Reklama

Panická porucha 3

Ája (Pá, 8. 4. 2005 - 10:04)

Ahojte, to tedy nejsou moc příznivé zprávy, já myslela, že chřipková epidemie je už zažehnána.Až mě to děsí..brrrr, tak se poťte přátelé.A.

Romana (Pá, 8. 4. 2005 - 10:04)

Karle m., já jsem se dneska v noci vzbudila se zimnicí, zabalila jsem se do 3 dek, vzala si 2 paraleny.přeju hodně zdraví!!

Karel m (Pá, 8. 4. 2005 - 06:04)

Mám asi pěkný zánět na průduškách. Už musím zajít k doktorovi, bolestí nemůžu spát. Myšlenky na pepku mě z toho docela přešly. Pro Evu R: Hodiny teď bijí ještě smutněji.

Romana (Čt, 7. 4. 2005 - 21:04)

Pajko, ta biologie je zajímavá, to je fakt?

Romana (Čt, 7. 4. 2005 - 21:04)

Teda, to jsou zážitky se zvířátky,taky jsem se u čtení nasmála. Moje druhé dítě taky dostalo neštovice a má od soboty pořád teplotu, kolem 38, není to moc, ale druhý neměl při neštovicích žádnou. Navíc sotva se Tomášek vzpamatoval z neštovic, dostal horečky kolem 40, nešlo mu to vůbec srazit a to papal každých 6 hodin 2 paraleny, měl vlažné koupele a studené obkládky no hrůza, taky zvracel.Dneska jsme konečně srazili teplotu a jak mu otrnulo, nejraději by už zase lítal.Před měsícem a půl jsme měli chřipku a nějak se z toho nemůžeme vzpamatovat, já mám od té doby rýmu a kašel a taky mi není dobře.Měla jsem jít k psychiatričce a musela jsem to odložit.Tak se mějte líp!

Pajka (Čt, 7. 4. 2005 - 17:04)

Evi, kocourek se bude mazlit ještě víc. Právě teď začne být mazílek, který se bude vzorně držet doma :-)Kočky jsou tak hlasité při láskování, protože kocourci mají minidrápky na penisku nasměrované tak, že když končí a pohnou s ním směrem ven z kočičky, tak ji to bolí, takže kvílí na kvadrát, protože je nešťastná, že už je konec a ještě ji to slušně bolí, asi určitě...Tož tak, jen tak trošku biologie...

Bára (Čt, 7. 4. 2005 - 12:04)

ahojte všichni,zdraví ostravačka Barča,dloooouuuuho jsem tu nebyla a nestačím kulivoči :-)mocmoc příspěvků...tak odemně jen ve zkratce:je to všechno v poho(klepu na dřevo),miluju a jsem milována,hrabu se v hlíně a přesazuju,hladím kocoura i setřici Besinku(tímto zdravím Reny a Daisy),usmívám se a vzkvétám:-).... jo a ten žebřík do kurníku jsem už zbourala,štvaly mě ty "kuřince":-)mějte se,pá Barča 27

Pozor! (Čt, 7. 4. 2005 - 12:04)

Karle m, to sou ti nejlepší za 2,5 hoďky přes půl republiky a pak to končí na D1 takhle: 2 autobusy, 2 kamiony a auta v sobě!!!

Eva S. (Čt, 7. 4. 2005 - 12:04)

Ahojte děcka,zdravím vás všechny,včera jsem měla dovolenou,tak jsem se za váma nedostala. Četla jsem si Karlovy zážitky se zvířátky a tak musím přidat ten svůj. Včera jsem byla nechat kastrovat svého téměř ročního kocoura - začal totiž hrozně zlobit,asi na něho přišlo jaro,každou noc si se mnou povídal a byly to takové nějaké šílené zvuky,jak popisuje Karel,no prostě byl hodně ukecaný a navíc začal značkovat po bytě a tak chudák šel.Doufám,že bude v pořádku a bude se chtít se mnou dál mazlit. Jinak kočky venku "když dělají koťátka" umí řvát tak hrozně,že to vypadá,jak kdyby někoho vraždili.Báro - můj tatínek se zotavuje,někdy je mu úplně dobře,někdy trochu hůř,ale vůbec se nešetří,pořád někde lítá a teď jezdí s mam.na zahrádku a makají tam,nedá si říct,tak já už se s ním nerozčiluju,nemá to cenu.

Karel m (Čt, 7. 4. 2005 - 11:04)

Evo R, dík za vysvětlení. Geselmium jsem si koupil pro jistotu, protože jsem po 2 týdnech vysadil neurol. Normálně zabírá perfektně, ale v Praze na veletrhu mě to nějak pořád bralo, tak jsem nevěděl, kolikrát si ho můžu vzít.Mimochodem, včera jsem udělal rekord,Praha-Rožnov 2 hodiny 45 minut.

Karel m (Čt, 7. 4. 2005 - 11:04)

Pajko, přepošli mi tu dietku prosím,moja druhá polovička ji chce vyzkoušet.DíkJá osobně ji ani nepotřebuji, minulé náznaky atak mi přišly vždycky po jídle, tak se mi z jídla dělá tak nějak zle. Natahuje mě. Navíc mám teď chřipku, tak jsem 3 dny nejedl nic.vlastně jednu polívku a jeden rohlík.

Pajka (Čt, 7. 4. 2005 - 02:04)

Myslela jsem, že je jenom kvartální alkoholismus, ale kvartální ataky panické poruchy, ty taky?! :-) Romane, je to trochu hiberó (=trhlé), ale roztomilé a nejpodstatnější, že Tě to tenhle kvartál minulo. Měl bys přejít na pětiletky!!!Holky salám normálně nejím a když už jej předepsali, šla jsem na to podle složení a chuti - mám Karlovu školu :) Takže žádný měkký plný mouky a rovnou jsem investovala do Poličanu, složení měl na pár hustých řádků minipísmenek, chemie nezdravá! ten nechápu, nesedí tam kaloricky ani biologicky hodnotově, je to humus i když se i na něm dá smlsnout, už jsem odvykla... Maso mně chutná nejvíc vařené, ale zase jsem ho přeskočila a nahradila včerejšími vynechanými vejci. Už vidím, jak Lenik ze mě šílí, ale jsem v poho a jedu s váhou dolů, pomalu a líně za dva dny kilo. Ranní ovocný ananas mi vydržel až ke svačině, takže jsem ji přeskočila a šla v poledne na ten salám. Posvačila jsem už vzorně 1/4 l mléka :) Ta dieta se dá, není při ní hlad a tělo se přenastaví na malé časté porce bílkovin nebo vitamínů s minerály bez pečiva a příloh. Tož sa držte!Bajú, jojojoooj, hiberó, brúnoc...

Ježci u Karla (Čt, 7. 4. 2005 - 00:04)

Dup dup dup, zdravíme Romana.

Roman (Čt, 7. 4. 2005 - 00:04)

Ahoj :-)Tak jsem dneska byl trošku na trní, protože mne PP záchvat chytl 6. ledna a předtím 6. října. Je to sice trochu hloupé, ale když jsem si na to vzpomněl, přeci jen jsem trošku znejistěl. Nicméně zatím se nezdá, že by něco přišlo. :-)Jo a včera u fyzioterapeuta jsem pořídil OK, ten zase koukal, jak mám ztuhlé ty svaly kolem krku a ramenou, tak mi nahodil nějaké masážní chvaty a hmaty :-) Cviky na protahování a koupil jsem od něj míček, teda Overball, ten malý, mám ho teď z pola nafouknutý a sedím na něm na křesle. :-) Je to dobré! Kdo to u počítače nemá, doporučuju! Ten cvičitel mi řekl, že když se nenaučím zdravě sedět u PC, pak mi nějaká 10 či 30 minutová cvičení nepomůžou. Což je logické.Karle, Ty tam teda máš veselo! :-))) Nejprve levharti, pak pes, pak kočky... dnes přijdou ježci? :-)

DITA (St, 6. 4. 2005 - 23:04)

Leníiku, došel ti mail s dotazy ohledně diety? Maso kořeníš , jak ho děláš a jak vajíčka-natvrdo, míchaný? Tvaroh netučný nebo je to fuk?

jindra (St, 6. 4. 2005 - 21:04)

Ahoj,tedy Karle, vy máte na Moravě ale divný kočky:-)), to u nás takhle nemluvěj, napiš zase nějakej noční zážitek, úplně jsem se řezala smíchy!!!Pajko, Jonáš tady způsobil pěkný zmatky, ale vysvětlila jsi to dostatečně, i ty výrazy Karlových koček:-)).Tak dobrou.

Karel (St, 6. 4. 2005 - 21:04)

:-))), já se směju až se za břicho popadám, jak jste mi to hezky s těmi kočkami vysvětlili. Už jsem dnes rozesmál celou rodinu, když jsem jim to líčil, co se včera zběhlo. A takto rozesmátý čtu PP chat a směju se ještě víc. Pajko, to je fakt dobrý s těmi japonskými prvky, protože to úplně sedí! - já jsem normálně vzal slovník a hledal sloveso hiberu, jestli existuje (hiberó by bylo od toho rozkazovací způsob), ale našel jsem jenom "hibi" - trhlina. Tak že by to byl příkaz "trhej!"? Asi jo, takže tu mám japonsky mluvící kočky.EviR, tvůj podrobný výklad nemá chybu, to jsem se už nevyhrabal ze zabřichopopadání se! Takže hiberó jako tak pojď - nebo trhej, to vlastně může být s trochou fantazie podobný význam. Za tři měsíce podám report o mimi-čiči. (Poznámka pro znalé japonštiny, Pajko, to je česky, japonsky by to znamenalo ucho-táta).No já se picnu, čtu dál a ono to pokračuje, děkuji za etymologickou pomoc! Já už se směju od ucha k uchu (mimi-kara mimi-made, jak by řekli Japonci a možná i kočky). Jo, a sestra češtinářka učitelka se divila, že kočky mají H. Já jsem se spíš divil, že mají R.Báro, já jsem to ječení slyšel mockrát, ale včera poprvé jsem slyšel kočky takhle artikulovaně mluvit. To bylo jako ve filmu, tak neskutečné...Pro tu nízkosacharidovou dietu je salám asi nejlepší bez cukru a bez mouky, existuje-li.

bára (St, 6. 4. 2005 - 21:04)

Čavec. To byla sranda s těma kočkama, parádně jste to rozebrali. U nás před barákem taky v noci řvou, ale já tam ty slabiky neslyším, vnímám to jen jako ječení, musím si dát větší pozor.Moje operace je zatím výhledová, ještě to není úplně jisté, absolvuju různá vyšetření, ještě mám pár před sebou a pak se uvidí, ale ty návštěvy v nemocnici mi moc dobře nedělají. Jedná se o nějakou gynekologickou poruchu, asi nic vážného, jenže s mojí úzkostí si to užívám. Už jsem si koupila na sobotu hovězí, tak snad v pátek začnu mléčným dnem.Leníku, ty to maso opíkáš na tuku? Já myslela vařený.Holky a jaký salám to má být, Herkules asi ne, co? A může se ten tvaroh ochutit třeba solí a bylinkama? Tak dobrou.

eva rokytová (St, 6. 4. 2005 - 21:04)

Karelm - šla na tebe PP, že jsi bral Gelsemium? Obvykle se ředění 30 CH bere je jednou týdně 10 kuliček jako udržovací dávka! Je-li ti blbě z PP a nechceš hned do sebe rvát chemii (AD+ anx.), doporučuje se zkusit ponejprv tu nechemickou léčbu, tedy hemeopatickou. Na někoho zabere, na jiného ne - důkazem jsme i my tady... Takže pak se bere v nástupu ataky to gelsemium 30 CH 3 kuličky pod jazyk a nechat rozpustit - měly by zabrat.... když úlevu necítíš, zopakuj třeba po 10 minutách... Maximálně denní dávka není (zřejmě???) stanovena, aspoň myslím - protože homeopatiky se nemůžeš předávkovat. Gelsemium se ovšem bere i při chřipce, ale ještě spolu s dalšími homeoapatiky, které ti předepíše vyškolený homeopat-MUDr.!, ovšem v nižších ředěních (5,9,15 CH). Pozdravuj hodiny - pořád tak smutně bijúúúú???

karelm (St, 6. 4. 2005 - 21:04)

ahoj všichni, chytil jsem asi chřipku,je mi hrozně. Ale chci se zeptat na to Geselmium 30ch. Koupil jsem si ho v pondělí. Jaká je maximální denní dávka? Byl jsem včera a dneska v Praze, a včera (asi na mě lezla ta chřipka) jsem během dne rozpustil asi 20 kuliček. bral jsem je pro jistotu jenom po dvou, ale skoro co 2 hodiny.Kdo zná maximální denní dávku ?

Reklama

Přidat komentář