Reklama

kvasinky, candidoza,mykoza

Veri (St, 11. 7. 2007 - 23:07)

Álo: Já jsem taky vždycky měla pocit, že mi to ty kapky jen zhorší a zlepšení už pak nenastalo... nakonec mi to vždycky nějak oslabí imunitu, takže mam pak třeba angínu, která se nedá jen tak přechodit, nakonec mi nasadí antibiotika (protože to prostě už jinak nejde řešit), z toho mám kvasinky, pak zase jdu na celostní, tam mi napíšou detox kapky a tak pořád dokola... A vždycky mě to stojí spoustu peněz. Já už nevím, co si o těch homeopatikách myslet, vzdát to nechci, ale...

Ála (St, 11. 7. 2007 - 22:07)

Já mám dva roky celostní medicíny za sebou.Mně doktor říkal, ať se během detoxikace a užívání přírodních preparátů vyvaruju jakýchkoli antibiotik i čípků,že je pak jeho léčba k ničemu a tzv. se to tříská.Po užívání detoxikačních přípravků jsem měla také zhoršení, ale ne v pochvě, to mi přišlo pořád tak nějak stejné, výtok mám pořád a to se nezměnilo, ale dostala jsem rýmu jako hrom, pořád jsem byla zahleněná, vykašlávala jsem,chtěla jsem to vzdát, ale bylo mi řečeno, že to je dobře, že se tělo zbavuje škodlivin, tak jsem pokračovala.Ale jak píše Veri, každá návštěva mě stála 1500 Kč a nikam jsem se stejně nedopracovala.

Jorika (St, 11. 7. 2007 - 21:07)

Reni - to me moc mrzí.... musis ale verit ze ma doktorka Burdova pravdu a ze je to pouze docasne - ze se telo ocistuje a pak uz to bude treba upne dobry. A Ty ses s ni nebavila o tom, ze by ta situace - vraceni vytoku a kvasinek tam dole - mohla nastat? Jak jsi psala - ze si rano na jazyk kapes plisne - to znamena ze homeopatika jsou slozeny z nejakych zarodku tech plisni nebo neceho takoveho? Ja myslela ze jsou v nich jakoby mikrocastice tech lecivych latek.. Nejde mi moc do hlavy ty homeopatika mohou zpusobovat zhorseni nebo spoustet kvasinky?
A v blizke dobe jsi zadnou jinou "rizikovou" vec nedelala - ktera by to mohla zpusobit? A kdyby Ti na to gynekolog neco dal, tak by to te homeopaticke lecbe uskodilo?

Veri (St, 11. 7. 2007 - 20:07)

A ještě Reni: podle celostní medicíny se skutečně v průběhu braní těch homeopatik může objevit výtok - tím, jak se tělo čístí. A dokonce by to snad mělo být dobré znamení, že to zabírá... je potřeba vydržet. Držim palce, aby to přešlo bez chemie. Ale kdyby to nepřešlo během pár dní, tak bych být tebou radši na gyndu zašla, ať se něco nepodcení..

Veri (St, 11. 7. 2007 - 20:07)

Možná je to v psychice, ale já ať přemýšlím, jak přemýšlím, nemůžu na žádnej blok přijít - a to už docházim řadu mesíců na terapii, která jsem doufala, že mě z těch zdravotních problémů třeba dostane.. Nezkoušeli jste někdo třeba regresní terapii nebo hypnózu? Já už fakt nevím..:/ A pro Renatu: Mně se dělají kvasinky i po spoustě kapek z celostní medicíny, tak nevím, jestli to někam vede... hlavně, že tam vždycky nechám tak 1500 :((

renata (St, 11. 7. 2007 - 16:07)

Ahoj všechny,
to jsem já, "vyléčená" Renata:-((((
Minulé pondělí jsem začala s obavami brát homeopatické kapky na dočištění těla od plísní a to, čeho jsem se tak obávala, skutečně přišlo....:-((( Po týdnu se dostavilo drobné svědění, dole mi to zvenčí nateklo a uvnitř jsem dnes ráno zjistila typický tvarohovitý výtok... takže opět mykóza... po 9 měsících klidu..... jsem z toho zoufalá, nevím, zda mám dát na rady MUDr. Burdové a vydržet bez chemie, že si tělo poradí samo, výtokem se zbavuje plísní, které tam zkrátka ještě někde zbyly atd. nebo co nejdříve navštívit po 9 měsících svého gynekologa a nechat si předepsat mast a čípky. Teď je to v začátcích, ale vím, že podle gynekologa je zásah vždy nutný co nejdříve, než se kvasinky ještě víc přemnoží, než se to ještě víc rozjede.
V duchu si říkám, že jsem se měla na celou homeopatii a celostní medicínu vykašlat, když jsem neměla žádné zjevné potíže. A zase začít jednat teprve, až by se ev. něco vrátilo. Vím, že to není správný postoj, ale tyhle myšlenky se mi momentálně honí hlavou....:-((( Navíc, když gynekologovi řeknu, že si ráno na jazyk kapu plísně, abych se jich podle principu homeopatie zbavila, řekne nejspíš, že si v tom případě za to můžu sama, jestli jsem se nezbláznila. Nevím, co mám dělat, poraďte, holky...
Jdu si otevřít lahev vína, ať je mi líp na duši.....:-((((
Jinak k té psychice - ta moje doktorka Burdová mi tohle tvrdí od začátku: že mám někde psychický blok z minulosti vůči sexu nebo partnerovi a tak, že by mi prospělo pár hodin psychoterapie u ní (400,-- Kč za hodinu). Ale jezdit jednou týdně do Prahy 100km, dát dalších 500,-- Kč za cestu, to se mi fakt nechce. Navíc v práci by mi to asi neprošlo a zbylou dovolenou si takhle nechci vybrat.
Říkám, momentálně přemýšlím dost pesimisticky, takže mě i napadla varianta, že si mě MUDr. Burdová chce udržet jako pacienta, že už mi možná žádné plísně nezjistila a tak mi ty kapky dala záměrně, abych k ní musela dál jezdit. No, je to sice dost ujetý, ale na druhou stranu celý farmaceutický průmysl vydělává většinou na tom, že jedny prášky tě něco zničí a ty si pak musíš koupit jiné, aby ses zas dala dohromady.
Předem děkuju za reakce na můj současný stav.
Už zase Vaše R.

dáša (St, 11. 7. 2007 - 14:07)

Zkus nejdřív ty knížky od Zdeňky Jordánové(přijdeš na zajímavý souvislosti):
knihy se jmenují - Poznej svůj cíl (hodně o celostní medicíně, nemoci a psychice- tuším 3.kapitola, ale celá kniha je zajímavá)
a druhá kniha od autorky Tvoje dítě jako šance pro Tebe
Tam vlastně probírá i vývojovou psychologii od narození, co Tě všechno může ovlivnit i ve vztahu k nemocem. Nedá se to brát doslovně, chce to nadhled, ale otevře to oči a spousta věcí fakt tak funguje.
Mně se takhle díky knize jeden psychický blok podařilo najít a opravdu mi to pomohlo i ve vztahu ke kvasinkám. Do té doby jsem pořád hledala jen prášky a mastě a skutečná příčina leží v psychice.
Jinak ta autorka prý dělá i konzultace a má poradnu, ja u ní nebyla, kamarádka ano a nemohla si to vynachválit. Zkus ale nejdřív přečíst knížky

Jorika (St, 11. 7. 2007 - 13:07)

jak ale na ten roblem prijit.....? Ja tusim ze to ma urcite souvislost.... bavila jsem se tu s jednou holkou se stejnymi problemy a zjistily jsme ze to mame v rodine velmi podobne.... nevsimavy otec a silene uzkostliva matka..... myslim ze to neni nahoda... ale otazka co s tim???

dáša (St, 11. 7. 2007 - 13:07)

..Pokračování: tak přirozeně něcemu vyhyba. Takže člověk mající kvasinky (či "pocit", ze ma alergii na sperma, i když vyšetření mluví proti) může mít nějaký blok vůči sexu či aktuálnímu partnerovi. No něco na tom fakt asi je. Zajímavá je z tohoto pohledu knížka Poznej svůj cíl od Zdeňky Jordánové. Má tam jednu kapitolu celou o nemocech a jejich vztahu k psychice. Prý to jde krásně odblokovat (najít, kde je problém, např. Ti mohli v dětství říkat, že sex je špatný, nebo si neseš nějaký špatný zážitek, ani o tom nevíš)...Nevědomí má na nás doopravdy obrovskou moc a pak si podvědomě přitahuješ kvasinky, jen abys se tomu mohla vyhnout....

d (St, 11. 7. 2007 - 13:07)

Cetla jsem, ze problemy jsou tady pri tom spise v psychice. Nemoc, ze je od slova neco ne moci a ze se clovek tak

Jorika (Po, 9. 7. 2007 - 10:07)

K te alergii na sperma - ja si nechavala delat i testy na alergii na sperma na imunologii a nic mi nezjistili..a problemy mam prakticky od zacatku sveho sex. zivota... a taky jsem se dost bala- ze mam urcite alergii na sperma, protoze me tam to sperma vzdycky hrozne stipalo a kdyz jsem se sla vycurat, silene to bolelo... ale tu alergii mi nepotvrdili...tak mozna je to fakt tou ponicenou sliznici...

jinak jsem ted musela tak nejak porusit dietu:-( dostala jsem silenou anginu, netusim z ceho, kdyz jim tolik pripravku..:-( takze jsem chte nechte musela zacit brat antibiotika:-((( a v tech horeckach nemam ani silu jist vsechny ty podpurne prostredky, tak doufam ze se to nejak neprojevi.. pro jistotu jsem si ted aspon u toho zavadim cipky gyno-pevaryl..coz mi poradil doktor na pohotovosti kdyz jsem tam byla s tou anginou..
-blbe je to ze v tech prascich a tabletkach na krk jsou cukry..a taky jedine co jsem byla schopna jist bylo ovoce.. ale pritrl rikal ze telo pri te horecce ty cukry stejne rychle spotrebuje

anonymka (Ne, 8. 7. 2007 - 01:07)

podle mne se ze slin muze chytit, pokud on tobe delal a melas mykozu, tak ji treba muze nekdy na tebe opetovne prevest. Take se toho bojim...proto partnerovi nedovolim jinam nez na klitosri jazyckem.

Martina: o alergii an partnerovo semeno men to i partnera tez napadlo, predtim sjem problemy nemela. i kdyz jen mykoticky vytok ale mel by byt jiny. proti alergii se neda bojovat. zatim zkusim lubrikant -- nekde jsem cetla ze to muze byt trauma pochvy.

monika (Pá, 6. 7. 2007 - 23:07)

zajímalo by mne zda mohu chytit mykózu z partnerových slin? Po každým orálním sexu mám problémy se svěděním, tak si říkám jestli to nemám od něj.

Návštěvník (Pá, 6. 7. 2007 - 18:07)

zkuste si pročíst stránky www.candida.unas.cz

anonymce a mart (Pá, 6. 7. 2007 - 18:07)

Děkuji Vám, pro jistotu jsem si pořídila roztok aloe vera na celkové pročištění organismu, výtoky jsou teď silnější. uvidím až ho do beru a skusím znova gynekologa. Nechci přijmout to, že by to bylo normální, ale vypadá, že budu muset. Ještě jednou díky a pac

Martina (Čt, 5. 7. 2007 - 21:07)

Ahoj, já trpím na mykózu od svých 17 let, v podstatě od té doby, kdy jsem začala sexuálně žít. Nyní je mi 40 let a mykózu mívám dost často. Mám novou gynekoložku, která se mě snaží léčit komplexně, včetně partnera, na chvíli je klid a pak zase

anonymka (Čt, 5. 7. 2007 - 14:07)

nik

no pokud ti gynekologove rekli ze je to normalni a pokud mas partnera a nic na jeho penisu podivne neni, tak bych se gynekologickych potizi nebala. mozna to tak je.
ale ta kuze, no ja nemam ekzem ale pokozku se sklonem k zaniceni. Protoze enchci behat s chlupatyma nohama tak amm cervene pupinky soustavne. Take mam potom co jsi ten"hnis" vystipnu no takove pigmentove jizvy. ale snazim se pouzivat misto stipani lufu(takova jakoby slamena houbicka na cisteni-maj v drogerieich) , ta odumretou kuzi rychle odstrani a cetla jsem ze na zanicene mista je dobry detsky pudr. Zkusim to an sve nohy, a uvidim:-) Pristi tyden se budu depilovat.napisu jestli jsi vspomenu

nik (Čt, 5. 7. 2007 - 13:07)

Dobrý den, mám již od svých 11let výtoky, nyní to je již 10let denodenní výtoky, ale nesvědí.Od počátku chodím po gynekolozích a snažím se zjistit příčinu. Snad pouze 2krát za těch 10let jsem brala čípky, jinak mi vždy řekli, že je to normální věc a mé tělo tímto způsobem ze sebe vylučuje škodliviny. Také od narození trpím kožním exzémem,ten se však rozšiřuje nadále, pak dochází k tomu, že si to různě vymačkávám a než se mi to stačí uzdravit, opětovně se zase mačkám. Takže mám jizvy po ramenou, současná kožní lékařka mi řekla, že se o exzém nejedná, že to je takový typ kůže, tedy hrubá (hroší) kůže, a dá se pouze zpomalit rozlézání. Osobně si myslím, že tyto dva problémy budou mít spolu něco společného, ale sama nevím co a lékařům se svěřit je časově náročně z žádným konečným výsledkem. Prosím, zkuste mi poradit, popřípadě na bych se měla obrátit, aby mi řekl bližší info a polopaticky vysvětlil. Děkuji Vám pěkně

anonymka (Čt, 5. 7. 2007 - 12:07)

hmm....aha takze svedeni a vytok je candidoza....svedeni ja laktobaciloza a co je pouhy vytok mirne hrudkovity?

take bych asi mela naji v praze dobrou gynekolozku....jen ci mne prijme...ceske pojisteni nemam jen slovenske, a studuji..takze envim envim.

Julie (Čt, 5. 7. 2007 - 07:07)

Ahojky, nikdo se tu nezmiňujete o možnost autovakcíny, tak bych vám o tom taky ráda něco napsala. Nevím jestli je to vhodné u dalších problémů spojovaných ze sníženou iminitou ale u poševních zánětů to může být řešení které pomohlo už mnoha ženám. Autovakcínu by vám měl předepsat váš gnekolog a to při opakovaném vaginálním mykotickém zánětu prokázaném mikrobiologickým vyšetřením - kultivací z pochvy. V laboratoři vám pak z vašeho vyrostlého kmene kvasinek vyrobí preparát který se využívá a opravdu pomáhá. Užívá se ve formě kapek a vaše tělo si dělá imunitu na právě ten váš specifický kmen. Zkuste se zeptat svého lékaře na názor třeba to může být řešením. Je pravda že kvasinky mají moc rády sladké takže vyvarovat se cukru a bílé mouce není od věci. Taky dost pomáhají aromatické oeje třeba čajovník které mají antimykotický účinek. Přeji vám ať se mykózy brzo zbavíte a máte krásné a zdravé děti.

Reklama

Přidat komentář