Reklama

PANICKÁ PORUCHA 12 ( a vše okolo ní)

Beata (St, 22. 9. 2010 - 11:09)

to si pši že to BUDE LEPŠÍ A JEŠTĚ LEPŠÍ....bude a věř tomu,vždyt já nemohla ani do sprchy jak jsem sa bála,dokonce jsem se i bála někdy najíst že se zalknu,jít přez práh bytu nebo na balkon..skoro nemožné a když ano tak uplně mimo jsem byla a vyklepaná až mě bolely svaly jak jsem byla sevřená,dokázala jsem se jen plazit na záchod a to bylo taky děsně namáhavé a ted??mám AD a dokážu s nějakým menším zaváhání i dřív pro mě nemožné...POMŮŽOU TI,BUDEŠ V POŘÁDKU A BUDE TO JEN A JEN LEPŠÍ,už se dokážu radovat,smát,brečet..prostě žít a ty budeš taky,,,budeš,,,,nebooooj LILY

Lily: (St, 22. 9. 2010 - 11:09)

jste moc hodné

nejvíc mě trápí to odcizení, že mě nic netěší, ať udělám cokoliv. Musím se jen nutit a to je dost vysilující. Nemůžu číst myslím knihy, koukat na televizi. Myslíte, že až AD zaberou bude to o něco lepší? Já vím, že spousty myšlenek jsem se nemohla zbavit ani tak, ta hlava mi jela pořád, proto potřebuji terapie, abych se zbavila obsedantních a nutkavých myšlenek. Měl jste je někdo taky?

Beata (St, 22. 9. 2010 - 11:09)

rozumím LILY a chápu,když jsem byla ve stvau jako jsi tak tak jsem toho taky moc nezvládala,nešlo to,bála jsem se i krájet maso že se omylem říznu jak jsem to nebyla já,je mi tě moc líto,na zbláznění jak píše GÁBČA ale věř že je to jen přechodné,přejde to,mě to taky přešlo a ani nevím jak,taky jsem myslela že už nikdy nebudu normální a jsem,taky budeš..jen to vydrž..já si pamatuju že jsem dokázala celý den tupě zírat nebo zase naopak pobíhat po bytě jak potrefená veverka ale postupem se to uklidnilo jen na sebe nebud nazlobená,nemůže za to,je to prostě nemoc,je fajn že máš o koho se opřít..myslím rodinu
mám tři mládata,dceru 16LET,syna 11LET a dalšího syna 7let...

mmco ti držím palce at je fakt den odedne lepší a bude,neboj se,zase budeš ta spokojená zdavá holka...

betty (St, 22. 9. 2010 - 11:09)

NELI, vysavac je napad dobry,ale mi psi jsou na nej taky alergicti:))

LILY,je to jeste brzy,ale uvidis za par dni zmenu k lepsimu.Prinut tvuj mozek k necemu pozitivnimu-zkus nahlas zpivat cokoliv-nut se,to taky pomaha.

Jak pise BEA,co delas pres den?Jsi doma?

Zkus-prinut se-naprogramovat si den-jaky byl se ti libil,aniz bys to pak musela dodrzet-napis si na kus papiru,co by se ti libilo dnes delat a na druhou stranu co te trapi.Bud ti to pomuze trochu od uzkosti a nebo ta druha stranka(co te trapi)ti pomuze uvolnit emoce.Za pokus to stoji,ne?

Drzim pesti:)

Lily: (St, 22. 9. 2010 - 11:09)

v tomhle začátku to zatím není nic, když jdu na procházku, tak jako bych to nebyla já, jak jsi psala, v jiném světě, dívat se na televizi nezvládám, nic mě kvůli tomu odcizení nerozptýlí, psychiatr psal, že to nasazení může derealizace zvýraznit, ale psal, že by to mělo být přechodné, ale nesmím si jich všímat a rozebírat je. Dneska je mi opravdu smutno, za ten podělanej život. Jak píšete Vy, nenám proč bych se měla trápit, mám fajn přítele, mamku, která se mi snaží pomoci, sestru, která mě hodiny poslouchá, ač sama má potíží dost a přesto jsem takhle kiksla. Lidi mají horší problémy a ustojí to a já ne. I když strach se je něco co mi bylo chlebem od mala. Já nevím.
Jinak s tou boreliozou mi budou dělat 3.tí testy za 3 týdny jak to Silvi zjistily Tobě?

Beat: kolik máš vlastně dětí? A jak staré?

Gábina (St, 22. 9. 2010 - 11:09)

Ahoj holky moje.
Beatko ještě mě to drží,protože teď mě to nutí na to myslet.Jinak se pořádně o víkendu odreaguj,fakt ti to prospívá.
Světlanko a tebe to bolí pořád nebo tě to chytne jen někdy.
Lily já ty derealizace párkrát měla a to je něco strašnýho.Stalo se mi to když jsem se dlouhodobě něčeho moc bála a pak už to jen v hlavě přeluplo a myslela jsem že se zblázním.Povolilo mě to když jsem se uvolnila a trošku si zdřímla.Tady v tom jseš fakt chuďátko,to máš pořád nebo jak?

Beata (St, 22. 9. 2010 - 11:09)

nebo jinak,LILY...jak trávíš den??ted,když je ti špatně????

Beata (St, 22. 9. 2010 - 11:09)

ahoj LILY,já nemám poci že by mi AD nějak vzaly emoce nebo tak něco ale na začátku,když jsem je brala tak ano ale jak se to ustálilo tak funguju emočně uplně normálně,u nás je veliký problém a důvod hodně těch nepříjemných stavů že se moc pozorujeme,řešíme každý prd a hrozně se potom bojíme,jiné zdravé lidi toto vůbec neřeší ale já to vidím i na sobě,taky pořád někde v hlouby sebe řeším aniž bych měla důvod...jak mi asi bude..nebude se mi motat hlava...zvládnu jít na koupit..atd.atd..je to moc špatně ale prostě to tak už je a těžko se toho zbavuje....první takové ranní myšlenky jsou že se moc hlídáme a moc řešíme ale jak píšu,těžko se toho člověk zbavuje,já vím ale nějaké rozptýlení nebo něco co by tě dokázalo rozveselit nebo malinko zvednout náladu???nenapadá tě něco???

Nela (St, 22. 9. 2010 - 11:09)

Betty taky mne napadlo psa vysát,ale Mia je nepřítel vysavače :-))))

Beata (St, 22. 9. 2010 - 11:09)

Neli já taky skoro denně vysávám,lepí se ty chlupi na ponožky a potom to mají děcka až v postely,já mám na něj jen ten gumový vyčesávač,Ralf je celkem malej ale chlupů někdy opravdu dost,ale s tím se počítalo,jestli mají děcka dělat brajgl nebo pes,to už je jedno

SVĚTLANKO já veřím že jsi a budeš v pořádku,taky mám na krku uzlinky a honili mě kde kam a potom nějak přestali jen kdyby mě nějak bolely nebo se zvětšily tak mám přijít,i teplotu mám pořád už asi pět let a někdy mě to hodně unavuje ale závěr doktorů....JE TO OD NERVŮ.PROSTĚ PSYCHIKA tak už to neřeším jen se víc potím nebo naopak mám často zimnice a někdy jsem víc unavená ale pořád věřím že to bude jednou uplně dobré

Lily: (St, 22. 9. 2010 - 11:09)

Dobré dopoledne všem,

tak zatím je každý den boj. Potřebovala bych brečet, ale to nejde. Pořád úzkost:-(
Já mám na jednu stranu pocit, že ad sice pomáhají, ale zase mě v něčem blokují, nemáte to taky. Vlastně to zčásti psala Zdenka. Jako by mi okrouhaly emoce. Teď jsem tedy zatím jen ve stavu úzkostí, po ránu se nadavuju, jak je mi úzko, ach jo. No a ten úplněk, to je taky asi co mi přitěžuje. A uvnitř sebe mrtvo. Beru teprve 7 den.

Světlana (St, 22. 9. 2010 - 11:09)

Jenže on je právě krásnej,že má to háro dělám mu culíčka .No ale cucky nejdou rozčesat.Vždycky mu to ustřihnu ,ale to pak nevypadá hezky

Světlana (St, 22. 9. 2010 - 11:09)

Betty můj pejsek ma zase vlasy a dělaj se mu cucky a to jsem nakoupila plno na rozčesáváni.Budu ho muset nechat ostříhat a koupit nákej obleček at mi nezmrzne.

Světlana (St, 22. 9. 2010 - 11:09)

Ale zase si říkám ,že kdybych měla tu hnusnou nemoc tak budu hubnout a ne tloustnout.Ahoj Bettinko

betty (St, 22. 9. 2010 - 11:09)

NELUS diky. Ja jich mam vic druhu tech kartacu, ale jelikoz obcas, nekdo neco vymysli "chytreho", tak me napadlo,zda o tom nekdo nevi:)

Ja jsem taky otrok:(...psich chlupu:)

Světlana (St, 22. 9. 2010 - 10:09)

Já vim děvčátka ,ale v tom krku už to mám dlouho jen jsem si na to trochu zvykla.Byla jsem na krčnim a na ultrazvuku a tam mi našel uzliny tři na levé straně.Prý možná od zánětu ,a ,že se to musí hlídat.Na krčnim mi řekl ,že to může být i od zad.Ale dal mi ATB a ,že pak půjdu zas na Ultrazvuk.3la jsem a byl tam jinej doktor ani se nepodíval do zpravy a řekl ,že už chodit nemusim a já mlčela neřekla jsem ,že jsem měla jít na Ultrazvuk

betty (St, 22. 9. 2010 - 10:09)

ps:VERUS, kam do lazni?My pojedeme s tebou-jen zensky, ju?:))

betty (St, 22. 9. 2010 - 10:09)

HANI1 spala jsi spatne?Mas moznost zdrimnout si po obede?Ja si myslim,ze ty nedospale hodiny bys mela nejak "dohnat" a tim se ti ulevi ve vsech smerech(vidim to na sobe).

BEO:)

SVETLUS neboj, me pred nekolika dny bolel zaludek(po snezeni cesneku-vecer)asi 2dny a vzhledem k tomu,ze netrpim na zaludecni problemy, hadej jaka byla prvni myslenka?:(...no a preslo to samo.

LARUS,ja to s tim stresem mam stejny.Hlavne za hlavou,jakoby se mi neokyslicoval mozek,sevreni,napeti,blee, no a obcas i hrudnik-tlak.Takze ta nase pepina s nama dobre mava:)

Dulezite si uvedomit,ze je to "ona",a ne nic vazneho:)

Hodila jsem do sebe Actimel,4ctverecky cokolady,ceka na me horky zeleny caj a pes venku na cesani:-)

Nela (St, 22. 9. 2010 - 10:09)

Betty Mia ta bílá -ta ještě moc nepelichá,ale to začne co nevidět a Nika -zrzečka ta zase těch chlupů nemá moc. Řeším to tak,že stále vysávám /někdy i dnně/ a kartáčuji 1 týdně .Hřeben mám dle rady prodavačky ,hustší,takové drátky . Nikdy jsem nechtěla psa v bytě a tak jsm se nechala zlomit a jsem otrokem psích chlupů :-((

Beatko křením se na celé kolo ,dobré vtipy :-))))))

Verčo lázně ,jéééééé to byla paráda,už bych jela zase ! Pořádně si to užij a načerpej nové síly !

Lara (St, 22. 9. 2010 - 10:09)

GÁBI, SVĚTLI, mě u srdce rozbolí vždycky ze stresu. A hnes automaticky mi tam vyletí ruka a držím se za srdce jak blbec. Kolegyně už vždycky pozná, která bije, jak se držím za srdce, jsem s nervama v háji a řeším nějaký problém. Jakmile stres odezní, samo sevření povolí. Někdy se mi to naopak svírá zase za krkem a do hlavy. Ještě jsem nevypozorovala, proč jednou u srdce, jindy v hlavě. Každopádně když to dlouho nepovoluje a já se začnu děsit infarktem nebo mrtvicí, dám si lexaurin a je po trápení. Jinak problémy se zablokovanou páteří mám také. V práci se natahám těžkého. Ale to mě bolí jinak.
Oběd se dovařuje, pojím a hola hola, odpolední volá. Pá

Reklama

Přidat komentář