Reklama

Co chce ženatý muž s dětma od milenky?

Jarouš bez eku (St, 6. 2. 2013 - 16:02)

To pozorovatel: špatně si to pochopil, druhou kat. jsem myslel milenku.A koukám jak jsem se do toho zamotal.Ale shrnu situaci - ve třiceti jsem pomalu všechno ztratil kromě peněz, nyní deset let poté sice prašule už nejsou to co bývali, ale manželka,rodina,kamarádi se vrátili a to je správný.Jarda

Jarouš bez eku (St, 6. 2. 2013 - 16:02)

Petře to samé jsem si taky myslel, jenže když jí fízlové odváděli v poutech a ona bulela proč jí nechávám zatknout když bránila svoji čest, tak se to ve mně zlomilo.To co jsi napsal v 16 21 čtu až nyní, asi bych úvahu v 16 22 formuloval jinak, ale i tak si za tím stojím.
Jestli máš Petře doma nějakou zápletku, hoď jí sem.Třeba budu v obraze proč si na můj komentář takhle reagoval.

pozorovatel (St, 6. 2. 2013 - 16:02)

Tím se nechci chlubit, ale...Vdaná žena ze sebe nedělá osobu II.kategorie.

pozorovatel (St, 6. 2. 2013 - 16:02)

Pro Markétu: Nevěra je dost normální věc. Ale vypisují se z ní jen ženy, které to nějak trápí. Takže o té většině spokojených, nebo líných něco napsat vůbec nic nevíš.
Tyto diskuse musíš brát jen jako vzorek těch zklamaných a odkopnutých.
Spokojená milenka nepíše. Proč by měla?

Jarouš bez eku (St, 6. 2. 2013 - 16:02)

Tím se nechci chlubit, ale konstatovat situaci.Prostě ve třiceti jsem myslel že jsem borec a mistr světa a ač ženáč můžu mít bab kolik chci.Jenže to je projev slabocha, který si musí neustále honit ego.Podváděné manželky bojujte a milenky přehodnoťte jestli to má cenu dělat ze sebe osobu druhé kategorie-máte navíc.Jarda

Petr (St, 6. 2. 2013 - 16:02)

Pro Ženu: tak proti té...To se docela ta tvoje stará ztrapnila. To bych doma nechtěl.

Jarouš bez eku (St, 6. 2. 2013 - 16:02)

Pro Ženu: tak proti té potvoře bojujte a klidně z ostra.Klidně jako ve filmu U jezera hrochů, kde Gondíková jako manželka zmlátila nějakou blondýnu jako milenku golfovou holí.Tahnul sem s milenkou asi 4 měsíce, když na plesu kde měla nějaký projev, tak ta moje vyskočila na podium a bokovku tak zmlátila až z toho dostala podmínku.V tu chvíli sem si uvědomil, že ta ženská(manželka) o mě bojuje a já sem slaboch co sklamal.Nakonec ulitý prachy co sem měl pro štětky a na úplatky jsem použil na odpouštěcí dovolenou v karibiku a jsem největší odpůrce nevěry.Máme teť dvě děti, v plánu je třetí a náš vztah je tak daleko, že si vyprávíme jak koho někdo uhání.

Yarda (St, 6. 2. 2013 - 15:02)

ano to je možné , ale...ano, dostávají stovky odpovědí, nebo aspoň desítky. Ale na druhou stranu tam ty inzeráty visí celé měsíce a některé dokonce obsahují texty ukazující na určitou beznaděj... Jedna věc je množství uhazečů, druhá věc jejich kvalita (která je samozřejmě subjektivní). Kromě toho muži zpravidla nevědí, jak dotyčná vypadá, takže jejich zájem se dá považovat za velmi předběžný...
Kdyby to bylo tak jasné tak jednoduché, jak píšete, nedávaly by si ženy inzeráty ;-)

sto (St, 6. 2. 2013 - 14:02)

No tak minimálně při...ano to je možné , ale každá jich najde sto.......nepotřebuje je nějak hledat , nebo prosit.....je to obrovský dav mužů.....

Yarda (St, 6. 2. 2013 - 14:02)

nedává jí nic , kromě...No tak minimálně při pohledu na seznamky to spíš vypadá, že je docela dost "zralých" vdaných žen(tj. nad 40 let), které právě hledají ženaté milence :-)

Žena (St, 6. 2. 2013 - 13:02)

nemohu se ubránit dojmu že poměrně mladé-kolem pětatřiceti-svobodné matce, která jede po mém dobře situovaném manželovi tak vehementně, že na to upozornil anonym ( známe se navzájem, je to moje bývalá známá, i jeho )jde o jeho peníze a přípdné zajištění pro život. zatím k ní každý jezdí tak, že odjede a přijede a do svého věku nic neměla dlouho, jen v řádech týdnů a měsíců. To časem přestane bavit a ta ženská chce pro sebe a své děcko víc-tátu, sponzora...mužíčka, firmu, domov, zázemí. U téhle speciálně mně to intuice praví.

(St, 6. 2. 2013 - 13:02)

Tak,ale diskutuj,dávej...nedává jí nic , kromě sexu , to je dobře vidět na tématech i milenkách jak strádají.....
Oni to oba brát stejně nemohou, protože ženáč těžko shání sex bez nároků a žena najde asi 10 000 lidí, kteří jí to udělají jak bude chtít, takže žena, která hledá pouze sex najde obrovský dav.......ovšem většina těch žen hledá lásku a to je právě divný , proč hledá u zadaného? prootže si to neumí srovnat v hlavě a je jako malé dítě.....nezralá.

Věrka (St, 6. 2. 2013 - 12:02)

Tak,ale diskutuj,dávej dobré rady a nevztekej se.Každý nemusí souhlasit s tím,co tu napíšeš ty.Lidé mají třeba jinou zkušenost,tak jim do toho neustále nepiš,že milenka je k ničemu.Jinak ženáč na milenku nekašle,jen ji nedá všechno,co by chtěla ona sama,on sám má své závazky atd.a ženská je taková citlivější,bere to víc citlivěji,než právě ten muž.Ale u každého je to jinak.Když to oba berou stejně,pak to klapat může.

(St, 6. 2. 2013 - 12:02)

Proč to omílat stále...samozřejmě že z toho nic nemá, na všech diskuzích jen brečí že na ni ženáč kašle, přesně tak , jak tady popisuje manželka......milenky bere jen drobky.

A tohle je téma ženatý milenec, to je nám do toho ty tupče......na tématu se obvykle diskutuje .

Věrka (St, 6. 2. 2013 - 12:02)

Proč to omílat stále dokolečka.Kdo to chce táhnout s milencem,at táhne,kdo nechce,nikdo ho k tomu nenutí.Pokud by z toho milenka nic neměla,tak by si s ním přece nic nezačínala.Tohle je každého soukromá věc.

Jitka (St, 6. 2. 2013 - 12:02)

žena které se milenec...Ale mají...nepiš blbosti, když o tom nic nevíš.

Markéto, (St, 6. 2. 2013 - 11:02)

měla nějakého toho chlapa...s tebou opravdu nehodlám diskutovat.

(St, 6. 2. 2013 - 08:02)

Když jsi ženáče v...žena které se milenec naplno věnuje a platí jí dovolené , pomáhá jí nakupovat není nádoba na semeno........nic z toho milanky na neut nemají , jsou jen díry na výklep.

(St, 6. 2. 2013 - 08:02)

že v tomhle směru jí...ano určitě měl její manžel milenku.......Věrky, protože to tady promítá do jiných žen......Věrko ty jsi zahořklá....

kdybys (St, 6. 2. 2013 - 08:02)

že v tomhle směru jí...měla nějakého toho chlapa do postele tak tady po nocích nešmejdíš
jednou pro vždy na tebe kašlu ty stará škatule.

Reklama

Přidat komentář