Reklama

kvasinky, candidoza,mykoza

Daniela (Čt, 2. 10. 2008 - 12:10)

; Mila Soňa a všetky čo máte podobné problémy.S týmto problémom už zápasím 16 rokov.Vyskúšala som snáď všetko čo sa dá.Robili mi imunologické vyšetrenie,vyšettrenie či nemám cukrovku,alergické vyšetrenie,robili mi autovakcinu,ktoru som užívala,alergička mi objednala zo zahraničia nejake specialne lieky,homeopatickú ambulanciu som tiež navštívila,a liečila drahými liekmy,ktoré samozrejme nepomohli...prádlo som používala len bavlnené,uteráky som mala len pre seba vyvárala som si ich a všetko prádlo žehlila....Prešla som toho dosť a nič nepomohlo.Tento problém sa objavoval vždy v pravidelnych intervaloch keď som mala plodné dni.Prešla som naozaj všeličim,a nie len ja,ale aj môj manžel no on mal vždy výsledky negatívne(tak verzia lekara,že ma može nakaziť môj muž bola nesprávna).Pred 1,5 rokom som absolvovala Gastroenterologické vyšetrenie(stolice),ktoré bolo pozitívne.Lekár mi predpísal lieky,ktoré som užívala 1 mesiac.So strachom som čakala na kontrolný výsledok stolice po dobratí liekov,lebo lekár povedal,že sa to na prvý krát nemusí podariť.Výsledok bol negatívny.Žial ako som už potom pliesne namala nastúpila dalšia pliaga myslim Gardnerela vaginalis neviem či to píšem správne,vyznačuje sa rybacim zápachom z pochvy.Brala som Entizol ja aj moj partner.Potom som odcestovala do zahranicia.Bola som tam skoro rok a počas celého pobytu som ani raz nemala žiadny problém,a spomenula som si ked som bola na liečeni(5 týždnov) tiež som žiadne problémy nemala(mali tam makku vodu). Záver myslím si,že to je z vody,preto teraz hladám mestecko,dedinku kde maju makku vodu.Ak makku vodu mate dajte sa vyšetriť Gastroenterologom.Budete na to potrebovať doporučenie od Gynekologa a dôvod prečo podstupujete toto vyšetrenie
odpovědět >>

Zabudla som napísať.Po návrate zo zahraničia mám opäť,každý masiac v pravidelných intervaloch opäť prolémy,preto som vydedukovala,že to može byť len voda.Mohlo by to byť aj stravou,ale v zahraničí som jedla všetko(úplne všetko), a nebolo mi nič.Na Slovensku jem len špeciálnu stravu(nejedla som cukry,citrusy,....)skrátka všetko to čo odporníci doporučujú vylúčit z potravy som vylúčila.Kupovala som si tabletky na úpravu črevnej mikroflory (acidofilus lactobacilus),bezvísledne.Dúfam,že to niektorej z Vás pomože čo som napísala,a nedojde to do takého štádia ako u mňa.

Daniela (Čt, 2. 10. 2008 - 11:10)

Zabudla som napísať.Po návrate zo zahraničia mám opäť,každý masiac v pravidelných intervaloch opäť prolémy,preto som vydedukovala,že to može byť len voda.Mohlo by to byť aj stravou,ale v zahraničí som jedla všetko(úplne všetko), a nebolo mi nič.Na Slovensku jem len špeciálnu stravu(nejedla som cukry,citrusy,....)skrátka všetko to čo odporníci doporučujú vylúčit z potravy som vylúčila.Kupovala som si tabletky na úpravu črevnej mikroflory (acidofilus lactobacilus),bezvísledne.Dúfam,že to niektorej z Vás pomože čo som napísala,a nedojde to do takého štádia ako u mňa.

Daniela (Čt, 2. 10. 2008 - 11:10)

Mila Soňa a všetky čo máte podobné problémy.S týmto problémom už zápasím 16 rokov.Vyskúšala som snáď všetko čo sa dá.Robili mi imunologické vyšetrenie,vyšettrenie či nemám cukrovku,alergické vyšetrenie,robili mi autovakcinu,ktoru som užívala,alergička mi objednala zo zahraničia nejake specialne lieky,homeopatickú ambulanciu som tiež navštívila,a liečila drahými liekmy,ktoré samozrejme nepomohli...prádlo som používala len bavlnené,uteráky som mala len pre seba vyvárala som si ich a všetko prádlo žehlila....Prešla som toho dosť a nič nepomohlo.Tento problém sa objavoval vždy v pravidelnych intervaloch keď som mala plodné dni.Prešla som naozaj všeličim,a nie len ja,ale aj môj manžel no on mal vždy výsledky negatívne(tak verzia lekara,že ma može nakaziť môj muž bola nesprávna).Pred 1,5 rokom som absolvovala Gastroenterologické vyšetrenie(stolice),ktoré bolo pozitívne.Lekár mi predpísal lieky,ktoré som užívala 1 mesiac.So strachom som čakala na kontrolný výsledok stolice po dobratí liekov,lebo lekár povedal,že sa to na prvý krát nemusí podariť.Výsledok bol negatívny.Žial ako som už potom pliesne namala nastúpila dalšia pliaga myslim Gardnerela vaginalis neviem či to píšem správne,vyznačuje sa rybacim zápachom z pochvy.Brala som Entizol ja aj moj partner.Potom som odcestovala do zahranicia.Bola som tam skoro rok a počas celého pobytu som ani raz nemala žiadny problém,a spomenula som si ked som bola na liečeni(5 týždnov) tiež som žiadne problémy nemala(mali tam makku vodu). Záver myslím si,že to je z vody,preto teraz hladám mestecko,dedinku kde maju makku vodu.Ak makku vodu mate dajte sa vyšetriť Gastroenterologom.Budete na to potrebovať doporučenie od Gynekologa a dôvod prečo podstupujete toto vyšetrenie

renata (Út, 30. 9. 2008 - 20:09)

Pro paní chytrou:-)
Nastudováno mám o candidě za ty roky víc než doktoři:-) A teď mám už přes rok pokoj (což tady pravidelně píšu, takže tvůj příspěvek je jaksi "mimo mísu":-), slizniční imunita podle krevních rozborů v naprostém pořádku, proto už protikvasinkovou dietu nedržím tak přísně. Nejen med, ale i sem tam zákusek, plísňový sýr, pivo, víno si dávám. A je to v pohodě:-)
Pro Ewu:
Grepofit jsem brala, pomohl mi. Doporučil mi ho MUDr. Nouza (kapacita v oboru imunologie v Praze). Když měl na jaře přítel pořád lehkou rýmu, pálení v krku a dělali se mu afty (14 dní potíže, pak 14 dní zase dobrý a tak pořád dokola), tak jsem mu jedno balení koupila a od té doby je OK.
Zdravím všechny!

Ewa (Po, 29. 9. 2008 - 08:09)

Ahoj Mončo, tak jsem se na ty stránky dívla a zní to zajímavě! Uvažuju o koupi Grepofitu. Co pomohlo tobě? Díky za odpověď.

Monika (Ne, 28. 9. 2008 - 13:09)

Ahojte holky, zkuste si přečíst článek na www.energy-nature.blog.cz Dobře tam popisují vagin.mykózy a koupila jsem si od nich skvělý přípravek.

Yossarian (Ne, 28. 9. 2008 - 09:09)

Jasně musí se úplně vysadit sladké a já třeba , když s tím mám problém, tak polykám Laktobacilus(Aktívia je nanic, internista mi řekl že to je jen reklamní tah)......asi to chce i posílit imunitu, pze normální člověk nemá po kousku čokolády kvasinky....

pro renatu (Ne, 28. 9. 2008 - 07:09)

Milá renatu, jestli sladíš cukrem nebo medem je úplně jedno, obojí moc dobře podporuje candidu. Candida má med moc ráda, to se dočteš úplně všude. Doporučuji něco si nastudovat, jinak se toho nikdy nezbavíš.

Holka (So, 27. 9. 2008 - 20:09)

pro Renatu- tak co to je? vek? Ovulaci jsem driv odhadla (aspon myslim) podle hlenu. Ovsem ted uz nefunguje normalne asi nic...:(

renata (St, 24. 9. 2008 - 17:09)

pro Holku: Mně je taky 33:-) Menstruaci jsem měla pravidelnou jako swiss hodinky při antikoncepci i asi 3 roky po jejím vysazení právě kvůli chronické mykóze. U mě tedy, myslím, kvasinky menstruaci neovlivňovali. Od loňského podzimu jsem mykózu (svědění, výtok) neměla, letos na jaře ale poprvé menstruace začala chodit cca o týden dříve, prostě se mi cyklus zkracuje. Zároveň však mám taky nejřív pár dní špinění, pak 2 dny silně krvácím + klasické bolesti v podbříšku a v bedrech (musím si vzít Algifen tbl.), pak zase pár dní špinění. Je to celkem obtěžující, vlastně pořád minimálně s intimkou. Navíc teď špatně odhaduju ovulaci, protože dřív i podle měření bazální teploty začala přesně v půlce cyklu, tj. 14. den po začátku menstruace. Menstruace mi trvala taky tak 5 dní s rovnoměrným krvácením a pak konec.

Holka (St, 24. 9. 2008 - 10:09)

pro Renatu: Ahoj renato, chci se zeptat, mas pocit, ze Ti kvasinky ovlivnovaly ci ovlivnuji i menstruaci? Posledni rok mam menstruaci zpozdenou tak o 3 dny a misto 5 dni je to 7 a prvni dva dny jen spineni. Drive chodila jak hodinky. PS. v prechodu nejsem. Je mi 33. A snazime se o dite.

Holka (St, 24. 9. 2008 - 10:09)

pro Kristynu: muj gyndar tvrdi, ze chronicka mykoza ani ve steru vyjit nemusi. Ale bacha, treba chlamydie maj nejaky specialni odber a ten se nedela pri kazde kontrole. Mozna by stalo za uvahu navykladat doktorovi o nejakem uletu s neznamym sex. partnerem a nebo natvrdo pozadat konkretne o chlam.

renata (Út, 23. 9. 2008 - 18:09)

Koukam, že tu tu poslední dobou pěkně vázne...:-((( Tak sem napíšu aspoň já, dlouhodobá účastnice diskuze. Byla jsem přes rok bez problémů, nyní mám pocit, že se mi rozjíždí mykóza (zevní rodidla na pravé straně nateklá, uvnitř lehce tvaroh). Buď je to podzimem a současným rázem počasí, nebo jsem to "chytla" od přítele, který od homeopatky dostal kapičky na likvidaci plísní a toxinů (Aflatoxin). Celkem jsem s tím počítala... protože jak se mu tělo od plísní čistí, tak se mu to možná projevilo i na penisu. Ikdyž zjevně není nic poznat ani ho nic nesvědí, tak to na mě mohl přenést. Uvidíme, jak dopadnu, třeba se to spraví nebo budu muset na gyndu. Docela by to narušilo naši momentální snahu o mimino:-(((
Jinak z vitaminových doplňků už nic nebereme, akorát pravidelně už několik let Lactobacilly 1 denně a něco na podporu imunity (na střídačku třeba Echinacea+vit.C+zinek, Biopron, Betavital, Lecitin ad.). Dodržujeme však z podstatné části protikvas. dietu, nejíme cukr, sladíme medem nebo javorovým sirupem a minimálně, nejíme bílou mouku. Jíme zdravě a pokud možno vařím z biopotravin. Snídáme obilné kaše, jíme brambory, celozr. rýži a těstoviny, kuřecí a ryby, luštěniny. A držíme se:-)
Hlavně oba pociťujeme změnu oproti dřívějšku v imunitě. Celý rok nemarodíme, jen třeba teď na podzím trochu vodová rýma. Chřipkové epidemie nás míjejí. Myslím si, že když se tělo vypořádalo s oslabenou imunitou, lépe si poradí i s kvasinkama a jinýma potvorama.

Takže se tu mějte hezky a někdo taky napište...!!

jana (Pá, 5. 9. 2008 - 15:09)

ahoj,cjtěla jsem se zeptat ženy která psala,že jí pomohl přípravek BIOPRON,za jak dlouho viděla výsledky.děkuji

Kristyna (Pá, 5. 9. 2008 - 13:09)

Ahoj, na gyndě jsem byla asi tak v únoru, dělala mi stěry, ale nic tam nebylo. Doporučila mi právě ten Wobenzym, jenže pořád utrácet za léky, které nepomůžou už mě taky nebaví... No nic, budu muset jít znovu, nic jiného mi nezbývá. Někdy bych si přála být chlap:-) Díky.

Návštěvník (Pá, 5. 9. 2008 - 06:09)

Kristyno, a byla jsi u doktora? Nemusí jít o kvasinky, když ti např.Canesten nepomáhá. Můžou to být třeba chlamydie, streptokok a jiný hajzli. Takhle se strašně stresuješ a třeba zbytečně.

Gina (Čt, 4. 9. 2008 - 21:09)

Proč musí každou diskuzi posrat vždycky nějaký dealer?Dealeři,táhněte jinam!!!!!

Jon (Čt, 4. 9. 2008 - 18:09)

Na kandidózy je dobrá ozdravná pitná kúra z aloe vera vnitřně a cca 2 výrobky z aloe zevně, tedy do pochvy. Ale musí to být dobrá aloe od dobré firmy. A ta nejlepší světová probiotika. Jogurty a probiotika v jogurtech jsou k ničemu. Zničí se v kyselém prostředí žaludku, takže nedoputují tam, kam mají. Existuje firma, která aloi pěstuje a zpracovává už desítky let. Mnohé jiné firmy se snaží na tomto poli přiživit, ale moc jim to nejde, nemohou použít patentovaný způsob zpracování, tak se vám budou snažit namluvit spoustu věcí. Např. že nejlepší je aloe z celého listu nebo že nejlepší konzervace je medem nebo že vám pomůže stopové množství aloe v minerálce atd. atd. Čtěte dále:

HARMONIE - poradenství a produkty PRO ZLEPŠENÍ ZDRAVÍ, PREVENCI, KONDICI A VITALITU. Spolupráce a KONZULTACE JEDNOTLIVÝCH PŘÍPADŮ S LÉKAŘI-SPECIALISTY z jednotlivých oborů medicíny.
HARMONIE vám nabízí HARMONIZAČNÍ, ČISTÍCÍ, DETOXIKAČNÍ, POSILUJÍCÍ, REVITALIZAČNÍ a další OZDRAVNÉ KÚRY a také jednotlivé specifické produkty zaměřené na NEJRŮZNĚJŠÍ ZDRAVOTNÍ POTÍŽE nebo CELKOVOU LEPŠÍ VITALITU a KONDICI ORGANISMU. Tyto kúry a jednotlivé produkty se dají aplikovat kdykoli a komukoli, to znamená jak dospělým, tak dětem, i vašim čtyřnohým přátelům a v jakémkoli stádiu zdravotních potíží. Buď jako PREVENCE nebo jako doplněk a VÝRAZNÁ PODPORA KLASICKÉ LÉČBY, se kterou se nejen dobře snáší, ale podstatně se zlepšují její výsledky. Podporují lepší OBRANYSCHOPNOST a mnoho dalších důležitých funkcí organismu. Nastává ZLEPŠENÍ ČINNOSTI VŠECH ORGÁNŮ a tím celková VĚTŠÍ VITALITA CELÉHO ORGANISMU.
Jedná se o ALOE VERA a další složky - vitamíny, minerálie, stopové prvky, antioxidanty, probiotika, vlákninu a další produkty jak pro vnitřní tak pro vnější použití.
Jistě jste se již sami setkali s různou kvalitou a stupněm účinnosti podobných výrobků. Produkty dodávané poradnou HARMONIE jsou výhradně přírodního původu a současně té nejvyšší a nejčistší kvality, jaké je možno dosáhnout. Každý z nich je vyvíjen trpělivě dlouhá léta, než je uveden na trh. Jeho KVALITA je pak tak velká a ÚČINNOST tak výrazná, že je vyráběn desítky let bez toho, že by měl nějakou konkurenci. ÚČINKY každého z nich jsou ověřeny desítkami let a MNOHA MILIÓNY SPOKOJENÝCH LIDÍ po celém světě. A také po celém světě je do distribuce těchto produktů ZAPOJENO MNOHO LÉKAŘŮ. Pokud byste přesto nebyli s něčím spokojeni, dostanete celou kupní cenu zpátky. V případě spokojenosti s těmito produkty je můžete doporučit dalším lidem a dokonce se můžete zapojit do celosvětové sítě distributorů.
Bližší informace na: info.harmonie zavináč volny.cz Výrobky obdržíte osobně nebo poštou.

Kristyna (Čt, 4. 9. 2008 - 16:09)

Ahoj holky, mám takový problémek. Před 2 lety jsem začala užívat HA a objevila se mi vaginální mykóza, každé zhruba 2 měsíce svědění, otok...asi znáte:-) Jenže před pár měsíci žádné svědění, jen zapáchající výtok a bolest při styku. A tenhle výtok mám nepřetržitě...Nedokážete si představit, jak se šíleně stydím při sexu s přítelem, proto radši odmítám a jsem z toho akorát zoufalá. Zkoušela jsem Canesten, GynoPevaryl, taky Wobenzym na imunitu a nic, pořád se to vrací:-( Dokonce zkouším i protikvasinkovou dietu a Lapacho čaj, ale nevím nevím... Proto moc prosím o radu. Děkuji.

pavla (Čt, 4. 9. 2008 - 14:09)

mažete si ten krém clotrimazol i na malý stydký pysky anebo se to nemůže?

Reklama

Přidat komentář