Reklama

PANICKÁ PORUCHA 6 DÍL

Jája (St, 30. 5. 2007 - 12:05)

A je to tady,když někdo ná téhle stránce,řekne někomu pravdu ,a neleze druhým do zadku,tak už je odepsaný.Je to banda patolízalů.

Eduša (St, 30. 5. 2007 - 12:05)

Martino, mohla bys mi to tedy napsat na mail? simca76"seznam.cz

Martina (St, 30. 5. 2007 - 12:05)

Eduš,
končím, už si dám z diagnostikou tady majzla!

Lucko,
jsi trapná :)

Eduša (St, 30. 5. 2007 - 12:05)

Lucko,podívej, já jsem tady kolem vánoc napsala svůj názor,věděla jsem, že nebudu všeobecně oblíbená, nakonec to blbě dopadlo, takže lépe na dikuse po internetu nepsat vše, co si člověk myslí.

Lily (St, 30. 5. 2007 - 12:05)

text

Lucie (St, 30. 5. 2007 - 12:05)

Holka neštastná M. mě svýma urážkama jen tak nerozhodíš ale alespon jsi ukázala svou úroven a holkám se konečně snad rozbleskne!!Duchovně založený,inteligentní člověk takhle na kritiku nereaguje,urážkama...ty víš moc dobře,že mám pravdu a nezkouslas to,taky to ,že se ti na jiných diskuzích vysmáli a dělali si z tebe srandu,nemůžeš popřít, no tím větší silou jsi se obula se svýma vymyšlenostma do zdejších holek!! Nebot není ned oběti oslabené,neštastné,tápající!! Vid?A jestli někomu pomáhám?? To tady na rozdíl od tebe opravdu nehodlám vytrubovat,takové věci se dělají nezištně, nemyslíš??
A hlavně jestli ty každému pomáháš tak úchvatně jako Dituše,která se z toho nemůže vzpamatovat,ptám se...nestoupla na Uherskohradišstku úmrtnost???
Nedivila bych se...a prosím tě mojí osobu,pokud sem ještě budu chodit vynech..trochu mi vadí,jak tady každý strká hlavu do písku...život není jenom o snaze za každou cenu se snažit s každým vyjít,je nutné i v rámci duševního zdraví říci doopravdy co si myslíme...jenže bohužel jeden z projevů PP je snaha se každému zalíbit,nechodit raději do konfliktů, hlavně at jsem všeobecně oblíben!!
Ještě chci pozdravit inteligentní skromnou nenápadnou v altern. medicíně opravdu vzdělanou a poučenou DUCHMARY!!! Jsi to Ty,Maruško co bys tady měla rozdávat rady,pokud vůbec někdo ale já vím Tvá pokora a životní zkušenosti Ti to nedovolí,měj se moc hezky a zajdi častěji,ahooj
EVINKOOOOOO Krakonoško kde jsi!!!
Cácháš se v moři a my tady řešíme nesmysly,co?Ale tímto příspěvkem alespon za sebe s tím končím,opravdu!!

Eduša (St, 30. 5. 2007 - 12:05)

Martino, já čekala, že mi napíšeš, v čem je u mě pokrok a v čem problém, tohle bylo moc obecně napsané. Ještě by mě zajímalo, jakým způsobem určuješ tu diagnózu. díky

peťule (St, 30. 5. 2007 - 11:05)

no já teda hledím, jaké tady probíhají diskuse :-) vůbec vás nestíhám číst..
tady je teda hrozné počasí, které mi teda na náladě vůbec nepřidává, musím se učit, ale nejradši bych si lehla a spala.. v pátek mi držte palce, mám hrozně důležitou zkoušku...
pokusím se napsat ještě odpoledne
Pajko, už jsi zpátky? ozvi se...
zatím se mějte

Martina (St, 30. 5. 2007 - 11:05)

Lenko,
nebylo to bez odezvy, přehlédlas to. Všem lidem, co chtěli diagnostiku, jsem ji napsala, i Tobě, ale bylo to asi pozděj a přehlédlas to! Lidi jsem si napsala do seznamu a postupně jsem šla krok po kroku. Dita mě nežádala, ale někdy dostanu takové nutkání někoho popostrčit ze židle - nedělám to každému a pořád, jak můžeš vidět.

Zuzko,
slova vážím moc dobře. Jitka je první zářný příklad, že uslyšela, co má. Dita mně vždy psala, že ona NIC NEMUSÍ, tak já jí jen píšu, že by měla, což je rozdíl. Tobě jsem se také snažila pomoct - už to neudělám, za dobrotu na žebrotu. Ať se tedy každý plácá,jak umí. Dita je tu jak šaman, má nesmírnou sílu a moc pritahovat k sobě ty, co JI POLITUJÍ.

Martina (St, 30. 5. 2007 - 10:05)

Lucko,
jsi sprostá a nevíš o věci! O diagnostice rakoviny u Dity si nepamatuji, ale s touto dg. jsem tak opatrná, že ji neurčuji ani těm, co ji mají a napíšu to jinak oklikou obezřetně, když je problém v tomto orgánu. Nejorší je, co odhalí psychotronika, neodhalí často žádné lékařské vyšetření a Ty si na mě nevyskakuj! Dita problém s 12-tníkem má a za tím si stojím, trvá i 20 let, než se zánět atd. projeví problémy či v testech u dr. Jitce jsem nakonec pomohla svým nabádáním také, té to v hlavě cvaklo. A někdo mně potvrdil, až po té, co jsem tu napsala, co o Ditě vznímám, že žije opravdu ve velkých trablech, kterých se nemůže zbavit. Nikoho neurážím, jestli jsi si toho nevšimla, na rozdíl o Tebe, ale vedu k tomu, aby změnili postoj k životu viz. JITKA. Komu jsi Ty pomohla? Já těch lidí už ani nespočítám ... nedělám to zjištně, nemám z toho nic, jen dobrý pocit, když se někdo hne z místa a uleví se mu. Přečti si článek OBRANA NEHYBNOSTI v červnovém časopisu Regenerace, možná se i Tobě rozvítí, i když pochybuji.

Z ČLÁNKU OBRANA NEHYBNOSTI, psycholožky PhDr. Heleny Šalátové:

"Typickým příznakem toho, že si sami bráníme v pohybu ke změně k lepšímu, bývají různé chronické problémy, včetně problémů z psychikou.
Dále je to vyhýbání se čemukoli, co by nám zvýšilo sebevědomí, např. vyšší prac. kvalifikace, péče o tělo, dodržování slibů apod. Dlouhodobě pasivně setrváváme v marné touze po čemkoli, stále se trápíme minulostí nebo budoucností, NEVIDÍME PŘÍTOMNOST, vše hážemem do jednoho pytle, věci nerozlišujeme, uvízneme ve snění, obáváme se změny atd.
SNAHU NEPOHNOUT SE Z MÍSTA poznáme i ve zdůvodňpování, jak si žiji dobře, či nic se neděje, nemám čas, co by tomu řekl manžel,-ka, ostatní, chci to jen prosebe, když tak trpím, NEBUDU SE PODŘIZOVAT a naněčí upozornění sebevzdělávat se.
!! Často žasnu na tím, kolik intelektu, energie investují nešťastní lidé do toho, aby se v jejich životě NIC NEZMĚNILO. Kolik sil vyplýtvají na HLEDÁNÍ ARGUMETNŮ, proč něco neudělají, jak vynalézaví jsou v tom, jak přežívat v utrpení a neměnnosti.
Nechtějí SLYŠET NIC O TOM, JAK NIČOVOU SITUACI OPUSTIT. NĚKDY MÁM POCIT, ŽE JSOU PYŠNÍ, CO VŠECHNO ZA TRABLE VYDRŽÍ A STAVÍ ZA HRDINY. SÍLA JE VŠAK URČENA KE ZMNĚ K LEPŠÍMU A NE VYDRŽET ŠPATNÉ.

Srytou formu nehybnosti PARADOXNĚ vidím i u lidí VELMI AKTIVNÍCH - příliš mnoho práce, péče o rodinu a domácnost, mnoho studia apod., ČÍMŽ ODVÁDĚJÍ POZORNOST OD SKUTEČNÝCH PROBLÉMŮ!!"

A na závěr píše PŘIROVNÁNÍ
"Veverky běhající v kruhu se nikdy neosvobodí tím, že si lehnou nebo zrychlí, ale jedině tím, ŽE SE PODÍVAJÍ, KDE NECHAL TESAŘ DÍRU."

Kačatelko,
říkáž pravdu, kde nic není ani čert nebere.

Dáši,
tak to napíšu sem Tobě a kdo chce, ať si to tu u Tebe přečte. Včera jsem dala peníze VODNÍKOVI - hlídala jsem ve městě malou Elišku a přišel k nám v přestrojení vodník, ptal se, jak se malá jmenuje. Ta se ho nebála, a já řekla její jméno a on hned Éliška za mlejna ... a prý že vybírá peníza nanějaké divadlo. Ačkoli naulici nikdy nepřispívám ani neuzavírám žádné smlouvy apod., z vodníka jsme měly obě takovou radost, že korunky do měšce dostal. Bylo zajímavé, že jak jsme se přemístily na druhou část města, k Tescu, i tam jsme ho potkaly. Pak mě napdalo, že to tak může udělat každý, převléct se za někoho a vybírat na sebe, ale ať i za ten nápad a za tu radost to stálo, ne!

EDUŠ,
malinký náznak na Tvé změně k lepšímu pozoruji, ale bude to chtít hodně času a práce. Než jsem se já pohla víc z místa, trvalo mně to 5 roků, ale tímto Tě nechci strašit, Ty nemáš tak velké chronické trable, jako jsem měla já.

Pěkný den všem, kdo ho pěkný chtějí mít :)

Renča (St, 30. 5. 2007 - 10:05)

Kačko, ty pracuješ v Kappě v Praze? Jestli jo, tak nám dodáváte pracovní sílu do výroby :-)

Eduša (St, 30. 5. 2007 - 09:05)

Kačko, jo, myslela jsem pracovní agenturu, dělá tam totiž jedna moje spolužačka a kamarád, ale tady v Plzni. Jestli chceš pokecat po ICQ, tak moje číslo je 347-684-185, klidně i pro ostatní...

Kačatelka (St, 30. 5. 2007 - 09:05)

Jo holky, ještě jsem chtěla říci, že tu od 10:00 nebudu, jak už jsem psala máme tu poradu:-(. Společenské akce tohoto typu nesnáším. Jestli se tam opět budu muset nějak projevovat, tak nevím:-(. Ale snad to zvládnu a odpo jsem u Vás.

Buďte tady hodné, papa

Kačatelka (St, 30. 5. 2007 - 09:05)

Eduš - závisí jakou KAPPU myslíš ty?:-)
Já dělám v pracovní agentuře:-)

Kačatelka (St, 30. 5. 2007 - 09:05)

Jinak jsem Vás všechny chtěla pozdravit, od včerejšího odpoledne jsem neměla čas se sem dostat. Stavíme ještě ke všemu domeček, takže jsem lítala s přítelem po Hornbachu a sepisovala ceny komponentů, které potřebujeme do kuchyně. Ovšem od nějaké 16:00 - 20:00 jsem měla opět ty bláznivé, nepříjmené a šílené úzkosti. Už jsem myslela, že z toho zešílím. Chvílema jsem měla pocit, že z toho opradu neúměrně panikařím a že se musím každou chvíli zbláznit. Je to strašné - nemyslet na to a stále dokola si opakovat, že to nic není a že to zas přejde. Ale jinak to nejde:-(. Ovšem ty pocity, že mě zavřou do bláznice nebo že mě ta psychika donutí něco udělat, to je odporné! Večer se mi opět ulevilo, ale bylo to včera fakt těžké.
Jak už jsem psala Nice, klidně si mě přidejte do messu - nemcovak"kappa.cz

Budu ráda, když si budeme moci popovídat i prostřednictvím messu;-)

KAč Kač

P.S.: Zuzanko, písni mi jak na Tebe stacionář působil a jak se cítíš. Čeká mě to totiž 22/10/07...pa

Eduša (St, 30. 5. 2007 - 09:05)

Kačko,ty děláš v Kappě? Na cestrále?
Tak jsem se v rychlosti přihlásila, abych se mrkla, co o mně píše Martina a nic :-(

Kačatelka (St, 30. 5. 2007 - 08:05)

Niko, adresa je - nemcovak"kappa.cz;-).
Odpoledne budu na dosah. Jinak dnes celý den máme poradu:-(.

Kač kač

Lucie (Út, 29. 5. 2007 - 23:05)

Ahoj Lenko,jo jo já chodím spát tak kolen 2 hodiny,mám ráda klid v noci,jakoby pracuju,učím se angličtinu/už asi 50 let/ a lelkuju a tak..Ty jsi taková hodná ptačí máma,tak
až pojedu pod Nuselákem a uvidím blondýnu s krabicí a sádrou,budu mávat!!-:))
Dobrou noc,jdu jíst...

Lenka (Út, 29. 5. 2007 - 23:05)

Čáááu Lucie:-) Ty jsi taky dobrej noční pták:-)

Lenka (Út, 29. 5. 2007 - 23:05)

Africká ruleta ....
Evropský turista zabloudí v Africe a natrefí na neznámý kmen....
Náčelník ho provází po dědině a ukazuje mu místní atrakce.
Uprostřed dědiny je volná plošina, na ní otáčecí židlička a okolo
šest černošských krasavic....
"Vaaaaaaaaau, a to je co ???????" ptá se šokovaný turista....
"To je naše africká ruleta.....", chválí se náčelník....
"A jak to funguje ????"
"Klasicky. Posadíš se na židli, roztočíme ji a před kterou ze
šesti žen se zastavíš, ta ti ho potom vykouří...."
"Super, a jaké je tu vlastně riziko ???"
"No... Jedna z nich je kanibalka ...!"

Reklama

Přidat komentář