Reklama

PANICKÁ PORUCHA 6 DÍL

Pajka (Út, 5. 6. 2007 - 16:06)

Míšo, dostala jsem svou dávku Šimonka a je mi hned veseleji :-)

Dito, ta malinká toho tedy má :( ale snad to bude brzy dobré. Meruňky u nás ještě nezrají nebo žebych si nevšimla?
K Tvému dvanácterníku: taky bych ráda byla bez potíží a zdravá, ale kdybych dostala nějaké info podobné Martininu, zamyslela bych se nad tím a pro jistotu bych se nechala vyšetřit. Když by vše bylo negativní, byl by to důvod k radosti, kdyby ne, pak spíše k pokoře... Nikdy nevíme, co nám kdo čím vzkazuje a naznačuje. Ale úmysl ublížit v takových upozorněních jednoznačně není... (možná se mýlím, jsem akorát člověk, ale cítím to tak...)
A taky souhlasím s Romanou, že by sem kdokoliv měl chodit přispívat dál. Kdyby jeho psaní mělo jedinému člověku pomoci a deset dalších popudit, pak to smysl má. Těch 10 může příspěvky lidí, které mu nesednou přeskočit, kdežto najít někoho, kdo na člověka pozitivně působí už tak snadné není...

Pajka (Út, 5. 6. 2007 - 16:06)

Kačatelko, nevím přesně, čeho se bojíš. Jestli změny léku, pak zkus ho brát v malinkém množství a když to nepůjde, nebudeš ho prostě brát. Pokus se odmyslet si toho doktora a soustřeď se na to, že Ti bude líp. Žádnou prázdnotu a beznaděj si nepřipouštěj, bude dobře. Za zkoušku nic nedáš. Myslím, že se IMAO nemají rády s třezalkou, tak nepij ani čaj z třezalky. Třeba Ti zázračně pomůže, žádný strach.

Posílám Ti odkazy

http://www.vodopad.cz/l1.htm

http://www.lekarna.cz/shop.php?action=search&txt_search=aurorix

Kačatelka (Út, 5. 6. 2007 - 15:06)

Holky, je mi do breku, nevím proč, ale nějak se mi nechce tomu doktorovi důvěřovat. Bojím se na 10 dní vysadit ten Cipralex a ještě více se bojím toho Aurorexinu:-(. Bože cítím takovou prázdnotu a beznaděj.

Pomozte mi...

Kačatelka (Út, 5. 6. 2007 - 14:06)

Ten přípravek se jmenuje Aurorix tedy:-)

Kač

Dituša (Út, 5. 6. 2007 - 13:06)

Romčo , to se ti nedivím,tak budte OK.Jo ,muž Helic.p.měl,bral ATB,řekli mu tehdy,že to klidně i žena může chytt..líbáním:§))))))))))))kdeže ty časy jsou:)))),a tak no.Snad se bacilouš lekne a prchne.

zajímavé (Út, 5. 6. 2007 - 13:06)

http://www.pace.cz/source.php?id=14&page=2

Kačko,k němu konkrétně jsem nic nenašla.

letím,brečíme,mějte se..

zajímavé (Út, 5. 6. 2007 - 13:06)

jsem to blbě otiskla,takže to další je tady článek:

http://mujweb.cz/www/galaxy46/psychofarmaka.htm

zajímavé (Út, 5. 6. 2007 - 13:06)

http://www.deprese.com/rozhovor.php?&content=janu

Romana (Út, 5. 6. 2007 - 13:06)

Tak malinká Lindička chudáček, dej jí za mě pusinku. To, že umíš odpouštět je spíš dobrá vlastnost, aspoň sebou netaháš ten pomyslný, těžký pytel křivd. Hlelicobacter pylori má polovina populace, jen o tom většinou neví. Jsou na to léky, je to taková trojkombinace, berou se asi týden až 2. Jenže nejhorší je, že za pár měsíců ho můžeš dostat znova. Našemu Románkovi vyndal chirurg stehy a není to tak hrozný, jizva bude, ale hodně rychle se mu to hojí, tak mám radost.

zajímavé čtení (Út, 5. 6. 2007 - 13:06)

http://www.deprese.com/rozhovor.php?&content=janu

Dituša

Dituša (Út, 5. 6. 2007 - 13:06)

Kačko, tady jsem našla docela zábavný rozhovor,kde se ten Aurorix zjevuje,ale tím ti nepomůžu,vid.

Začínám mít čím dál silnější dojem, že celé to tvé shánění ženské a deprese z Chorvatska není nic než fake. To přece není možné, proboha, co je na tom, sehnat ženskou. Za korunu tucet. A Chorvatsko? Copak někdo zdravý jezdí do Chorvatska?!

Vem batoh nebo kolo a jeď třeba na Slovensko, když to chceš pořídit lacino. Užiješ srandy stokrát víc než rozplácnutý u moře v pitomém Chorvatsku.
25.07.2003 12:56

omluva Martině (Út, 5. 6. 2007 - 13:06)

...achjo,ještě mě rozbrečíte,fakt!

CHCI SE VEŘEJNĚ OMLUVIT MARTINĚ ZA TO , ŽE JSEM NEVĚŘILA V JEJÍ ODHAD ,CO SE TÝČE MÉHO 12terníku.To jediné z VÝČTU MÝCH ÚDAJNÝCH NEDUHŮ MI DNES LÉČITELKA POTVRDILA s tím,že to není nic vážného,vřed zatím nevyrostl žádný,spíš mám Helicobacter pylori-stejně jak můj choť a celkově jsem trochu oslabená,mám zas atopák,drbání potřebuju jak kozenka a tak no.Stran psychiky jen pokývala hlavou,že to je vrozený a na celý život.Ale rozhodně nejsem na umření a na dně!! To bych, Martino, nezvládala sama tolik,co zatím zvládám.Vyzvedla jsem část Jonášovitých:-)sirupů pro malou,pro mě jsem si nechala odložit z důvodu totální vyčerpanosti peněženky-jestli je někdo na dně,tak právě ona-na zítra a zkusím vyžebrat nějakou kačku na sirupky a kuličky pro moji osobu.Hladová jsem po letech zabrousila v parku k jezírku s konečně fungující fontánou a kačkami s rozkošnými ,chlupaťoučkými mláďátky,nakojila mimčo,zblajzla dvě pletýnky se zelím a rozbrečela se.Normálně jo.Sice málo,ale přece.Potřebuju slz jak soli,ale s AD mi nekapou.To znáte,někteří,ne?

Romčo :-),nepiš mi sem "chudáčku"...víš proč...:-),to já ne,to prcek je chudáček,má 8 měs.a dosud absolvovala 4 odběry krve -patička,prstík,žíla téměř bez slzičky,dva výtěry z nosánku.Když vymizel streptokok v masívním počtu, za téden tam našli v tomtéž počtu hemofila influzea.( Mno,sakra, že bych učitelství honem zaměnila za bílej pláštík...tfuuuj.)
Víš,nechci se vůbec chválit-i když bych správně občas měla a vlastně všichni ,co sem píšou,neb je to třeba ,protože PP i jiné psych.potíže hoodně souvisí s nízkým sebevědomým a sebepodceňováním,ale mojí blbou vlastností je dokázat odpouštět,i když bych kolikrát měla vydržet naštvanost,když jsem v právu-např.doma,jenže to ne.Nemám ráda dusno už od dětství,chci si vše vyříkat,pokud druhá strana na to je ochotna přistoupit.S mužem jsme oba energičtí,výbušnější,ale i to je třeba,než v sobě věci dusit,jasný že.Mno,takže z hlavy sice "čo bolo,to bolo" nevymažu,ale časem přecházím.Ani nevím,zda jsem to plkání ted tady vůbec napsala s hlavou a patou:-).To je fuk.Stejně je mi na prdlajs dneska, neb jsem dva večery totálně nestihla a zabudla na AD dávečku a říkám si už pár hodin za to "ty blbečku"-je mi asi z toho závratně ,motavě-houpavo až od žaludku.I s těmito hnusíky jsem dolezla z města s prckem na druhý konec k dětské,nakoupila za zbytek drobných pár úžasných jihomoravských meruněk-asi od Pájky:-),sladkých hrášků a obrovských nečervavých třešní...z každého pytlíčku jsem pečlivě ochutnala místo oběda , ted zapiju úzostlivou kávou a děj se vůle dvanácterníku a Páně.
Malá díky zvracení dosud chce jen kojení,falšku mliko a čaj odmítá...takže ještě že kojím,jinak by byla dehydro.Ted měla i trochu kaše,tak snad ji udrží.Spí jak dudek.Chtěla jsem dohnat taky dvě minulé noci,ale co,už stejně abych se pakovala do školky:-).

Lamko? Platí? Pokud nebudou horečky,z mé strany joó.

Přeci jen někdy nakouknu,jste jak magnetky! A já měkota.

Kačatelka (Út, 5. 6. 2007 - 13:06)

Ahoj holky, chvilku jsem tu nebyla. Ale teď jsem fakt celkem v rozpacích jak mám pokračovat. Doktor mi chce vysadit antidepresiva Cipralex a chce mi nasadit inhibitory MAO - je to Aurorex. Nikde o něm nemůžu najít zprávy a mám z toho strach, prosím písněte mi, zda s ním máte někdo zkušenosti, prosíííím:-(

Kač

Romana (Út, 5. 6. 2007 - 11:06)

Dito, Ty chudáčku, vydrž, zase bude dobře, hlavně ať se malá uzdraví. Té známé je mi líto, to musí být hrůza, takhle zhuntované zdraví, musíme být rádi, že máme jen PP. Jestli se ta rakovina odhalila včas, tak je dneska už velká šance na uzdravení.
Dito, já sem nechodím každý den a nečtu všechno, ale Tebe tady ráda vidím, bylo by mi líto, kdybys tu nebyla. Jestli s někým nesouhlasíš a někdo Tě urazil, tak si ho nevšímej, ale s náma si klidně piš dál :-)

Pajka (Út, 5. 6. 2007 - 10:06)

Baruško, je mi to moc líto :(, ale pokrok vidím už v tom, že panikaříš mnohem míň. Že sis ověřila, že to zvládneš sama, přes veškerou nepříjemnost těch stavů.

Dito, vidím, že toho máš až po stařečkovo, tak se drž, děvčico!

Petro, taky si myslím, že sem takové příspěvky patří, jen je škoda, že jsou anonymní. Vždyť nějaký ten nick by při troše fantazie měl zvládnout vymyslet každý... Co se týká pravidelných kontrol krevního obrazu, nařídila bych ji povinně pro celou populaci bez ohledu na braní léků .

Pajka (Út, 5. 6. 2007 - 10:06)

Anonyme, ad Lexaurin. Nenapsals pokračování letáku, která slůvko "nesmí" rozvádí a uvádí na pravou míru, tedy připusťme, že lékaři, pokud ho předepíší k AD vědí, proč:

"Účinky přípravku Lexaurin a účinky jiných současně užívaných léků se mohou navzájem ovlivňovat. Váš lékař by proto měl být informován o všech lécích, které užíváte a to na lékařský předpis i bez něj. Než začnete současně s přípravkem Lexaurin užívat nějaký volně prodejný lék, poraďte
se s lékařem. Léky účinkující na centrálně nervový systém (neuroleptika,antidepresiva, ostatní anxiolytika, hypnotika, analgetika, anestetika,antihistaminika) mohou zvyšovat zklidňující účinek Lexaurinu,proto při současném užívání těchto léků je třeba opatrnosti.
Současné požívání alkoholických nápojů zvyšuje účinky Lexaurinu..."

Eduša (Út, 5. 6. 2007 - 08:06)

Petro, teď jsem přečetla tvůj příspěvek.Podle internisty bys měla při dlouhodobém užívání AD chodit na kontrolu krevního obrazu? Nebo bereš ještě nějaké léky?

Eduša (Út, 5. 6. 2007 - 07:06)

Dneska jsem se zase probudila s ES, jsem přesvědčená, že to je od hrudní páteře, ale nevím, co s tím dělat. Na rehabilitace apod. nemám s dítětem čas. Zase na ES musím myslet, proč se mi vrátily v takový častý podobě.

Petra (Út, 5. 6. 2007 - 00:06)

Náhodou je dobře že tady zazní i takové věci.

Já beru již delší dobu AD. Občas nějaký ten uklidňovák. Odborná dr. mě ujišťovala že je všechno v pořádku a že není nutné nic kontrolovat, je důležité že funguji...

Když jsem byla nedávno na interně tak se nademnou podivovali, že při takové ( !!! ) kombinaci léků nechodím na pravidelné kontorly celého krevního obrazu.

A pak si vyberte.

Dituaša (Po, 4. 6. 2007 - 23:06)

No hlavně to ženské vydrží ...by ses divil(a).

Reklama

Přidat komentář