Reklama

kvasinky, candidoza,mykoza

Jorika (Čt, 28. 6. 2007 - 09:06)

Teda to je super Eli - takova doktorka..odkad ze to jsi???:-)
Ja dneska byla asi po vice nez mesici u gynekologa a nebyla tam a dostanu se k nemu az za dalsi mesic:-( on je tam jen jednou tydne..:-( Videla jsem tam ve vysledcich ze mam v nalezu streptococca alfa-haemolytias...toho jsem snad jeste ani nikdy nemela, to je hruza, co vsechno se muze objevit:-( Mam autovakcinu ale na streptococca agalactia.. takze na tohohle to asi nezabere, co?:-( Myslite ze je neco prirodniho co mi muze na streptococa zabrat?

Eli (Čt, 28. 6. 2007 - 07:06)

Jinak včera jsem byla na doporučení kamarádky u její gynekoložky,brečela jsem radostí,když jsem od ní odcházela,nemůžu věřit,že taková lékařka vůbec existuje.Povídala si se mnou asi hodinu o mých problémech,byla moc příjemná a empatická,řekla,že se mi nediví,že už mam z toho nervy v háji a že s tim musíme začít hned něco dělat.Řekla mi,že jestli dodržuju protikvasinkovou dietu už tak dlouhu a pořád nic,bude problém někde jinde,nejspíš hormonální,takže dneska tam jdu znova na krev a všecha další možná vyšetření, aby se to začlo řešit hned.

Eli (Čt, 28. 6. 2007 - 07:06)

No, já si taky nepřipadám nějak vychrtlá, ale znáš babičky. S tou dietou je to fakt těžký,taky se mi nechce všem vysvětlovat svoje intimní problémy,takže třeba v práci všem říkám,že mam dietu na ledviny:-))To každej respektuje,divný mu to nepřipadá,jen je sranda,jak se mě pořád ptají,jak na tom s těma ledvinama jsem a co s nima vlastně mam.

L (St, 27. 6. 2007 - 23:06)

A este len tak mimochodom, ja mam 170cm a 47kg a to tu dietu zas uplne nedodrziavam. Vobec nemozem pribrat a neviem, co s tym. Ak ma niekto nejaky napad, sem s nim, lebo od kazdeho stale pocuvam, aka som chuda a mne je uz neprijemne sa na seba vobec pozriet do zrkadla :(

L (St, 27. 6. 2007 - 23:06)

Ahojte, chcela som sa spytat tych co beru chlorellu...Kedy si ju davate a kolko tabliet za den? Dakujem

Mína (St, 27. 6. 2007 - 19:06)

Myslím, že 174cm a 62kg ještě není tak hrozný, já mám 176cm a 57kg.V rodině problémy nemám, spíš když jsem u přítele (u jeho rodičů) pořád dokola vysvětluju co můžu jíst a co ne. Jinak okolí si o mě myslí, že ty diety asi držím schválně, abych byla hubenější, je to celé praradox, už jsem tím znechucená, nehledě na to že mi není zrovna nejpříjemnější každému vysvětlovat že mám mykozy a proto držím dietu.

Ještě jsem se chtěla zeptat, myslíte že je v pořádku jíst kvašené okurky? Kdo to nezná, není to žádná chemie, pouze okurky a vinné listí, kopr, sůl a přírodním procesem to kvasí, něco jako kysané zelí. Přijela jsem ted k babičce, má jich tu plnou sklenici ale nevím jestli je můžu jíst nebo ne.

Jorika (St, 27. 6. 2007 - 14:06)

ja myslim ze to i k tematu je - ze to k tomu taky patri... me by to taky zajimalo

Veri to kk (St, 27. 6. 2007 - 13:06)

A to jsi byla na konizaci nebo na vypálení toho vřídku na čípku? Já ho mam už spoustu let, ale ještě k tomu teď tu špatnou cytologii, takže musim přímo na konizaci.. Byla jsi na tom v Gyncentru? Kdo to tam operuje a jaky to tam bylo? Kdybys chtěla, můžeš napsat na mail shelby22"centrum.cz, přece jenom tohle tady neni k tématu..

Jorika to kk (St, 27. 6. 2007 - 09:06)

Jaky vysledky Ti oznamili - jako co jsi vsechno mela? A cim Ti to lecili?

Eli (St, 27. 6. 2007 - 08:06)

Joriko, já to mam takhle s celou rodinou.Nikdo to nebere,myslí si, že jsem bláznivá dietářka a babička si myslí, že mam anorexii, i když vážim 62 kg na 174 cm :-)) Je to únavný pořád poslouchat, jak si ničím zdraví a že blbnu a že to mam jen psychický a cukr na to nemá žádný vliv..No naštěstí nejím u rodičů tak často, ale i tak, mamka mě ujistí,že do toho cukr nedala,pak do toho kousnu a je to sladký:-))Aspoň, že můj přítel mě v tomhle chápe.

kk (Út, 26. 6. 2007 - 23:06)

Jj, konizaci uz mam taky za sebou. Je to dva roky, co jsem ji prodelala a zatim v pohode. A hlavne jsem od te doby uvnitr takova sussi (mela jsem pry nejaky vyrustek na cipku nebo co, ktery zpusoboval vyssi vlhkost a tim nizsi kyselost a tim i horsi obranyschopnost). Kucera je dedek, ale nejak jsem si na nej zvykla, uz se na nej ani tolik nemracim.

Kdyz jsem prisla do Gyncentra, tak proto, ze moje lekarka byla naprosto neschopna a jeji bezny vyrok znel, ze je to normalni a mozna trosku podrazdeny. No, tady jsem si postezovala, udelali mi vsechny mozne testy a no, hruza povidat. Skoro jsem se rozbrecela, kdyz mi oznamili vysledky, ale byli na me hodni a zacali me kuryrovat. Ted uz je vsechno zasadni snad ok, uz jen obcas nejaka mykoza nebo tak, ale to beru jako normal... Mi tak pripomnelo, ze se mam objednat na ultrazvuk.

No, jsem docela spokojena, jen me trosku niceji ty jejich nastenky s novorozencema (nechci mit deti). Takze tak. Brou noc.

Petulka (Út, 26. 6. 2007 - 22:06)

Ahojte holky tak dostala jsem kvasinky taky a trapi me uz asi mesic,,, vsechny chemie co do me gynekolog rval mi vubec nepomohly(napr. sporanox, pimafucin)tak jsem zasla do zelene lekarny a pomohla mi tinktura z brizy a hned na to se musi pouzit tinktura jmenem OFENZ.a za tyden jsme mela klid a zatim vsechno v poradku a beru to uz dni ....jsou to kapky ktere se uzivaji trikrat denne. Pokud chcete jeste nejake info napiste....a kapky nebyly drahe jen 83,-,,,zatim papa

Jorika (Út, 26. 6. 2007 - 19:06)

Ta dieta je nekdy silena - zvlast babicka to absolutne neni schopna pochopit...
Jde ke me na navstevu a pta se - mam Ti treba udelat palacinky (pritom sem ji to uz asi stokrat riakla ze nejim sladke) ja rikam - ne, nemuzu to, rika ze mi donese tedy zeleninovou polivku, ptam se - nejsou tam nudle? Rekne ze ne...
Pak prijde a donese mi polivku s nudlema, gumove bonbony a kolacky.. :-) Ja uz fakt nevim jak ji to mam vysvetlovat... porad rika - a to se prece nic nestane kdyz to jednou porusis..
uz ani nevim jak ji mam vysvetlit co vlastne jim..

Ála (Út, 26. 6. 2007 - 17:06)

Jinak Míno, dobře zvaž ke komu půjdeš, abys nedopadla jako já, já nad tím pořád přemýšlím a moc toho lituju.Honí se mi v hlavě ty její kecy.Pokud ti třeba doktorka doporučí specialistu přímo sama od sebe, asi bych to riskla, já si říkala,buď to bude lepší /jako léčba/ nebo stejné, co mohu ztratit,bohužel ten přístup mě odrovnal.Kdyby aspoň někdo poradil, kam jít, třeba bych i dojížděla...

Ála (Út, 26. 6. 2007 - 17:06)

Holky,je to pravda,od toho tady to forum je, tak si budeme psát sem, můžeme to číst všechny a psát si navzájem,takhle si začneme psát jednotlivě přes maily a ostatní se nic nedozví.

Pája (Út, 26. 6. 2007 - 15:06)

Zkus si koupit v lékárně Fungicidin, je bez předpisu asi za 25 Kč. Je to mast k léčbě kvasinkových onemocnění kůže a sliznic, mě moc pomohla, tak snad i tobě.

monika (Út, 26. 6. 2007 - 11:06)

potřebovala bych poradit nějakou mast na mykózu. Nikdy jsem ji neměla, tak nevím co na to a v lékárně se stydím vybírat. Včera jsem si koupila jen Gynopevaryl čípky, ale v noci mě tak strašně svědila, že jsem se musela jít dvakrát osprchovat a i tak už z toho šílím. Mám pocit, že to nikdy neskončí.

Mína (Út, 26. 6. 2007 - 10:06)

to jorika: já jsem ti chtěla napsat na icq, ale právě jak tady někdo říkal, si pak nebudeme psat sem ale budeme si psát jen mezi sebou. Já se ti určitě ozvu na icq, pokud bude možnost.

Jorika (Út, 26. 6. 2007 - 10:06)

Ok, to je asi fakt, ze nema cenu s tim zahlcovat forum i kdyz by me to zajimalo u vsech:-) Ja jsem ted tak reagovala, protoze uz jsem tu jednou psala svoje icq(238-047-093 - klidne se muzete ozvat:-), ale nekdo mi tu prave odepsal ze by bylo lepsi psat to vsechno sem, at to takto nekouskejeme, kdyz nas to vsechny zajima, a ja jsem uznala ze je to fakt

Mína (Út, 26. 6. 2007 - 10:06)

Já bych navrhovala si klidně psát i přes icq nebo i ten mail, koukám že pár lidí je tu z brna, tak by mě zajímalo co třebas studujete a tak , ale nechce se mi tady s tím zahlcovat forum. Jinak nové poznatky bych i nadále psala sem na fórum.

Reklama

Přidat komentář