Reklama

kvasinky, candidoza,mykoza

Adéla (Út, 16. 8. 2011 - 13:08)

Ahojky, mám mykózu a lékař mi doporučil,abych si koupila Gyno Pevaryl. Začala jsem ho užívat v pátek a v sobotu večer jsem dostala MS (jen velmi slabé krvácení). V letáku i tady v diskuzi píšete, že během MS je užívání Gyno Pevarylu nevhodné. Znamená to tedy, že se mi kvasinky nevyléčí? Nebo jaká rizika to s sebou nese.. Přerušení užívání by stejně nemělo smysl, jelikož lékárnice mi řekla, že pokud neužiju všechny 3 čípky po sobě, tak se kvasinek nezbavím... Děkuji za odpověď

marcela (Po, 15. 8. 2011 - 19:08)

Je fakt že mastičky jsem...Prosím o spojení na homeopata, který pomáhá tvé mamince, moc děkuji,Marcela

lola (Út, 19. 7. 2011 - 23:07)

Nezkusila jste některá na vaginální mykozu homeopatika?

paty (Ne, 10. 7. 2011 - 21:07)

I leky i stravování.. ale...ahoj tie tablety sa aplikuju ustne? zapijat vodou? dik

Martina (Út, 28. 6. 2011 - 21:06)

Kožař mi předepsal 3...Mně vždycky pomůže mykoseptin stačí mně si ho párkrát namazat a je to dobré

Dominika (Pá, 24. 6. 2011 - 20:06)

Od svých 30 let jsem se...jj, rakytník je na kožní problémy oprvadu dobrý. Používám rakytníkový balzám s bambuckým máslem synovi na ekzém. Nevím proč, ale říká tomu "banánová mastička" a evidentně mu asi pomáhá, protože si přijd i sám od sebe, že chce namazat. Nedávno jsem na netu objevila i sušený bio rakytník, ten si dáváme do jogurtu.

Jana (Pá, 24. 6. 2011 - 12:06)

Mám velký problém, který...Od svých 30 let jsem se potýkala s ekzémem v obličeji. Po dobu asi 17 let jsem vystřídala několi doktorů, tím pádem i léčiv.Bylo to jak na houpačce:když něco zabralo, tak třeba jen na rok, pak se problém vrátil. Asi před 2 lety jsem narazila na plodinu zvanou rakytník řešetlákový.Výrobky z ní prodávají i v prodejnách se zdravou výživou, ale já jsem ho na podzim nasbírala ručně, z kvalitně vylisované šťávy vyrobila: mast (podle Marie Treben,jen místo měsíčku zahradního jsem použila rakytník),zbytky výlisků usušila na čaj, část šťávy popíjela a zbytek zmrazila v kostičkách a dávala do čaje.Lisují se nejen plody, ale i listy. Ekzém zmizel po 4 dnech a dodnes se nevrátil.O rakytníku se dočtete všude, je nyní velmi populární, ale používal se už dávno.Zdraví Jana

alzbeta (St, 22. 6. 2011 - 19:06)

Chtěla bych vám říct i...dobry den mam obdobne problemy a uz si nevim rady muzete mi prosim poradit kde ustni vodu efektive star sezenu??dekuji alzbeta

Karel (So, 18. 6. 2011 - 16:06)

Nejbežnejšie perorálne...Kožař mi předepsal 3 tablety Diflucanu a zbavilo mě to plísně na chodidlech a dlaních skoro na rok, ale od té doby mi to nechce předepsat že prej je to silné a drahé a předepisuje to jen v nejhoršim, mažu už několik let canesten, canespor, myfungar, micetal, salicilovou mast a jiné protiplísňové masti a nic mi plíseň nevyléčí, jen jí udržuje v přijatelné míře. Uvažuji o nákupu Diflucanu na černém trhu. Nevíte jestli by pomohla změna lékaře?

Luci (So, 11. 6. 2011 - 19:06)

Ahoj, chci se zeptat.. jak se dá chránit před vaginální mykózou když chodím na aquaerobik..?

karelŠtvrtí (51 (Pá, 10. 6. 2011 - 22:06)

já mám klíště na zadku, a to mi vadí. Taky se bojím, aby mi neuškodilo. Nevíte - nezpůsobuje klíště taky demenci?

jinak vím , že na tom nejsem dobře, ..vím to

Ondra (Pá, 10. 6. 2011 - 15:06)

Pro všechny! Zkuste mou léčbu. Vykašlete se na veškeré diety typu nejíst cukr, nejíst bílou mouku atd. a další hovadiny.Tělo, které strádá není schopno eliminovat bakterie. Dělejte tohle:nesedťe u počítače a hýbejte se jak nejvíc to jde, pracujte a hlavně hlavně neřešte Candidózu jako takovou. Nemyslete na ni.Myšlenky svým způsobem usměrňují pochody v těle tak, že se samo chová identicky.
1...Zařadťe a to je hodně důležité velkou dávku laktobacilů Acidophilus v tabletách-doporučenou dávku vynásobte aspoň dvakrát a užívejte.Při nejhorším dostanete max. průjem.
2...Pijte kefíry a hodně, třeba i sladké jahoda, nezáleží, podmáslí, acidofilní mléko. Dále jak tady bylo zmíněno kefíry z Tibetské houby. Čím víc vypijete aniž byste měli nějaké výrazné problémy tím lépe.
3...Kupte si kvalitní odšťavňovač, lis pomalo otáčkový, né centrifuga!!! A každý den si zhotovte štávu třeba tato směs(kapusta, mrkve, ředkvičky, okurka, ledový salát) a vypijte min. 0,5 litru šťávy.

Hodné bakterie požírají kvasinky, a pokud máte mykózu tak jich máte málo a co je dležité mít správné vyčištěné střeva + správné PH, což kvasinky nesnášejí. O to se postarají právě ty zeleninové šťávy.
Cukr omezte pouze tak, že nebudete jíst vyloženě sladkosti a pečivo třeba tmavší celozrné ale toť vše jezte jinak vše. Striktní vymezení dietního režimu totiž imunitu oslabuje a ta musí být silná.
Tak hodně zdaru :)

Alča F. (Pá, 3. 6. 2011 - 11:06)

Dobrý den,jsem tu nová,ale...Ahoj Renatko, procházím si přesně vším tím, cos popsala a taky jsem slyšela o účincích tibetské houby. Teď ji piji, ale začínám ztrácet naději... Od jedné paní jsem slyšela, že problém mizí tak do týdne užívání (větší hrnek každý večer), ale kefír piji už měsíc a nic se nelepší... Mohla bych se tedy zeptat jakou zkušenost máš ty, za jak dlouho problém zmizel? Moc děkuji... Alča

jarmila (St, 1. 6. 2011 - 21:06)

Dobrý den, trápí mě...Milá annara - na vytok mame i bylinky pokud by jsi chtěla využít produkt bez chemie tak si na spravné adrese - mohu doporučit ??? Jarmila [email protected]

jarmila (St, 1. 6. 2011 - 20:06)

Dobry den,
Mam 26 rokov, bez...milá mandarinko jestli by jsi měla zajem se dovědět něco o bylinné léčbě bez chemie a jiných chemických léků napiš rada by ti doporučila a poradila co s tým ? Vím že by to byla dlouhodobější léčba ale určitě účinná mnohém ženam pomohla . S pozdravem Jarmila napiš: [email protected]

annara (Út, 31. 5. 2011 - 21:05)

Dobrý den, trápí mě výtok, v lékárně mi doporučili tyto globule GLOBULUS CUM NATRIO TETRABORICO 0,6 CSC, mohu se Vás paní doktorko zeptat, vadí nebo respektive přeruší mi účinnost antikoncepce? Musím se tedy při sexu ještě nějak chránit?
Děkuji za Vaši odpověď

mandarinka1 (Út, 31. 5. 2011 - 17:05)

Dobry den,
Mam 26 rokov, bez operacii.
Uz dlhe obdobie mam traviace tazkosti. Na prvom sone pred rokom a pol mi nezistili nic, takze som bola poslana na gastro. Tam ma liecili tri krat na helicobactera, avsak neustale moje tazkosti neprestavali. Po prelieceni helicobactera som cakala dlhe mesiace, ale moje tazkosti ako zapcha alebo nepriechodnost zostavali, chvenie(trasenie, alebo daky pohyb v) brusnej dutine. Nasledne mi z toho trasie srdce. V podstate po prelieceni na helicobacter pylori, mi nezistili nic a moja diagnoza znie ako chronicke drazdenie hrubeho creva. Neustale som mavala hlieny v stolici, naposledy uz aj krv. Najnovsie mi zistili pred mesiacom a pol cystu na pravom vajecniku. Tu som sa snazila prirodzene prostrednictvom byliniek rozpustit. Myslela som si, ze to je pricina mojich tazkosti. Cysta sa rozpostila ale tazkosti ako nepriechodnost criev, unava, malatnost, teraz uz aj zvisena teplota neustale pretrvavaju. Jednoducho som nepouzitelna, lebo sa mi aj tazko stava z postele, vzdy sa zobudzam spotena, v noci sa mi nie dobre spi kvoli tomu, ze mi potrava v crevach neprechadza. Po tom ako mi zmizla cysta a tazkosti nepresli, tak som bola znovu poslana na sono. Tam mi zistili tekutinu v douglasovom priestore. Gynekolog ma poslala na na testy ako chlamydie, hpv, mykoplazmy. Vsetko negativne. Teraz mi povedal, ze ta tekutina moze byt z rozpustenej cysty. Avsak mne stale byva zle, teraz som dokonca dostala aj skor menzes o tyzden co moj menzes vzdy byva presny ako hodinky. Domnievam sa dakeho maternicoveho zapalu a chcem aby ma odoslali na CT. Moze to byt zapal v dosledky mykozy. Viete mi nieco poradit? Ako dlho zostava tekutina v douglasovom priestore ak cysta praskne. Dakujem.

Koukač (St, 25. 5. 2011 - 16:05)

Milé vagíny, přeji vám mnoho zdraví.

Parazit (So, 7. 5. 2011 - 00:05)

Samozrejme k lecbe prispeje zmena stravy hlavne omezit cukry, bilou mouku, zvyzit celkove PH v tele /prijem ovoce a zeleniny/ pomuze cesnek, ktery je antibakterialni a taktez odcervovaci, pri vetsi infekci je treba odcervit telo pomoci chemie jako mebendazol/vermox/ a nebo pirantel pamoato /trilombrin/. Nekdy je treba brat i 2 -3 krabicky za sebou. Tez existuji jine odcervovaci metody prirodnejsiho typu jako mlety rebicek, dy?ova seminka. Parazite totiz taktez vylucuji toxiny, ktere jsou pro nase telo drazdive. v pripade Roupa detskeho, ktereho ma u nas v podstate kazdy ve vetsi nebo mensi mire a zije krome streva, jatrech take v zlucniku,slinivce, urogentalnim traktu, podkozi a zilach.Muze zpusobit opakovane zenske vytoky a zanety mocoveho mechyre. Od roupa muzeme take ocekavat ekzemy, ale i embolie, trombozy, ale take rad ucpava zlucovody. Pri odcervovani je dobre , aby soubezne se odcervil i partner a to i kdyz zadne priznaky nema. Rychle pusobi taktez vyplach tlusteho streva, pri vytocich je dobre ho provadet.

Tereza (Pá, 6. 5. 2011 - 22:05)

Dobrý den,
Mám mikózu, dnes večer si beru poslední čípek, mastičku stále mám a měla bych ji domazat až do konce. Za 1) se chci zeptat, zda je nutná léčba i partnera a za 2) po jak dlouhé době můžeme mít opět sex? Předem děkuji za odpovědi.

Reklama

Přidat komentář