Reklama

Lék na depresi

Nikol (So, 22. 8. 2009 - 01:08)

Jarun: tak to tedy opravdu nechci.

Jarun (So, 22. 8. 2009 - 01:08)

Nikuš?Máš čás?Já bych Ti rád dával obkladečky na Tvá bebinka.Žádné prášečky,ale termofonky na stehýnka.Ty prášky jsem měl taky,ale pak to zpravily máky.Zahulil jsem si asi třikrát a od té doby ani jedinkrát.Našel jsem svobodu z drogy.Vesele kráčí ted mé nohy.Chceš to se mnou zkusit a chmury své navždy zkosit?Mám doma 4 termofonečky!!!!

Nikol (Pá, 21. 8. 2009 - 23:08)

Danielo, jdi k psychiatrovi. To, že to pak na Tebe někdo vytáhne a kvůli tomu neseženeš práci, je nesmysl. Neboj se. Měla jsem stejné pocity, chodím k psychiatrovi, beru antidepresiva a vrátila se mi chuť do života :-)

Luděk (Pá, 21. 8. 2009 - 19:08)

Danielo, z deprese se zřejmě bez dobrého psychiatra nedostaneš, neboj se toho, já chodím k psychiatrovi pravidelně už řadu let a hodně mi to pomohlo, znám ty stavy, co prožíváš.

Daniela (Pá, 21. 8. 2009 - 14:08)

Dobrý den všem, ani nevím, jak začít. Myslela jsem, že to zvládnu, ale vidím, že bohužel asi ne. Moje stavy- bušení srdce, neschopnost se na cokoli soustředit, špatně se mi dýchá. V hlavě šílené myšlenky, beznaděj,zoufalství. Mozek neustále přemýlá opakující se katastrofální myšlenky, že nic nemá cenu. Nejsem schopná nic dělat (kromě žehlení, praní, drobného úklidu). Syn je naštěstí u babičky a co je horší, já jsem ráda. Manželství je v troskách, přemýšlím o rozvodu. Brzy přijdu o práci i díky chronickému a nevyléčitelnému onemocnění (revmatické), momentálně jsem na PN. V současném zaměstnání mobbing nejvyššího stupně a musím se tam vrátit. Mám z toho šílený strach. Nabídka volných míst pro mě mizivá (SŠ, rekvalifikace úč.před 8 lety - nic už neumím). A opět kolečko ponížení na Úp, pak možná soc. Manžel nepracuje. Rodině se mě tvrdým způsobem snaží "nabudit". Toto je snad nejhorší, oni myslí, že jsem nevyrovnaný blázen, já jen nemůžu. Trvá to dlouho, několik let. Já už se zapomínám smát, pořád se zaobírám katastrofami dopředu. Už nežiju a občasné myšlenky, které mám v hlavě se stydím už i jen vyslovit. Sebevědomí na nule. Prázdno, chci jen spát. Nic mě netěší a jsem ÚPLNĚ SAMA. Mám strach jít k psychiatrovi, mám strach z psych.dg.v papírech. Pak to zaměstnání nenajdu vůbec. Už jsem v koncích. Mám zde od známé několik pilulek Rivotrilu, po těch je mi zle. Já opravdu nemám nic, o co bych se mohla opřít. Je to příběh, jak z hororu, ale já jsem to musela vypsat. Potřebuju směr, já nejsem schopna si ho sama určit a rodina ve mě vidí trosku, která se neumí přizpůsobit životu. Snažila jsem se, opravdu, ale prostě to nejde!!!!!! Díky za vyslechnutí.

Návštěvník (Pá, 21. 8. 2009 - 09:08)

hlavu vzhůru holky zvládnete to musíte si trochu věřit

s. (Čt, 20. 8. 2009 - 09:08)

Alenko,bez léků to asi nepůjde...zkuste čaje..meduňku...ale doopravdy,pomůže lékař...

Alena (Čt, 20. 8. 2009 - 08:08)

Chtěla bych se zeptat na nějáký lék proti depresím a stavůmm úzkosti který bych sehnala bez receptu,jestli něco takového vůbec existuje! Děkuji za odpověď

Aza (Čt, 6. 8. 2009 - 20:08)

Dáši,co se ti stalo? Jsi nemocná,ale to se spraví. Budeš zase zdravá. Uvidíš,že i u tebe to sluníčko vyjde.

dagmar (Čt, 6. 8. 2009 - 20:08)

jo deprese ty mam jak hrom chodim na chemoterapie a nemuzu se stim vyrovnat a samota doma to je des nespim nejim nervy mi litaji nevim uz co mam delat poradte nekdo dik

Návštěvník (Út, 28. 7. 2009 - 20:07)

ach jo JIME ,dej si už oddech.

jim (Út, 28. 7. 2009 - 19:07)

Lék na depresi je zavřít na furt pana presidenta Č.R. Václava Klause do jeho sanatoria psychiatrie,kam on rád posílá nás nevinné občany Č.R.,do jeho psychyatrických jatek. Pozor,je to ten nejhorší nejnebezpečnější a nejzákeřnější zločinec všech dob.To kvůli tomu hajzlovi musíte Vy zdraví zbědování jeho politikou okrást a zabít na co přijdu,tak kvůli té zrůdě musíte jíst a jíte jedy,nikoliv léky,nemají léčit jen potichu zabíjet pravdu lidu pro hajzlovskou vládu Č.R. od jeho mafiánů psychiatrů.To nejsou léky,ale pouze sprosté vládní nás zotročovací prostředky a jejich nenápadné nástroje naší poroby.Neexistuje nemoc deprese.Existují jen lidé,kteří v sobě dusí pravdu emoce a to je to nejhorší zvěrstvo,které nám ůmyslně úkladně a chladnokrevně činí pan president Č.R. Václav Klaus a jeho vláda Č.R.Zrůdy nejvyššího exkalibru!Vykleštit a vymyškovat vaječníky těm bestiím na Pražském hradě a zahodit jejich pohlavní orgány tak daleko,aby se ta chátra verbež a lůza zlodějská vražedná nemohla množit.Pak bude mít Ivulinka orgasmů tolik ve spravedlnosti,že bude štastná nejen ona,ale my všichni.

Ivulinka (Út, 28. 7. 2009 - 18:07)

zdravím vás všechny, je mi 20 let a asi půl roku beru Remood, jakmile jsem si přečetla v příbalovém letáčku o ztrátě orgasmu, začalo mi to v hlavě šrotovat a stalo se přesně to, co jsem nechtěla- ztráta orgasmu. Podle mě je to jen o psychice, ja osobně si to vsugerovala. Když jsem později přestala mi strach z toho, ze se neudělám:-), a celkově jsem si takové myšlenky zakazovala, tak to bylo jako dřiv. Teď už vůbec žádný problém nemám. taky zaleží na dávkování. Já beru nejnižší možnou dávku a to je 1/2 tablety denně. Ikdyž na moji poruchu je doporučeno brát až 4 tablety, ale jsem postavově drobná, asi bych větší dávku nesnesla:-) každopádně pokud máte problémy s orgasmem, tak ty po vysazení Remoodu skončí. Mě psycholožka i obvodní lékařka doporučily vysazovat hooodně pomaloučku. Nejdřív obden-měsíc, potom co 2 dny-zase měsíc a tak dále. Je to celkem chaotický a člověk si to musí hodně hlídat, ale stojí to za to. Zvlášť když máte nasazenou vysokou dávku a nejste na tom zrovna nejlíp. A ty vedlejší účinky z rychlého vysazování bych nikomu opravdu nepřála. Takže raději pomalu a bez obtíží. držím palce jak s orgasmy tak i s úspěšným vysazováním:-)

Návštěvník (Ne, 5. 4. 2009 - 05:04)

Ty hajzle -------

KLÁRA (Čt, 2. 4. 2009 - 09:04)

já dostala recept na čaj od léčitela .OBSAHOVAL .medunku kozlík lékařský. třezalku.hloh. A pak novo- pasit je v prodeji .

Návštěvník (St, 1. 4. 2009 - 12:04)

KOMPLETNÍ VÝŽIVA PRO VAŠE TĚLO

7 denní kurz hubnutí zdarma - registrace na www.snama.cz/dieta NEJDE JEN O HUBNUTÍ, ALE PŘEDEVŠÍM O KVALITÍ VÝŽIVU ORGANISMU

kikina (St, 1. 4. 2009 - 10:04)

ahoj,mám argofan a je výbornej.opravdu zabral

Vlasta (Po, 30. 3. 2009 - 13:03)

Nataško, změnit psychiatra a i antidepresiva. Radepur ti nepomůže, je to jen slabý odvar AD.

natasa janicova (Po, 30. 3. 2009 - 12:03)

ahoj ja mam deprese uz 5 let a este my zadnej lek nepomohl jedine radepur ale ten neni k sehnani,je to strasny,jsou to hrozny muka neprala bych je ani nepriteli,uz opravdu nevim co mam delat dekuji

ELIŠKA (Ne, 29. 3. 2009 - 12:03)

OK DÍKY MOC

Reklama

Přidat komentář