Reklama

PEKARNA U ZLATE MAMY

Protikuřácký zá (St, 31. 5. 2017 - 17:05)

Uvnitř restaurace nekuřáci a většinou ženy, venku na lavičkách kuřáci... Ulítané servírky.
Blízko restaurací či hospod se bude lidem ve městě těžko usínat. I ten kouř z cigaret se jim dostane do bytů, bydlí - li blízko. My nekuřáci jsme totiž na cigaretový smrad velmi citliví. K tomu budeme poslouchat opilce a utěšovat a uspávat probouzející se děti. Protože při horkých letních dnech se při zavřeném okně nedá v bytě vydržet.

A proč né? (St, 31. 5. 2017 - 08:05)

Vzpomínám na dobu, kdy jsem se bála něco obléci, něco udělat, co se "nehodilo" mému věku. Dnes si dám na vlasy svou oblíbenou barvu, obléknu ryfle a zajdu do restaurace. Dnes tam bude čistý vzduch. :-))
Dnes zcela obvyklý jev. Žena v restauraci.
Jen ještě na tu koloběžku nemám odvahu, ale kdo ví... mám přece ještě tolik příležitostí.

odcházejí..... (Út, 30. 5. 2017 - 19:05)

Ve věku 88 let zemřel 29. května Antonín Dvořák III. Vnuk slavného skladatele.
Jeho syn i vnuk nosí také toto slavné jméno....

:-)) (Út, 30. 5. 2017 - 11:05)

„Nejvíc nefér věc v životě je to, jak končí. Život je těžkej. Strávíte jím spoustu času. A co pak za to dostanete? Smrt! To je jako co? Bonus? Myslím, že životní cyklus by měl být pozpátku. Nejprve umřete, abyste to měli z krku. Pak žijete ve stáří doma. Když jste už moc mladí, vykopnou vás z domova, dostanete zlaté hodinky a jdete do práce. Pracujete čtyřicet let, než jste dost mladí na to, abyste si užili svůj pořádnej důchod. To znamená, že berete drogy, chlastáte, chodíte na párty a chystáte se na střední. Pak jdete na základku, stanete se dítětem, hrajete si, nemáte žádné starosti a pak jste malé dítě a vlezete si zpátky do dělohy a posledních devět měsíců si tam jen tak plavete. A celý váš život skončí orgasmem.“

s. (Út, 30. 5. 2017 - 07:05)

http://www.veselestari.cz/

A proč né? (Po, 29. 5. 2017 - 17:05)

Tak jsem nakoukla na paní v Prostřeno. Koloběžka pána kterého jsem viděla byla jiná, měla menší kola. A byla podle mne hezčí. Odvahu teda paní má, ale možná, protože s ní jezdí manžel, má více sebevědomí. Každopádně, proč né, ale já bych tu odvahu neměla. Ani v těch 48 letech, které paní má. Asi žiju jinde a jinak.
No a Prostřeno jsem vypla, protože stačilo prohlášení jednoho účastníka, že bude taktizovat. A poslouchat kecy o tom, že rohlíky mohly být křupavější nemusím.

A proč né? (Po, 29. 5. 2017 - 14:05)

Dopřál jsem si po mnoha a...Tak dnes bude v Prostřeno vařit paní, která jezdí na koloběžce. I když na tento pořad nekoukám, na tu odvážnou paní se podívám.
Břéťo, tak na to musí být nějaký trénink. Jen tak nemůžeš sednout a jet. A byla tam také mezi vámi žena? Já jsem spíše na turistiku, batůžek a kopečky :-)). Výšlapy. V Krkonoších jsem byla kdysi dávno s dětmi. Sjížděli jsme lanovkou do Janských lázních. Hodně pochodili. A bylo tam tehdá hodně dederonů.:-)

Břéťa (Po, 29. 5. 2017 - 11:05)

Břéťo, ta koloběžka byla...Dopřál jsem si po mnoha a mnoha letech tu možnost - na jaře v Krkonoších u Špindlerovy boudy jsme využili půjčovnu koloběžek (polsky hulajnoga) a jeli do Špindlerova mlýna celých těch 9 kilometrů z kopce - parádní jízda! (Ani jsem nechtěl vědět, kolik to stálo.)

A proč né? (Po, 29. 5. 2017 - 11:05)

Břéťo, ta koloběžka byla velká, určitě né pro předškoláka :-) Ale ve velkoměstě jsou tyto věci vnímány jinak. Tam se vidí věcí :-).

Mno... kdybych se prohnala koloběžkou po městě já, určitě bych byla v městských novinách, ne - li na fejsbůku, či někde jinde. :-) ale kurňa, tak ráda bych se projela..:-))

Mno (Po, 29. 5. 2017 - 10:05)

Něco jiného by bylo,kdyby se na té kolobrndě projížděla 60letá paní.To by bylo ťukání a čelo,ale,pán to je prostě frajer:-)

Břéťa (Po, 29. 5. 2017 - 09:05)

Tak tohle byla krásná...U nás jsou dospěláci na koloběžkách (bez valného zájmu veřejnosti) viděni velmi často, protože na nich přijíždějí odpoledne ke škole (školce, družině) vyzvednout děti, těm pak vozidlo předají - zřejmě není výhodné parkovat po celou dobu vyučování někde v budově :-).

A proč né? (Po, 29. 5. 2017 - 07:05)

Tak tohle byla krásná neděle, plná sluníčka a úsměvů. Někdy stačí málo. Stačí vnímat okolí. Třeba kosa, který vás několik metrů doprovází.
Ale jsou i nevídané věci, které mě přinutily k úsměvu i k zamyšlení. Teda nevídané, možná ve větších městech normální.
Po chodníku se proháněl asi 60.ti letý pán na koloběžce. Usmívali se i jiní, kolemdoucí lidé. Nebyl to výsměch, byl to úsměv. Teda, neviděla jsem reakce dětí a pubošů. Ale děti by to braly jinak. Každopádně tento pán si zaslouží můj obdiv.
A zase jsem se zamyslila. Máte někdy nutkání udělat něco, co se vymyká vašemu věku?
Třeba skákat na chodníku panáka? Pustit si hlasitě vaši oblíbenou písničku a zatrsat si? A říkám si a proč né?
Jen nemáme tu odvahu jak tento pán.

s. (Ne, 28. 5. 2017 - 07:05)

Většinou každý máme nějaký koníček. Koníček, který nám přinese radost, uvolnění, zpříjemní nám volnou chvíli a přinese třeba nějaký užitek. Pro nás i pro ostatní. Někdy však koníček hraničí až s nemocí, či posedlosti. Nemusíme chodit daleko....a koníček druhých nás otravuje.
No, nemocný uvažuje jinak.
Jiný se v nemoci stáhne do sebe a druhý ten svůj bol ukazuje jinak. A trpí tím ostatní, kteří jsou mimo dění. A nemůžou mu pomoci. Protože v tomhle si člověk musí pomoci sám. Když nevyhledá lékaře.
Ale to jsem někde jinde. Přeji vám krásnou skoro letní neděli. A hezký den, s úsměvem jen...:-)

s. (So, 27. 5. 2017 - 07:05)

My ženy víme jak využít volný čas. A když je venku deštivo, vymýšlíme. Toto ruličkování, co jsem tady vložila včera, mě teda chytlo. Je to i návod, jak zaměstnat děti. Skvělé nápady, od jednoduchých, po složitější.
Mám ráda, když mi práce pod rukama "roste". Nemohla bych třeba vyšívat, háčkovat záclony...
A jsem zase u vzpomínek.
Měla jsem sousedku a ta háčkovala záclony, háčkovala, škrobila a napínala. Ještě vidím ten napínací dřevěný rám opřený o zeď a ty záclony. Potom se začalo jezdit na nákupy za hranice...:-)Třeba na ty záclony. Dnes se tam třeba jezdí nakupovat zdravější a levnější jídlo.

s. (Pá, 26. 5. 2017 - 17:05)

Kdo si hraje, nezlobí:-).

https://youtu.be/OsccU05qwCU

Seneca (Čt, 25. 5. 2017 - 21:05)

„Lidé jasněji vidí do cizích záležitostí.“

s. (Čt, 25. 5. 2017 - 09:05)

Přeji krásný den....Prostřeno. Tak tohle už dávno není o vaření. Ukázka Kazmy to jen potvrzuje.
Nebezpečné vztahy, Aféry. Podobné reality šou. Sice v nedávném vysílání dílu v Nebezpečných vztazích jsem tápala. Bylo to o tom, jak syn, který opustil děcák, pátral po svých rodičích. Našli matku, která při setkání plakala. Tak nevím, vypadalo to důvěryhodně. Měla svou rodinu a tři děti. Proč ale když už měla rodinu nechala v děcáku své dítě, které si už mohla vyzvednout, mi není jasné.
Jsou situace, kdy řešíme své nelehké životní situace všelijak, ale mě by denně pronásledovaly myšlenky, že to dítě žije a nevidím ho.

sam (St, 24. 5. 2017 - 13:05)

https://www.stream.cz/onemanshow/10017526-odhaleni-nejvetsiho-televizniho-skandalu-v-cesku

? (St, 24. 5. 2017 - 13:05)

Přeji krásný den....Když nám něco v médiích zatají, budiž, ale když z nás dělají blbce, je to sprosté a neomluvitelné. Taky jsem si pustila Kazmu, je třeba víc takových mladých lidí, kteří se nebojí.

Jinak loni jsem si udělala z medvědího česneku pesto, letos jsem to nějak propásla.:-)
Bylinky hodně používám, ale jak u všeho platí, že všeho moc škodí. Takže přiměřeně.
Kdysi mi má lékařka dala radu. Každý nějak ulítneme na nezdravém jídle. Ale třeba takový bůček je třeba rozchodit. Pomůže třeba půlhodinka rychlejší chůze. Vše je o střídmnosti a pohybu. A když nemůžete chodit, hýbejte se, třeba v posteli, protože jak se přestanete hýbat, můžete na té posteli ztuhnout.

odcházejí..... (Út, 23. 5. 2017 - 15:05)

Zemřel Roger Moore, Jomes Bond.

Reklama

Přidat komentář