Reklama

kvasinky, candidoza,mykoza

Anna (Út, 12. 5. 2009 - 15:05)

Pozor!!! Bohumil zná účinné prostředky snad na všechny nemoci,píše po celé diskuzi na Doktorce,chlapče takových už tady bylo,ale dnes už nejsou lidé tak hloupý,stejně vám nejde o nic jiného než vylákat z nemocných peníze.Dělejte raději něco smysluplného a tady štěstí nehledejte.NAZDAR.

Bohumil (Út, 12. 5. 2009 - 10:05)

Znám účinný prostředek řešící uvedené problémy, na přírodním základě. Poradím, pokud mi napíšete na: bohumiljaeger"gmail.com

Daska (Út, 12. 5. 2009 - 09:05)

Sophie, psala jsem o pár příspěvků zpět moje dosavadní zkušenosti s autovakcínou, nejsem doktorka, tak ti přesně neřeknu, co to obsahuje atd, mně žádné krevní testy nedělali, prostě jsem šla na gyndu, když jsem zrovna měla kvasinky, řekla jsem doktorce, že se mi to pořád opakuje, že chci zkusit autovakcínu, udělala mi stěr, kterej byl zaslán na mikrobiologický ústav a imunoložka mi připravila na základě stěru ty kapky (ale musí vám opravdové kvasinky prokázat), takže bych řekla, že fungují tak, že mi zvyšují imunity na druh kvasinek, na který trpím, a kdyby mi doktorka řekla, že je to drahé, tak ji asi pošlu někam, asi si nedokáže představit, jak moc trpíme, když nás dole vše svědí a sexuální žívot si taky nemůžeme pořádně užít, a ta imunoložka mi říkala, že s tím mají velmi dobré výsledky

jarmila (Ne, 10. 5. 2009 - 20:05)

Ahoj holky,sháním tibetskou houbu jsem od Aše mohla byste mi některá pomoct se sháněním ? Moc děkuji Jarmila

Jana (Ne, 10. 5. 2009 - 08:05)

Ahoj holky, všude na netu čtu chválu na kyselinu kaprylovou. Nemáte s ní někdo zkušenosti?

sophie (So, 9. 5. 2009 - 20:05)

PREPACTE ALE MOZTE MI PORADIT CO JE TO VLASTNE TA AUTOVAKCINA MOZNO MI POMOZE PRETOZE JA MAM TU KVASIKOVU INFEKCIU UZ ASI 10 ROKOV A BOLA SOM UZ NA ROZNE VYSETRENIA A TIEZ SOM DOSTALA STRASNE VELA ROZNYCH ANTIBIOTIK A CIPKOV, TABLETIEK,MASTICIEK A TIEZ AJ VODICIEK PRE MNA A TIEZ PRE MOJHO PARTNERA OD GYNEKOLOGA ALE NIC MI ZATIAL NEJAKO ZVLAST NEPOMOHLO PO NEJAKOM CASE SA TO VRATILO ZNOVA,TAKZE UZ NEVIEM AKO DALEJ.VOPRED DAKUJEM ZA NEKAJU RADU ALEBO POMOC.

Verča (Pá, 8. 5. 2009 - 10:05)

Ahoj holky,
chtěla bych si objednat řasu Chlorellu. Slyšela jsem, že má velmi dobrý výsledky s boji proti plísni a že celkově očistí organismus atd. Nevím ale kterou si vybrat. Na internetu je spousta značek. Nemáte někdo s nějakou zkušenost?

renata (St, 6. 5. 2009 - 19:05)

S tou alergologií je to pravda. Já tam taky byla na testech (kožních na alergie a z krve na imunitu). Naposledy jsem ale měla imunitu v pořádku, takže mi nakonec autovakcínu nedali. Kandidóza (mykóza, pomnožení plísní a kvasinek v těle) u někoho souvisí se sníženou imunitou, tak proto autovakcínu naordinuje i alergolog (imunolog) a ne přímo gynekolog. Pozná se to z krevních testů, když máš málo imunoglobinu, který má na starosti slizniční imunitu. Já s tím měla problémy od dospívání, kdy jsem byla pořád nemocná s horními cesty dýchacími (= taky sliznice). Časem se mi problém objevil spíš dole (na sliznici konečníku a v pochvě).
Tolik moje malá přednáška:-)

Lucka (St, 6. 5. 2009 - 12:05)

holky díky za rady,o ty změně budu uvažovat,protože takhle to dál opravdu nejde.jo a o tom že na alergologii by to šlo o tom už jsem taky jednou slyšela ale připadalo mi to jako nesmysl,tak to zkusím za to nic už nedám.ještě jednou díky hned je mi líp.ahoj

renata (St, 6. 5. 2009 - 11:05)

Lucko, tak vyměň gynekologa, když ten stávající má takový hrozný přístup! Prý drahé a bez efektu! Co kdyby on nemohl kvůli poruše erekce souložit (což holky s chronickou mykózou taky nemůžou), tak by se na viagru vykašlal, protože je to drahé a bez dlouhodobého efektu? Debil.

jana (St, 6. 5. 2009 - 11:05)

Bez efektu to určitě není, jinak by to nedělali a nepomáhalo to lidem. Spíše je tvůj gynekolog proti tomu. Tak buď ho zkus přesvědčit nebo to zkus u jiného. Moje gynekoložka mi to doporučovala, ať se domluvím na alergologii, že tam a tím mají zkušenosti, i když nevím proč:)

Lucka (St, 6. 5. 2009 - 10:05)

já se včera na tu autovakcínu ptala svého gynekologa a bylo mi řečeno,že je to moc drahe a navíc bez efektu,tak nevím co si o tom myslet.no tak jsem dostala opět čípky a antibiotika a jak to tak pozoruju tělo to už nějak nebere no není se ani čemu divit když je to pořád dokola jsem zoufalá.

Daska (St, 6. 5. 2009 - 08:05)

Ja teda tu autovakcínu mám na rok,no třeba je to u každýho jinak a nebo to každá doktorka jinak předepisuje, ale řekla mi, že jestli se mi to po roce vrátí, tak mi ji zas bez problémů předepíše...

Sylva (Út, 5. 5. 2009 - 15:05)

Jani, dík. Jak dlouho to tak potrvá, než to ze mně vyjde?

jana (Út, 5. 5. 2009 - 13:05)

To bude tableta, mívám to běžně.

Sylva (Út, 5. 5. 2009 - 13:05)

Ahoj holky, v pondělí večer jsem si zavedla Canesten tabletu a dneska od rána ze mne odchází takové malé bílé hrudky.Tak nevím, jestli jsou to zbytky té tablety nebo se mi mykoza pořádně rozjela, protože tohle jsem včera neměla. Můžete mě někdo poradit?

pro Honzu (Út, 5. 5. 2009 - 13:05)

jen pro pořádek diskuse kvasinky, candidoza, mykoza není rozhodně největší co do počtu příspěvků, jsou tu i diskuse, které mají příspěvků 3 x tolik a to jsem jen zběžně prohlédla aktivní témata za poslední den, jen aby nedošlo k mylné interpretaci, že snad horší problém než kvasinky ani není

dotaz (Út, 5. 5. 2009 - 08:05)

projevují se u některé z vás kvasinky hodně vodovitým bělavým výtokem?

Honza (Po, 4. 5. 2009 - 22:05)

Zdravím všechny na nejpočetnějším fóru co do počtu příspěvků. 6443 - tak tolik příspěvků opravdu nikde na doktorce není.
Možná, že vám pomůže další informace.
Již pět roku, každý duben máme v Polském gymnaziu v Českém Těšíně přednášku dobrého gynekologa ze Slovenska. Obvykle se sejde 150-200 lidí. Letošní téma bylo Klimakterium, ale před dvěma léty byla probírána otázka Zápalových ochoreni.
Na přednáškách dělám písemné záznamy. Jsou zpracovány v elektronické formě. Možná, že takové poznámky mohou někoho správně nasměrovat.
Skripta jako přílohu emailu Vám přepošlu zdarma.
www.aloe-gel.cz

Jana (Po, 4. 5. 2009 - 21:05)

Ještě bych se chtěla vrátit k těm laktobacilům - není možné, že tu situaci ještě víc zhoršují? Myslím to tak, že tělo si na ně vytvoří návyk a pak samo od sebe nedokáže s kvasinkama bojovat? Nevím jestli už nejsem z toho paranoidní, ale hledám co se dá, i když jsem už opatrnější, protože jsem do všelijaké léčby vrazila spoustu peněz bez výsledku. Laktobacily užívám opravdu hodně dlouho.
Jinak z mé gynekoložky mám taky ten pocit jak píšete výše - čipky a nazdar, přemýšlím o změně.
A k autovakcíně - brala jsem ji 3 měsíce. Po tu dobu byl klid, ale jakmile jsem ji dobrala, tak do dvou měsíců jsem mašírovala zpátky na gyndu.
Jinak máte zkušenosti s nějakým dobrým lubrikačním gelem? Používáme s tea tree a taky nevím, jestli je to dobré řešení.

Reklama

Přidat komentář