Reklama

kvasinky, candidoza,mykoza

k. (Po, 8. 6. 2009 - 16:06)

Hm já jsem asi jiná nebo spíš divná taky jsem pro to udělala už cokoliv a nějak to nefunguje je to hrůza byt každy měsíc na gyndě a stejně to nikam nevede pořád dokola.Jídelníček jsem měla opravdu pořádně dietní a po měsíci jsem to musela vzdát jsem dost hubená a kila jdou rychle dolů takhle to nešlo.Jsem ráda že si udržím váhu 55kg a to se musím opravdu hodně najíst.Ale snažím se hodně vyhybat sladkému to tam asi dělá tu největší neplechu,jinak je to samá zelenina,ovoce,tmavé pečivo....jako nemůžu říct že ke zlepšení nedošlo ale pořád to nějak není ono,bohužel se bez nějakych těch čípků pořád nemůžu obejít,ale doufám konečně ve zlepšení.Jenže kdy?????????

Katka (Po, 8. 6. 2009 - 15:06)

Holky, vykašlete se na prášky a jinou chemii, to vám jenom víc uškodí. Vaše problémy pramení z překyselení organismu. Chce to upravit jídelníček a jíst mnohem víc syrový stravy, aby se ph v těle zvýšilo. Pak nebudou mít žádný nežádoucí bakterie ani jiný potvory šanci. Funguje to, poznala jsem to na vlastní kůži. Měla jsem několik let taky jistý problémy a za měsíc byly pryč - jenom díky změně životosprávy.

k. (Po, 8. 6. 2009 - 14:06)

Koukala jsem na tu koupel co doporučujete a vypadá to velmi zvláštně a stojí to za vyzkoušení.Možná že to bude o hodně lepší než se pořád dopovat nějakyma praškama a mastičkama.Hned ráno to vyzkouším a budu podávat hlášení.Děkuji za info.

Jarka (Po, 8. 6. 2009 - 14:06)

Měla jsem problém celý život s kvasinkami a teď po přechodu se to za poslední rok ještě zhoršilo. Nic a žádný lék ani mast nepomohly. Trochu se to zlepšilo po čínské medicíně bylinné bobule, ale jsou drahé. A teď měsíc provádím derivační koupel a světe div se, znělo to děsně a funguje to 14 dní jsem bez obtíží, mám i lepší vyprazd?ování a nemám bolesti hlavy a záda mě bolí jen trochu. Přečtěte si na seznamu derivační koupel. 2x denně 10-15 min. nic to nestojí, jen čas a vážně to funguje. A je i diskuze tady na doktorce. Za zkoušku nic nedáte a třeba to pomůže i vám. Vyzkoušejte a pak se divte. Zdravím

k. (Po, 8. 6. 2009 - 13:06)

jo tak je o tom přímo tady na doktorce diskuze sice tam toho moc není ale aspon něco.Pak už zbyvá jen čekat jestli se někdo s tímto problémem neozve.Navíc doktoři s tím moc zkušeností nemají navíc to hned léčí léky na mykozu které samozřejmě nezabírají.Víc ti asi neporadím.Tak se zatím měj.

V. (Po, 8. 6. 2009 - 10:06)

díky k. na internetu jsem o tom přečetla již hodně informací, ale zajímaly mě spíše osobní zkušenosti

k. (Po, 8. 6. 2009 - 09:06)

Ahoj stačí si zadat do vyhledavače laktobaciloza a najdeš tam vše potřebné,nebo na info www.zenskezanety.cz je tam popsaná příčina i léčba tak se měj ahoj

V. (Po, 8. 6. 2009 - 09:06)

Ahojte, máte někdo zkušenosti s laktobacilózou? Já už si vůbec nevím co způsobuje moje potíže, které se vlečou asi od října. Nejdřív mykóza, byla prokázaná jen jednou ve stěru. Pak skoro pořád nějaké výtoky, ale spíš vodové a bílé, než nějaké hrudkovité, tvarohovité, ty popisy co jsou u příznaků mykózy mi přijdou né moc nápomocné. V dalším stěru co mi dělala gyn. se kvasinky neprokázaly a i na cytologii, se našel jen ten dobrý laktobacil. Přesto pociťuju pořád diskomfort. Výtok je kyselý, tak jsem myslela jestli to nemůže být laktobacilóza, zkusila jsem výplach jedlou sodou, trochu to pomáhá ale né na dlouho, co myslíte, že by výplach sodou udělal, kdyby to byla mykóza, zhoršilo by se to? I když výtok nijak "neléčím" tak se výrazně nezhorší, ale není to můj fyziologický výtok, který jsem měla před tou mykózou. Co mi trochu pomáhá je větrání a nepoužívání intimek. Jediné co jsem ještě nevyzkoušela je vysazení HA. Máte někdo zkušenosti s laktobacilózou a jak jí u vás doktor diagnostifikoval? Mě doktorka řekla, že to nejde.

Re (Ne, 7. 6. 2009 - 19:06)

ahoj,ještě bych měla jeden dotaz.Dočetla jsem se na netu ,že mykoza se zhoršuje v noci,že svědění je horší.Ale já mám naopak v noci klid.Jak je to u vás?

Re (Ne, 7. 6. 2009 - 19:06)

ahoj,ještě bych měla jeden dotaz.Dočetla jsem se na netu ,že mykoza se zhoršuje v noci,že svědění je horší.Ale já mám naopak v noci klid.Jak je to u vás?

k. (Ne, 7. 6. 2009 - 18:06)

Na tvůj první dotaz je známo že mořská voda opravdu pomáhá,ale to by tam člověk musel bydlet aby byl nějaky vysledek.Na druhy dotaz myslím že tyhle potvory si věk nevybírají a za třetí přesnou příčinu musí potvrdit lékař,ale většinou jsou za tím opravdu kvasinky.Jo a podle mě jsou antimykotika dobry tak na první pomoc a bez jakéhokoliv dlouhodobého účinku.Tyhle potvory se jen tak nevzdávají a rádi se vracejí tak že nějaká celková léčba je asi na místě.Chce to ovšem začít proti nim bojovat co nejdřív než přejdou do chronického stavu.Tak že hodně síly.

re (Ne, 7. 6. 2009 - 17:06)

ještě jeden dotaz:může se jednat o jinou infekci když mám hustý bílý výtok,svědění uvnitř vaginy,nucení na močení a současně i svědění konečníku? Léčím se 3 měsíce antimykotiky a nic.Dík

re (Ne, 7. 6. 2009 - 16:06)

ještě jsem se chtěla zeptat:trpívají ženy na vaginální mykozy po přechodu?

re (Ne, 7. 6. 2009 - 16:06)

ahoj,máte někdo zkušenosti s tím,že by pobyt u moře vyléčil nebo alespoň zmírnil chronickou vaginální mykozu? díky

Hanka (So, 6. 6. 2009 - 09:06)

chci se eště zeptat,je možný že když se partner za celou tu dobu neléčil a neměl žádný přiznaky,zda je možný že to postihuje nějak mužskou potenci???dík za odpověď

Hanka (Čt, 4. 6. 2009 - 11:06)

kolik kaček asi tak stoji ten aplikator v ty lékárně?

Návštěvník (Čt, 4. 6. 2009 - 00:06)

Dekuju, Monco! Zkusim urcite...

Re (St, 3. 6. 2009 - 21:06)

ahoj,já užívám také Mycomax a k tomu další přírodní produkty(Aloe vera,lapacho,grepovou a česnekovou tinkturu)a ještě věci na podporu imunity(betaglukan,colostrum a laktobacily).Možná,že ta kyselina se může také.Ten Mycomax užíváš denně?

Kikina (St, 3. 6. 2009 - 17:06)

Ahojky nevite nekdo jestli muzu pouzivat MYCOmax 150 v kombinaci s kyselinou kaprylovou v boji proti kvasinkam ???diky moc za radu

nemoc (St, 3. 6. 2009 - 16:06)

tady mate uplne vsechno o infekcich www.oromis13.dragonadopters.com

Reklama

Přidat komentář