Reklama

Moje dcera masturbuje

Ksindl jsi akor (Út, 29. 3. 2016 - 14:03)

Já jen stále pevně doufám, že jsi pouze provokatér, který si vymýšlí.
A pochlubíš se už konečně, jak často jsi masturboval (nebo dosud masturbuješ) ty?
To radši mlčíš, viď?

Milan Zul (Út, 29. 3. 2016 - 14:03)

Pavlovi dávám za pravdu....Žádného psychologa se ptát nebudu. Psychologové jsou jen úchylní zakomplexovaní psychopati, kteří šli studovat psychologii jen proto, že doufali, že si tím vyřeší vlastní psychické problémy. S takovým ksindlem nebudu ztrácet čas. Sám vím nejlépe, co je pro moji dceru nejlepší.

:(žena (Út, 29. 3. 2016 - 14:03)

Nebojte, časem se dozví,...Pavlovi dávám za pravdu. Zeptejte se na názor psychologa, co Vám na to odpoví.Věřte, že budete překvapení.

Pavel (Út, 29. 3. 2016 - 14:03)

No určitě ne...Když je pro tebe ženský klín smrdítko, tak sexem asi taky ne. S podobnými názory by ti snad dítě taky do péče nikdo normální nesvěřil, proto - pokud jsi skutečný - tě podezírám, že jsi holku unesl, abys mohl někoho trápit, a tím se pomyslně mstít za svůj zoufalý život.

Pavel (Út, 29. 3. 2016 - 14:03)

Náhodou se mi povedlo...Nebojte, časem se dozví, že jste jí záměrně lhala. Na základě toho si vypracuje latentní odpor ke své sexualitě, ale i k vám. Pokud vám přijde masturbace jako větší zlo než lži, nenávist, deprese a různé poruchy osobnosti, tak v pohodě...

Milan Zul (Út, 29. 3. 2016 - 13:03)

Jak jsi vlastně přišel k...No určitě ne masturbováním.

:(žena (Út, 29. 3. 2016 - 13:03)

No, to si taky říkám.Je to podezřele. Člověk s takovým názorem a nazívá to smrdítkem. No, nevim ......

Míla (Út, 29. 3. 2016 - 13:03)

Náhodou se mi povedlo natrefit na tuhle diskusi, tak se také podělím o zkušenosti. K zabránění masturbaci u dcer není zapotřebí žádných násilností ani fyzických zábran, stačí to vyřešit psychologicky. Mně se osvědčilo při prvních dceřiných projevech masturbace ve věku asi pěti let dceři vysvětlit, že takové věci dělat nesmí, protože kdyby je dělala dále, vyboulily by se jí oči a museli bychom jít k panu doktorovi a ten jí bude operovat lulinku a bude to moc bolet a poteče jí krev. Úspěšně se nám podařilo tímto postupem zablokovat dceři neslušné choutky, protože je začala vnímat jako cosi patologického, jako projevy nemoci, které musí řešit pan doktor operací. Přestala si tam sahat a věřím, že už to nikdy neudělala.

Bára (Út, 29. 3. 2016 - 13:03)

Nikoliv, dcera prostě...Dcera bude masturbovat a tomu vy nezabránite, Zule.
Může masturbovat klidně ve škole na záchodě, může masturbovat v noci, když vy spíte, může masturbovat třeba ve sprše, jsou prostě nejrůznější možnosti, které nemáte nejmenší šanci ovlivnit.
Navíc pokud na to má věk, tak už to možná i dělá
A jak často jste masturboval vy?

Pavel (Út, 29. 3. 2016 - 13:03)

Nikoliv, dcera prostě...Jak jsi vlastně přišel k dceři, když je pro tebe prcina smrdítkem?

:(žena (Út, 29. 3. 2016 - 12:03)

Je to jeji tělo. Lituji Vaši dcery. To co děláte je inhunánní a může to mít dopad na její budoůcí chování. Ale očividně s Váma to nehne.Zkuste se poradit s psychologem, jestli je to co děláte správné. Já ovšem pochybuji.

Milan Zul (Út, 29. 3. 2016 - 12:03)

To víš, dcera se tě...Nikoliv, dcera prostě masturbovat nebude. Nemá kde a kdy.

Ve svém pokoji se zamykat nemůže, nemá klíč. Občas jí tam nečekaně vejdu, takže nikdy neví, kdy čekat kontrolu.
Na toaletě se nesmí zdržovat podezřele dlouho, v koupelně se zamykat nesmí.
A hlavně je slušně vychovaná a pochopila, že dotýkat se ohavných a neslušných míst na těle je jako hrabat se v popelnici: ostudné a ponižující. Slušný člověk si mezi nohy nesahá (s výjimkou hygienických úkonů).

Milan Zul (Út, 29. 3. 2016 - 12:03)

Co je na tom špinavého a...Chybný přístup k sexualitě je dovolit jí sahat si na smrdítko a dělat prasárny. Právě chybnému přístupu k sexualitě jsme u dcery zabránili výchovou.

Jindra (Ne, 27. 3. 2016 - 14:03)

Je zřejmé, že žijeme ve...Co je na tom špinavého a nemorálního?Spíše je špatné pokud uděláš z dcery nezdravou osobu,s mindráky a chybným přístupem k sexualitě.Mimochodem,kdy podle tebe byla doba kdy masturbace neexistovala?Kdo dělá ze sexuality něco nečistého,je sám narušený jedinec,a taky pokrytec,který si honí penis dva krát víc než ostatní.

Jitka (Ne, 27. 3. 2016 - 10:03)

Je zřejmé, že žijeme ve...To víš, dcera se tě určitě bude ptát, jestli si může udělat dobře, ty tupče.
Spolehni se, že masturbovat rozhodně bude, pokud to už nedělá teď a ty s tím nic neuděláš, i kdyby ses na tu svou dutou hlavu stavěl.

:(??? (So, 26. 3. 2016 - 21:03)

Je zřejmé, že žijeme ve...Jsi Vůl s velkým V Zule. Nechápu tě, zamysli se nad sebou.

Dave (So, 26. 3. 2016 - 21:03)

Je zřejmé, že žijeme ve...A co ty, Zule, tys nikdy nemasturboval, viď?
Přiznej se, kolikrát sis honil toho svého smradláka.

Milan Zul (So, 26. 3. 2016 - 21:03)

Je zřejmé, že žijeme ve velmi zvrácené době. Činnosti, které jsou špinavé, nemorální, nečisté, zvrhlé a infekční jsou propagovány coby zdravé, přirozené a dokonce žádoucí. Já naštěstí myslím vlastni hlavou a odmítám se takové době přizpůsobovat, tím méně jen proto, že "to dělají všichni". Dcera masturbovat nebude. Ženy by si vůbec neměly sahat na smrdítko, je to opravdu svinstvo. Začínám chápat, proč jsou v některých zemích ženy obřezávány - ony je ty roupy potom přejdou.

Paprika (Pá, 25. 3. 2016 - 09:03)

Určitě by měl přijít...Děvky vyrostou většinou z frustrovaných dívek z rozvrácených rodin. Doma masturbující holka spíš bude spokojená se svou sexualitou. Myslím, že tady akorát trollíte, ale - pokud byste to myslel vážně -, tak by se vám tak akorát podařilo z dcery udělat frustrovanou vás a možná i sebenenávidějící dívku s velkými sociálními problémy do budoucna. Nastudujte si něco o psychologii. Ti největší perverzáci jsou obvykle lidé s nedobrovolně potlačovanou sexualitou. A pokud jde o "smrdidíru", normální člověk snad provádí hygienu. Ale chápu, že pokud si sám po utření zadnice nemyjete ruce, tak jste to asi těžko naučil své dítě. Chudák holka. Ale doufám, že takový otec nejste a jste spíš jen internetový troll.

Gunsight (Čt, 24. 3. 2016 - 21:03)

za takový prasárny bych...Tak to, že jsi dobytek, který si nemyje ruce, když si honí ptáka, nebo utírá prdel a potom na všechno sahá, je jen tvůj problém.
Ale nesuď ostatní jen podle sebe. Normální lidé po takových činnostech hygienu dodržují.

Reklama

Přidat komentář