Reklama

Zánět močového měchýře

Martina (So, 21. 10. 2006 - 09:10)

Evo, přesně tak. Ba naopak to upravuje i velmi nebezpečnou trombofilii viz. kniha ALTERNATIVA ESTROGENU, R. Martinová, nakl. Pragma. Tato pisatelka se zabývala výzkumem ženských hormonů přes 20 let.
Výpisky jsem dala pod Martina H. na www.alter-med.cz v rubrice PŘÍRODNÍ LÉKY 3 články z data 15.11. a jeden článek pod tím z 29.7., tak se mrkni.

Dále sem dám výpisek z jiné knihy o psychických postojích a problémech s moč. cestami, také velmi poučné.

eva (Pá, 20. 10. 2006 - 09:10)

Martino, mám trombofílii a žádné hormony nesmím.Ale přírodní by mělo být něco jiného, ne? Ty by snad neměly vadit?

Martina (Pá, 20. 10. 2006 - 09:10)

Jitko, pokud je Ti ještě hůř, tak léky rozhodně nejez. Také nesnáším některé léky, způsobují mně i noční bolesti břicha apod., a proto je téměř neužívám. Rohodně si kup nebo ojbednej přírodní přímo v lékárně hormony viz. můj předešlý příspěvek a po pár dnech uvidíš. Tam rozhodně nevznikají vedlejší účinky. Jen některé tyto přípravky obsahují včelý produkty, na kt. bývá někdo alergický, ale přírodní hormony PMS je neobsahují.

eva (Pá, 20. 10. 2006 - 09:10)

Ahoj, tak jsem včera prosila o radu já a dnes jsem ráda, že můžu pomoct.
Jitko, já měla troje ATB po sobě, Nolicin jako poslední.Brala jsem ho dní, Gyrablok jsem mělaz gyndy, v úterý jsem ho dobrala a pak se to zase vrátilo a na pohotovosti jsem dostala Nolicin na 10 dní a asi pátý den přestaly bolesti břicha a bylo mě líp.
Jenže teď jsem 10 dní, co jsem ho dobrala a opět mám břicho nafouklé,pocit, že ze mě všechno vypadne ven.Tak nevím.Ale k tomu Nolicinu jsem žádné vedlejší příznaky neměla.Zobu 2x denně acidofilus, brusinky,teď mi kamarádka přinesla zs nějaký sirup na močové cesty.Už jsem se rozhodla, objednám se na gyndu, na urologii už jsem objednaná a začnu kolotoč vyšetření.Přece někdo musí přijít na to, odkud to začíná.Jenže jestli jste někdo z malého města, tak domoct se pořádnýho vyšetření je nad lidský síly.Aspoň u nás.
Pěkný den všem.

jitka (Pá, 20. 10. 2006 - 07:10)

tak jsem včera byla na gynekologii a dostala jsem Nolicin, máte s ním někdo zkušenost? pomůže mi? zatím jsem si vzala dva prášky a mám pocit, že se cítím ještě hůř, tak mě zajímá jestli mám být trpělivá a zabere to nebo co mám vlastně dělat.

eva (Čt, 19. 10. 2006 - 20:10)

Děkuju moc za rady.Jste hodný,že jste tak rychle odpověděly.

Fany (Čt, 19. 10. 2006 - 20:10)

Pro Evu - dávej si velký pozor na braní antibiotik. Řekla bych, že mi silně nabouraly imunitu a teď se z toho nemůžu vyhrabat. Trápí mě problémy s M.M. Momentálně jsem nemocná úplně s něčím jiným, a to zápalem plic. Netrpíš alergií? Všimla jsem si, že spousta holek s problémy s M.M. má nějaké alergie. Já na roztoče a pyly a asi to dost oslabuje imunitu, pak ty potíže s M.M. No, zánět M.M. se naprosto spolehlivě pozná z rozboru moče na přítomnost E.coli. Jestli ji máš, pak máš zánět). Jak Tě vyšetřuje lékař mi přijde dost divné. Rozhodně doporučuju péči urologa a z gynekologickýho hlediska si dávat pozor na kvasinky. Myslím, že to u mě dost souvisí. Jo a snaž se cpát lactobacylama, budeš je mít všechny antibiotiky zničený. Zatím pa

Martina (Čt, 19. 10. 2006 - 14:10)

Hodně se píše v knížkách aleternativní medicíny, že urologické problémy souvisí i s ženskými orgány nebo se střevy.

Ženské orgány se mohou podpořit přírodními bylinnými hormony - tobokami - volně k zakoupení v lékárných např. pod názvem PMS /jako premenstruač. syndrom/, SARAPIS atd. Neodraďte se tím, že je tam napsané užívat při menopauze. Každé ženě hl. po 30. roku věku a mladým nemocným ženám hormonů ubývá a to pak může způsobovat i jiné
nemoci.
Střeva zase podpoříme laktobacily, je dobrý i Actimel.
Rozhodně, pokud se problémy moč. ústrojí neustále opakují, jsou v energetickém nepořádku i jiné orgány.
Nafouknutí břicha způsobuje nedobrá funkce jater a žlučníku. Zkusit udělat jaterní testy, upravit stravu, zjistit, co nejvíc nafukuje jako např. cibule, zelenina, vajíčka, ořechy atd.

eva (Čt, 19. 10. 2006 - 11:10)

Chtěla jsem se zeptat,při zánětech močových cest a měchýře musí být pálení a časté močení?
Já mám od května třetí anibiotika.Vždycky mě začne bolet břicho, jsem hrozně nafouklá.V moči nic moc nenajdou,při vyšetření pohmatem u lékaře nebo na gyndě je stanovena diagnoza zánět močových cest a následně antibiotika.Zajímalo by mě, jaké jste ještě vyšetření museli absolvovat, aby byla správně určena dianoza?Vžtdyť třeba u mě to může být i něco jiného.Ultrazvuk ledvin mám v pořádku.Jsem z toho docela zoufalá, protože jím prášky a vlstně vůbec nevím, jestli je potřebuju.Gyrablok,po jeho dobrání to 4 dnů Nolicin a tak pořád.Nevím, jestli to vzít vylučovací metodou gynekologie, urolog, střeva.Jak byla u vás zjištěna správná diagnoza.Děkuju všem za odpověď.

Jitka (Čt, 19. 10. 2006 - 11:10)

já na trápení s močovým měchýřem trpím asi 5 let. poslední dva roky se mi to objevuje tak 5x do roka, už jsem z toho fakt neštastná. teď jsem brala jako prevenci půl roku Furantion, tak bylo všechno v pořádku, teď je to tři dny co jsem ho dobrala a už je to zase tady ... jestli fakt víte o něčem co pomáhá, tak sem s tím, protože já už nevím ... děkuju předem

aloe"aloe-gel.c (St, 18. 10. 2006 - 21:10)

Změna jídelničku je zcela nezbytná. je nutno z potravy odstarnit nebo alespoň snížit toxické a cizorodné látky, které velmi zatěžují metabolický proces. Je nutno se vyhnout mnohým léčivám a chemickým látkám.Záněty MM jsou často z předešlého používání ATB a třeba i před 10 léty.Informace o vhodných potravinách pro močové cesty najdeme v každé slušné příručce.babičky nám doporučovaly celer, meloun, cukety, borůvky, brusinky ale i lískové ořechy a při zánětech z květinačů rostlinu aloe vera a sladké dřevo v které je lékořice.Je dobré zvýšit dávky B6, B12 a kyseliny listové. O mnohých čajích a jiných záležitostech se toho zde napsalo dosti. Vše je dobré, jen často je to otázkou účinnosti v čase. Obvykle je ale nutná pořádná očista organizmu režimem aspoň na 40 dnů. Způsobu a metod je mnoho. Je to otázka výběru a peněženky....a také informací.

Jana (St, 18. 10. 2006 - 17:10)

Ann,byla jsem na tom stejně Nolicin je agresivní,po dobrání jsem si koupila Urinol a jednou denně jsem si jeden polkl. Týten jsem ho užívala,je to přírodní lék a fakt mi pomohl.Trpím zánětěm často,zvláště v tomto počasí.

Návštěvník (St, 18. 10. 2006 - 16:10)

Silvie, díky za radu. Já jsem si v létě přesličku nasbírala na čaj (prý odvodňuje), ale teď ji použiju na koupel. Teď beru ten Urinal a lichořeřišnicové kapky, piju tu vrbovku a hodně se to zlepšilo - zřejmě to fakt funguje.

Silvie (Út, 17. 10. 2006 - 21:10)

Věrko, a nezapomeň na koupele v přesličce,ta dezinfikuje.A dlouhodobě.Dceři to moc pomohlo.Dříve brala každý měsíc antibiotika,bylo to hrozný.

Bohumil (Pá, 13. 10. 2006 - 22:10)

Táké vím, jak účinně pomoci od tak nepříjemné záležitosti. Chce to trpělivost a důvěru. Individuelně mohu se zájemcem problematiku konzultovat na adrese e-mailu:
bjaeger"tiscali.cz

věrka (Pá, 13. 10. 2006 - 19:10)

ahoj holky, tak už jsem mezi váma i já. Ani nevíte, jak jsem ráda, že na to nejsem sama. Z toho, co tu čtu, zkusím ty lichořeřišnicové kapky, koupila jsem si Urinal, kopřivu, vrbovku, sléz a přesličku. Ach jo, je to fakt nepříjemné, deptá mě ten pohled do záchodové mísy po močení. Mi to začalo právě pár týdnů po užívání antibiotik na angínu, takže bych se chtěla těm antibiotikům vyhnout, ale kdoví, co bude. Tak zatím ahoj a držte se, já se o to taky pokusím.

M:M:P (Čt, 12. 10. 2006 - 12:10)

ahoj všichni kdo trpíte častým zánětem moč.cest.Důvodem je kvasinka torpidní(chronická)na to asi doktoři nestačí,napíšou ATB a je to dokola,ATB vymlátí v pochvě všechno i to dobré co tam patrí,následně se kvasinka znovu objeví,má tam volný vstup,jelikož policejní hlídka laktobacilů zařvala na ATB.Takže prevence je lepší,než léčba,ta se táhne příšerně dlouho.Do pochvy zavádět bílý selský jogurt,pitný režim,brusinky,super laktobacilus od Klasu-má 6miliard prospěšných bakterií,česnek,chlorella,a jídelníček změnit razantně,sladké,kořeněné,mléčné,bélé pečivo,alkohol,káva,mic takového nejíst.Alspoň půl roku.Tělo se musí zregenerovat od všech léků,cukrů,aby začal fungovat imunitní systém a ten se postará a zatočí s útočníkama.Vyhnout se užívání ATB.Chlorella má výborný vliv na obnovu buněk,zlikviduje špatné bu?ky,regeneruje mikrofloru ve střevech,protože odtud jsou ty problémy výtoky,záněty,močák chronický,překyselený trakt a množí se tam bakterie,viry,kvasinky.Chlorella obsahuje růstový faktor CGF-růstový faktor tvoří aminokyseliny,peptidy,glykoproteiny,polyaminy,některé vitamíny a minerální látky.Zjištěné účinky CGF jsou pozoruhodné:podporuje regeneraci kání,dělení a růst buněk,stimuluje vorbu lymfocytů,které zabezpečují obranyschopnost organismu vůči infekcím.Příznivě ovlivňuje tvorbu a složení střevní mikroflory.Je také prokázáno,že organismus zasažený ionizujícím zářením,po aplikaci Chlorella růstového faktoru,rychleji obnovuje tvorbu leukocytů a tím i svoji obranyschopnost.Další informace najdete na www.ceskachlorela.cz A proč to všechno píšu?To je jednoduché,prožila jsem si strašné peklo a proto cítím ze všemi,kdo tím procházejí,je hrozné se podřizovat močovému měchýři,nemoci si v klidu nakoupit,atd.A také sex má být radostný,ale při těhle chronických potížích je to útrpné zvláště po sexu.Nemusíte se stydět,opravdu to tak je.KOho to potká poprvé,že po sexu má močový měchýř bolavý s následným stálým čuráním,nezoufat a vyzkoušet dietu a doplňky.

lenka (Čt, 12. 10. 2006 - 11:10)

Problém se sexem opravdu zhoršuje a právě proto, že moč v MM zahřívá více, probudí to některé bakterie, strsašně důležité je, tak 15 až 30 minut po sexu dojít se vyprázdnit a uvidíte, že to bude lepší.

žaneta (St, 11. 10. 2006 - 22:10)

Taky začínám mít pocit, že to mám ze sexu,a le problém je ten, že chceme miminko a tak musím trpět s močákem!

safira (St, 11. 10. 2006 - 20:10)

holky koukám že vy to máte všechny z prochladnutí.....jenže já to mám ze sexu,což je podle mě ještě tisíckrát horší:(.....holt ne vždycky se podaří doijít si před sexem na WC a téměř vždycky když je to trošku divočejší tak pak nesu následky:(....je to hrůza,když se člověk ani nemůže pořádně uvolnit když očekává co za hrůzu přijde.....ps: kondom to nevyřešil...

Reklama

Přidat komentář