Reklama

PANICKÁ PORUCHA 12 ( a vše okolo ní)

Lucka (Po, 24. 1. 2011 - 15:01)

nevím proč jsi tak roztomile jedovatý Lazárku...vůbec nemám strach,že by na PP 13 bylo prázdno..jsem fakt přesvědčená,že spoustu lidí,co jim bylo blbě naše zdejší štěkání odradilo!!!...
moc si přeju,aby se tam psalo především pro ně!!
jsem taky přesvědčená,že dokud se tam nenatáhnou zasvěcení anonymové a nezačnou rozrejpávat,vrátí se Hanka,Dášenda,Beatka,Lenka,Betty..atd.,možná i Pajka!
(Pajko,tobě se omlouvám,za můj poslední výpad proti tobě,špatně jsem situaci pochopila a vyjela jsem na tebe!!)...:-)

Silva (Po, 24. 1. 2011 - 15:01)

Lucipero dík:-))Dle záhadných řečí muže do telefonu typuji, jestli už HO nemám doma:-))Né muže ale svého nového ženicha:-))No tak jsem už na vás moc zvědavá)))))))

Lazáro, o jaké "svaté trojici" mluvíš:-)))))))))))))))
Pokud vím, tak zmizeli ouplně všichni,krom tebe a A/nesmím jmenovat:-))/Tak nevím, proč mluvíš o trojici??
Než nám"žuchl" PC, tak jsme všechny konverzovaly, takže neboj.

Tak se neřízni a v plenéru si nezlom hnát:-))

aaaa (Po, 24. 1. 2011 - 14:01)

Aleši viděl jsi film Rozpuštěný a vypuštěný?

Kachny......kachny......kachny.....

Ales (Po, 24. 1. 2011 - 13:01)

Já slibuju, že vám tam lézt nebudu. Bohužel(pro vás) to tady chodí tak, že aktivní diskuze se objevuje nahoře, takže tam budou zase psát lidi, kteří se nebojí napsat svůj názor(čili vysírači) nebo náhodní anonymové. Takže věřte, že já to nebudu, protože diskutuji na jiných tématech jako jsou "lolitky" nebo "milujeme romy".

Takže jako Alča si vyprošuji aby mě tam někdo jmenoval a sváděl vinu za závadně vedenou diskuzi.

Lucipera (Po, 24. 1. 2011 - 13:01)

ahooj Silvušo naša..
jsi jak z minulého století..nic nevíš,koukej si už udělat ten počítač:-)))))))))těším se na tebe!!!

PP13 je založena,čekám až naskočí...jasně že tam mohou chodit všichni,kteří se nechtějí hádat,at se ti nově příchozí moc nevyděsej!!Bude to spíš pro ně,my už jsme si všechno řekli a někdy toho bylo až moooc!!!

jo a sem si můžou chodit lidi vyříkávat svoje postoje,to je fajn nápad
Lazáro :-)...BOJ :-)!!!

LAZAR (Po, 24. 1. 2011 - 13:01)

jo panečku nenávist,je...aaaa....že huhláš...to ti véna pískl,že jóóó...máš s tím taky problém?:-)))) SILVUŠE mi jak zírám jsme přišli na podobnou verzi?:-))) Tamto neřeš když si nevzpomínáš tak to hoď na smetiště dějin...a vlastně buď ráda.;jak já bych na něco rád zapomněl....jsi šťastný člověk-ať ti to VYDRŽÍ!!! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

aaaa (Po, 24. 1. 2011 - 12:01)

jo panečku nenávist,je horší jak panická porucha a agora.Že ?

LAZAR (Po, 24. 1. 2011 - 12:01)

Ahoj Silvouš, jen tě...To je správná hlína!!:-) LUCIPÉRO a nešlo by to aby obě Pepky běžely současně a tu PP 13 udělat V.I.P....:-)) Chvály-připomínky-rady-servis!:-)A na PP 12 se chodit vyskotačit...vozit tam humus -nekalé praktiky...atd...a když by se někdo chtěl počochnit,tak mu sdělit....ČEKÁM NA TEBE NA PP12......TAM DOSTANEŠ DO ČENICHU-A NA 13 TO OSLAVÍME..**:0))))))))))))))))))))))))))))) ZUZKO a co jako jsme měli dělat??:-)) Tys nás šmírovala za "bukem"tak ses mohla přidat a farmářky také...NELA taky prohodila mrtvo...i SVĚTLUŠKA....a pritom je to tak jednoduché!! Příklad;
ZDENA;fuj to je mi dnes blbě.;jěště někomu??
SVĚTLUŠKA;mně je taky blbě a mám klepavku!!:-((
HANKA1;dnes je něco ve vzduchu...asi?:-((
LAZAR;u mne dobrý...jěště u někoho??:-))))))
LARA;jsem v pohodě až na fachu.....:-))
KOČIČÁK;dnes jsem vyřídil FŰHRERA jak žádost a udělal jsem levotu na chocholouška...že jsem ready,k vůli faše abychom nemuseli hlodat omítku...sem rád,že jsem to nahodil.;:-)))) a omuva...sorry za můj delši vzkaz! Vaše DREVOKOČKA!:-))))))))))))))))))))))))))))

Silva (Po, 24. 1. 2011 - 12:01)

Zdarec...SILVUŠE!:-)))) Vím...Lazáro čau, mám teď obědovou pauzu, tak čtu už poněkolikáté co jsi mi napsal, abych odpověděla opravdu k věci:-))Nevím , jestli se mi to podaří, protože to , o čem se zmiňuješ o jakési změně Alešovy mailové adresy, si vůůůůbec nic nevybavuji,fakt!!Takže sorry,vůbec nevím o co jde.
A potom- já se nepotřebuji OBHAJOVAT:-)),to vůbec né) Jen stále dokola vysvětluji, jak vše vzniklo ale někteří lidé neustále nechápou,vše převracejí,takže marný boj:-))
Zdravím Luciperu:-))a myslím, že by to nebyl špatný nápad. Založila by se PP13 a tam bychom chodili psát my ,dle Aleše a spol,ty naše trapné bláboly. A také by tam fungoval "servis",pro ty , co hledají pomoc.Snažily bysme to udržovat tak, aby bylo poznat o čem se vlastně "diskutuje"))/PP/
No a tady bysme uvolnily prostor pro ty, co je s nimi "spokojený" Aleš a dává jim klid pro jejich diskutování na úrovni, páč to naše je pod úroveň.
Kdo chce, ať zustává tady, kdo chce, ať jde tam.Snad mají obě strany aspoň tolik úrovně, aby se navzájem neotravovaly.I když......(((((Co vy na to?
Tedy nevím, co mě čeká ve schránce, možná už holky mají jinou koncepci.

Zuzů)))))))))))))))))
Přidávám se k tvému poslednímu odstavci,můžu odpovědět stejně, akorát, že v žádaném už jsem dávno vyhověla:-))

Lucipero:-))

Zdravím všechny dobré duše-Zdeni,Beatku/mimochodem ta už na to taky asi kašle/,Světluš,EviK,Bettynku,Nelika,Renču,Věruš...no raději nebudu jmenovat, abych na někoho nezapoměla.

Lazáro, když tak my osvětli,fakt nevím o co kráčí:-))

Lucka (Po, 24. 1. 2011 - 11:01)

ještě se přidám k Zuzce...
nemyslím si Alčo,že to co probíhá mezi několika lidmi z této diskuze(mezi které patřím i já a jsem za to moc ráda) je falešné kamarádství...nevím jak jsi na to přišla!!
je to naopak skvělé!!

zuzka (Po, 24. 1. 2011 - 11:01)

Ahoj Silvouš, jen tě zdravím a doufám, že počítač už budeš v brzku mít.
Ať máme tedy čistý stůl - Lazare, nemyslela jsem kvalitu vašich příspěvků, to je mi vskutku jedno, ale myslela jsem úroveň diskuze, kde si až na výjimky po dobu několika týdnů povídají dva lidé se sebou.
ALČO naposled - nezlob se, ale to je argumentace jak noha, fakt(((((((( Pro příště ti samozřejmě vyhovím a jméno nezmíním a i to druhé co žádáš s chutí udělám.

Lucka (Po, 24. 1. 2011 - 11:01)

takže holky a klucííí..je vidět,že jsme se od sebe hodně vzdálili a utvořilo se tady bohužel několik skupin,které se jak je vidět už nedomluvěj....
takže já jdu vytvořit PP13--VYLOŽENĚ A PŘEDEVŠÍM PRO TY NOVĚ PŘÍCHOZÍ ZOUFALCE,co musí být po nalezení našich úchvatných hádek ještě vyděšenější!!

začnu tam psát a doufám,že ti,co nemají v úmyslu tuto novou diskuzi proměnit opět v hnusnou stoku se ke mně přidají!!!!!

tady se loučím........ahooooj na PP13 s úsměvem a otevřeným srdcem!!!!

LAZAR (Po, 24. 1. 2011 - 10:01)

TAK TAKHLE BYCH TO...Zdarec...SILVUŠE!:-)))) Vím vo co go....ale L.P. Kdy ALEŠ brázdil na vehiklu po vlastech Českých a na RAJČE dával fotky...jsi byla JEDINÁ kdo se ozval,že jsme malicherní když si ALEŠ změnil mail adresu-udajně proto,že jsem mu poněkud upravil jeho "reportážní fota" ....knírek atd.,ale docela mu seknul!:-)) Tím nechci říct,že nemáš právo na obhajobu...ani ALEŠ...jen mám pocit jestli jste to NEPŘEPÍSKLI...a za rok až ALEŠ zanechá vzkaz REBELCE....se znovu otevře nezhojená RÁNA....***HOWKH!!!***

zdena (Po, 24. 1. 2011 - 10:01)

zdraví Silvinku,ráda jsem si tě přečetla,myslím že kdo je trochu v obraze tak si myslím udělá na to co se tu seběhlo svůj názor,prostě jsme jen lidi a proti tomu kdo chce tady všechno zničit už snad bylo řečeno hodně,když bude chtít tak bude rejpat dál,třeba je to jeho terapie a je mě ho líto.Ono se dobře rádí reagovat nebo nereagovat spíš záleží do kterého a komu se trefí do citlivého místa.Jsem jenom ráda že snažíte pročistit atmosféro a to není nis proti Lázovi ani Alče.
Prostě co člověk to názor.

Lazárku asi tě zklamu ale na mou adresu jsou na fejsu přihlášeni tři dědík a Radek každej z nás hraje jinou hru,já zas nejsem tak pracovitá,hezkej den a šetři se.

Alča (Po, 24. 1. 2011 - 09:01)

Tahle diskuze už je jen o tom,jak zdevastovat ty co jsou nepoddajní.Buďte tak laskavi a VYSRTE SE NA MNĚ,já jsem pro fér jednání jiní pro falešné kamarádství.
Buďte ta laskaví a už moje jméno na této diskuzi nepoužívejte.Děkuji.

LAZAR (Po, 24. 1. 2011 - 09:01)

Ahoj pepinky pepináři máme...Ahoj-ahoj...ZDENO byl jsem na farmě a ty už makáš...doufám že tam neděláte se SVĚTLUŠKOU nějakou levotu nebo černotu?:-)) Vy jste tam do noci a ráno už tam strašíte,což je dost podezřelý nehledě na to že se obě pak klepete....stojí to za ty nervy?:-( Já jsem s tím fláknul,protože to je horši jak na burze tam figurujou všechy měny a už se mi dostaly do ruky i falza...no krimi dnes bují všude a to nevohlídáš....ten sníh mě taky votrávil ani jsem se nemohl dostat do té moji boudy musel bych to vodházet a bere mě "houser".;jsem se na to vy...l,pak tam mrknu protože čekám,že nějaký chmatáci to budou muset vodházet ale já tam nic nemám ...no vidle-lopatu a něco erteplí pro ty jsem právě šel ale už jsou namrzlý-sladký-vyklíčený akorát na cmundu...chce to víc česneku a majoránky!:-))))))))))))))))))) ZDENO tak se se SVĚTLUŠKOU opatrujte a taky se oblečte ...i když tu klepotici moc ze zimy asi nemáte....ale MATÝSEK je proti vám nabalenej...sem koukal že má na tom "kvádru"kapsy že von tam nosí prachy na šmeldu?:-)))) To je od vás hodně mazaný!:-)))))))))))))))))))))))))))

SILVA (Po, 24. 1. 2011 - 08:01)

TAK TAKHLE BYCH TO NAPSALA.PRO OŽIVENÍ POSÍLÁM ZNOVU.
zuzka

Já už nechápu vůbec nic. Takže pomalu se i od našich "souputníků" dozvíme, že vlastně my tři zde narušujeme již poklidnou atmosféru!!! No fajn. Hlavně, že jsme tady byly dávno před vámi a když jste přišly, tak jsme vás přátelsky přijaly a snažily se pomoci. A ALČO mě zvlášť zarazila tvá včerejší hláška, že jsme si diskuzi rozbily tím, že jsme reagovaly...což jsme neměly dělat. Ale když toto radila SILVA, tak jsi jí dost tvrdě odbyla s tím, že ti nikdo nebude předepisovat s kým se můžeš bavit a s kým ne, že jde o jakési estébácké praktiky. A jestli přijde Alešovi, něžnému to stvoření, jenž by rád muchloval labutě,))))))))))))))))že diskuze tím, že sem téměř nepřispíváme a zredukovala se prakticky na dialog Alči s Lazarem získala vysokou úroveň)))) no tak to tedy smekám klobouk před jeho intelektem.))))))))))))))))))))
ÍLÁM ZNOVU.

TAKY SMEKÁM PŘED JEHO"INTELEKTEM":-))čímž nechci opravdu říct, že by zbylí přispívající byli blbci, to opravdu né!!!

Zuzko, ušlo mi, že by ráda muchloval labutě:-))Já vím jen o tom, že cikány:-))

Silva (Po, 24. 1. 2011 - 08:01)

Zuziku a spol,tak jsem se do té internetové kavárny vůbec nedostala. Mladí přijeli z hor, snacha nakřápaná, tak jsme měli malou prďolu.Počítač pořád nemám,ještě není sestavený a s manželem jsme se ,kvůli tomu,už i chytli chytli:-))Zdá se mi, že je málo uhání:-))Na straně druhé, jsem postřehla jednu věc,že teď je to týden, co nechodím na PC a je mi od soboty neskonale příjemněji. Tak nevím, jestli je to tím, že nemám tak zatuhlé svaly za krkem, nebo ten počítač člověka nějak "vycucává" nebo je to náhoda.Samozřejmě se mi moc stýská po kámoškách ale už si jaksi začínám odvykat ze své "závislosti":-))

Vidím, že je tady opět živo ale to je v pořádku, je potřeba si vše zcela otevřeně, na rovinu vyříkat.To mám ráda. I když mám pocit, že tady už to nikdy nebude jako dřív.Já sama už to tak cítím, protože tady to mletí prověřilo přátelství nás všech a člověk je v obraze s kým si vlastně psal, komu se svěřoval ze svých pocitů, ze svých trablů,pokecal o rodině a o své nemoci.Takže jsem si udělala jasno o charakteru každého.

Nestačila jsem si to v klidu přečíst, jen jsem prolétla, dnes musím hodně pracovat, takže jak bude chvilka, tak si to vše přečtu a napíši.
I když vlastně, za mě to vše vyjádřila do písmene Zuzka, ve všech svých příspěvcích, pod které se podepisuji.
Zvlášť ten, kde píše,že když jsem navrhovala nereagovat na rejpání Aleše a spol,tak jsem byla označená že mám STB praktiky a dávám lidi na index nebo tak nějak.A myslela jsem to dobře,ještě to tady vše mohlo existovat,tak jak napsala Lucka.

Lazare, není malér že Aleš chodil kecat "s Lolitkami". "Malér"vznikl tak , že když jsem tam napsala svůj názor, tak mě nevybíravě a urážlivě ,vykázal z diskuse,ač je velký vyznavač svobody názorů na diskusích((((((((((((((((((((((A když jsem mu pak oplatila stejným, když přišel na tu naši,tak to neunesl a v hlavě mu uzrál nápad to tady vše zničit.A protože celý svůj život zakládá jen na počítači,tak dobře věděl , jak na to pan Hyde(((((((((No a my jsme mu to sežrali. respektive někteří z nás(

Takže pozdrav všem a třeba už dnes ......:-))))))

zdena (Po, 24. 1. 2011 - 08:01)

Ahoj pepinky pepináři máme tu zase sněhovou nadílku tak hezkej den at nás ta pepka nezlobí.
U mě nic moc,klepáto asi tou změnou,ale bude určitě líp.
Vzhůru do nového týdne a nedejte se.

LAZAR (Ne, 23. 1. 2011 - 22:01)

Lazáro :-,tentokrát jsi...LUCKO...Lucipéro...to by byla nekonečná debata...vždy se něco najde,"když se hledá"to bylo ALEŠI vytknuto...možno .dohledat,mi je jasně že v zlobě a pak už je to ping-pong ...:-)) A malér je že chodí kecat s lolitkama a jako by to nestačilo,jěště by se chtěl mazlit s LABUTĚMA...:-))))))))))))))))))))) To si může dovolit SVĚTLUŠKA s MATÝSKEM nebo ČUBINOU..:-))))))))))))))))) Mám dobrý jištění/zem-nulák/bleskosvod -takže se mě hlášky :ZUZKY nechytají ....ani nepátrám jak to myslela.;to nechám na ní! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Reklama

Přidat komentář