Reklama

Zánět močového měchýře

Marcela (Ne, 29. 10. 2006 - 16:10)

také se mně to ojevilo v létě při největších parnech,ale před 4 lety od té doby mně to pořád zlobí.Vrací se mně to 5 krát do roka.Vyskoušela jsem všechno co mně kdo řekl,ale nejučinnější je pít pít a pít.

Elli (Ne, 29. 10. 2006 - 14:10)

Ahojky, koukám že nás není málo kdo má problémy z močovým měchýřem. Mě se to objevilo letos v létě a od té doby se mi toho nedaří zbavit. Ted mi potíže i přes antibiotikama přetrvávají 2 mesíc. Mám prý zpoustu bakterii,ale jak je očividné ty antibiotaka mi na to moc nepomáhají.Když mám pořád pocit nutkání na čurání. Nemá někdo radu? Díky moc..Elli

Mirka (Čt, 26. 10. 2006 - 15:10)

cenově dostupný všem.Wobenzym je čajíček,urovaxom pomůže na chvíli.Na každého to může působit jinak všechno.Ještě k lichořeřišnici přidat super laktobacilus.Zánět močového měchýře je většinou z porušené střevní mikroflory,omezit sladkosti a bílou mouku je nutné,také káva,alkohol,ostré jídlo dráždí sliznice.

Mirka (Čt, 26. 10. 2006 - 15:10)

zkuste lichořeřišnici,od www.r-web.cz/nadeje je to přírodní antibiotikum dobře osvědčené,je na hodně bakterií,zkuste pomůže

lenka (Út, 24. 10. 2006 - 09:10)

Wobenzym na zánět MM nepomůže, jsou to vyhozené peníze.

Návštěvník (Út, 24. 10. 2006 - 09:10)

Janico, na to nutkání na močení zkus čaj z vrbovky, u mě to funguje, a to ho piju jednou za den.

Majka (Út, 24. 10. 2006 - 00:10)

Kláro, brala ho moje malá dcera, ale žádný efekt jsem nepozorovala. Spíš jí pomohl Uro-vaxom, ale po měsíci užívání jí začalo po něm bolet bříško (což může být jeden z nežádoucích účinků), tak jsme ho vysadili. Spíš je slyšet velká chvála na produkty s včelím pylem nebo propolisem (třeba D-manosa), což ale my užívat nemohli, protože to děti nesmí. Zkus taky brusinky, malou vysekaly už z několika náběhů na zánět, takže se nakonec obešla bez ATB.

Klara 23 (Po, 23. 10. 2006 - 23:10)

Dobry den, nemate nahodou nekdo zkusenost s lekem Wonenzym na zanet moc. mechyre?

lenka (Po, 23. 10. 2006 - 19:10)

O VESICARE jsem se už zde v minulosti zmiňovala, je to lék na dg. dráždivý močový měchýř, tj. pro léčbu častého močení, kdy není nález zánětu v moči a přesto jsou potíže.
Před několika lety jsem dokonce prošla zkušební studií tohoto léku, trvalo to skoro 2 roky a byla jsem velice spokojená, jenže pak to trvalo asi 2-3 roky, než se tento lék dostal k nám do lékáren.
V období, kdy lék nebyl, tak jsem měla náhradní lék pro děti Mictoneten, také nebyl špatný, ale ovlivňoval moje potíže se srdeční aritmii.
Nyní užívám Vesicare asi tak od jara a jsem ráda, že tento lék je, zatím je pro mne ten nejlepší co jsem kdy měla.
nebála bych se toho, já osobně ho mám od urologa a určitě ho mohou předepisovat jen specialisté.
Jde to drahý lék a rozhodně ho lékaři nepředepisují aby pacientku odbyli.
je to na tobě zda ho vyzkoušíš.
Jen pro srovnání u hormon. antikoncepce je tolik vedlejších účinků, že bychom se mohli položit rovnou do rakve a stejně ji berou kvanta žen.

Nella pro Janic (Po, 23. 10. 2006 - 18:10)

tak jsem si přečetla na internetu o tvém léku podrobnosti Vesicare a nemím slov.Bála bych se ho užívat.A co ti dr. zjistil,že ti ho napsal?Totiž můžeš mít nedoléčený zánět moč.cest a nebo ty kvasinky dělají potíže nucení močit.Měla bys zkusit na gyndě lék Sporanox na polykání a něco na desinfekci moč.cest.Určitě máš nějakou bakterii.Já jsem v minulosti měla něco podobného a byla jsem na nervy!!Nenechej se odbýt takovým preparátem,který nic neřeší a škodí!Také se nenech zmást když ti kultivace výjde na urologii,nebo gyndě negativně,to totiž je problém,protože máme vymlácenou mikrofloru ATB,nebo antimykotika a pod,tak se nic nezobrazí a už by nás nejraději odbyli.Mě dokonce jednou doktorka na gyndě dala na bolestivost podbřišku,léky na warixi,prý to může dělat potíže a přitom jsem měla nedoléčený zánět močových cest.Běž na to přes bylinkáře a uvidíš,že se vyléčíš.Wojnar.cz ahoj Nella

Nella (Po, 23. 10. 2006 - 18:10)

určitě budeš mít nějaké kvasinky,nebo e-koli,aj bakterie v pochvě.Rozumím co myslíš,nucení na močení.Doporučuji ti kapky lichořeřišnice,laktobacilus bifidus a protikvasinkovou dietu.Pokud bys měla zájem o bylinky tak Wojnar.cz .

Janica (Po, 23. 10. 2006 - 16:10)

Máte někdo zkušenosti s lékem VESICARE??? Lékař mi ho předepsal, ale po přečtení příbalového letáku snad ani nemám chuť ho zkoušet. Nemám totiž problém s častým močením, ale s nutkáním na močení, což dle mého jsou dost rozdílné věci. Díky.

Šári (Po, 23. 10. 2006 - 15:10)

Dekuji moc Mery a Nello. Vse vyzkoušim a snad se to zlepsi.

Nella (Po, 23. 10. 2006 - 10:10)

česnek sirový,v kapslích,cibule to jsou nepřátelé parazitů.

Nella (Po, 23. 10. 2006 - 10:10)

šári pravděpodobně máš nějaké bakterie a kvasinky v močových cestách a menzes ti vše zhorší.Nejdříve se zaměř na vložky,nekupuj si parfemované,ani igelity(označení více kapek)na sprchování čistou vodu,nebo laktacid femina,po měsíčkách si zaváděj čípek do pochvy farmalag vaginal,vyhni se sladkostem,denně konzumuj bílý selský jogurt,kapsle laktobacilus bifidus,lichořeřišnicové kapky od Naděje,Aloe vera gelly je dobře fungicidní.

Mery (Ne, 22. 10. 2006 - 19:10)

Sari,proti bakterim je dobry brat preventivne koloidni stribro.Koupis v lekarne a precti si o nem na netu, je bobma!!Na vahu 72kg 6lzicek denne. Nezapomen hodne pit a pokud ho budes brat tak musis+ lactobacilus,a jogurty;-)

Šári (Ne, 22. 10. 2006 - 18:10)

Ahoj já mám ted zánět močovyho mechyre asi trictvrte roku kazdy mesic a trva to vetsinou od menstruace do menstruace. Vetsinou je treba jeden den hrozne silny a druhy den slaby a slaby zustava cely mesic. Nedavno jsem byla u urologa ale ten me poslal na gynekologii ale zatim mi nic nezjistilo. Budu moc rada kdyz mi nekdo poradi jak se tomu vyvarovat a nejlepe se toho uplne zbavim. dekuji predem

věrka (Ne, 22. 10. 2006 - 16:10)

Je tedy možné, že jsem zánět dostala kvůli užívání ATB na angínu?

Martina z knihy (So, 21. 10. 2006 - 09:10)

Klinicky je známo, že léčba potíží moč. ústrojí je často neúspěšná, pokud se přehlížejí i psychologické a emocionální aspekty rpoblému.

Často dělám v zaměstnání či ve vtahu věci, které už bytostně nesnášíme, ale bojíme se cokoli říct. Jsme tím vl. psychicky "znásilňovány". Neschopnost změnit situaci může vést mj. ke sklonům k INFEKCI MOČ. CEST a GYN. ZÁNĚTŮ.

Zdravotní problémy POCHVY a DĚLOŽNÍHO ČÍPKU mají stejnou psych. příčinu.

Onemocnění moč. ústrojů často pociťují i ženy, které jsou PLNÉ ZLOBY na nespravedlivý svět. Když si to přímo neuvědomuje, je problém chronický.

Při častém vyprazdňování moč. měchýře jsou ženy úzkostnější a podrážděnější než ostatní.

I při sexu - pokud se žena miluje, aniž se jí chce, nedochází k řádnému zvlhčení a tím pádem vytváří i půdu pro infekce.

Gynekologické onemocnění často souvisí s neschopností ženy říci slovo NE.

Další příčinou je i pocit VINY, že za něco můžete, že za nic nestojíte atp.

Více v 700-setstránkové knize, kt. stojí pouze přes 200 Kč.

andrea (So, 21. 10. 2006 - 09:10)

Ahojky, chtěla jsem se zeptat, mohla by být příčina zánětů i psychického původu?? Záněty mi začaly v době, kdy jsem se dověděla, že můj přítel, nyní již bývalý mě podvádí. Ne jedna, ne dvě, ale několik... V březnu jsem měla dva záněty po sobě, pak jsme se rozešli, ale v srpnu se mi to vrátilo. Co léčba to antibiotika, v září znova, říjen opět. Od září jsem brala měsíc furantoin, teď mi nasadili léčbu na iminitu. Ještě jsem byla na gynekologii, zda se nejedná o chlamýdie, výsledky budou za týden? Jsem z toho zoufalá a můj nynější přítel, s kterým je všechno super taky. Můžete někdo poardit?? díky

Reklama

Přidat komentář