Reklama

PANICKÁ PORUCHA 12 ( a vše okolo ní)

zdena (Ne, 23. 1. 2011 - 21:01)

LÁZO to je fajn žes napsal,chtěla jsem napsat že tu chybí tvůj nadhled s Alčou jste se prima doplnovali,byla radost vás číst.
Ditul já vím ,nevěsta učí tak deně chodí povyprávět.
Luci já vím že to tady v poslední době ,spíš ve starém roce bylo dost často až nechutný,ale lidičky mají trápení a pepinu stejně a o tom to tu je.
TAKŽE AT ŽIJE 13 LAZARET.

Lucka (Ne, 23. 1. 2011 - 21:01)

Lazáro :-,tentokrát jsi vedle jak ta jedle!!!myslím,že tady nikdy nikomu nevadilo jsi-li vlastníkem PP či ne ale šlo jen o to,jak ses prezentoval...pan A. mně i holkám byl určitě ze začátku i sympatický,už proto,že do našeho "slepičince" mužský prvek jistě pasuje!!!! :-),zrovna jako ty...jenže pak se začala projevovat jeho pravá diagnoza(jakási rozdvojennost) a dovedl z čistého nebe tak hnusně tnout do živého,že jen málo kdo to uměl nebo spíš chtěl přejít!!!!
tebe a Alči se dotkla Zuzčina poznámka o úrovni zdejší diskuze(okamžitě taky Zuzku tady někdo za to sejmul!!!)ale když jen trochu přitlačíš(a ty narozdíl od některých to umíš),určitě pochopíš jak to bylo myšleno....jistě to nebylo nic proti vám dvěma !!!!
o sprostých slovech napsaných či vyslovených versus hnusnýmu a podrazáckýmu jednání,i když skrytému v hezkých slovech jsme si tady už taky povídali.......vid?

LAZAR (Ne, 23. 1. 2011 - 20:01)

Zdeni,už to tady ani moc...Čágo-bago....čumím,že je tu výživné čtení a nemusíme zde s ALČOU psát dialog o hovadinách....vždy je dobré když se k určitému tématu vyjadřuji "zasvěcenci":-)což bylo zmíněno o ALEŠI, že vlastně"NEVLASTNÍ" PP a tím nemá k zdejšímu tématu správný postoj/ale na múj zdrav.stav to nemá vliv!!/:-))))))) Daleko víc na mne púsobí negativně "zasvěcenci"co se dohadují...cože je to za sprostou ženskou ta LUCKA alias LUCIPÉRO...:-)))))))))))))))))))))) m.j.to považuji za "skvělý fór"neboť při každém vstupu na zdejší PLODNOU diskusi pokud nejsou MIMO...se mohou přesvědčit -že právě ONA jí i PP-11 ZALOŽILA..:-)) I Když PP NEMÁ...:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ale nikomu už to tak moc nevadilo...ANI MNĚ! :-))) Tímto bych r?d upozornil na zdejši propastné nedostatky a v zajmu zachování kvalitní diskuse....včetně potenc.nových pacoušů....budu nucen založit novou PP-13 sám a to také proto,že mám na 13 klikoše!:-)) Pevně věřím -že jako LAZAR zde bude vytvořeno kvalitní zázemí pro všechy lazary/ky....a ne pro rozhádan? "báby":-))) Jinak dík ALČE za spolupráci...pořád lepší psát o h...ě ale slušně....než VĚCNĚ....ALE SPROSTĚ....Též zdravím PETRU.....starou harcovnici :-)))))))))))))))) Děcka....dobrüúůűuu*****hvězdnou :-))

Lucka (Ne, 23. 1. 2011 - 19:01)

ahooj Dituš,tady odpoledne taky nádherně sněžilo,já mám dnes cíleně válecí a odpočinkový den ..a už mě bolí za krkem,tobě tu školu nezávidím a je sranda,jak člověk prost dětí ani neví,že nějaké vysvědčení je na obzoru..tak se drž,holka

Dituša (Ne, 23. 1. 2011 - 19:01)

Luc i péra?:-)))ahojLucíku...jak je u vás,blaze?tady sněžilo,drobně,pak kusy,jak rozsypaý peřiy.a ted to klouže až hrůza.
Zítra nám zas začíná rachota,co...jejda, to ude ted o výdrž před výzem..neáte představu,jak děcka jsou oprsklá,jak neustále buší na dveře sborovny a kabinetů a ukecávají známky a honí se za přezkoušením na poslední chvíli...
Denisu si moc nevybauju,ale zdravím, snad tě nepřízen osudu už nebude provázet,je to celý samý svinstvo,vydržat

Lucka (Ne, 23. 1. 2011 - 19:01)

Lucka-Lucipera...jedna osoba

Lucka (Ne, 23. 1. 2011 - 19:01)

Deniso,já si tě nepamatuju ale dobře že se sem zase vrací téma týhle diskuze!!
tak vidíš...nakonec co je tedy lepší být sama nebo někoho mít a když se to nepodaří,propadnout se ještě víc?? no.snad už je ti líp a nemocnice ti pomohla..
napiš víc....
Jitka B. sem už pokud vím nechodí..

Dituša (Ne, 23. 1. 2011 - 18:01)

brr, to se nedá číst,holky,dyt ani není co,máme na víc, kašlete na to

Lucipera (Ne, 23. 1. 2011 - 18:01)

Zdeni,už to tady ani moc ráda nemám ale je fakt hodně důležité sem psát v klidu a pokoji,aby se chudáci nováčci panikářský měli čeho zachytit...bohužel se to tady zvrtlo!!no

já sama jsem vyděšenec nebyla když jsem tyto stránky našla,protože jsem v té době byla už dlouhá léta bez paniky(agora mi skočí na záda jen velmi zlehka dodnes ale já už se s ní nebavím.... :-),přesto jsem byla jak v Jiříkově vidění,že moje zkušenosti a poznatky někoho zajímají,v běžném životě jsem o tom nikomu neříkala.... a hlavně jsem si ověřila,že jsem tehdy opravdu prožívala regulerní nemoc a nebyla jsem jen nervní slaboch a co nejvíc...našla jsem tu bezvadný lidi,o kterých směle napíšu,že jsou to moje kamarádky navždycky :-)!!

Denisa (Ne, 23. 1. 2011 - 18:01)

ahoj, je to dávno, co jsem tu psávala. Ale život mi připravil pár těžkých zkoušek, které jsem musela řešit a tak mi nezbývalo moc času na psaní. Co Jitka B.? Už má nějakou lásku? Vzpomínám si na ni dobře, protože jsme na tom byly obě stejně. I věk, i nezaměstnanost a neschopnost najít si chlapa. Já jsem si ho našla, ale po 2 letech mě opustil a deprese z rozchodu, mě panickou poruchu ještě prohloubily natolik, že jsem musela být v nemocnici.

zdena (Ne, 23. 1. 2011 - 18:01)

LUCI KUK to je hezkej začátek cO????

zdena (Ne, 23. 1. 2011 - 18:01)

Ahojky Luci,Terezko neboj ,budem tady hlavně proto že to máme rádi a rádi pomůžem těm co to chtějí,Pepina je nezničitelná a někdy smutná,ale nebojíme se jí.

zdena (Ne, 23. 1. 2011 - 18:01)

Bez komentáře !!!!

........ (Ne, 23. 1. 2011 - 17:01)

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Terča (Ne, 23. 1. 2011 - 17:01)

MAGOR magorem zůstane,to je pravda ale nesahají vám ani po paty,ubožáci a závistivci,nic jinýho to není a lidský odpad,venku na veřejnosi proplouvají jako šedé myši a tady budou anonymně machrovat,jen se jim sméju jak jsou ubozí,ty neljepší holky co, tady byly ,už jsou pryč ,tak se budou nudit ti idioti..tak jim patří

Lucka (Ne, 23. 1. 2011 - 16:01)

Zdeni,nereaguj na ty magory,prosím :-)

A (Ne, 23. 1. 2011 - 16:01)

á patolízal už se zde objevil,že Zdeno.

A (Ne, 23. 1. 2011 - 16:01)

provokatérka jsi ty.Kde jsi byla tak dlouho,že jsi se tady opět po dlouhé době objevila?To se týká lucky.

zdena (Ne, 23. 1. 2011 - 16:01)

Lucinko ,mluvíš mě z duše na to samé jsem se chtěla Petry zeptat,jak se něco šustne hned je tu a moralizuje,určitě tu má možnost se realizovat.
Ano jsme si blíž tím že o sobě víc víme i když já jsem se přifařila před rokem.
Většinou si tyhle stránky vyhledám když mám potřebu pochopení a rady.

Lucka (Ne, 23. 1. 2011 - 15:01)

děkuji Petro,to víš že tady nemusíš nic zveřejnovat..tak já se holek zeptám jestli tě znají,když sem chodíš už tolik let,taková Evikr,Dášenda atd si tě jistě pamatují...já myslela že jsi nějaká provokatěrka,víš?

Reklama

Přidat komentář