5. 2009 - 08:05)

Znám pár lidí co zkoušelo léčitele,léčení formou čajů-nikomu to nepomohlo.Migréna-to je 13 komnata,to říkají i lékaři,ale jsem ráda,že existují tabletky na zmírnění bolesti.Stále si říkám,jsou na tom lidé hůř.Ale věřte,když záchvaty útočí každý týden,nejraději bych skočila z okna-řečeno s mírnou nadsázkou.Dnes je mi fakt dobře,tak mohu skály lámat.Lidi važte si zdravíčka.Existuje slogan.Zdravý člověk má mnoho přání-nemocný jen jedno.

Jindra (St, 6. 5. 2009 - 08:05)

Že se tonoucí i stébla chytá, znám z vlastní rodiny. Zkoušala jste i něco jiného, jak lékaře. Ti dokáží jen mírnit bolesti, ale nedokáží odstranit příčinu nemoci.

ivanka (St, 6. 5. 2009 - 08:05)

Jindro-já to řeším s lékaři již 15 let.V téhle oblasti moc nadějí není.Tonoucí se stébla chytá.

Jindra (St, 6. 5. 2009 - 07:05)

Stěžovat si, vám asi moc nepomůže. Chce to pro zlepšení stavu něco dělat.

ivanka (Út, 5. 5. 2009 - 13:05)

Katko-to,že jste přišla o práci je smutné.Když ono je to s námi těžké,když máme záchvaty se soustředit na práci,pak domů a tam další šichta.Mám hodného muže,zastane mě,když je potřeba.Kačenko,hlavu vzhůru,když bude mizerně,přijdte sem a postěžujeme si a bude nám líp.

katka (Út, 5. 5. 2009 - 13:05)

Ještě chci dodat,že Sumigra je BEZ doplatku a že úplně souhlasím s paní Ivankou,když píše ,že to není život,ale živoření!!Většinu svého času strávím v posteli s hlavou v kýblu!!Nikam nechodím,nejezdím ani na dovolené, připadám si úplně zbytečná. Je mi 35 a nevidím žádnou lepší budoucnost!!!!

Katka (Út, 5. 5. 2009 - 12:05)

Zdravím všechny !
já trpím migrénou už 14 let.Posledních 5 let užívám na záchvaty SUMIGRU, kterou mi předepsal lékař.Musím uznat, že je to zatím nejlepší lék co mi zabírá,musí se vzít ale včas.Záchvaty mívám tak 10 - 12krát do měsíce,dřív to bylo daleko horší.Teď kvůli migréně jsem přišla o práci,kterou jsem vždy chtěla dělat.Nevím co dál, jsem na dně.Poradil by mi někdo ???Prosím!!

Reklama

Přidat komentář