Reklama

Spím se dvěma a je to fajn

Macho Boy (Čt, 20. 9. 2007 - 14:09)

To Lída:A co když si časem oblíbí jen jednu z Vás, ta druhá ztloustne( po dítěti např.),přibude ji vrásek, povahově se trochu změní apod., potom taky nebudete jedna na druhou žárlit? Když bude 3 měsíce v kuse spát( a všímat si) jen s tou jednou a ta druhá bude moci jen přihlížet.

MM (Čt, 20. 9. 2007 - 14:09)

Lído, já teda jen koukám... Asi mi to čtení těch šíleností tady ale pomáhá, pokud teda to nejsou všechno vymyšlené kecy, což je dost možné... Ale jelikož od neděle, kdy mi byla oznámena druhá slečna a mě se zbořil náš domeček z karet..., žiju v přesvědčení, že v životě se může stát úplně cokolik, tak proč ne...

Lída (Čt, 20. 9. 2007 - 14:09)

Já na přítele nežárlím i se ráda koukám, když se miluje s druhou holkou. Přitom ho mám strašně ráda. Například mám o něj starost, když někam jede autem. Snažím se mu pomoct, když to potřebuje a tak. To stejné citím k druhé holce. Rozhodně mi nejsou jedno. Právě úplně naopak. Možná, že bych dost žárlila, kdyby nám oběma byl nevěrný. Na to ale rozhodně nemá čas :-)

MM (Čt, 20. 9. 2007 - 14:09)

Zdá se mi to, nebo se opravu Macho Boy v průběhu debaty docela vzdálil ze svých prvotních poměrně radikálních názorů proti "mnohomužství"?

Macho Boy (Čt, 20. 9. 2007 - 14:09)

To: DanielaTam ale to zasemeňování bylo uvedeno jako přídavné jméno s nafukovací pannou, je zajímavé, že si vy kočičky vždy dokážete vytrhnout z kontextu to co vám zrovna vyhovuje, ale jinak super , že se ti to líbí, ještě aby ne!!!A přeju co nejvíce kvalitních zasemeňovačů s plnýma nádržema této vzácné tekutiny, mno tekutiny :-))

MM (Čt, 20. 9. 2007 - 14:09)

Radko, ty vážně máš pocit, že oba tví chlapi mají pro tebe naprosto stejnou váhu a proto si nechceš vybrat? Mě to totiž zajímá z toho pohledu, že můj milý se choval do poslední chvíle, že mě miluje, se vším všudy a pak z hodiny na hodinu odešel, že má jinou a je to silnější než on...

MM (Čt, 20. 9. 2007 - 14:09)

Život ve třech prostě nechápu. Vím, že žárlivost a sebevědomí má nějakou souvislost, ale přece ani s tím největším sebevědomím se žárlivost nemůže úplně ztratit a tím pádem to musí narušovat vztahy, ne? A kdyby teda žárlivost nebyla, neznamená to, že je nám ten druhý vlastně jedno???

Daniela (Čt, 20. 9. 2007 - 14:09)

To: Macho boyMně se taky líbí být zasemeňována. To se snad líbí skoro každé heterosexuální či bisex holce. Klukům se zase asi bude líbit to semenění. Jen si to přiznat. Není to ale jasně to nejdůležitější na světě.

radka (Čt, 20. 9. 2007 - 14:09)

Já chápu, že to idilické není. Ono ani žití v páru není často idilické. Myslím, jen, že to má své plusy a mínusy. Taky i zda je dost příspěvků od lidí, kteří to zažili a mají s tím špatnou zkušenost. Určitě to není styl žití pro všechny nebo pro většinu, což dnes není ani celoživotní žití v jednom páru.Mámě bych to řekla, až kdybychom se rozhodli, že tak budeme žít. Je jasné, že z toho nebude nadšená.r.

Paní B. (Čt, 20. 9. 2007 - 14:09)

Vyznavači soužití v grupáči, nenechte se mýlit,takhle idilicky to nefunguje ani v zemích, kde je to povolené. Radko, vážně se na to zeptej své mámy. Zatím.

radka (Čt, 20. 9. 2007 - 14:09)

Vando, ano je to tak a proto s tím musím něco udělat. Možná je pravda i to s tím vkusem. Sice se to nedobře poslouchá, ale díky.r.

Macho boy (Čt, 20. 9. 2007 - 14:09)

To Lída- Pokud s tím zaseměněním píšeš pravdu, pak v tom případě to už jde, to beru!!Tak vstříc večeru a dalšímu čerstvému, kvalitnímu, samčímu, živelnému, naprosto nekoordinovanému zasemeňování čest :-)))

Yvetta (Čt, 20. 9. 2007 - 14:09)

Holky, neříkejte, že by se vám nelíbilo, kdyby vás obskakovali dva chlapi. Mně by se to líbilo moc, včetně toho sexu, jak popisuje Daniela.

Daniela (Čt, 20. 9. 2007 - 14:09)

Báro, máš pravdu na žárlivost tam prostě nesmí být. Ti lidé si musí věřit a být dostatečně sebevědomí a tolerantní. Já mám dva chlapy, ale myslím, že i s holkou bych si to dovedla představit. Jak to je je to pro mne super a myslím, že i pro kluky to je výborné. Prostě víc lidí o které se můžeme navzájem úplně opřít.

vanda (Čt, 20. 9. 2007 - 14:09)

Radko, ty rozhodně civilizaci nerozbíjíš. To už byla jen taková akademická úvaha.Ty jsi prostě nevěrná holka bez špetky vkusu, na tom není nic relativního :-).

Lída (Čt, 20. 9. 2007 - 14:09)

To: Macho boyMy jsme dvě holky a kluk. A nepřijdu si nijak použitá či zneužitá. A tak jak popisuješ si může připadat i ženská, která žije v páru s nějakým idiotem (třeba pije nebo je hrubý), který o rodinu nemá zájem a jen ji využívá. Bohužel takových je asi mraky. Takže si myslím, že to s životem ve třech nesouvisí. A jinak mám sex ráda, takže zasemeněná jsem taky ráda :-)

Bára (Čt, 20. 9. 2007 - 14:09)

Stejně si to nějak neumím představit v reálu, že spolu žijou tři, ať už je kombinace jakákoliv. Výjimečně je to asi možné, ale obvykle bych čekala, že se tam objeví žárlivost. Sama si neumím představit, že bychom doma s partnerem měli další ženskou. Dva chlapi jsou pro ženskou lepší, nemusí žárlit, to nejspíš zkousne. Tedy pokud oni dva nejsou bi. :-)

radka (Čt, 20. 9. 2007 - 14:09)

Paní B., to chápu a asi máte pravdu. Stejně ale otázkou zůstává kdo je psychicky zdraví jedinec a jestli vůbec existuje. Nechci to vše ale relativizovat. A proto vám dávám za pravdu (i když mně ten kamarád přijde normální, což ale může znamenat, že i já jsem nenormální).r.

Macho boy (Čt, 20. 9. 2007 - 14:09)

To Lída- O.K., mě jen v rozporu s mým nickem příjde docela pro ženskou ponižující tebou a některými dalšími obhájkyněmi preferovaný systém: který chlap z mé " tlupy" si mne odtáhne za vlasy ten si mne taky napíchne na kolíček a trochu mne na něm pohoupe, pak zas bude mít ten( ti) další. Necítíš se někdy jako použitá zasemeněná nafukovací panna?

Paní B. (Čt, 20. 9. 2007 - 13:09)

Radko, jo je v pořádku. V nepořádku je tvůj narušený kamarád, který ti ho tam strčí vzápětí. Normální, psychicky zdravý jedinec o tohle nestojí. Nevím jestli to zcela chápeš, ale asi ne.

Reklama

Přidat komentář