Reklama

posudková komise

Návštěvník (Čt, 4. 6. 2009 - 09:06)

tak já dopadla úplně stejně jako ty ZTP jsem měla 9 let a ted mi ho vzali myslela jsem že automaticky prodlouží lhůtu a to jsem narazila znova na posudkovou a čekala jsem 7měsícu než se rozkejvou a ani si mně nepozvali takže rozhodli od stolu i když všechna vyšetření nasvědčují na plnou invaliditu a ZTP a oni mi zaslali pouze TP což mi je na2 věci...!a to ještě jen na 3roky tak jsem se odvolala další půl roku čekání a pak mi napsali že mi TP zůstavá že na ZTP nemám nárok dle tabulek chtěla bych je vidět ty tabuůlky když před tím jsem ZTP měla9let nechápu! a už miho to TP nedávají na 3roky ale neomezeně takže se vlastrně nic nezměnilo páni rozhodují od stolu aniž by pohovořili s nemocným a ani neberou snad vpotaz výsledky od lékaře který se jen diví že jsem nic nedostala TP jue mi opravdu na nic!

Návštěvník (Čt, 4. 6. 2009 - 01:06)

Mám ČID a žádala jsem o průka ZTP, který jsem i dříve vlastnila od 15 let. Nyní mi PK MPSV žádost zamítla po 8 měsících čekání a dala jen TP, přitom dle lékaře na to nárok mám Tak nechápu jak můžou hodnotit zdravotně postižené od stolu. Přála bych těm doktorům, ať si zakusí bolesti a další neduhy všech tělesně postižených, aby pochopili, co musí člověk prožívat. Tak se nejspíš odvolám na MPSV a uvidím.

PID (Pá, 22. 5. 2009 - 18:05)

chudaka to tak nastvalo,ze se prehmatl ono v je vedle c, asi je nastvanej ze u kaufu nemuze zaparkovat, jediny volny mista jsou pro invalidy

Návštěvník (Pá, 22. 5. 2009 - 13:05)

Co to je - s praví???

Koukejte makat (Pá, 22. 5. 2009 - 12:05)

a ne přemýšlet jak s praví vyjebat!

Návštěvník (Pá, 22. 5. 2009 - 11:05)

tak nevím co napíše praktický lékař mi bylo houby platný u posudkový komise tam mi z PID dali ČID a nestačil jsem se divit!Prakticý lékař napsal v mé přítomnosti mou chorobu na PID a ještě jsem mělzprávy od odborníka který také napsal PID nejsem schopen práce plného úvazku ani polovičního a posudková komise rozhodla na ČID a to jsem byl let v PID praktický lékař jen zíral a já taky jak si to posudková může rozhodnout!? jen tak od stolu když ani neví jak na tom jsem a vidí mně jenminut...!Prostě tak to je !Bordel!

PID (Pá, 22. 5. 2009 - 09:05)

no v roce 2010 budou velke zmeny ale zatim plati toto:jsou 2 druhy PID a-pracovni schopnost snizena o vice jak 66% b-pracovat muze jen za zvlastnich podminek zamestnavateli to je celkem jedno,ale u typu b mate narok na pracak a tim i podporu, ktera u mne byla vyssi nez vyplata v chranene dilne, poprve se vetsinou dava typ a na jeden rok a k ZTP a jinym zvyhodnenim o co si nepozadate to nemate a posudkari pracuji s tim co jim napise prakticky lekar

evik (Pá, 22. 5. 2009 - 09:05)

paní Hani mám taky čid a jak to je že máte nemocenskou? a ještě důchod? Ď

Návštěvník (Pá, 22. 5. 2009 - 09:05)

Hanko, nešlo by vypnout ten nesmyslný Caps lock, špatně se to čte a je to považováno za neslušnost vůči čtenáři. Děkuji.

Hana (Pá, 22. 5. 2009 - 09:05)

DOBRÝ DEN PANÍ MARCELO ČETLA JSEM VÁŠ ČLÁNEK,JÁ MÁM ČÁSTEČNÝ DUCHOD A ŽÁDNOU PRUKAZKU NEMAM AKORÁT MY NABÍZELY NA SEDNUTÍ V DOPRAVĚ,ALE NEDOVEDU SI PŘECTAVYT KDYŽ TAM BUDE STARŠÍ PANÍ A JÁ BUDU SEDĚT.DNES JDU NA KOMYSI PO ROCE MARODĚNÍ TAK JSEM ZVĚDAVA JAK DOPADNU.

Hana (Pá, 22. 5. 2009 - 08:05)

Dobry den tak jsem četla vaše články a jsem stoho zmatena, jak jsou ty uřady všechny jedna ruka,ale sami vědí na co mají nárok a obyčejnej smrtelník musí makat i kdyby mněl na hubu padnout.Ja jsem Čid a dnes jdu ke komisi po roce marodení hrozí my vímněna kýčle mam tam totiž altrozu 3STUPNĚ V KOLENE2STUPNĚ,AKÝČLE UŽ MAM ASI 3OPEROVANÉ.

Yossarian (Ne, 12. 4. 2009 - 21:04)

Jo přesně......prý se může pracovat a když pracujete a přiznáte to, tak vám řeknou, no dyt vy ste schopen a PID okamžitě seberou ....:))))Takže zatloukat, zatloukat....

Návštěvník (Ne, 12. 4. 2009 - 20:04)

já měl PID našel jsem si praci na doma! na 4 hod. jako debil jsem to šel přiznat a PID mi vzali

Návštěvník (Ne, 12. 4. 2009 - 06:04)

Podle nových ákonů se může pracovat při PID,ale je to pro ně snadnější cesta,jak snížit důchod na ČID nebo odebrat úplně

magda (So, 7. 3. 2009 - 19:03)

Taky jsme se synem tento týden účastnili řízení u posudkové komise. Taková bezmoc, kterou před nimi máte je strašná.Na všechno mají tabulky a člověka hodnotí v procentech takže nějaký lidský přístup.Tak to fakt bohužel. A to že máme posudky od specialistů je vůbec nezajímá. Během řízení se ptají na takové věci,které jsou napsané v těch papírech které jim tam půl roku leží. Takže se domnívám že to vůbec nečtou a podle diagnozi(na kterou se nás zeptali) si najdou v tabulkách (hodně starých) procentní ohodnocení a hotovo. Ale že to postižení nebo nemoc má ještě spoustu dalších navazujících problémů je opravdu nezajímá. Takže posudkový lékaři u kterých jsme byli jsou OPRAVDU ODBORNÍCI NA SVÉM MÍSTĚ. Jsem s toho jejich chování pěkně otrávená. Připojte své zkušenosti.

Mia (Pá, 6. 3. 2009 - 20:03)

Je mi 24 let, jsem bezdětná a mám protruzi disku L5/S1 a lehkou L3/S?, astma,trpím úzkostí. Na opareci plotýnek to ještě údajně není, ale zajímalo by mě jakou mám šanci při žádosti o invalidní důchod - co je více pravděpodobné - částečný nebo plný?
Podpůrčí dobu v PN mám vyčerpanou a diagnózu jsem se dozvěděla až po 11 měs. hledání příčin bolestí. Nejhorší jsou několikaměsíční objednací doby k neurologům a neurochiurgům...Za ten rok se můj stav velmi rychle zhoršuje a já najednou zjišťuji, že nemám možnost tuto rychlou degenaraci mého onemocnění během práce zastavit natož zvrátit...
Děkuji za Vaše zkušenosti.

Milan (Út, 24. 7. 2012 - 13:07)

Když mi na posudkové sníží stupeň ID musím rozhodnutí podepsat?Kam se mám popřípadě obrátit s odvoláním.Ďiky

ja (Po, 11. 6. 2012 - 14:06)

jsem také z Olomoucka. Je to šílené. Nejvíc mě naštve, když mi vždycky pí doktorka řekne, že vypadám velmi dobře. Kdyby to bylo tak hrozné, tak bych tak nevypadala. Tak příště příjdu špinavá, neučesaná a ve starých hadrech.....
Diagnoza ji moc nezajímá. (mám jich hodně - všechny jako důsledky jedné). Ale já to nevzdám!!!!! Mám 1.st

Jindra (Po, 11. 6. 2012 - 11:06)

Dobrý den prosím jsem ID...tak mně se stalo něco podobného!
v prosinci mi uznali ID 3. stupně na 1. rok v lednu jsem si zažádal o ZTP průkaz a bylo mi vyhověno až v srpnu teda skoro 3/4 roku jim trvalo rozhodnutí.
ano uspěl jsem mám ZTP průkaz
v prosinci dalšího roku jsem byl předvolán ke komisi kde mi z 3. stupně slevili na1. stupen hrozné!
ale průkazku mohu využívat keště 1. rok
tak ji náležitě využívám"
!jezdím i tam kam snad někdy nepotřebuji ale musím přeci průkaz využít protože mi ho co nejdřív končí a už vidím že mi jej neobnoví!
nevím proč jim tak dlouho trvá její schválení a to jsem s Olomocka takže je vše stejný systém!

HANO (Pá, 8. 6. 2012 - 14:06)

Dobrý den prosím jsem ID...No jo to je holt trutnovsko no co na to říci?Mám blbé zkušenosti také.Hrají si s námi a mají z toho viditelnou radost.Oni vědí že nám dojde trpělivost a vzdáme to.Já to tedy vzdala - nemohla jsem se na ty idiotský obličeje už dívat.

Reklama

Přidat komentář