Reklama

kvasinky, candidoza,mykoza

__utma=48467763 (Út, 13. 1. 2009 - 22:01)
__utma=48467763 (Út, 13. 1. 2009 - 22:01)
Návštěvník (Út, 13. 1. 2009 - 22:01)
Martina (Út, 13. 1. 2009 - 22:01)

Ahoj všechny spolubojovnice,kvasinkovou infekci - opakovanou jsem trpěla přes 3 roky,vyzkoušela jsem všechno možný, načetla si spoustu informací, co mám jíst, jaká mýdla používat, které přípravky, dodržovala jsem to a ni, mykoza se mi pořád vracela. Byla jsem z toho už zoufalá, šla jsem za jednou paní, která dělá do čínské medicíny (byla jsem trochu nedůvěřivá, ale už jsem byla fakt zoufalá, tak jsem to chtěla zkusit)a ta mi řekla, že moje problémy souvisí se špatnou funkcí štítné žlázy. Dala mi kapky, které jsou jen ze samých bylinek, kapky užívám od října a už skoro měsíc mám klid. Skoro ani nedýchám, aby se mi to zase nevrátilo. :-) Takže původcem mých problémů byla štítná žláza a možná taky stres, teď jsem v pohodě. Třeba některé z vás můj příspěvěk taky pomůže. Přeju hodně zdaru v boji s touhle mrchou.

renata (Po, 12. 1. 2009 - 17:01)

Ahoj Joriko, to jsou k nám hosti!
Jo, jsem to já, co sem chodím už 5 let....
Naštěstí problémy vymizely, cca rok bez mykóz, takže paráda. Ale stejně to tu pravidelně pročítám a snažím se poradit.
Můj e-mail je: renata-j"volny.cz
Tak napiš, budu se těšit:-)

Alenka (Ne, 11. 1. 2009 - 14:01)

Kvasinkovou infekci jsem jeden čas trpěla velice často. Všechny nepříjemné projevy jako pálení, výtok, svědění a různé bolesti byly na denním pořádku. Můj lékař mi vždy léčil pouze samotnou mykózu, ale ne důvod jejího opakování. Byla jsem nespokojená s výsledkem lékařské péče a tak jsem vyměnila gynekologa. Nový lékař zjistil, že mé problémy souvisejí s problémem lokální imunity ve vaginální tkáni. K antimykotikům mi doporučil Wobenzym, který léčí infekci a taky pozitivně působí na imunitu. Je důležité jít za podstatou problému a neléčit jen důsledky.

Jorika (Čt, 8. 1. 2009 - 22:01)

Ahojky:-) Ja uz jsem se dost dlouho nepsala, ale taky jsem sem pravidelne chodila. Pamatujes si na me jeste Renco (renata - ktera sem uz chodi tak dlouho:-))?
Ja se mam tak, ze problemy sice porad obcas mam, ale ne nijak hrozne, vetsinou pomuze teatree vaginal gel, nebo vyplach tantum rosa nebo neco takoveho..
Presto premyslim ze bych chtela zkusit nejaky homeopatika.. ale chtelo by to nejakeho dobreho homeopata. Zatim premyslim aspon ze zkusim jeste vyrobky Energy. Dietu uz nedrzim, drzela jsem ji dost dlouho (vice nez pul roku - tu hodne prisnou) a bylo to dost hrozne obdobi meho zivota..hrozne me to omezovalo, neustale jsem musela resit jidlo... a problemy jsem mela porad (gynekologicke) Pak jsem se na dietu vykaslala, prestala jsem se na tu "nemoc" soustredit, prestala jsem chodit sem na forum a nesutale se tim zabyvat.. a je to ted i docela dobry..
Ale uplne stopro to taky neni, no..
Reni - dala bys mi na sebe prosim kontakt? Chtela jsem se Te zeptat jeste na nejaky typy a vim ze jsi chodila i k nejake homeopatce. Ale uz se mi ted moc nechce procitat to cele forum tady..

Jana (Čt, 8. 1. 2009 - 12:01)

pro:6. 1. 2009 11:53:49, můžu se zeptat co ti dali na ten zánět?který ti našli v SI skloubení,mám ten samý problém

barry (St, 7. 1. 2009 - 19:01)

aha..dekuju za odpoved.zitra jdu na neurologii, znovu kvuli tomu brneni, tak se ji na to vysetreni candidy zeptam, pac je to znama, tak treba mi pomuze..

n (St, 7. 1. 2009 - 14:01)

Koukněte na tohle, je to sranda:), ale nelekněte se:). http://straseni.kompletne.cz/baf.php?page=straseni&kolo=7&od=1068

Elsa (Út, 6. 1. 2009 - 22:01)

Ahoj,jde o to jestli vůbec při tom všem ti na c.a.vyšetření udělali-moje maličkost jim s problémy podobnými jako ty za to nestála.Pouze kožní udělalo odběry a zkonstatovalo c.a nahusto(jazyk,nehty)a dál přes mé prosby(obvod+imuno--c.a neuznává)už nic.klasická vyšetření vcelku ok.Obvod viděl pouze 1 pacientku s c.a,a ta umřela,imuno vůbec zřejmě ten pojem nezná :).Tak nic,válčím nějak už sama.Dodnes potíže střídavé s klouby(běda mírný chlad),citlivost na vůně a chem.pachy,potíže s břichem,otravné kvasinky občas gyn,ale málo,občas prasklé koutky,taky na nehtech,mezi prsty na nohou,v podpaží,pálení očí-oční ti ale na to dá vodičku-a pak teprv poznáš co to pořádné pálení očí je.Únava.Hodně štěstí v boji.

Návštěvník (Út, 6. 1. 2009 - 11:01)

ahoj, chci vas poprosit o radu. uz tri roky me trapi bolesti kloubu, brneni, paleni oci, svedeni a huceni usi,strevni problemy,unava..no temer vse co jsem si vycetla ze muze kandida zpusobit. byla jsem na vsech moznych vysetrenich u ruznych doktoru, ale prisli jen na to, ze mam asi bechtereva, protoze mi nasli zanet v SI skloubeni. ale HLA B27 mam negativni. myslite si, ze by tohle vsechno mohly zpusobit kvasinky? a neprisli by ale na to doktori uz davno z krve?ja uz si totiz pripradam jak hypochondr, snazim se se svym zdravotnim stavem moc nezabzývat ale ono to moc dobre nejde, kdyz to velmi negativne oblivnuje muj zivot. diky za odpoved.

renata (Po, 5. 1. 2009 - 14:01)

To Holka:

O alergii na sperma mi kdysi říkala obvoďačka, ale souvislosti neznala. To je teda síla... Co pak lidi, kteří chtějí dítě?:-(((
Kamarádka před svým manželem chodila s klukem a měla pořád problémy (mykózy a tak). Když se rozešli, tak to zničeho nic utlo a se současným partnerem už problémy nemá. Taky jí gynekolog tvrdil, že buď byla alergická na jeho sperma nebo on byl "přenašeč", ikdyž žádné problémy neměl.

renata (Po, 5. 1. 2009 - 13:01)

To Holka a Lucka:
Vychrtlá nebudeš, pokud už teď nejsi hodně štíhlá. Já jsem při přísné protikvas. dietě, která trvala 3 měsíce, zhubla na 57 kg při výšce 180 cm, takže moje BMI bylo 17,60, což už je tabulkově hodnoceno jako podvýživa. A bylo to na mě i vidět, když se zpětně podívám na fotky z té doby. Teď ale dietu nedodržuji tak strikně a mám zase cca 64 kg.

Elsa (Ne, 4. 1. 2009 - 22:01)

Ahoj všichni,C.A.-problém nerespektovaný doktory ve velké míře,skrytý nepřítel,záleží na schopnosti obrany organismu.Dost infa na serveru o kandidě.Kdo ji získal od mámy-neschopen se bránit.Potíže trvalé,pomoc malá-dieta,sport-dá se prý přesportovat.Prášky pomůžou po dobu co je berete.To nemám zkušenost-až tolik sportu nezvládám.Do 40-gyn.problémy pořád dokola-kvasinky,prášky,sex,kvasinky...Hygiena-ani ne už ručníky,ale papírové ubrousky,vše vyvařené.Po čtyřicítce lepší po stránce gynekologické-jen mizivé obtíže ,stačí občas mast.Zhoršení ve střevech-nebo to bylo zastřeno gyn.problémy..Dieta,fungicidin mast-na celý život.Když jsem něčemu takovému nemohla 21 letá věřit,řekla mi teta-sestra mamky-měla to babička i tvá mamka.A mám to i já. Začlo to v těhotenství.Candida aktivní kde to jde.Ale třeba rýmu,kašel,chřipky,skoro neznám-imunita po všech stránkách super.

Holka (Ne, 4. 1. 2009 - 18:01)

pro Lucku .: nebudeš,vychrtlá, neboj.:)

Holka (Ne, 4. 1. 2009 - 18:01)

Ahoj stejně postižené, dobrou zkušenost mám poslední dobou s intim mýdlem Saforelle a výplachy rosalginem. Potom to aspoň pálí jinak.:)

Doktorka z imunologie tvrdí, že v případě jakýchkoli poševních potíží je nutný bariérový sex, ne jen kvůli nákaze, ale kvůli bílým krvinkám, co tam namigrují a pak jsou schopné si splést sperma s nějakou "potvorou" avznikají prý tak alergie na sperma, které komplikují pokusy o těhotenství. Nechápu, proč mi tohle neřekli na gyndě...

Ivana (Ne, 23. 12. 2012 - 20:12)

Dotaz na Hanku: Moc děkuji, za to co jsi sem napsala. O prádle a zvlášť vyvařování bavlněných kalhotek jsem se dozvěděla poprvé. Jestli zárodky kvasinek vydrží vysoké teploty, znamená to že prádlo prané v nízké teplotě, jako by se nepralo! Zaujalo mne, že nosíš punčochy. samodržkám nevěřím, a jsou děsně drahé, podvazky nosila mamka, ale byly to takové hrozné natahovací bombarďáky. Můžeš napsat co nosíš za punčochy a podvazky a na co to přijde? Chci to zkusit, mám s kandidama děsné trápení. Díky Ivana.

Martina 2 (Ne, 23. 12. 2012 - 09:12)

Před 12 ti lety jsem se...Hanko, stalo se mi podobná věc - téměř přes kopírák.
Je mi také 42 let - silný ročník 70 :)), a s mykozou jsem bojovala od 30 let. A když jsem šla po x-tý k doktorce, že mám opět pálení, byla tam na zástup lékařka na mateřské. Shlédla mé strečové džíny, krajková tanga a bylo jí to jasné.
Takže jsem také najela na bílé bavlněné kalhotky, také vyvářím a přidávám na radu lékařky kyselinu citrónovou, a změnila jsem šatník. Od jara do podzimu sukně, v zimě točím troje kalhoty, příjemné, moderní, ale vzdušné, a bavlněné leginy k vysokým kozačkám a dlouhým svetrům.
A na noc bavlněná košilka pod zadek, pochopitelně bez kalhotek.
Raději klepu do dřeva :)), ale mám přes 10 let klid.

pro Martinu (So, 22. 12. 2012 - 18:12)

Dobrý den,ráda bych od Vás...chcete to vyčistit střeva ,kde se candida drží nejvíce. koukni na www. zdraví od a-z.

Reklama

Přidat komentář