Reklama

kvasinky, candidoza,mykoza

Návštěvník (St, 6. 6. 2007 - 16:06)

Mně zjistili kvasinky při stěru z jazyka (u obvodní lékařky, ale musí to být stěr na kvasinky a plísně, ne na bakterie) a potom taky v moči, když jsem měla zánět močového měchýře (byly tam prý bakterie i kvasinky)

Magda (St, 6. 6. 2007 - 16:06)

a to se zjistuje z krve??

příroda (St, 6. 6. 2007 - 14:06)

kvasinky candida se vyšetřuje testy na imunologii candida narušuje střevo a pouští toxiny do těla a vznikají alergie na potraviny a oslabením i na pyly nemusíš mít výtok protože můžeš mít kvasinku jen ve střevech a ne dole

Magda (St, 6. 6. 2007 - 13:06)

Chtela bych se zeptat na jednu věc, da se nějak laboratorne prokazat, ze ma clovek v tele kvasinky? Jakeho doktora mam o to vysetreni pozadat. Ptala jsme se jednou alergolozky a ta rikala, ze to neni pravdepodobne, ze mi me alergicke potize zpusobuji kvasinky, ze je tam mame vsichni. byla bych i ochotna si to vyšetření zaplatit. Kvasinkovy vytoky však nemam, mam jen vyrazku a trpim nadymanim. diky

Návštěvník (St, 6. 6. 2007 - 12:06)

o nadýmání si můžeš počíst na www.candida.unas.cz

Eli (St, 6. 6. 2007 - 12:06)

Já z tou čínskou medicínou pořád nevím. Je to fakt hodně peněz a te´d mi zas spousta lidí řekla, že jim to nepomohlo :-( Jinak s nadýmáním jsem nam tom stejně, je to úplně šílený. Ale asi to bude tou dietou..

Eli (St, 6. 6. 2007 - 11:06)

Holky, jestli si nedokážete odříct sladké, tak si spíš na kvasiny začněte zvykat. Bez diety se jich opravdu zbavit nedá.

Jorika (St, 6. 6. 2007 - 09:06)

A kam jdes? za kolik?
Mate vubec nekdo problemy s nadymanim? Ja hrozne? Nekdy se najim a uplne silene me boli bricho a jsem nafoukla.. a nevysledovala jsem, ze by to bylo po nejakem jidle tak nevim.. Trpim tim uz dlouho.. ale ted co drzim tu dietu tak mam pocit ze jeste vic.. a nevim cim to..
Jestli jste nekdo byů na te cinske medicine tak se prosim podelte o zkusenosti:-)

L (Út, 5. 6. 2007 - 19:06)

Skusal uz niekto z vas celostnu medicinu? Ja idem buduci stvrtok na diagnostiku, tak som zvedava :)

zdena (Út, 5. 6. 2007 - 16:06)

Právě ta neodolatelná chuť na sladké bývá projevem toho, že jsou v těle přemnožené kvasinky. Ty se cukrem živí a doslova si o něj říkají! Takže nezbývá než posbírat všechnu vůli, a sladké VůBEC NEJÍST!

monika (Út, 5. 6. 2007 - 12:06)

TAk já mám trumf.Mě kvasinky trápí Nepřetržitě 6 let.Za tu dobu už je mi trapné každý měsíc chodit k doktorovi,že mi předepsané léky opět nepomohly.Slatké si taky neodpustím.Je to jediná radost.S nadsázkou.Ale přece to nemůže trvat jen kvůli tomu...

Anežka (Po, 4. 6. 2007 - 21:06)

Jinak já mám s kvasinkami taky problém, už skoro 3 rokem, se mi vždycky objeví. Jednou jsem s tím měla po menstruaci problém, takže sem se léčila a hned po další menstruaci sem se léčila znova...Byl to opravdu zážitek. Jinak si taky musím vybírat to jaký vložky si kupuju, nesmí být s ničím umělým jinak se zapařím a je zle, taky můžu sice používat tampony,ale ty si musím taky vybírat, já si totiž koupila nové O.B. pro comfort a nevšimla sem si, že mají povrch SilkTouch, což je taky umělý či co a léčila sem se zase, protože sem se zapařila zevnitř.Už mě to taky nebaví, jestli si nebudu dávat pozor na to, co si kupuju, tak se toho nikdy nezbavím. Jinak taky pozoruju to, že někdy se u mě taky objeví větší chuť na sladký, jenže pak to do sebe láduju, za týden dostanu mestruaci a kvasinky, takže jím sladké raději pravidelně a po troškách a když nezapomenu, tak si dám lactobacila acidofila. Letos sem měla kvasinky myslím že 1x a doufám , že u toho čísla zůstanu.
Mějte se :o)

Anežka (Po, 4. 6. 2007 - 21:06)

Ahoj Martino,ve škole jsme se učily, že pokud máš neodolatelnou chuť na sladké, je v těle málo Chromu, dá se sehnat jako potravinový doplněk. Pak písni, jestli ti to pomáhá.

Martina (Po, 4. 6. 2007 - 17:06)

Prosím jaký máte názor na lék Mycomax. Je to to jediné, co mi zabírá, ale bere se orálně a je to prý velký zápřah na játra. Ale můj gynekolog mi ho předepisuje jak lentilky. Jsem mu za to vděčná, ale na druhou stranu mám obavy. Můj problém je, že si absolutně NEDOKÁŽU odříct sladký a kafe. Nevydržím ani jeden den. Co mám dělat, cukr je skoro všude!

Návštěvník (Po, 4. 6. 2007 - 12:06)

teď běží v televizi sama doma můžete mejlovat na téma pohlavní nemoci

Návštěvník (Po, 4. 6. 2007 - 09:06)

předcházet lze snad jen pohlavním stykem chráněným....následky možná vyřeší tvůj doktor

Jana (Ne, 3. 6. 2007 - 18:06)

Ahojda! Nemate nekdo zkusenost, jak predchazet kvasinkam po nechranenem pohlavnim styku?? Nezabira nic!!!! Diky!

lucynqa (Ne, 3. 6. 2007 - 02:06)

hej L...tak to som nepocula...musim sa spytat mami..je lekarnik v zenskom prevedeni...o tom mi nehovorila.mozno to u nich nemaju.

Simona (So, 2. 6. 2007 - 23:06)

doporučuji k mazání na "chleba" sezamovou omáčku TAHINI, je určitě zdravější(i chutnější) než máslo. nejlevnější kupuju ve zdravých výživách kolem 50,- Může se přidávat k dochucení i do kaší apod.

Simona (So, 2. 6. 2007 - 23:06)

ahoj martino, máš pravdu bilý cukr je i tam, kde by ho normální člověk nehledal... ze začátku diety mi nakupování trvalo pěkně dlouho než jsem přečetla všechny etikety:)s tím medem nevím, ale myslím, že ani ten není úplně ok...raděj se sladkým chutím vyhýbám co nejvíc, nejsladší co jím je mrkev...

Reklama

Přidat komentář