Reklama

Spím se dvěma a je to fajn

radka (St, 19. 9. 2007 - 19:09)

Můj přítel je zvláštní. Možná něco tuší, ale on vždy tvrdí, že je tolerantní a že ví že v sexu je horší než průměr a tak......Nicméně já si myslí, že realita bude jiná. Proto se bojím.r

Návštěvník (St, 19. 9. 2007 - 19:09)

Děvko zkurvená

Jan (St, 19. 9. 2007 - 19:09)

Radko, a to jako Tvůj přítel vůbec nic netuší.Za mnou s tím moje přítelkyně taky přišla a navrhla, že budeme bydlet ve třech. Prvně jsem odmítl a vyhodil ji. Pak jsem to bez ní nemohl vydržet a šel do toho. Vydrželo to šest měsíců a pak to skončilo velikou hádkou (kvůli blbosti). Dnes už má každý někoho jiného. Sex byl dobrý, jinak peklo. Myslím, že tam byla jakási žárlivost. Prostě to jde jen bez ní a s velikou tolerancí a sebedůvěrou.

karel (St, 19. 9. 2007 - 15:09)

Stalo se mi něco podebného. Přítelkyně (22, já 28)mi po roce sdělila, že má milence (28) a že se ho nevzdá. Trvalo to dost dlouho, než jsem se z toho dostal. Od té doby uběhly tři roky. Teď právě spolu začínáme všichni tři bydlet. Zatím to jde. Dokonce se už poznali i naší rodiče. Nejvíc proti byli rodiče toho druhého kluka, dnes už se ale všichni bez problémů schází (oslavy a tak). Rozhodli jsme se, že založíme rodinu, takže přítelkyně vysadila prášky. Druhý kluk má chuť na sex skoro pořád, takže asi má i větší pravděpodobnost. Nicméně bereme to tak, že to bude dítě nás všech. Bude mít dva táty a jednu mámu. Bude se cítit jako v bavlnce.O svatbě neuvažujeme, protože by to situaci jen zkomplikovalo. Spíme také na jedné posteli a sex ve třech máme tak jen jednou za týden. Jinak jen přítelkyně s někým z nás. My kluci jsme hetero, ale vycházíme spolu bezvadně. Ten druhý je hodně vůdcovský tip, takže se o vše stará a rozhoduje a já spíš poslouchám. Vůbec mi to nevadí, spíš mi to vyhovuje. Radko a Lído, moc vám držím palce, ať to klape.

Marcela (St, 19. 9. 2007 - 15:09)

Vy si zase vymýšlíte až to hezký není.

radka (St, 19. 9. 2007 - 15:09)

Do prcinky se mi udělal. Byla jsem z toho úplně v transu. Teď už jsem sex do prcinky naučila i přítele. Je to sice zvláštní a hrozí "nehody", ale já mám vždycky hned orgasmus. Přítel je na to lepší, protože ho má výrazně menšího. S kamarádem je lepší sex do pičky, ale on se zase dokáže hůř ovládat, takže mám právě strach, že brzo otěhotním.r.

Lída (St, 19. 9. 2007 - 15:09)

On je docela sexuálně výkonný, takže kdy na to přijde, tak nás obslouží obě. Spíme všichni tři v jedné posteli. Na sex většinou všichni tři chuť nemají, takže to spíš dělá buď se mnou nebo s druhou. Pěkně jsme si na to zvykli. Když jen tak ležíme, tak se obě k němu přitulíme a povídáme si. Je to velká pohoda. Naštěstí jsme obě docela hezké a podobné (já mám jen mnohem menší prsa), takže si nezávidíme. Prostě se máme všichni rádi, jsme tolerantní a velkorysí. Chlap se musí s námi pěkně otáčet, ale snažíme se mu samozřejmě to ulehčovat.

Klára (St, 19. 9. 2007 - 14:09)

Radko, je to velmi zvláštní to co popisuješ, ale nezávidím Ti to. Jestli na to přítel příjde tak to bude mazec. Jen mi řekni, v té vášni se Ti ten milenec do prcinky i udělal ? Já zažila něco podobnýho s mým stálým přítelem a byl to takový jiný pocit....

Msp (St, 19. 9. 2007 - 14:09)

A pozor! Ženské mají někdy neuvěřitelný postřeh, protože té jedné bylo divné jak to že mám tak slabý výron semene, když jsme to týden spolu nedělali.

Msp (St, 19. 9. 2007 - 14:09)

Na to musí mít člověk náturu, nebo respektive to chce emoční plýtkost. Měl jsem jako student vš známost s dvěma holkama. Večer jsem musel kecat jedné, že mám moc práce abych se mohl druhý den setkat s druhou a říct ji tu samou lež a tak pořád dokola. Po sexu jsem se cítil divně, řekl bych mizerně a musel jsem toho nechat. Rozhodně to není něco na co bych rád vzpomínal.

Jana (St, 19. 9. 2007 - 14:09)

Lído, to myslíš vážně ? Takže to si můžeme představit tak že někdy se manžel nakloní k Tobě a někdy k té druhé... a jak je to potom se sexem, to by mne docela zajímalo.

radka (St, 19. 9. 2007 - 14:09)

Lído,tak nějak bych si to představovala, ale přece jen dvě holky a chlap je víc akceptovatelné než dva muži a žena. Bojím se tlaku okolí. Ja jste to zvládli vy?r.

Lída (St, 19. 9. 2007 - 14:09)

U nás je to podobné, ale naopak. Přítel měl milenku. Ta s ním otěhotněla. Pak mi to řekli. Přítel tvrdil, že mne nechce opustit. Myslela jsem, že to nepřežiji. Probrečela jsem snad měsíce. Přítele moc miluji, ale zase jsem nechtěla připravit dítě o tátu. Nakonec jsme se dohodli a bydlíme všichni tři spolu. Máme malou dcerku o kterou se staráme a teď jsem pro změnu těhotná já. Už to tak trvá dva roky a není problém. Všichni spolu vycházíme perfektně. Partnerské hádky (které v podstatě nejsou)vždy ten třetí umírňuje, takže samé plus. Jen máme trochu větší manželskou postel :-)

Návštěvník (St, 19. 9. 2007 - 13:09)

Na pohlavní choroby zhruba nastejno (u AIDS mnohem větší riziko) a neotěhotníš.

kamila (St, 19. 9. 2007 - 13:09)

Terezo, je to ujetý, ale já něco podobnýho taky zažila a prakticky ještě zažívám. Nemám to sice tak dobře rozjetý, ale je to prima. Hlavně ten sex je supr. Jen až se to oba dozví, tak ......

radka (St, 19. 9. 2007 - 13:09)

Tu první noc jsme se milovali skoro celou. Kamarád je velmi šikovný. Byla to šílená vášeň a já to v té chvíli neřešila. Prostě to bylo něco nového. Navíc jsem si to uvědomila, až když mi ho tam začal dávat. To už jsem se bála, abych se nepokadila, tak jsem to raději nechala na něm. A bylo to fakt moc krásné (i když to ze začátku trochu bolelo). Myslela jsem si, že do zadku bez kondomu je to méně rizikovější než do pičky....r.

Tereza (St, 19. 9. 2007 - 13:09)

Lidi, vám to celý nepřijde ujetý? Spíš něco jako test, jak budou lidi reagovat na takovou kravinu?

Mazec (St, 19. 9. 2007 - 13:09)

Furt jsem toho názoru, že dva kohouti v jednom kurníku nejdou dohromady.Možná by vám to ve trojku ze začátku klapalo, ale řek bych, že spíše ze zvědavosti vás všech jaké by to bylo. Myslím, že ale budoucnost takový vztah nemá. Je to těžké rozhodování, ale nechtěj po nikom aby ti někdo řekl jakého partnera si vybrat. Věřím že představa pro tebe to musí být pěkná mít okolo sebe dva muže kteří tě milují, ale o to je větší riziko, že tě oba opustí pro pozdější neshody a konflikty a tím větší pro tebe bude ten pád až zjistíš že budeš sama.Radši jeden stálý partner se kterým máš jistotu než žít ve vztahu který nemá z velké pravděpodobnosti budoucnost.Záleží na tobě, ale také záleží jestli chceš vůbec poradit, nebo jen dostat souhlas, že vše bude OK. Já říkám že NE.

Jana (St, 19. 9. 2007 - 13:09)

Radko a milence si pustila do zadku hned při prvním milování ? Na to už se lidi musejí dobře znát aby do toho šli. Ty si snad musíš k tomu i něco přidávat, těžko se tomu jen tak věří. A to jsi ho pustila do zadku bez kondomu ? To je riziko ne...

radka (St, 19. 9. 2007 - 13:09)

Poznal to, protože jsem ji měla ještě takovou otevřenou a červenou.Nevím, zda by se mi podařilo přesvědčit přítele žít dohromady. Myslím, že kamarád by s tím souhlasil, ale také jsem mu to ještě nenavrhla. Bylo by to super, kdyby to šlo. Největší obavu bych měla, jak to vysvětlit všem rodičům. Prostě tlak okolí proti by byl asi hodně velký a my bychom museli být hodně soudržní, abychom to vydrželi. Spíš je to asi blbost a já to musím nějak rozseknout.r.

Reklama

Přidat komentář