Reklama

PANICKÁ PORUCHA 6 DÍL

Kačatelka (So, 9. 6. 2007 - 22:06)

Martinko, koukám, že si báječně užíváš vodu:-). Také jedeme v srpnu - jedu poprvé a jsem zvědavá jaké to bude...

Kač

Kačatelka (So, 9. 6. 2007 - 22:06)

Dianko, díky moc. Jsi zlatá:-). Zkusím jí, pokud mě vezme budu jenom ráda:-). A koukám, že mi poslala kontakt i Dášenda - holky moc díky, máte to u mě.

Čaute Kačatelka
Mrknu tedy na mail na ty telefony:-)

Návštěvník (So, 9. 6. 2007 - 22:06)

A kdyby mu bylo 9?

Jitka B. (So, 9. 6. 2007 - 21:06)

Z kina už jsem se vrátila. Srandu si z vás nedělám a sama se bojím toho, co bude dál.
Přemýšlím o tom, co se mi na něm vlastně líbí a je to strašně jednoduché. Poprvé v životě mám pocit, že se někomu líbím, že má zájem se mnou trávit čas,...

Martina (So, 9. 6. 2007 - 20:06)

Jitko,
ne, do toho kina bys jít už neměla, ať není velký problém. Nejspíš zacházíš moc daleko. Zkus si dát inzerát, když si tak rozjetá, na hledání kluka alespoň polnoletého, tj.18-tiletého. Opravdu nepokoušej osud!

Zase jsme se vykoupali - navečer bylo báječně /voda teploučká, na člunu pohoda, kánoisti měli 50. výročí založení oddílu, tak hrál cimbál atd./,
zase jsme s hromy za zády vyjeli k domovu,
ale bouřka nebyla, díky bohu.
Ani jsme nezmokli.

Dášenda (So, 9. 6. 2007 - 20:06)

Kačko tady je číslo na moji psychiatričku, sídlí teď v Praze někde na Budějárně, 241443120

Diana (So, 9. 6. 2007 - 20:06)

Kačatelko,
nezoufej!!!! Asi jsem to špatně spočítala, AD jsem brala 10 měsíců, ne 7. Terapii jsem absolvovala u skvělé psychiatričky (pošlu ti na mail kontakt a podrobnosti). Je to záležitost dlouhodobá, řádově na několik let.
Je na pojišťovnu, nic se u ní neplatí, ale nemůžu zaručit, že tě vezme.

Diana (So, 9. 6. 2007 - 20:06)

Pajko,
vůbec nic se neděje, jsem v pohodě. Šla jsem se podívat na diskusi migreniků,ale tam je mrtvo, tak jsem ze zvědavosti zabloudila po letech i sem. No a zrovna obavám Kačatelky z nových léků rozumím a navíc mám zkušenost s Aurorixem, tak jsem chtěla trochu poradit a povzbudit.

Bára (So, 9. 6. 2007 - 19:06)

Jitko, nevím, jestli si z náš děláš srandu a nebo jestli ses úplně pomátla. Jestli je ti třináctiletý kluk sypmatický,prosím, může ti být i blízký, ale ty nazačuješ, že bys byla a schopna dopustit a nebo už jsi dopustila, aby došlo k něčemu víc, než jen přátelství. Chováš se jako nezpodpovědné trdlo, takový kluk by se měl v kině držet za ruku se svojí spolužačkou a ne se muchlovat s vychovatelkou nebo čím to jsi. V tomto věku se klukům začínají bouřit hormony, jsou zvědaví a začíná je přitahovat opačné pohlaví (většinou) a ty jsi zralá dospělá ženská, asi mu to imponuje, že máš o něj zájem a může být do tebe i zamilovaný, ale je to ještě dítě a je na tobě, abys nedovolila, aby byly překročeny hranice přátelství! Nechápu, co ti může na třináctiletém klukovi imponovat. Nemysli si, že v rámci psychologické terapie a zvyšování sebevědomí je ti dovoleno cokoliv, zasloužila bys na zadek. My ostatní máme taky psychické problémy, máme co dělat sami se sebou, ale musíme se postarat o malé děti, staré a nemocné rodiče, nemocné partnery a ty tu jakou dobu fňukáš, jak tě nic nebaví a pak jsi schopna dostat do průseru puberťáka. Zajdi si k nějakému psychologovi a poraď se s ním a nech toho, než bude pozdě.

Kačatelka (So, 9. 6. 2007 - 19:06)

Ahojte holky, tak jsem propadla takové beznaději. Snažím se hledat nového psychiatra a psychologa, který je opravdu dobrý a konečně mi pomůže se z toho strachu a úzkostí vyléčit. Máte-li někdo jakýkoliv kontakt na dobrého psychiatra čipsychologa v Praze. PROSÍM POŠLETE MI KONTAKT NA KATE.NEMCOVA"SEZNAM.CZ

Mockrát děkuji za pomoc při hledání a léčení...

Zoufalá KAč

Kačatelka (So, 9. 6. 2007 - 18:06)

Ahojky Diano, píšeš, že jsi AD brala jen 7 mědíců. Co jsi vlastně absolvovala za terapie, že Ti takto pomohly? Já jsem prvně brala AD rok a 2 měsíce a po 4. měsících jsem to měla zpět. Měla jsem za sebou KBT terapii, ale můj nynější psychiatr mi řekl, že ta nezabírá někdy hned, je třeba jí opakovat. Díky za Tvůj příspěvek:-). A písni.

Pa Kačka

Kačatelka (So, 9. 6. 2007 - 18:06)

Jituš?
Kolik je tvému pricnci?

Kač

Pajka (So, 9. 6. 2007 - 17:06)

Diano, co Ty tady? Snad se nic neděje a jsi OK. Napiš!

Diana (So, 9. 6. 2007 - 15:06)

Ahoj, Kačatelko tohle píšu hlavně pro Tebe. Jsem tu po několika letech, co jsem se úspěšně vyhrabala z PP (s Pajkou jsem pořád v kontaktu). Všimla jsem si, že máš obavy z Aurorixu a chtěla bych tě trochu uklidnit. Zrovna tento lék mi hned jako první sednul a nedám na něj dopustit - brala jsem ho tehdy si 7 měsíců, vedlejší účinky minimální. AD jsou opravdu ale jen taková berlička, největší práci člověk musí odmakat na terapiích, změnit své myšlení a vnímání. Držím palce!!!!

Jitka B. (So, 9. 6. 2007 - 15:06)

Ahoj Kačateko.
Já jsem také doma a také řemýšlím. Ale tentokrát mi to mepřijde jako blbost, ale jako dost závažná věc. Můj Malý princ mě pozval do kina. A je mi jasné, že nepůjde jenom o sledování filmu.
O tom jsem se přesvědčila na tom týdenním pobytu.
S kinem jsem souhlasila, protože je mi s ním fakt dobře a probouzí ve mě pocity, které jsem ještě nikdy nezažila.
Sakra proč mu není alespoň o 2 roky víc?

Kačatelka (So, 9. 6. 2007 - 15:06)

Ahojte, tak to vypadá, že já jediná denska tvrdnu doma. Venku je pěkně, takže si všichni užíváte sluníčka. Já mám zatažené žaluzie a koukala jsem na film. Trochu cítím takový ten nepříjemný tlak v hlavě a chvílema mám pocity, že mě ta mrcha chce zase otrávit dnešní den. Zatím jsem v poho a v nic hnusného to nepropuklo. Čekám na přítele, byl od rána opět na stavbě. Takže jsem sama doma a tak poleháváma přemýšlím nad blbostma. Jsem fááákt znuděná. Měla bych pracovat, ale do toho se mi dneska také moc nechce. No, jsem na pár facek. Jestli jste někdo doma, písněte mi.

PAPAPA

Kač

Martina (So, 9. 6. 2007 - 09:06)

Mně PP rozjela moje těžká nemoc a jednou také hádka z manželem, když nechtěl jít něco zařídit ... pak už se to naučil.

Sluníčkový víkend všem! Včera nás od vody vyhnal velký mrak a vzdálené hromy a nakonec nic z toho a my už doma. Mrzelo mě, že jsem se se synem a jeho kámošem nestihla ani projet na loďce, ale jinak tam bylo fajn.

Dášenda (So, 9. 6. 2007 - 08:06)

Kačko , nešel mi večer net , tak jsem Ti nemohla odpovědět.
No mě na konci těhotenství postihlo v noci pár panických záchvatů, ale přes den jsem byla ok , žádný celodenní strach , jak už jsem psala , neměla jsem tuchy , že nějaká pp , vůbec existuje a byla jsem na vyšetření srdce atp. jak spousta z nás.Po porodu se to vytratilo aby se to pak s plnou děsivou silou vrátilo po roce apůl , vyvolalo to mý onemocnění moč.cest, který bylo vleklý a ošklivý a já se děsně nervovala a taky neshody doma /tchyně)a jelo to na plný pecky....AD JSEM BRALA ROK.psychoterapii ve skupině jsem absolvovala , když už ad zabralya fakt jsem se přestala rtolik děsit záchvatů i když příjemný to samozřejmě neni nikdy.No v současnosti jsem zatím ok a bez příznaků , panika je zalezlá , ale vím dobře jako tady všichni ostatní jak je ta naše zpropadená nemoc zrádná a že zaútočí zpravidla , když to nejmíň čekáme:('
Kačko u rozjetý paniky to fakt chce aspoň ten rok AD brát, to je tedy má vlastní zkušenost a i moje psych . to potvrduila , tělo , mozek se potřebují díky ad sklidnit mozek dodat serotonin aj.a pak , když jsi jakž takž zase v normálu můžeš zkusit vysadit.

TAK PĚKNÝ VÍKEND VŠEM

Dana (Pá, 8. 6. 2007 - 23:06)

Dášendo, v novém místě si zvykám, je to vše zase jiné, jiná pracovní doba. Dříve jsem chodila na krátký a dlouhý týden - 12 hod, vždy 2 dny - 2 dny volna - 3 dny - 2 dny volna - 2 dny - 3 dny volna a tak pořád dokola. Je pravda, že když jsem byla v práci celé dny, tak jsem toho doma už moc nestihla a po třech pracovních dnech to doma bylo jako po boji, ale na druhou stránku zase když jsem chtěla o volno někam jet, nemusela jsem pospíchat domů, abych nezmeškala práci. Tady dělám ranní a odpolední a jednou za 14 dní víkend celý den. Tak mám týden odpolední - od 12 - 18 hod., když mám odpolední, tak mám víkend - SO a Ne od 6 - 18 hod, následuje pondělí odpolední (abych nešla po víkendu hned ráno) a od úterka ranní od 6 - 12.30 a volnou sobotu a neděli. Po volném víkendu opět jen pondělí ranní a zase odpolední. Jdu vlastně 12 dní do práce a pak 2 dny volné. Snad si zvyknu, teď je ještě brzy dělat závěry. Jinak ti moc fandím, aby tentokrát vysazení AD bylo úspěšné.
Zase se mi zavírají oči, přeji dobrou noc všem, ale už asi chrupčíte ( Míša asi ale ne). Copak Evička Krakonoška, ještě je na dovolené?

Romana (Pá, 8. 6. 2007 - 22:06)

Dito, jo Jindra psala i na ES, taky měla s nima velké trápení :-(

Reklama

Přidat komentář